Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Smile89 είπε:

Κι αλλη τσουπιτσα!!! @*ζουζουνα*!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris
    26/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89
    14/01/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. maraki 93
    07/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

6. @eirini@
    12/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

7. Vasoth.
    21/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ×2

8. Nicol_   
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ

9. oneira_glyka 
    26/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

10. palmoira 
    04/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

11. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. Vasiliki88
    03/04/2019

13. Life777
    04/04/2019

14. fairy-mary
    22/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. newmum94
    17/04/2019

16. Κωνσταντίνα16
     20/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

17. *ζουζουνα*!!!
     24/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

18. Elfer      
    08/05/2019

19. marirene
     14/05/2019

20. Beboula25
     27/05/2019

Θέλεις να σου πω την γνώμη μου? 

Ναι εννοείται.Ετσι κ αλλιώς στο ψάξιμο είμαι.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Γεωργία Β είπε:

@Smile89 ναι συγνώμη που δεν συστηθηκα. Ειμαι πρωτη φορά εγκυος και ειμμαι στην 23η βδομάδα. Περιμένω κορίτσι. Εν τω μεταξύ ειχα ξανα γράψει στο forum παλιότερα αλλα η δεν δημοσιεύθηκε ποτε δεν ξέρω γιατί.. 

Συγχαρητήρια, να έχεις μια καλή κ τελειομηνη κύηση!!!

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Ναι εννοείται.Ετσι κ αλλιώς στο ψάξιμο είμαι.

Ακου κι εγώ Ηθελα 3 σε 1 ομως τελικα θα παρω 2 σε 1 καλο και οικονομικο και θα ριξω τα πιο πολλα σε καθισματακι αυτοκινητου απο 0 εως 36 κιλα ISOFIX που ειναι πιο ασφαλες. Το σκεφτηκαμε ετσι το σκεφτηκαμε Αλλιως και λεμε να δώσουμε πιο πολλα στο κομματι της ασφαλειας του παιδιου. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 38 λεπτά , maraki 93 είπε:

Και εγω γκρι λεω να παρω.Μου αρεσε τοσο καιρο ενα δερματινο ασπρο της μιμα χαρι αλλα πεσανε ολοι να με φανε που εχει 1050 ευρω.Το ξανασκεφτηκα οντως ειναι πολλα οποτε ψαχνω κατι σε νορμαλ τιμες.

Αγαπη το καροτσι να ξερεις δεν θα το κρατησεις για παρα πολυ. Τουλαχιστον οσες μανουλες ξερω μου λενε οτι μετα τον χρονο παιρνουν καροτσια τυπου μπαστουνι που ειναι παναλαφρα και πολυ πιο ευκινητα απο αυτα που παιρνουμε για τα βρεφη. Κ για μενα δεν αξιζει να δωσεις 1000. Αλλα δικο σου θεμα βεβαια τι θα κανεις. Εγω πηρα ενα ινγκλεσινα αν και ηταν παραπανω απο αυτα που ηθελα να δωσω, δεν μπορεσα να το ξεπερασω. Το σκεφτομουν νυχτα μερα χαχαχα. Οποτε το πηρα. Ειναι χρωματος σαν του τζιν αλλα σκουρο με καφε λεπτομερειες απο δερματινη. Νομιζω γυρω στα 400ε το πηρα αλλα σκετο. Οχι 3 σε ενα.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αγαπη το καροτσι να ξερεις δεν θα το κρατησεις για παρα πολυ. Τουλαχιστον οσες μανουλες ξερω μου λενε οτι μετα τον χρονο παιρνουν καροτσια τυπου μπαστουνι που ειναι παναλαφρα και πολυ πιο ευκινητα απο αυτα που παιρνουμε για τα βρεφη. Κ για μενα δεν αξιζει να δωσεις 1000. Αλλα δικο σου θεμα βεβαια τι θα κανεις. Εγω πηρα ενα ινγκλεσινα αν και ηταν παραπανω απο αυτα που ηθελα να δωσω, δεν μπορεσα να το ξεπερασω. Το σκεφτομουν νυχτα μερα χαχαχα. Οποτε το πηρα. Ειναι χρωματος σαν του τζιν αλλα σκουρο με καφε λεπτομερειες απο δερματινη. Νομιζω γυρω στα 400ε το πηρα αλλα σκετο. Οχι 3 σε ενα.

Ναι όχι δεν το παίρνω αυτό με το χιλιάρικο.Το άλλο με τα 340 το είδες;Σ άρεσε;

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ακου κι εγώ Ηθελα 3 σε 1 ομως τελικα θα παρω 2 σε 1 καλο και οικονομικο και θα ριξω τα πιο πολλα σε καθισματακι αυτοκινητου απο 0 εως 36 κιλα ISOFIX που ειναι πιο ασφαλες. Το σκεφτηκαμε ετσι το σκεφτηκαμε Αλλιως και λεμε να δώσουμε πιο πολλα στο κομματι της ασφαλειας του παιδιου. 

Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι άλλο;δεν είναι αυτό που έχουν τα καροτσια 3 σε 1?

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Like like like. Πολυ καλα θα κανεις! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , maraki 93 είπε:

Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι άλλο;δεν είναι αυτό που έχουν τα καροτσια 3 σε 1?

Αυτο που εχουν τα 3 σε 1 ειναι μεχρι 6 μηνων μετα θα χρειαστεις αλλο καθίσματακι θα συμφωνησω κ εγω οτι καλυτερα να επενδύσεις σε ενα καλο καθισμα αυτοκινητου απο 0 εως 36 γιατι θα το βρεις μπροστα σου 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Αυτο που εχουν τα 3 σε 1 ειναι μεχρι 6 μηνων μετα θα χρειαστεις αλλο καθίσματακι θα συμφωνησω κ εγω οτι καλυτερα να επενδύσεις σε ενα καλο καθισμα αυτοκινητου απο 0 εως 36 γιατι θα το βρεις μπροστα σου 

Εγώ νομιζα ότι αυτό ρυθμίζεται όχι ότι είναι μέχρι 6μηνων. Τι ανακαλύπτει κανεις χαχα.Αρα ξανά ψάξιμο.Ευχαριστωωωω

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 7 λεπτά , maraki 93 είπε:

Ναι όχι δεν το παίρνω αυτό με το χιλιάρικο.Το άλλο με τα 340 το είδες;Σ άρεσε;

Πολυ ομορφο ειναι. Να φανταστεις το πρωτο καροτσι που ειχα δει απ το ιντερνετ κ μ αρεσε πολυ ηταν cangaroο αλλα το luxor! Περα ομως απο το οπτικο να τσεκαρεις το βαρος του, γιατι καποια ειναι θεοβαρα και φαντασου και με το μωρο μεσα μπορει να αγγιξουν τα 18-20 κιλα. Μετα κοιτα πως κλεινουν, ειναι ευκολο στο κλεισιμο με ενα χερι?? Η θελει οδηγιες αποσυναρμολογησης? Κοιταει και μπροστα και πισω? Οσο για το καθισμα αυτοκινητου πολλα απο αυτα, δεν μιλαω για το συγκεκριμενο δεν το ξερω, δεν εχουν περασει crash tests αρα ειναι και λιγοτερο ασφαλη. Ωστοσο μπορεις να χρησιμοποιεις το αυγο για την πολυ αρχη και μετα επενδυσε σε ενα καλο καθισμα οπως λενε τα κοριτσια. Και αν μπορεσεις καθισμα που να κοιταει το παιδι προς τα πισω και οχι μπροστα. Αν δεις και σχετικα βιντεακια με προσομειωσεις σε περιπτωση που συμβει κατι, το κανονικο καθισμα ειναι ετη φωτος πιο επικινδυνο σε σχεση με αυτο που κοιταει πισω. 

πρίν από 3 λεπτά , maraki 93 είπε:

Εγώ νομιζα ότι αυτό ρυθμίζεται όχι ότι είναι μέχρι 6μηνων. Τι ανακαλύπτει κανεις χαχα.Αρα ξανά ψάξιμο.Ευχαριστωωωω

Ειναι για νεογεννητα. Μετα δεν χωρανε τα μικρουλια στο αυγο. Οποτε θελουν ενα καλο καθισμα και αν μπορεσεις να επιλεξεις με συστημα isofix. Γενικα για την ασφαλεια του κατα την οδηγηση εκει πρεπει να επενδυσουμε τα περισσοτερα, χωρις εκπτωσεις, γνωμη μου.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πολυ ομορφο ειναι. Να φανταστεις το πρωτο καροτσι που ειχα δει απ το ιντερνετ κ μ αρεσε πολυ ηταν cangaroο αλλα το luxor! Περα ομως απο το οπτικο να τσεκαρεις το βαρος του, γιατι καποια ειναι θεοβαρα και φαντασου και με το μωρο μεσα μπορει να αγγιξουν τα 18-20 κιλα. Μετα κοιτα πως κλεινουν, ειναι ευκολο στο κλεισιμο με ενα χερι?? Η θελει οδηγιες αποσυναρμολογησης? Κοιταει και μπροστα και πισω? Οσο για το καθισμα αυτοκινητου πολλα απο αυτα, δεν μιλαω για το συγκεκριμενο δεν το ξερω, δεν εχουν περασει crash tests αρα ειναι και λιγοτερο ασφαλη. Ωστοσο μπορεις να χρησιμοποιεις το αυγο για την πολυ αρχη και μετα επενδυσε σε ενα καλο καθισμα οπως λενε τα κοριτσια. Και αν μπορεσεις καθισμα που να κοιταει το παιδι προς τα πισω και οχι μπροστα. Αν δεις και σχετικα βιντεακια με προσομειωσεις σε περιπτωση που συμβει κατι, το κανονικο καθισμα ειναι ετη φωτος πιο επικινδυνο σε σχεση με αυτο που κοιταει πισω. 

Αααα ,δες πόσα πράγματα δεν ξέρουν  οι νέοι γονεις.Αρα πρέπει να παρω ξεχωριστά καρότσι και ειδικό κάθισμα.Και το αυγό που είπες τι είναι;το καλάθι που μεταφέρουμε το μωρο;

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Αααα ,δες πόσα πράγματα δεν ξέρουν  οι νέοι γονεις.Αρα πρέπει να παρω ξεχωριστά καρότσι και ειδικό κάθισμα.Και το αυγό που είπες τι είναι;το καλάθι που μεταφέρουμε το μωρο;

Σε αυτο το καροτσι που σ αρεσει το cangaroo s line,το αυγο ειναι αυτο το μικρο καθισματακι για το αυτοκινητο. Απλα επειδη ειναι ξαπλωτα τα μωρακια στην αρχη στο αμαξι γιατι δεν μπορουν να στηριξουν το σωμα τους ακομα καλα, το λενε αυγο αυτο το καθισμα. Με αυτο δηλαδη θα βγεις απο το μαιευτηριο εαν εχετε αμαξι. Το καλαθι μεταφορας ειναι το πορτ μπεμπε. Που μοιαζει σαν ενα μικρο κρεβατακι ξαπλωτο τελειως. Για αρχη μπορεις να χρησιμοποιησεις το αυγο ως καθισμα αυτοκινητου αλλα θα το δεις και μονη σου οτι γυρω στο 6 μηνο θα δυσκολευεται, δεν θα χωραει το παιδι. Εκει πρεπει να παρεις ενα καλο καθισμα. Διαφορετικα παιρνεις απο τωρα ενα καροτσι 2 σε 1 εαν θες και πορτ μπεμπε και ενα καλο καθισμα ξεχωριστα οπως αναφερει η @Smile89

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Σε αυτο το καροτσι που σ αρεσει το cangaroo s line,το αυγο ειναι αυτο το μικρο καθισματακι για το αυτοκινητο. Απλα επειδη ειναι ξαπλωτα τα μωρακια στην αρχη στο αμαξι γιατι δεν μπορουν να στηριξουν το σωμα τους ακομα καλα, το λενε αυγο αυτο το καθισμα. Με αυτο δηλαδη θα βγεις απο το μαιευτηριο εαν εχετε αμαξι. Το καλαθι μεταφορας ειναι το πορτ μπεμπε. Που μοιαζει σαν ενα μικρο κρεβατακι ξαπλωτο τελειως. Για αρχη μπορεις να χρησιμοποιησεις το αυγο ως καθισμα αυτοκινητου αλλα θα το δεις και μονη σου οτι γυρω στο 6 μηνο θα δυσκολευεται, δεν θα χωραει το παιδι. Εκει πρεπει να παρεις ενα καλο καθισμα. Διαφορετικα παιρνεις απο τωρα ενα καροτσι 2 σε 1 εαν θες και πορτ μπεμπε και ενα καλο καθισμα ξεχωριστα οπως αναφερει η @Smile89

Ευχαριστώ πολυυυυ αγάπη για τις πληροφορίες.Θα το ψάξω καλύτερα το θέμα. <3 <3 <3

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...