Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ όχι ακόμα αλλά είναι μερικά άτομα που έχω νιώσει κοντά, έχουμε συνδεθεί και πει καμία κουβέντα παραπάνω και θα ένιωθα όμορφα να τα γνωρίσω.

Μη ραφτείς ακόμα και το κάνεις τσάμπα 😂 

2 έχω κάνει κ πήρα 2 τη μια φορά (1 εκ των οποίων έγινε βλαστοκύστη) και 3 την άλλη που ήταν ανώριμα λέει όλα και δε προχώρησαν καν να δοκιμάσουν γονιμοποίηση. 
      Σε αυτό που ρώτησες πριν , ναι PRP ωοθηκών. Το ενδομήτριο καλά είναι ακόμα, δίνει πόνο. 

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Μαυρο κοκκινο γκρι ειναι αυτο που ψω βρει!! 

Και εγω γκρι λεω να παρω.Μου αρεσε τοσο καιρο ενα δερματινο ασπρο της μιμα χαρι αλλα πεσανε ολοι να με φανε που εχει 1050 ευρω.Το ξανασκεφτηκα οντως ειναι πολλα οποτε ψαχνω κατι σε νορμαλ τιμες.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, maraki 93 είπε:

Και εγω γκρι λεω να παρω.Μου αρεσε τοσο καιρο ενα δερματινο ασπρο της μιμα χαρι αλλα πεσανε ολοι να με φανε που εχει 1050 ευρω.Το ξανασκεφτηκα οντως ειναι πολλα οποτε ψαχνω κατι σε νορμαλ τιμες.

Εγω βρει με 160€ απλα δεν ειναι απο τις πανακριβες μαρκες. Εχει την φιρμα του μαγαζιού πανω κ οχι επωνυμης αλυσίδας Το χω δει κι απο κοντα. Το χει ξαδερφη μου. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Ναι βρε είναι πολύ ακριβό κρίμα τόσα χρήματα...

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Ναι βρε είναι πολύ ακριβό κρίμα τόσα χρήματα...

Το ξερω,πολλα λεφτα .Για δειτε ενα που μ αρεσε να μου πειτε αποψεις.cangaroo s-line στο γκρι του.Αυτο εχει 340 περιπου αλλα θα πρεπει να το δω απο κοντα.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Just now, maraki 93 είπε:

Το ξερω,πολλα λεφτα .Για δειτε ενα που μ αρεσε να μου πειτε αποψεις.cangaroo s-line στο γκρι του.Αυτο εχει 340 περιπου αλλα θα πρεπει να το δω απο κοντα.

Ότι και να πάρεις τελικά οπωσδήποτε να το δεις από κοντά. Να το ανοίξεις και να το κλείσεις, να προσπαθήσεις να το κρατήσεις με ένα χέρι για να δεις το βάρος του και φυσικά να δεις εάν χωράει στο αυτοκίνητο σου! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ρε κοριτσια εχω μια απορια που δεν εχει σχεση με την εγκυμοσυνη....γιατι εχουμε περιορισμο στα λαικ που θα πατησουμε?? :mellow:  

Αλλο και αυτο.Παραξενο.Εν τω μεταξυ διπλα στο θεματα εχουν βαλει ταμπελιτσα που λεει hot.Το καψαμε το θεματακι χαχαχ.

• Χαχα 2

Lilypie - (30Y3)

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Ναιιιιιιιιιι

@Vasoth. μακάρι πως και πως θέλω.σημερα κάτι μπιμπερό και ψιλολογια από φαρμακείο που παράγγειλα ήρθαν

@marirene @Smile89  θέλω σα τρελή να ψωνίσω να ετοιμαστούν ολ α σιγά σιγά.

Ωωωωωωω λες να καταφέρατε τη κόρη?μπράβο βρε συ.γερο να Ναι το μωράκι!!!!!!

Ρε συ γιατρός είναι.και που λείπει θα πρεπε να χει το κινητό για κάτι απρόοπτο.εμενα όταν φεύγει ενημερώνει για να επιμένω αν δεν τον βρω με τη μία στο τηλ.αν κάτι συμβεί δεν πρέπει να σε καθοδηγήσει? Να σε στείλει σε κάποιον συνάδελφο Κάτι?

Δεν ξέρω..έτσι φαίνεται.για να δούμε!!!ευχαριστώ πολύ!!!εγώ γερό να είναι Θέλω!!!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, palmoira είπε:

Ότι και να πάρεις τελικά οπωσδήποτε να το δεις από κοντά. Να το ανοίξεις και να το κλείσεις, να προσπαθήσεις να το κρατήσεις με ένα χέρι για να δεις το βάρος του και φυσικά να δεις εάν χωράει στο αυτοκίνητο σου! 

Εχεις δικιο,απλα τωρα χαζευω μεσω ιντερνετ.Τον αλλο μηνα λογικα θα αρχισω να πηγαινω για ψωνια σιγα σιγα.Ολα απο κοντα θα τα δω και μετα θα τα παρω.Γιατι εχω μαγνητη για τα ελαττωματικα.Οτι παραγγελνω μου το στελνουν ελαττωματικο χαχαχ ειδικα παπουτσια.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ρε κοριτσια εχω μια απορια που δεν εχει σχεση με την εγκυμοσυνη....γιατι εχουμε περιορισμο στα λαικ που θα πατησουμε?? :mellow:  

Ελα ντε!!! 

πρίν από 7 λεπτά , maraki 93 είπε:

Ποσες χρήσεις εχει? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Κι αλλη τσουπιτσα!!! @*ζουζουνα*!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris
    26/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89
    14/01/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. maraki 93
    07/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

6. @eirini@
    12/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

7. Vasoth.
    21/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ×2

8. Nicol_   
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ

9. oneira_glyka 
    26/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

10. palmoira 
    04/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

11. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. Vasiliki88
    03/04/2019

13. Life777
    04/04/2019

14. fairy-mary
    22/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. newmum94
    17/04/2019

16. Κωνσταντίνα16
     20/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

17. *ζουζουνα*!!!
     24/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

18. Elfer      
    08/05/2019

19. marirene
     14/05/2019

20. Beboula25
     27/05/2019

πρίν από 3 λεπτά , maraki 93 είπε:

Είναι 3 σε 1.

Θέλεις να σου πω την γνώμη μου? 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

@Smile89 ναι συγνώμη που δεν συστηθηκα. Ειμαι πρωτη φορά εγκυος και ειμμαι στην 23η βδομάδα. Περιμένω κορίτσι. Εν τω μεταξύ ειχα ξανα γράψει στο forum παλιότερα αλλα η δεν δημοσιεύθηκε ποτε δεν ξέρω γιατί.. 

πρίν από 2 λεπτά , Γεωργία Β είπε:

@Smile89 ναι συγνώμη που δεν συστηθηκα. Ειμαι πρωτη φορά εγκυος και ειμμαι στην 23η βδομάδα. Περιμένω κορίτσι. Εν τω μεταξύ ειχα ξανα γράψει στο forum παλιότερα αλλα η δεν δημοσιεύθηκε ποτε δεν ξέρω γιατί.. 

Ποιος ξερει γιατι!!! Κι εμενα το πρώτο μου παιδακι!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...