Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Συγνώμη βρε αγαπη αλλα μηπως υπερβαλεις? 

Αααααα μια χαρα, μου αρέσει πολυ η ψυχολογία καθως κ η ιατροδικαστικη.. Ηθελα να τελειώσω και ψυχολογια και να κανω συγκεκριμενη δουλειά κ οχι αυτη που κανω τωρα αλλα η μοιρα μου εγραψε.... ΑΡΚΑΔΊΑ..  Κι εμένα ψυχολογο με φωναζουν οι φιλοι Χαχαχα 

αφου εισαι το ταιρι μουουουουου. και μενα μ αρεσει πολυ η ψυχολογια, αλλα δεν ξερω τι γνωμη θα ειχαν οι πελατες αν το ακολουθουσα χαχαχα. Θα ψαχνανε άλλον ψυχολογο για να λυσουν τα θεματα που τους δημιουργει η ψυχολογος τους χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , maraki 93 είπε:

Πφφφφ πηγε καρδια μου να μην πω που.Εγω μεχρι τωρα ειχα 0-1 για αυτο τρομαξα.Ο γιατρος απο το μικροβιολογικο ειπε ειναι σε φυσιολογικα πλαισια και μπορει να οφειλεται σε προσμιξη με κολπικα υγρα.Αλλα απο την αλλη δεν θα φαινοταν η ουρολοιμωξη.?Θα του τα ψαλω του γιατρου κλεινει και το κινητο χαχαχα.

Ναι ναι, πολλες φορες τα κολπικα υγρα αλλοιωνουν τις μετρησεις, αλλα οι δικες σου ειναι φυσιολογικοτατες. Μην αγχωνεσαι 

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Μαλλον υπερβαλλω,καλα λετε.Απλα επειδη ειχαμε την υποψια για ουρολοιμωξη και διαβασα τοσα τρομακτικα δεν μπορω να ηρεμησω.

Την ουρολοιμωξη θα την καταλαβαινες 1000 %. Την εχω περασει 2 φορες και μονο απαρατηρητη δεν τη λες. 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, nanoula90 είπε:

αφου εισαι το ταιρι μουουουουου. και μενα μ αρεσει πολυ η ψυχολογια, αλλα δεν ξερω τι γνωμη θα ειχαν οι πελατες αν το ακολουθουσα χαχαχα. Θα ψαχνανε άλλον ψυχολογο για να λυσουν τα θεματα που τους δημιουργει η ψυχολογος τους χαχαχα

Ναι ναι, πολλες φορες τα κολπικα υγρα αλλοιωνουν τις μετρησεις, αλλα οι δικες σου ειναι φυσιολογικοτατες. Μην αγχωνεσαι 

ΤΗΑΝΚ ΥΟUUUUUU

Lilypie - (30Y3)

18 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλή επιτυχία όλα καλά θα πάνε..ναι μας άνοιξε τα πόδια τελείως και φάνηκε σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!

Πολλά κοριτσάκια 8-)

Έχεις κάνει αυχενική;

κορίτσια Καλημέρα!!!κ εμείς μια χαρά ή Αυχενική!!περιμένω βέβαια κ τα αποτελέσματα της papp-a αλλά ήταν καλή...τώρα μου είπε με επιφύλαξη κοριτσι από την ουρά που φαίνεται που ήταν παράλληλη με την σπονδυλική στήλη αλλιώς αν στο τελείωμα της ουράς πάει προς τα πάνω κ έχει κλήση είναι αγόρι..έτσι ήταν δλδ στα αγόρια μου.τώρα βέβαια τον άλλο μήνα θα ξέρω 100%,αν κ.συνήθως επειδή τον είχα κ στις άλλες εγκυμοσύνες μου ,ότι λέει ισχύει...αλλ θα δούμε.

• Μου αρέσει 4

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 hour ago, Annisaki7 είπε:

Καλημέρα!!

Σήμερα μετά από μήνες έχω στα χέρια μου ένα θετικό τεστ!!

Θα ξαναγίνω μανούλα!!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου, πόσα παιδάκια έχεις ήδη? Με το καλό κ το νέο μέλος!

πρίν από 10 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσια Καλημέρα!!!κ εμείς μια χαρά ή Αυχενική!!περιμένω βέβαια κ τα αποτελέσματα της papp-a αλλά ήταν καλή...τώρα μου είπε με επιφύλαξη κοριτσι από την ουρά που φαίνεται που ήταν παράλληλη με την σπονδυλική στήλη αλλιώς αν στο τελείωμα της ουράς πάει προς τα πάνω κ έχει κλήση είναι αγόρι..έτσι ήταν δλδ στα αγόρια μου.τώρα βέβαια τον άλλο μήνα θα ξέρω 100%,αν κ.συνήθως επειδή τον είχα κ στις άλλες εγκυμοσύνες μου ,ότι λέει ισχύει...αλλ θα δούμε.

Συγχαρητηρια ζουζου για τα αποτελεσματα! Μια χαρα. Κ μενα ετσι το ειχαν βρει το φυλο στην αυχενικη. Αυτο το πουλακι εκει ειχε κλιση προς τα πανω και μου χε πει αυτος που μου κανε την αυχενικη 100% αγορι. Κανενα περιθωριο αμφιβολιας μονο απο την κλιση που ειδε:shock:

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Θα παει,θα παει.Ηρθε η ωρα για τα ψωνιαααα!!

Ναιιιιιιιιιι

@Vasoth. μακάρι πως και πως θέλω.σημερα κάτι μπιμπερό και ψιλολογια από φαρμακείο που παράγγειλα ήρθαν

@marirene @Smile89  θέλω σα τρελή να ψωνίσω να ετοιμαστούν ολ α σιγά σιγά.

πρίν από 30 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Ωωωωωωω λες να καταφέρατε τη κόρη?μπράβο βρε συ.γερο να Ναι το μωράκι!!!!!!

πρίν από 55 λεπτά , maraki 93 είπε:

Koριτσια εφαγα την φρικη της ζωης μου.Εστειλα τον συζυγο για τις εξετασεις και εχω 4-5  πυοσφαιρια στα ουρα και λιγο αυξημενα τα λευκα αιμοσφαιρια στο αιμα.Παιρνω τον γιατρο το χει κλειστο.Παιρνω στο γραφειο λεει η γραμματεας οτι εφυγε Αθηνα για δυο μερες.Πηρα στο μικροβιολογικο και ζητησα τον γιατρο.Μου ειπε οτι τα πυοσφαιρια ειναι σε φυσιολογικα πλαισια και τα λευκα ειναι λιγο ανεβασμενα λογω εγκυμοσυνης.Λεει οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αλλα τον τελευταιο λογο τον εχει ο γιατρος μου.Θα σκασω μεχρι να γυρισει.

Ρε συ γιατρός είναι.και που λείπει θα πρεπε να χει το κινητό για κάτι απρόοπτο.εμενα όταν φεύγει ενημερώνει για να επιμένω αν δεν τον βρω με τη μία στο τηλ.αν κάτι συμβεί δεν πρέπει να σε καθοδηγήσει? Να σε στείλει σε κάποιον συνάδελφο Κάτι?

Αχ κοριτσια ηρθε χθες η κουνια του μπεμπη με την στρωματαρα του απο το λητω που τα χα παραγγειλει και μου τα στησανε κιολας. Και εφερε και η μανα μου κατι δωρακια που της κανανε, σετ σεντονια, καλαθι για τα καλλυντικα, κουρτινα, στρωμα αλλαξιερας και σελτεδακι και κουνουπιερα ολα σετ με τον μικυ μαουζ και μιλαμε εχω τρελαθει!!! Χαζευω το κρεβατακι του και νομιζω οτι μου κανουν πλακα!!! Δεν μπορω να χωνεψω οτι θα ναι για το δικο μου παιδι. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Αχ κοριτσια ηρθε χθες η κουνια του μπεμπη με την στρωματαρα του απο το λητω που τα χα παραγγειλει και μου τα στησανε κιολας. Και εφερε και η μανα μου κατι δωρακια που της κανανε, σετ σεντονια, καλαθι για τα καλλυντικα, κουρτινα, στρωμα αλλαξιερας και σελτεδακι και κουνουπιερα ολα σετ με τον μικυ μαουζ και μιλαμε εχω τρελαθει!!! Χαζευω το κρεβατακι του και νομιζω οτι μου κανουν πλακα!!! Δεν μπορω να χωνεψω οτι θα ναι για το δικο μου παιδι. 

Αχ αχ με το καλο!!!!

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ ελα ρε.τι τέλειο.αντε κάτσε να τα χαζεύεις .να σε ρωτήσω τι στρωμα πήρες?Είμαι στο ψάξιμο.

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ ελα ρε.τι τέλειο.αντε κάτσε να τα χαζεύεις .να σε ρωτήσω τι στρωμα πήρες?Είμαι στο ψάξιμο.

Το χαζευω και δεν το χορταινω, ασε. Πηρα αυτο Greco Strom Polyflex Antibacterial. ειναι απο λατεξ, αντιμικροβιακο, υποαλλεργικο και οπως το ειδα μου φανηκε καλο, δεν ειναι ουτε πολυ σκληρο ουτε μαλακο, γιατι ειχα μπερδευτει παρα πολυ και γω με τα στρωματα. Επειδη το χα παραγγειλει απο το καλοκαιρι στις εκπτωσεις μου βγηκε στα 110ε απο τα 160ε αρχικη και εχει 7 χρονια εγγυηση, λιγοτερο βεβαια θα χρησιμοποιηθει. Ελπιζω να μου βγει καλο. Στην αρχη θα τον βαζω στο πορτ μπεμπε για οσο χωραει και μετα στην κουνια. Οποτε τωρα θελω ενα στρωματακι και για το πορτ μπεμπε λεω. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Το χαζευω και δεν το χορταινω, ασε. Πηρα αυτο Greco Strom Polyflex Antibacterial. ειναι απο λατεξ, αντιμικροβιακο, υποαλλεργικο και οπως το ειδα μου φανηκε καλο, δεν ειναι ουτε πολυ σκληρο ουτε μαλακο, γιατι ειχα μπερδευτει παρα πολυ και γω με τα στρωματα. Επειδη το χα παραγγειλει απο το καλοκαιρι στις εκπτωσεις μου βγηκε στα 110ε απο τα 160ε αρχικη και εχει 7 χρονια εγγυηση, λιγοτερο βεβαια θα χρησιμοποιηθει. Ελπιζω να μου βγει καλο. Στην αρχη θα τον βαζω στο πορτ μπεμπε για οσο χωραει και μετα στην κουνια. Οποτε τωρα θελω ενα στρωματακι και για το πορτ μπεμπε λεω. 

Ναι  παρτου είναι μαλακά αυτά που έχουν στο πορτ μπεμπέ.λητω θέλω να πάω κι εγώ.εχω τη κούνια της αδερφης μου αλλά στρωματακι θέλω να αλλαξω μωρέ.να είναι καινούριο.θυμαμαι τότε λόγω του ότι είναι νησί καλυτερ α κοκοφοινικας λόγω υγρασίας.τωρα τι παίζει Δεν ξέρω.αλλα θα χω και φουλ ζεστή στο σπίτι. Της Greco κοίταζα κι εγώ μήπως πάρω.θα το ψάξω σιγά σιγά και θα το παραγγείλω κι εγώ το Φλεβάρη στις εκπτώσεις Αφού δεν θα μπει ο μικρός αμέσως κούνια.

1 hour ago, *ζουζουνα*!!! είπε:

συγχαρητήρια! με το καλό!!

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι  παρτου είναι μαλακά αυτά που έχουν στο πορτ μπεμπέ.λητω θέλω να πάω κι εγώ.εχω τη κούνια της αδερφης μου αλλά στρωματακι θέλω να αλλαξω μωρέ.να είναι καινούριο.θυμαμαι τότε λόγω του ότι είναι νησί καλυτερ α κοκοφοινικας λόγω υγρασίας.τωρα τι παίζει Δεν ξέρω.αλλα θα χω και φουλ ζεστή στο σπίτι. Της Greco κοίταζα κι εγώ μήπως πάρω.θα το ψάξω σιγά σιγά και θα το παραγγείλω κι εγώ το Φλεβάρη στις εκπτώσεις Αφού δεν θα μπει ο μικρός αμέσως κούνια.

η υγρασία είναι ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά στρώματος κοκοφοίνικα... την έχω πατήσει...

@maraki 93 ελπίζω να βρεις σύντομα το γιατρό σου να σε συμβουλέψει... τίποτα δεν θα είναι...

• Ευχαριστώ 2

oi6Ip3.png

πρίν από 34 λεπτά , nanoula90 είπε:

ΑΑΑΑααα τι ομορφα!!!Και εγω ετσι θα ειχα χαζεψει! :wub: Εμεις προς το παρον αδειασαμε το δωματιο που προοριζουμε για παιδικο και στησαμε μια ντουλαπα.Συρταριερα εχω ηδη και λεω να βαλω μια προεκταση πανω  να τη χρησιμοποιω κ σαν αλλαξιερα.Θα αρχισουμε τωρα να βλεπουμε κρεβατακια κ ταπετσαριες..ανυπομονω! 

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

ΑΑΑΑααα τι ομορφα!!!Και εγω ετσι θα ειχα χαζεψει! :wub: Εμεις προς το παρον αδειασαμε το δωματιο που προοριζουμε για παιδικο και στησαμε μια ντουλαπα.Συρταριερα εχω ηδη και λεω να βαλω μια προεκταση πανω  να τη χρησιμοποιω κ σαν αλλαξιερα.Θα αρχισουμε τωρα να βλεπουμε κρεβατακια κ ταπετσαριες..ανυπομονω! 

και γω συρταριερα θα παρω και απο πανω θα βαλω αυτα που μου φερανε. Το στρωματακι μαζι με το σελτεδακι και διπλα τα καλλυντικουλια του. Κ γω ηθελα να το διακοσμησω :cry: αλλα δεν με αφηνει ο γιατρος να κανω τπτ. :cry: Αντε να παρω κανα αυτοκολλητο τοιχου και να το βαλει ο αντρας μου. μετα τη γεννα την κοβω την διακοσμηση και ααααν 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...