Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Annisaki7 είπε:

Καλημέρα!!

Σήμερα μετά από μήνες έχω στα χέρια μου ένα θετικό τεστ!!

Θα ξαναγίνω μανούλα!!!

Συγχαρητηρια κ καλως ηρθες σε ειδα στο αλλο ποστ τσαμπα το ανχος να που ηρθε το σπορακι!! Με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Οταν μου κι εγω κατω ετσι μου λεγαν και σκεπτομουν αλλα και τους το λεγα "Ειμαι σε ακινησια γιατι εχω αιμα, καθε λεπτα δεν ξέρω τι κανει το παιδί μου, τι να ευχαριστηθω ακριβως??" Φυσικα μου το λενε και τωρα αλλα Τουλαχιστον κινουμαι. 

Πολυ σωστη!! 

Κι εγω ετσι ακριβως με τον σύζυγο παρολο που εχω ελευθερία κινησεων τρεχει για ολα. 

Τους το λεω κ εγω μην ανυσηχεις με εχουν κανει οι ορμονες να μη κραταω τπτ μεσα μου κ αν θελουν να αλλαξουμε θεσεις ευχαριστως!!

0EKFp2.png

Παντως κοριτσια βλεπω κατι περιστατικα σαν την φοιτητρια που γεννησε στην μπανιερα της και το πεταξε και αναρωτιεμαι πως το κρυβουν τοσους μηνες,δεν κανουν εξετασεις,γεννανε μονες τους?Τρελη αναισθησια

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Just now, maraki 93 είπε:

Παντως κοριτσια βλεπω κατι περιστατικα σαν την φοιτητρια που γεννησε στην μπανιερα της και το πεταξε και αναρωτιεμαι πως το κρυβουν τοσους μηνες,δεν κανουν εξετασεις,γεννανε μονες τους?Τρελη αναισθησια

Κοριτσι μου δεν ειμαι απολυτα σιγουρη οτι ειναι αναισθησια η ενας τρομερος φοβος. Συνηθως προκειται για πολυ καταπιεσμενες κοπελες, που νιωθουν πολυ μονες σε ολο αυτο χωρις καμια συμπαρασταση και καθοδηγηση. Και θεωρω πως ειναι θεμα παιδειας και οτι αυτα ερχονται ολα απο την βαση και τα θεμελια  που αποκταμε μεσα απο την οικογενεια. Φαντασου μια οικογενεια που μιλαει πολυ με το παιδι της, το στηριζουν και το καθοδηγουν οσο πιο σωστα γινεται και ειναι στο πλευρο τους και το παιδι αυτο το αντιλαμβανεται μεσα σε ενα υγιες περιβαλλον και σκεψου μια οικογενεια διαλυμμενη που τα παιδια παραμελουνται, που δεν εχουν καμια ειδους ΄΄υποδειξη΄΄ του σωστου και του λαθους, που ακομα και να θελουν να μιλησουν δεν εχουν την δυναμη γιατι πιστευουν δεν θα βρουν ανταποκριση. Ειναι μεγαλη η συζητηση αυτη και εχω ακουσει παρα πολλα περιστατικα απο συμφοιτητες μου ψυχιατρους και κοινωνικους λειτουργους για την ψυχοσυνθεση τετοιων ανθρωπων που δεν ειναι ευκολα κατανοητα αν δεν τα εχει βιωσει καποιος. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου δεν ειμαι απολυτα σιγουρη οτι ειναι αναισθησια η ενας τρομερος φοβος. Συνηθως προκειται για πολυ καταπιεσμενες κοπελες, που νιωθουν πολυ μονες σε ολο αυτο χωρις καμια συμπαρασταση και καθοδηγηση. Και θεωρω πως ειναι θεμα παιδειας και οτι αυτα ερχονται ολα απο την βαση και τα θεμελια  που αποκταμε μεσα απο την οικογενεια. Φαντασου μια οικογενεια που μιλαει πολυ με το παιδι της, το στηριζουν και το καθοδηγουν οσο πιο σωστα γινεται και ειναι στο πλευρο τους και το παιδι αυτο το αντιλαμβανεται μεσα σε ενα υγιες περιβαλλον και σκεψου μια οικογενεια διαλυμμενη που τα παιδια παραμελουνται, που δεν εχουν καμια ειδους ΄΄υποδειξη΄΄ του σωστου και του λαθους, που ακομα και να θελουν να μιλησουν δεν εχουν την δυναμη γιατι πιστευουν δεν θα βρουν ανταποκριση. Ειναι μεγαλη η συζητηση αυτη και εχω ακουσει παρα πολλα περιστατικα απο συμφοιτητες μου ψυχιατρους και κοινωνικους λειτουργους για την ψυχοσυνθεση τετοιων ανθρωπων που δεν ειναι ευκολα κατανοητα αν δεν τα εχει βιωσει καποιος. 

Τι να πεις δυσκολες καταστασεις.Κριμα που υπαρχουν τετοιες οικογενειες γιατι την πληρωνουν τα παιδια τους αλλα και αλλα πλασματακια που δεν φταινε σε τιποτα.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 21 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αααα ψυχολογια εχεις τελειωσει?? 

nlmNp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Koριτσια εφαγα την φρικη της ζωης μου.Εστειλα τον συζυγο για τις εξετασεις και εχω 4-5  πυοσφαιρια στα ουρα και λιγο αυξημενα τα λευκα αιμοσφαιρια στο αιμα.Παιρνω τον γιατρο το χει κλειστο.Παιρνω στο γραφειο λεει η γραμματεας οτι εφυγε Αθηνα για δυο μερες.Πηρα στο μικροβιολογικο και ζητησα τον γιατρο.Μου ειπε οτι τα πυοσφαιρια ειναι σε φυσιολογικα πλαισια και τα λευκα ειναι λιγο ανεβασμενα λογω εγκυμοσυνης.Λεει οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αλλα τον τελευταιο λογο τον εχει ο γιατρος μου.Θα σκασω μεχρι να γυρισει.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 20 λεπτά , Smile89 είπε:

Οχιιιι, αν και θα μπορουσα, ειμαι πολυ καλη ψυχολογος νομιζουν, ολοι οι καψουρεμενοι φιλοι, οι απογοητευμενες φιλες, οποιος τελος παντων εχει θεματα σε μενα ερχονται ολοι. Χαχαχα. Με εμπιστευονται τρομαρα τους. Παραϊατρικα εχω τελειωσει, δημοσια υγεια. Και απλα κανω ενα μεταπτυχιακο τωρα στην δημοσια υγεια και επιδημιολογια, και συναναστρεφομαι με συμφοιτητες κυριως του ιατρικου και παραϊατρικου κλαδου ολων των ειδων. Μεχρι κ ιατροδικαστη ειχα στην παρεα και απο ολους αντλω πληροφοριες χαχαχα να δω τι τρελα κουβαλανε κ αυτοι. Ψυχιατροι, γιατροι, νοσηλευτριες, μαιες, παιδιατροι, εχω τα κονε μου ηδη εγω γιατι ολους με αυτη τη σειρα θα τους χρειαστω χαχαχα. 

πρίν από 4 λεπτά , maraki 93 είπε:

Koριτσια εφαγα την φρικη της ζωης μου.Εστειλα τον συζυγο για τις εξετασεις και εχω 4-5  πυοσφαιρια στα ουρα και λιγο αυξημενα τα λευκα αιμοσφαιρια στο αιμα.Παιρνω τον γιατρο το χει κλειστο.Παιρνω στο γραφειο λεει η γραμματεας οτι εφυγε Αθηνα για δυο μερες.Πηρα στο μικροβιολογικο και ζητησα τον γιατρο.Μου ειπε οτι τα πυοσφαιρια ειναι σε φυσιολογικα πλαισια και τα λευκα ειναι λιγο ανεβασμενα λογω εγκυμοσυνης.Λεει οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αλλα τον τελευταιο λογο τον εχει ο γιατρος μου.Θα σκασω μεχρι να γυρισει.

Μια χαρα εισαι παιδι μου!! Εγω ειχα την προηγουμενη φορα 5-6 και πριν απο αυτην ειχα 3-4 πυοσφαιρια. Δεν ειναι τπτ. Ανεβασμενα λευκα εχω επισης κ γω και ειναι απο την εγκυμοσυνη. Keep calm, μην αγχωνεσαι βρε. Μια χαρα ειναι οι μετρησεις σου. Αν θες να το ψαξεις απλα για να ηρεμησεις κανε μια καλλιεργεια ουρων αλλα ειμαι σιγουρη θα βγει αρνητικη

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , maraki 93 είπε:

Μαράκι μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για αυτά τα θέματα τπτ το τρομερό δεν είναι και αν χρειαστεί θα πάρεις κάτι μην βάζεις ασχημα πράγματα στο μυαλό γιατί δεν υπάρχει κανενας λόγος.Γενικα παντως η εγκυμοσυνη προκαλεί ουρολοιμώξεις και τέτοια μην σε πιάνει πανικός δεν κάνει αυτή την στιγμή αλλα κ σου ξανά λέω δεν είναι τίποτα το σοβαρό μην φοβάσαι. Όταν έχουμε τσιμπημένη τα λευκα απλώς υπάρχει μια φλεγμονή να στο πω έτσι. Όλα καλα θα είναι βρε Αντε που έφαγες φρίκη για τέτοιο πράγμα ούτε να το σκέφτεσαι 

πρίν από 4 λεπτά , maraki 93 είπε:

Συγνώμη βρε αγαπη αλλα μηπως υπερβαλεις? 

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Οχιιιι, αν και θα μπορουσα, ειμαι πολυ καλη ψυχολογος νομιζουν, ολοι οι καψουρεμενοι φιλοι, οι απογοητευμενες φιλες, οποιος τελος παντων εχει θεματα σε μενα ερχονται ολοι. Χαχαχα. Με εμπιστευονται τρομαρα τους. Παραϊατρικα εχω τελειωσει, δημοσια υγεια. Και απλα κανω ενα μεταπτυχιακο τωρα στην δημοσια υγεια και επιδημιολογια, και συναναστρεφομαι με συμφοιτητες κυριως του ιατρικου και παραϊατρικου κλαδου ολων των ειδων. Μεχρι κ ιατροδικαστη ειχα στην παρεα και απο ολους αντλω πληροφοριες χαχαχα να δω τι τρελα κουβαλανε κ αυτοι. Ψυχιατροι, γιατροι, νοσηλευτριες, μαιες, παιδιατροι, εχω τα κονε μου ηδη εγω γιατι ολους με αυτη τη σειρα θα τους χρειαστω χαχαχα. 

Αααααα μια χαρα, μου αρέσει πολυ η ψυχολογία καθως κ η ιατροδικαστικη.. Ηθελα να τελειώσω και ψυχολογια και να κανω συγκεκριμενη δουλειά κ οχι αυτη που κανω τωρα αλλα η μοιρα μου εγραψε.... ΑΡΚΑΔΊΑ..  Κι εμένα ψυχολογο με φωναζουν οι φιλοι Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μια χαρα εισαι παιδι μου!! Εγω ειχα την προηγουμενη φορα 5-6 και πριν απο αυτην ειχα 3-4 πυοσφαιρια. Δεν ειναι τπτ. Ανεβασμενα λευκα εχω επισης κ γω και ειναι απο την εγκυμοσυνη. Keep calm, μην αγχωνεσαι βρε. Μια χαρα ειναι οι μετρησεις σου. Αν θες να το ψαξεις απλα για να ηρεμησεις κανε μια καλλιεργεια ουρων αλλα ειμαι σιγουρη θα βγει αρνητικη

Πφφφφ πηγε καρδια μου να μην πω που.Εγω μεχρι τωρα ειχα 0-1 για αυτο τρομαξα.Ο γιατρος απο το μικροβιολογικο ειπε ειναι σε φυσιολογικα πλαισια και μπορει να οφειλεται σε προσμιξη με κολπικα υγρα.Αλλα απο την αλλη δεν θα φαινοταν η ουρολοιμωξη.?Θα του τα ψαλω του γιατρου κλεινει και το κινητο χαχαχα.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Πφφφφ πηγε καρδια μου να μην πω που.Εγω μεχρι τωρα ειχα 0-1 για αυτο τρομαξα.Ο γιατρος απο το μικροβιολογικο ειπε ειναι σε φυσιολογικα πλαισια και μπορει να οφειλεται σε προσμιξη με κολπικα υγρα.Αλλα απο την αλλη δεν θα φαινοταν η ουρολοιμωξη.?Θα του τα ψαλω του γιατρου κλεινει και το κινητο χαχαχα.

Ε θα φαινόταν αν υπηρχε. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Συγνώμη βρε αγαπη αλλα μηπως υπερβαλεις? 

Αααααα μια χαρα, μου αρέσει πολυ η ψυχολογία καθως κ η ιατροδικαστικη.. Ηθελα να τελειώσω και ψυχολογια και να κανω συγκεκριμενη δουλειά κ οχι αυτη που κανω τωρα αλλα η μοιρα μου εγραψε.... ΑΡΚΑΔΊΑ..  Κι εμένα ψυχολογο με φωναζουν οι φιλοι Χαχαχα 

Μαλλον υπερβαλλω,καλα λετε.Απλα επειδη ειχαμε την υποψια για ουρολοιμωξη και διαβασα τοσα τρομακτικα δεν μπορω να ηρεμησω.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...