Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Ε μωρε γιαυτο αντιδρα ετσι χανει πραγματα απλα να σκεφτεστε οτι μετα θα εισαστε οι τρεις σας κ θα ειναι τελεια 

Αυτό του λέω.οταν έρθω Κέρκυρα θα μαστε τρεις.τον Έχω βάλει και για δουλειές τώρα και έχει φρικάρει.εκτοε από τα κουφώματα που θα γίνει το σπίτι χάλια από τις σκόνες του ΠΑ μετά θα το βάψεις όλο και θα ετοιμασεις το παιδικό.βαψιμο και εκεί να στησει κούνια και πάει λέγοντας.να τα βρω ολ α έτοιμα.Κυρια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα κοριτσια που πρεπει να μεινουν μεσα στο σπιτι περνανε πολυ δυσκολα παιδια,απορω που καποιοι το λενε ευκαιρια για ξεκουραση. Εκτος απο το αγχος της εγκυμοσυνης και του εκαστοτε προβληματος που περνανε, το να εισαι ολη μερα μεσα στους τοιχους δεν παλευεται. Εδω εγω οταν τυχει να μεινω καμια μερα ολοκληρη στο σπιτι, δεν αντεχω θελω να βγω να αλλαξω παραστασεις. Οσοι τα λενε δεν το σκέφτονται και πολυ

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Αυτό του λέω.οταν έρθω Κέρκυρα θα μαστε τρεις.τον Έχω βάλει και για δουλειές τώρα και έχει φρικάρει.εκτοε από τα κουφώματα που θα γίνει το σπίτι χάλια από τις σκόνες του ΠΑ μετά θα το βάψεις όλο και θα ετοιμασεις το παιδικό.βαψιμο και εκεί να στησει κούνια και πάει λέγοντας.να τα βρω ολ α έτοιμα.Κυρια.

Ε καπου πρεπει να ξεσπασει κ αυτος σου λεει εσυ κυρια θα δινεις εντολες σπο μακρια κ εγω θα εκτελω?χαχαχα!! Γιαυτο σου τη λεει αντιδραση ειναι μη δινεις σημασια να του λες σε ολα ναι!!

0EKFp2.png

πρίν από 11 λεπτά , marirene είπε:

2 φορές... κ η τροφοβλάστη εμένα με πόνεσε... αν το ήξερα, θα είχα ακούσει το γιατρό που έλεγε να περιμένουμε για αμνιο... αλλά ήθελα να ξέρω όσο γίνεται πιο γρήγορα, δεν μπορούσα να έχω αυτό το άγχος. πάντως η άμνιο τίποτα δεν είναι... ευτυχώς!

Παναγια μου,τι τραβηξες και εσυ.Ναι ,συμφωνω τιποτα δεν ειναι σαν διαδικασια.Εγω φοβομουν μην αποβαλλω εξαιτιας της μονο αυτο.Αλλα σαν διαδικασια δεν ειναι κατι,δυο λεπτα υποθεση.Δεν ηξερα παντως οτι ποναει η τροφοβλαστη.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 6 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ε καπου πρεπει να ξεσπασει κ αυτος σου λεει εσυ κυρια θα δινεις εντολες σπο μακρια κ εγω θα εκτελω?χαχαχα!! Γιαυτο σου τη λεει αντιδραση ειναι μη δινεις σημασια να του λες σε ολα ναι!!

Ότι μπορώ κάνω. Του μιλάω γλυκά τρυφερά του λέω συνέχεια ότι τον αγαπάω.Ε τι άλλο να κάνω.θα περάσει ο καιρός και θα ηρεμήσουμε.θα ρθει ο μικρός και θα τα ξεχάσουμε όλα  :):)

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , loyloy είπε:

Είμαστε μακριά και σου λέει είσαι με τους γονείς σου σε φροντίζουν και εγώ είμαι μόνος σου.εχουμε αλλάξει τη ζωή μας τελείως.χωριστηκαμε για το μπέμπη και θα έρθει σε 1μιση μήνα εκτός απροόπτου.ασε δύσκολη φάση.του στέλνω φωτός τη κοιλιά συνέχεια να με βλέπει και ζηλεύει γτ χανει πράγματα από την  εγκυμοσύνη,  της κλωτσιές του μπέμπη.ολη τη φάση αυτή γενικότερα.

Αχ λιγο εμεινε.Χαλαλι ολα ,μολις το παρεις αγκαλιτσα θα τα ξεχασεις ολα.Στα δυσκολα φαινεται η αγαπη.

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Αχ λιγο εμεινε.Χαλαλι ολα ,μολις το παρεις αγκαλιτσα θα τα ξεχασεις ολα.Στα δυσκολα φαινεται η αγαπη.

Ναι μωρέ.αν με πάει καλά αυτή τη βδομάδα με συσπάσεις θα βγω το Σάββατο για ψώνια του μικρού.

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Ότι μπορώ κάνω. Του μιλάω γλυκά τρυφερά του λέω συνέχεια ότι τον αγαπάω.Ε τι άλλο να κάνω.θα περάσει ο καιρός και θα ηρεμήσουμε.θα ρθει ο μικρός και θα τα ξεχάσουμε όλα  :):)

Πιστεύω ότι του έχουν πέσει πολλά και του αντρουλη σου! Σίγουρα αγχωνεται και για εσένα και στεναχωριέται...δεν ξέρει μάλλον πως να το διαχειριστεί ο κακομοίρης μην τον παρεξηγείς. Θα ηρεμήσετε και θα είστε μια χαρά οι τρεις σας! 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Ναι μωρέ.αν με πάει καλά αυτή τη βδομάδα με συσπάσεις θα βγω το Σάββατο για ψώνια του μικρού.

Θα παει,θα παει.Ηρθε η ωρα για τα ψωνιαααα!!

Lilypie - (30Y3)

Αυτα να σκεφτεστε κ ολα καλα μετα θα τα ξεχασετε ολα

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Θέλω και εγώ ψωνιααααααα!! Σνιφ σνιφ! Ευτυχως υπάρχει και το ιντερνετ! 

Θα κανεις και εσυ τα ψωνια σου.Και το ιντερνετ θα πιασει φωτια χαχαχα και οι καρτουλες των συζυγων.

πρίν από 2 λεπτά , Annisaki7 είπε:

Καλημέρα!!

Σήμερα μετά από μήνες έχω στα χέρια μου ένα θετικό τεστ!!

Θα ξαναγίνω μανούλα!!!

Συγχαρητηριααααα!!!

• Ευχαριστώ 1

Lilypie - (30Y3)

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

Καλημερα θα συμφωνησω σε ολα σας εχασα λιγο!! Εμενα με εκνευριζει αφανταστα αυτο που μου λενε ολοι υποτίθεται για να νιωσω καλα που ειμαι στο κρεβατι  κατσε τωρα που μπορεις γιατι μετα θα τρεχεις κοιμησου τωρα γιατι μετα δε μπορεις! Δε με νοιαζει ρε φιλε τι θα γινει μετα τωρα θελω να κανω καποια πραγματα δε μπορω να μου τα κανουν αλλοι!!

Οταν μου κι εγω κατω ετσι μου λεγαν και σκεπτομουν αλλα και τους το λεγα "Ειμαι σε ακινησια γιατι εχω αιμα, καθε λεπτα δεν ξέρω τι κανει το παιδί μου, τι να ευχαριστηθω ακριβως??" Φυσικα μου το λενε και τωρα αλλα Τουλαχιστον κινουμαι. 

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Το μονο καλο μου το ειπε η κουμπαρα μου κοιτα μου λεει να χαρεις τις γιορτες σπιτι σου τιποτα αλλο δε σου λεω. Επειδη λογω δουλειας εχουμε να ευχαριστιθουμε γιορτες απο 15χρονων.

Πολυ σωστη!! 

πρίν από 44 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αυτο ξαναπες το. Καλημεεερα. 

Επειδη κ γω πρεπει να μαι ξαπλα, τον εχω κανει τον καημενουλη τον αντρα μου Βεγγο. Τρεχει που τρεχει με τις δουλειες του, τον τρεχω και γω και εχει πελαγωσει. Αλλα με καταλαβαινει κ τον καταλαβαινω. Δυστυχως πεφτει το βαρος πανω του σε πολλα πραγματα εξτρα αλλα ευτυχως εχουμε πεθερα κ μαμα που μας μαγειρευουν αρκετα συχνα και ερχονται και κανουν και καμια δουλεια γιατι απο δουλειες ο δικος μου ειναι ασχετος. Η το παιζει ασχετος μαλλον. Αλλα με τρεχει σε γιστρους, τρεχει για το αμαξι μου συνεργεια και κτεο, για γραφειοκρατικα τωρα με τον πολιτικο, και λειπει ολη μερα ο καημενουλης. Την προηγουμενη βδομαδα εφαγε 2 κλησεις διαφορετικες μερες για να παει στον γιατρο μου να μου φερει κατι συνταγες. Με τσαντισε που παρκαρε οπου βρηκε και εφαγε 80ε, αλλα μπορεις να πεις κ τπτ?? Αφου για μενα τρεχει μωρε. 

Το παν ειναι να υπαρχει κατανοηση. Αλλα υπαρχουν κ στιγμες γκρινιας. Πηγαινει και για κανενα καφεδακι με τα φιλαρακια του και κοριτσια το ζηλευω τοοοσο πολυ που δεν μπορω να παω κ γω. Κ μεις ημασταν καθε σκ βολτες, ταβερνακια, καφεδες, ποτακι, σινεμα, τα παντα. Και τωρα εχω πηξει μεσα στο σπιτι. Το χειροτερο μου ειναι. 

Κι εγω ετσι ακριβως με τον σύζυγο παρολο που εχω ελευθερία κινησεων τρεχει για ολα. 

πρίν από 21 λεπτά , loyloy είπε:

Μια χαρα θα παει και θα βγεις ρεεεε!!! Όμορφα που ειναι τα ψωνιααααα!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Annisaki7 είπε:

Καλημέρα!!

Θα ξαναγίνω μανούλα!!!

Συγχαρητήρια!!!! Καλως ορισες!!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Nicol_ είπε:

Εχει τυχει και εγω οταν γραφω απο το κινητο να βαλω χαρουμενες φατσες και να βγουν θυμωμενες!Κατι παιζει οταν τα βαζουμε απο το κινητο

εγώ είμαι από υπολογιστή... στη δουλειά... χαχα τεμπελιάζω!!! σπίτι δεν προλαβαινω με τα 2 τους να μιλήσω ή να γραψω στο τηλέφωνο! ακόμα κ με τις φίλες μου από τη δουλειά μιλάω...

πρίν από 33 λεπτά , Nicol_ είπε:

Τα κοριτσια που πρεπει να μεινουν μεσα στο σπιτι περνανε πολυ δυσκολα παιδια,απορω που καποιοι το λενε ευκαιρια για ξεκουραση. Εκτος απο το αγχος της εγκυμοσυνης και του εκαστοτε προβληματος που περνανε, το να εισαι ολη μερα μεσα στους τοιχους δεν παλευεται. Εδω εγω οταν τυχει να μεινω καμια μερα ολοκληρη στο σπιτι, δεν αντεχω θελω να βγω να αλλαξω παραστασεις. Οσοι τα λενε δεν το σκέφτονται και πολυ

σιγουρα η κλεισουρα ειναι δυσκολη...

πρίν από 25 λεπτά , maraki 93 είπε:

Παναγια μου,τι τραβηξες και εσυ.Ναι ,συμφωνω τιποτα δεν ειναι σαν διαδικασια.Εγω φοβομουν μην αποβαλλω εξαιτιας της μονο αυτο.Αλλα σαν διαδικασια δεν ειναι κατι,δυο λεπτα υποθεση.Δεν ηξερα παντως οτι ποναει η τροφοβλαστη.

δεν ξερω αν ποναει γενικα, εμενα με ειχε πονεσει γιατι ο πλακουντας ηταν οπισθιος (αν το λεω σωστα)...

πρίν από 19 λεπτά , loyloy είπε:

τι τελεια!!!

πρίν από 4 λεπτά , Annisaki7 είπε:

Καλημέρα!!

Θα ξαναγίνω μανούλα!!!

πολλα πολλα συγχαρητηρια!!! με το καλο!

• Ευχαριστώ 1

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...