Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Καλημερα θα συμφωνησω σε ολα σας εχασα λιγο!! Εμενα με εκνευριζει αφανταστα αυτο που μου λενε ολοι υποτίθεται για να νιωσω καλα που ειμαι στο κρεβατι  κατσε τωρα που μπορεις γιατι μετα θα τρεχεις κοιμησου τωρα γιατι μετα δε μπορεις! Δε με νοιαζει ρε φιλε τι θα γινει μετα τωρα θελω να κανω καποια πραγματα δε μπορω να μου τα κανουν αλλοι!!

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα θα συμφωνησω σε ολα σας εχασα λιγο!! Εμενα με εκνευριζει αφανταστα αυτο που μου λενε ολοι υποτίθεται για να νιωσω καλα που ειμαι στο κρεβατι  κατσε τωρα που μπορεις γιατι μετα θα τρεχεις κοιμησου τωρα γιατι μετα δε μπορεις! Δε με νοιαζει ρε φιλε τι θα γινει μετα τωρα θελω να κανω καποια πραγματα δε μπορω να μου τα κανουν αλλοι!!

Σε λιγο θα μας πουν οτι ζηλευουν κιολας.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 8 λεπτά , maraki 93 είπε:

Σε λιγο θα μας πουν οτι ζηλευουν κιολας.

Το μονο καλο μου το ειπε η κουμπαρα μου κοιτα μου λεει να χαρεις τις γιορτες σπιτι σου τιποτα αλλο δε σου λεω. Επειδη λογω δουλειας εχουμε να ευχαριστιθουμε γιορτες απο 15χρονων.

0EKFp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Vasoth. είπε:

Το μονο καλο μου το ειπε η κουμπαρα μου κοιτα μου λεει να χαρεις τις γιορτες σπιτι σου τιποτα αλλο δε σου λεω. Επειδη λογω δουλειας εχουμε να ευχαριστιθουμε γιορτες απο 15χρονων.

Αστα να πανε.Ο καθενας θα σου πει οτι χαζομαρα θες.Eγω μια βδομαδα εκατσα σπιτι ακινητη λογω αμνιοπαρακεντησης και οταν σηκωνομουν για τουαλετα εκαναν κρακ ολα μου τα κοκκαλα.Και ειχα τον καθε ενα να μου λεει ελα ευκαιρια να ξεκουραστεις.Τετοια ξεκουραση να την βρασω.Καλυτερα να δουλευα στο γραφειο και να μην ειχα την ψυχη στο στομα για το αν θα πανε ολα καλα.

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (30Y3)

Εγώ έχω βαρεθεί να μου λένε όλοι κάνε υπομονή! Μα καλά πως αντέχεις βρε παιδί μου...Βρε ηλίθιοι ποιος σας είπε ότι αντέχω? Απλά δεν έχω άλλη επιλογή! Το μωρό μου είναι η μόνη μου προτεραιότητα και κάθομαι στο κρεββάτι τόσους μήνες γιατί πρέπει. Δεν μου είπε κανείς διάλεξε...

Και συμφωνω ότι αυτό το κάτσε τώρα που μπορείς είναι επίσης βλακεία! Λες και καθόμαστε και το απολαμβάνουμε! Αχ ναι είμαι πολύ ήρεμη που είχα αιμορραγία και κάθομαι στο κρεββάτι! Απολαμβάνω τον ύπνο!! Όλες που έχουμε μείνει μέσα για κάποιο λόγο μείναμε και δεν είναι ευχάριστος, χρειάζεται μια επιπλέον προσοχή για κάποιον λόγο. Απλά δεν δίνω πλέον σημασία σε ότι λέει ο καθένας. Κάτι θέλουν να πουν όλοι και λένε και καμία βλακεία. Οι περισσότεροι δεν το λένε με κακία αλλά δεν ξέρουν και τι να πουν! 

• Μου αρέσει 3

preg.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.αυτος είναι ο καθημερινός καβγάς με τον άντρα μου.αυτξε Κέρκυρα Εγώ αθη να στη μαμά να με προσέχει και να ειμαι ξαπλωμένη και όλο μου λεε ι μια Μια χαρά είσαι στο κρεβατάκι σου ολ α έτοιμα τα χεις μη γκρινιάζεις.του λε ω οκ Ναι κάθομαι αλλά ξέρεις τι περνάω?Που η έξοδος μου είναι μόνο για να πάω στο γιατρό?Και το άγχος μου με τις συσπάσεις  και τα υγρά?Και πάλι δεν καταλαβαίνει.

• Μου αρέσει 3

Just now, loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια.αυτος είναι ο καθημερινός καβγάς με τον άντρα μου.αυτξε Κέρκυρα Εγώ αθη να στη μαμά να με προσέχει και να ειμαι ξαπλωμένη και όλο μου λεε ι μια Μια χαρά είσαι στο κρεβατάκι σου ολ α έτοιμα τα χεις μη γκρινιάζεις.του λε ω οκ Ναι κάθομαι αλλά ξέρεις τι περνάω?Που η έξοδος μου είναι μόνο για να πάω στο γιατρό?Και το άγχος μου με τις συσπάσεις  και τα υγρά?Και πάλι δεν καταλαβαίνει.

Εμενα ευτυχως με καταλαβαινει κ πολυ μαλιστα δε μπορω να πω κ στεναχωριεται που δε μπορει να κανει κατι αυτο μου λεει συνεχεια εντωμεταξυ πριν την εγκυμοσυνη δεν ημασταν ανθρωποι που δεν εκαναν τπτ ολο βολτες εκδρομες κ δραστηριοτητες γενικα δε μαζευομασταν σπιτι ποτε κ αυτο οσο να ναι μου εχει στοιχισει περα απο τη δουλεια που επισης μου λειπει κ ας μη με πιστευουν οταν το λεω.

Δε μπορουν να καταλαβουν ακριβως τι περναμε εγω νομιζω στα λεει γιατι ισως δε ξερει πως να σου σταθει σε αυτο πως να φερθει κ ισως νομιζει οτι σε κανει να νιωθεις καλύτερα κ μη ξεχνας εχει αλλαξει η καθημερινοτητα του κ για τους αντρες ειναι δυσκολο να  ξεβολευοντε κ να προσαρμοζοντε σε νεα δεδομενα

0EKFp2.png

καλημέρα!

@Κωνσταντίνα16 μόνο σε εμένα εμφανίζει τις καρδούλες, θυμωμένες φατσούλες?!?!?!?! συγχαρητήρια και για τα αποτελέσματά σου!!!

@maraki 93 έχω ξεχάσει να σου πω ότι κ εγώ στη 2η εγκυμοσύνη είχα τέτοια αυχενική... μαρτύριο μέχρι να περάσουν οι μέρες να κανω την αμνιο... κ το χειροτερο, ειχα κανει τροφοβλαστη κ δεν εβγαλε κανενα αποτελεσμα!!! εκει να δεις φρικη! όσο για το αν είναι όμορφη περίοδος για τη γυναίκα, νομίζω είναι μια γλυκιά περίοδος... ειδικά αν δεν έχεις έντονα προβλήματα και ενοχλήσεις (εμετούς, αναγούλες κτλ)... εγώ στην 1η ήμουν πολύ ζεν κ πολύ χαλαρή...

@fairy-mary συγχαρητήρια για το μωράκι σας κ τα καλά αποτελέσματα!!!

@Nicol_ εγώ έχω τέτοια πονάκια, ειδικά όταν είμαι κουρασμένη ή σηκώνω κάποιο από τα μικρά μου... μερικές φορές νιώθω κ σφύξιμο, σαν πέτρωμα... όσο για την εξέταση του ζακχάρου, όχι δεν πίνεται αυτό.. είναι εμετικό! κ σου λένε ότι πρέπει να το πιεις σε ενα τέταρτο...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oi6Ip3.png

πρίν από 5 λεπτά , Vasoth. είπε:

Εμενα ευτυχως με καταλαβαινει κ πολυ μαλιστα δε μπορω να πω κ στεναχωριεται που δε μπορει να κανει κατι αυτο μου λεει συνεχεια εντωμεταξυ πριν την εγκυμοσυνη δεν ημασταν ανθρωποι που δεν εκαναν τπτ ολο βολτες εκδρομες κ δραστηριοτητες γενικα δε μαζευομασταν σπιτι ποτε κ αυτο οσο να ναι μου εχει στοιχισει περα απο τη δουλεια που επισης μου λειπει κ ας μη με πιστευουν οταν το λεω.

Δε μπορουν να καταλαβουν ακριβως τι περναμε εγω νομιζω στα λεει γιατι ισως δε ξερει πως να σου σταθει σε αυτο πως να φερθει κ ισως νομιζει οτι σε κανει να νιωθεις καλύτερα κ μη ξεχνας εχει αλλαξει η καθημερινοτητα του κ για τους αντρες ειναι δυσκολο να  ξεβολευοντε κ να προσαρμοζοντε σε νεα δεδομενα

Αυτο ξαναπες το. Καλημεεερα. 

Επειδη κ γω πρεπει να μαι ξαπλα, τον εχω κανει τον καημενουλη τον αντρα μου Βεγγο. Τρεχει που τρεχει με τις δουλειες του, τον τρεχω και γω και εχει πελαγωσει. Αλλα με καταλαβαινει κ τον καταλαβαινω. Δυστυχως πεφτει το βαρος πανω του σε πολλα πραγματα εξτρα αλλα ευτυχως εχουμε πεθερα κ μαμα που μας μαγειρευουν αρκετα συχνα και ερχονται και κανουν και καμια δουλεια γιατι απο δουλειες ο δικος μου ειναι ασχετος. Η το παιζει ασχετος μαλλον. Αλλα με τρεχει σε γιστρους, τρεχει για το αμαξι μου συνεργεια και κτεο, για γραφειοκρατικα τωρα με τον πολιτικο, και λειπει ολη μερα ο καημενουλης. Την προηγουμενη βδομαδα εφαγε 2 κλησεις διαφορετικες μερες για να παει στον γιατρο μου να μου φερει κατι συνταγες. Με τσαντισε που παρκαρε οπου βρηκε και εφαγε 80ε, αλλα μπορεις να πεις κ τπτ?? Αφου για μενα τρεχει μωρε. 

Το παν ειναι να υπαρχει κατανοηση. Αλλα υπαρχουν κ στιγμες γκρινιας. Πηγαινει και για κανενα καφεδακι με τα φιλαρακια του και κοριτσια το ζηλευω τοοοσο πολυ που δεν μπορω να παω κ γω. Κ μεις ημασταν καθε σκ βολτες, ταβερνακια, καφεδες, ποτακι, σινεμα, τα παντα. Και τωρα εχω πηξει μεσα στο σπιτι. Το χειροτερο μου ειναι. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , marirene είπε:

καλημέρα!

@Κωνσταντίνα16 μόνο σε εμένα εμφανίζει τις καρδούλες, θυμωμένες φατσούλες?!?!?!?! συγχαρητήρια και για τα αποτελέσματά σου!!!

@maraki 93 έχω ξεχάσει να σου πω ότι κ εγώ στη 2η εγκυμοσύνη είχα τέτοια αυχενική... μαρτύριο μέχρι να περάσουν οι μέρες να κανω την αμνιο... κ το χειροτερο, ειχα κανει τροφοβλαστη κ δεν εβγαλε κανενα αποτελεσμα!!! εκει να δεις φρικη! όσο για το αν είναι όμορφη περίοδος για τη γυναίκα, νομίζω είναι μια γλυκιά περίοδος... ειδικά αν δεν έχεις έντονα προβλήματα και ενοχλήσεις (εμετούς, αναγούλες κτλ)... εγώ στην 1η ήμουν πολύ ζεν κ πολύ χαλαρή...

@Nicol_ εγώ έχω τέτοια πονάκια, ειδικά όταν είμαι κουρασμένη ή σηκώνω κάποιο από τα μικρά μου... μερικές φορές νιώθω κ σφύξιμο, σαν πέτρωμα... όσο για την εξέταση του ζακχάρου, όχι δεν πίνεται αυτό.. είναι εμετικό! κ σου λένε ότι πρέπει να το πιεις σε ενα τέταρτο...

Πωπω τι φρικη πρεπει να φαγες!!Σε τρυπησαν δηλαδη δυο φορες?Εγω δεν ειχα το θαρρος για τροφοβλαστη καθως μολις ειχε απορροφηθει το αιματωμα και γενικα δεν ηθελα να κανω τιποτα.Απλα οσο περνουσαν οι μερες επεφτα σε καταθλιψη,επεσα πολυ ψυχολογικα,δεν ετρωγα,εκλαιγα ολη μερα και ο ανδρας μου και ο γιατρος μου ειπαν οτι δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση και ετσι 1,5 μηνα μετα εκανα αμνιοπαρακεντηση και που πηγα ,πηγα λες και πηγαινα σε θανατικη καταδικη.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Vasoth. είπε:

Είμαστε μακριά και σου λέει είσαι με τους γονείς σου σε φροντίζουν και εγώ είμαι μόνος σου.εχουμε αλλάξει τη ζωή μας τελείως.χωριστηκαμε για το μπέμπη και θα έρθει σε 1μιση μήνα εκτός απροόπτου.ασε δύσκολη φάση.του στέλνω φωτός τη κοιλιά συνέχεια να με βλέπει και ζηλεύει γτ χανει πράγματα από την  εγκυμοσύνη,  της κλωτσιές του μπέμπη.ολη τη φάση αυτή γενικότερα.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αυτο ξαναπες το. Καλημεεερα. 

Επειδη κ γω πρεπει να μαι ξαπλα, τον εχω κανει τον καημενουλη τον αντρα μου Βεγγο. Τρεχει που τρεχει με τις δουλειες του, τον τρεχω και γω και εχει πελαγωσει. Αλλα με καταλαβαινει κ τον καταλαβαινω. Δυστυχως πεφτει το βαρος πανω του σε πολλα πραγματα εξτρα αλλα ευτυχως εχουμε πεθερα κ μαμα που μας μαγειρευουν αρκετα συχνα και ερχονται και κανουν και καμια δουλεια γιατι απο δουλειες ο δικος μου ειναι ασχετος. Η το παιζει ασχετος μαλλον. Αλλα με τρεχει σε γιστρους, τρεχει για το αμαξι μου συνεργεια και κτεο, για γραφειοκρατικα τωρα με τον πολιτικο, και λειπει ολη μερα ο καημενουλης. Την προηγουμενη βδομαδα εφαγε 2 κλησεις διαφορετικες μερες για να παει στον γιατρο μου να μου φερει κατι συνταγες. Με τσαντισε που παρκαρε οπου βρηκε και εφαγε 80ε, αλλα μπορεις να πεις κ τπτ?? Αφου για μενα τρεχει μωρε. 

Το παν ειναι να υπαρχει κατανοηση. Αλλα υπαρχουν κ στιγμες γκρινιας. Πηγαινει και για κανενα καφεδακι με τα φιλαρακια του και κοριτσια το ζηλευω τοοοσο πολυ που δεν μπορω να παω κ γω. Κ μεις ημασταν καθε σκ βολτες, ταβερνακια, καφεδες, ποτακι, σινεμα, τα παντα. Και τωρα εχω πηξει μεσα στο σπιτι. Το χειροτερο μου ειναι. 

Στην ιδια κατασταση ειμαστε κ εμείς ευτυχως καταλαβαινομαστε γελαω καμμια φορα που μου λεει σε πλακα δε θα γεννησεις θα σε τρεχω ολη μερα του λεω καημενουλη μου δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι εχουμε διδυμα μαζι θα τρεχουμε μετα χαχαχα!!!κ του κοβεται το γελιο χιχι!!

0EKFp2.png

πρίν από 4 λεπτά , maraki 93 είπε:

Πωπω τι φρικη πρεπει να φαγες!!Σε τρυπησαν δηλαδη δυο φορες?Εγω δεν ειχα το θαρρος για τροφοβλαστη καθως μολις ειχε απορροφηθει το αιματωμα και γενικα δεν ηθελα να κανω τιποτα.Απλα οσο περνουσαν οι μερες επεφτα σε καταθλιψη,επεσα πολυ ψυχολογικα,δεν ετρωγα,εκλαιγα ολη μερα και ο ανδρας μου και ο γιατρος μου ειπαν οτι δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση και ετσι 1,5 μηνα μετα εκανα αμνιοπαρακεντηση και που πηγα ,πηγα λες και πηγαινα σε θανατικη καταδικη.

2 φορές... κ η τροφοβλάστη εμένα με πόνεσε... αν το ήξερα, θα είχα ακούσει το γιατρό που έλεγε να περιμένουμε για αμνιο... αλλά ήθελα να ξέρω όσο γίνεται πιο γρήγορα, δεν μπορούσα να έχω αυτό το άγχος. πάντως η άμνιο τίποτα δεν είναι... ευτυχώς!

oi6Ip3.png

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Είμαστε μακριά και σου λέει είσαι με τους γονείς σου σε φροντίζουν και εγώ είμαι μόνος σου.εχουμε αλλάξει τη ζωή μας τελείως.χωριστηκαμε για το μπέμπη και θα έρθει σε 1μιση μήνα εκτός απροόπτου.ασε δύσκολη φάση.του στέλνω φωτός τη κοιλιά συνέχεια να με βλέπει και ζηλεύει γτ χανει πράγματα από την  εγκυμοσύνη,  της κλωτσιές του μπέμπη.ολη τη φάση αυτή γενικότερα.

Ε μωρε γιαυτο αντιδρα ετσι χανει πραγματα απλα να σκεφτεστε οτι μετα θα εισαστε οι τρεις σας κ θα ειναι τελεια 

0EKFp2.png

πρίν από 13 λεπτά , marirene είπε:

καλημέρα!

Εχει τυχει και εγω οταν γραφω απο το κινητο να βαλω χαρουμενες φατσες και να βγουν θυμωμενες!Κατι παιζει οταν τα βαζουμε απο το κινητο

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...