Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , palmoira είπε:

Ας έρθει με το καλό το μωράκι σου και σου στέλνω ότι θες μη στεναχωριέσαι. Παντως κρεατακι κοντοσούβλι ή γουρουνοπουλα μπορούμε να φάμε λίγο και τώρα....χωρίς πέτσα και πολλά μπαχαρικά! 

Μακριά από μένα.λιγο παραπάνω πιπέρι τα φασολάκια είχαν και αμέσως συσπάσεις.γκρινιαζω το ξέρω αλλά προσέχω γτ φοβάμαι για το μπέμπη.προτιμω να βασανιζω το μυαλό μου!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια πονοι περιοδου σας πιάνουν σε αυτή τη φαση?

Είχα πριν λίγο.και σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά οπότε με πιάνουν είναι για λι γα λεπτά.δεν κρατάνε πολύ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια πονοι περιοδου σας πιάνουν σε αυτή τη φαση?

Πονακια περιοδου δεν εχω εντοπισει η αληθεια ειναι. Αλλα δεν ειχα απο την αρχη, μονο κατι τσιμπηματακια που κ που. Αλλα απο πονακια στην πλατη, στην μεση, στα γονατα, στην κοιλια οταν σηκωνομαι και στον αυχενα, αααα εκει φιλεναδα δεν εχω παραπονο. Τα παμε πολυ καλα εκει. 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Πονακια περιοδου δεν εχω εντοπισει η αληθεια ειναι. Αλλα δεν ειχα απο την αρχη, μονο κατι τσιμπηματακια που κ που. Αλλα απο πονακια στην πλατη, στην μεση, στα γονατα, στην κοιλια οταν σηκωνομαι και στον αυχενα, αααα εκει φιλεναδα δεν εχω παραπονο. Τα παμε πολυ καλα εκει. 

Μια χαρα μας βρισκω!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Μια χαρα μας βρισκω!! 

Ναι ναι. Κατα τ αλλα αυτη ειναι η καλυτερη περιοδος της γυναικας. Τετοιο τσακιρ κεφι μιλαμε μια φορα τωρα και μια φορα σε ενα πανηγυρι που τσακιζα μαλλι της γριας. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ναι ναι. Κατα τ αλλα αυτη ειναι η καλυτερη περιοδος της γυναικας. Τετοιο τσακιρ κεφι μιλαμε μια φορα τωρα και μια φορα σε ενα πανηγυρι που τσακιζα μαλλι της γριας. 

Φήμες.... Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Ααααα μιλησα με γιατρό μια χαρα η καμπυλη μου λεε!!! 

• Μου αρέσει 4

nlmNp2.png

Φήμες.... Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Ααααα μιλησα με γιατρό μια χαρα η καμπυλη μου λεε!!! 

Ναι ρεεε στο ειπα, ειναι σουπερ η καμπυλαρα σουου. Μεγαλη ανακουφιση να ξερεις οτι μπορεις να τρως οτι ετρωγες. Εφοσον προσεχες και απο πριν μια χαρα φιλη μου. Κ μπορεις να κανεις και καμια ατασθαλια ενίοτε χωρις ενοχες.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Μεγκα..... τι έγινε κωστακη? Σε γουσταρει η χωριατισα? Χαχαχα Χαχαχα (τζενη μποτση) 

Just now, nanoula90 είπε:

Ναι ρεεε στο ειπα, ειναι σουπερ η καμπυλαρα σουου. Μεγαλη ανακουφιση να ξερεις οτι μπορεις να τρως οτι ετρωγες. Εφοσον προσεχες και απο πριν μια χαρα φιλη μου. Κ μπορεις να κανεις και καμια ατασθαλια ενίοτε χωρις ενοχες.

Προσεχα πριν την εγκυμοσύνη ισως αυτο με έσωσε, δεν ξερω κιολας, σημασια εχει το αποτέλεσμα!!!! 

nlmNp2.png

Μεγκα..... τι έγινε κωστακη? Σε γουσταρει η χωριατισα? Χαχαχα Χαχαχα (τζενη μποτση) 

Προσεχα πριν την εγκυμοσύνη ισως αυτο με έσωσε, δεν ξερω κιολας, σημασια εχει το αποτέλεσμα!!!! 

Εγώ πρόσεχα πριν.λογω δουλειάς Μόλις παραιτήθηκα εκαν α αποτοξίνωση από τα πάντα.ετοιμαζα ένα κατάλληλο έδαφος για το μπεμπέ.και μετά πάλι πρόσεχα στην εγκυμοσύνη αλλά σε κάποια φάση λυγισα.δεν άντεχα άλλο.

Άντε ωραία Αφού σου πε και ο γιατρός μια χαρά.και τις γρουνιτσες σου μπορείς οπότε θες απλα Όχι συνέχεια καθαρά προληπτικά. :):)

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Εγώ πρόσεχα πριν.λογω δουλειάς Μόλις παραιτήθηκα εκαν α αποτοξίνωση από τα πάντα.ετοιμαζα ένα κατάλληλο έδαφος για το μπεμπέ.και μετά πάλι πρόσεχα στην εγκυμοσύνη αλλά σε κάποια φάση λυγισα.δεν άντεχα άλλο.

Άντε ωραία Αφού σου πε και ο γιατρός μια χαρά.και τις γρουνιτσες σου μπορείς οπότε θες απλα Όχι συνέχεια καθαρά προληπτικά. :):)

Δεν πειραζει λουλου μου. Κ γω λυγισα. Ηταν και οι μερες του πολιτικου και ολο γλυκα ηταν το σπιτι. Ολο το ψυγειο με γλυκα κ με παγωτο στην καταψυξη. Ε θα χαλουσαν, να πανε χαμενα?? Χαχα. Εξαλλου νομιζω πως κ μεις μια στο τοσο μπορουμε να κανουμε μια μικρηη αλητεια. Εφοσον δεν μιλαμε για καθαρα διαβητη, απλα οτι πρεπει να προσεχουμε λιγο την διατροφη. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ έχω ρίξει πολύ γελιο να είστε καλα !!

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

Χαχαχαχα ειστε τρελες!! Εχω κατι πονακια που κ που γιαυτο ρωτησα.

Smile μπράβο για τα αποτελεσματα!

Αυτά τα πονακια που μοιάζουν με της περιοδου είναι από τους συνδέσμους που  στηρίζουν την μητρα που αντανακλά και προκαλεί αυτές τις ενοχλήσεις στα πλαγια. Αν φυσικά εννοείς εκεί χαμηλά στα πλαγια γιατί εγω όταν ακουω πονακια περιοδου εκεί αμεσως πάει το μυαλό μου επειδή εμενα εκεί με ενοχλει στην περιοδο.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , loyloy είπε:

:wub:

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Χαχαχαχα ειστε τρελες!! Εχω κατι πονακια που κ που γιαυτο ρωτησα.

Smile μπράβο για τα αποτελεσματα!

Ευχαριστώωωωω :D

nlmNp2.png

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν πειραζει λουλου μου. Κ γω λυγισα. Ηταν και οι μερες του πολιτικου και ολο γλυκα ηταν το σπιτι. Ολο το ψυγειο με γλυκα κ με παγωτο στην καταψυξη. Ε θα χαλουσαν, να πανε χαμενα?? Χαχα. Εξαλλου νομιζω πως κ μεις μια στο τοσο μπορουμε να κανουμε μια μικρηη αλητεια. Εφοσον δεν μιλαμε για καθαρα διαβητη, απλα οτι πρεπει να προσεχουμε λιγο την διατροφη. 

Έχει χεστει από το φόβο μου για τα υγρά.αρα εδώ θα σας γκρινιάζω για τις λιγουρες μου.καπου πρέπει να τα λεω να βγαίνουν από μέσα μου.καλυτερα να προσέχω να ξέρω ότι καν ω ότι καλύτερο μπορώ για το μπέμπη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Έχει χεστει από το φόβο μου για τα υγρά.αρα εδώ θα σας γκρινιάζω για τις λιγουρες μου.καπου πρέπει να τα λεω να βγαίνουν από μέσα μου.καλυτερα να προσέχω να ξέρω ότι καν ω ότι καλύτερο μπορώ για το μπέμπη.

Καλε ναιιιιι εδω να μας τα λες!!! Φτιαξε ζελε αμα θες γλυκο να τρως!!! Η οχι?!? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...