Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , maraki 93 είπε:

Αχ ναι.Τι ήταν αυτή χτες η βοηθός του σχεδιαστή χαχχαχα. Τις γειώνε όλες.Καλα έχει δύο τρία ωραία κοριτσάκια ,τα υπόλοιπα μόνο για μοντέλα δεν κάνουν. και αυτή η Ηλιάνα παντογνώστης πια.Ολα τα κάνει .Μποξ,ενόργανη,βάρη,στίβο,γραμματέας,χρηματιστρια όλα όλα.

Αχααχαχα ακριβως ετσι!

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Και κάπως έτσι ακολουθώντας το στρατιωτικό αυτό προγραμμα διατροφής αρχίζεις και τα ψυχοφάρμακα!χαχαχαχα 

Δλδ πρέπει να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα? :(  εντάξει η πρώτη βδομάδα ήταν δυσκολη.τωρα συνήθισα.αλλα ονειρεύομαι γλυκά.μου ειπα ν να τρώω ενα μια στο τόσο με τις μετρήσεις που κάνω.καποια όμως με διαβήτη κύησης μόνο γλυκό με στεβια.

2 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Πω ρε φίλε πότε θα ηρεμήσουμε.Μακαρι να μπαινα σε μηχανή χρόνου και να ξυπνούσα μετά την γέννα.Μονο από τα γλυκά αυξάνεται το σάκχαρο ;Και μετά τι γίνεται αν έχεις υψηλές μετρήσεις; Διατροφή;

Αν θες να προτιμάς προϊόντα ολικής ζυμαρικά και ψωμί.πατατες Όχι υπερβολές κυρίως βραστές και πολύ σαλάτα Πράσινη.γλυκα πάλι να τρως μωρέ.αλλα και πάλι ποιος τρώει γλυκά κάθε μέρα?μέχρι να έρθει η ώρα για καμπύλη μην αγχώνεσαι.να τρως κανονικά αλλά αν μπορείς και να προσέχεις καλό είναι.

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Ναι αρκετα πιο ηρεμη θα ελεγα!

Μεγαλο βαρος μου εφυγε!

Ναι το μικρουλι μου με τιποτα δεν ηθελε να κατσει...

Σα κουβαρι ειχε μαζευτει!

Να χαίρεσαι τη μπουμπου σου!!!!!!!!!

1 hour ago, palmoira είπε:

Έφαγα χθες παϊδακια! Αλλά τώρα αυτή η γουρουνοπούλα....αντε βγάλτην από το μυαλό μου τώρα 

@nanoula90 @Smile89 σταματήστε βρε με τα κρεατικα. Ειδικά αυτή η γρουνοπουλα.αχχχχχχχχχχχ με τυραννατε. Φτου σας ρε....

Ναι εμένα τα γλυκά και τα μακαρόνια είναι το θέμα μου.Γλυκο κάθε μέρα και όχι ένα από τότε που επανήρθε η όρεξη μου αλλά πάντα ήμουν έτσι.Τρεμω χωρίς σοκολάτα.Πρεπει να το προσεξω.Εν τω μεταξύ πριν πείτε για το σάκχαρο ετοιμαζόμασταν να πάμε για μιλφειγ στο ζαχαροπλαστείο και μόλις διαβασα  λέω στον άνδρα μου άκυρο και με μια μπαλιτσα παγωτό είμαι καλά Χαχχα .Όχι τίποτα έφαγα και δύο σνικερς σήμερα.Απο αύριο προσοχή.

• Χαχα 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 13 λεπτά , loyloy είπε:

Δλδ πρέπει να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα? :(  εντάξει η πρώτη βδομάδα ήταν δυσκολη.τωρα συνήθισα.αλλα ονειρεύομαι γλυκά.μου ειπα ν να τρώω ενα μια στο τόσο με τις μετρήσεις που κάνω.καποια όμως με διαβήτη κύησης μόνο γλυκό με στεβια.

Αν θες να προτιμάς προϊόντα ολικής ζυμαρικά και ψωμί.πατατες Όχι υπερβολές κυρίως βραστές και πολύ σαλάτα Πράσινη.γλυκα πάλι να τρως μωρέ.αλλα και πάλι ποιος τρώει γλυκά κάθε μέρα?μέχρι να έρθει η ώρα για καμπύλη μην αγχώνεσαι.να τρως κανονικά αλλά αν μπορείς και να προσέχεις καλό είναι.

@nanoula90 @Smile89 σταματήστε βρε με τα κρεατικα. Ειδικά αυτή η γρουνοπουλα.αχχχχχχχχχχχ με τυραννατε. Φτου σας ρε....

Ειμαστε ατιμα κοριτσια χεχεχε

nlmNp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Smile89 είπε:

Ειμαστε ατιμα κοριτσια χεχεχε

Είστε.................. :(

πρίν από 12 λεπτά , maraki 93 είπε:

Ναι εμένα τα γλυκά και τα μακαρόνια είναι το θέμα μου.Γλυκο κάθε μέρα και όχι ένα από τότε που επανήρθε η όρεξη μου αλλά πάντα ήμουν έτσι.Τρεμω χωρίς σοκολάτα.Πρεπει να το προσεξω.Εν τω μεταξύ πριν πείτε για το σάκχαρο ετοιμαζόμασταν να πάμε για μιλφειγ στο ζαχαροπλαστείο και μόλις διαβασα  λέω στον άνδρα μου άκυρο και με μια μπαλιτσα παγωτό είμαι καλά Χαχχα .Όχι τίποτα έφαγα και δύο σνικερς σήμερα.Απο αύριο προσοχή.

Α είσαι γλυκατζου. Εγώ περιμένω τις γιορτές γτ πρώτα ο Θεός θα χω τον μπέμπη μου αγκαλίτσα.εχω παραγγείλει από τη μαμά να κανει διπλες μελομακάρονα καρυδοπιτα με γλασσο σοκολάτας απο πανω κόλαση.θα φάω τα πάντα.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , loyloy είπε:

Χαχαχαχα γλυκουλααα. Ετσι τα λεμε γιατι κ γω πολυ θα θελα να τσακιζα κια και με πετσουλα απο πανω να κανει κρατσ κρατσ πωπωπω. Αληθεια μου τρεξανε τα σαλια!

πρίν από 15 λεπτά , maraki 93 είπε:

Μπορεις να τρως βρε που κ που. Τωρα οσο μπορεις κανε κ καμια παρασπονδια, δεν πειραζει. Ολα με μετρο. 

Καλα η Ηλιαννα δεν χρειαζεται να πεσει σε καζανι. Και ετσι οπως ειναι ειναι καμμενη απο μονη της.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα γλυκουλααα. Ετσι τα λεμε γιατι κ γω πολυ θα θελα να τσακιζα κια και με πετσουλα απο πανω να κανει κρατσ κρατσ πωπωπω. Αληθεια μου τρεξανε τα σαλια!

Μπορεις να τρως βρε που κ που. Τωρα οσο μπορεις κανε κ καμια παρασπονδια, δεν πειραζει. Ολα με μετρο. 

Καλα η Ηλιαννα δεν χρειαζεται να πεσει σε καζανι. Και ετσι οπως ειναι ειναι καμμενη απο μονη της.

Με τρελαίνουν τα σχόλια σου χαχαχαχ.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Πάντως 2 βδομάδες τωρα το κιλό που χω χάσει δεν το χω πάρει ακόμα.αν πάρω 3 κιλακια ακόμα κομπλέ θα μαι μετά και χαλάλι η πείνα.παντως Όταν γεννησουμε θα πέσει πολυυυυυυ φαγητό.

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Είστε.................. :(

Α είσαι γλυκατζου. Εγώ περιμένω τις γιορτές γτ πρώτα ο Θεός θα χω τον μπέμπη μου αγκαλίτσα.εχω παραγγείλει από τη μαμά να κανει διπλες μελομακάρονα καρυδοπιτα με γλασσο σοκολάτας απο πανω κόλαση.θα φάω τα πάντα.

Ναι ναι ειμαι.Μμμμμμμ πωπω τι ωραίες γιορτές θα περάσεις .Μου άνοιξες την όρεξη πάλι χαχαχαχ.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Ολα καλα με την αυχενικη,

Μας παιδεψε λιγο γιατι δεν ειχε καθολου καλη σταση...1,5 ωρα εφαγα συνολο, ευτυχως ολως ολα καλα..

ΠΗΤ 22/4 και μαλλον κοριτσακι!

Τέλεια τα νέα σου.. εντάξει σας παιδεψε 1,5 ώρα αλλά είναι από τις καλύτερες ώρες όταν βλέπεις το νινακι στον υπέρηχο..

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , maraki 93 είπε:

Με τρελαίνουν τα σχόλια σου χαχαχαχ.

Χαχαχα ❤  παντως ειμαι καλο παιδι, μη με φοβασαι χαχαχα.

πρίν από 24 λεπτά , loyloy είπε:

Πάντως 2 βδομάδες τωρα το κιλό που χω χάσει δεν το χω πάρει ακόμα.αν πάρω 3 κιλακια ακόμα κομπλέ θα μαι μετά και χαλάλι η πείνα.παντως Όταν γεννησουμε θα πέσει πολυυυυυυ φαγητό.

Εγω τωρα με την κορτιζονη δεν φτανει που δεν τρωω γλυκα ετσι κ αλλιως, αλλα πρεπει και για μια βδομαδα ολα να ειναι και αναλατα. :wacko: Δηλαδη με χτυπανε απο παντου. Αχ ρε συ και γω ειμαι σταθερη προς το παρον στα +6-6,5 κιλα!! Καλε μοντελακια θα μαστε. Με το που γεννησουμε θα γινει της τρελης βεβαια. Θα γυαλισει το ματι μας, σου λεω, καλυτερα να μην μας πλησιαζουν και πολυ οι γυρω μας θα μαστε σαν δαιμονισμενες με τα παϊδια στο στομα και βουτηγμενες στα γλυκα. 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα ❤  παντως ειμαι καλο παιδι, μη με φοβασαι χαχαχα.

Εγω τωρα με την κορτιζονη δεν φτανει που δεν τρωω γλυκα ετσι κ αλλιως, αλλα πρεπει και για μια βδομαδα ολα να ειναι και αναλατα. :wacko: Δηλαδη με χτυπανε απο παντου. Αχ ρε συ και γω ειμαι σταθερη προς το παρον στα +6-6,5 κιλα!! Καλε μοντελακια θα μαστε. Με το που γεννησουμε θα γινει της τρελης βεβαια. Θα γυαλισει το ματι μας, σου λεω, καλυτερα να μην μας πλησιαζουν και πολυ οι γυρω μας θα μαστε σαν δαιμονισμενες με τα παϊδια στο στομα και βουτηγμενες στα γλυκα. 

Ου καλα είσαι.θα τα πάρουμε τότε ολ α τα κιλά.

1 hour ago, loyloy είπε:

Έλα βρε Λουλου υπομονή! Απλά προσοχή θέλει μην μας γίνεται και εμμονή...Μολις γεννήσεις σου υπόσχομαι θα σου στείλω ένα κουτί με τα αγαπημένα σου γλυκά! Αυτά που νιώθεις ότι στερήθηκες πιο πολύ από όλα! 

πρίν από 40 λεπτά , loyloy είπε:

Καλά μη χαίρεσαι και πολύ...εάν καταφέρουμε και θηλάσουμε πάλι θα πρέπει να προσέχουμε για να μην κάνουν κολικούς τα μωρά...! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 31 λεπτά , palmoira είπε:

Έλα βρε Λουλου υπομονή! Απλά προσοχή θέλει μην μας γίνεται και εμμονή...Μολις γεννήσεις σου υπόσχομαι θα σου στείλω ένα κουτί με τα αγαπημένα σου γλυκά! Αυτά που νιώθεις ότι στερήθηκες πιο πολύ από όλα! 

Καλά μη χαίρεσαι και πολύ...εάν καταφέρουμε και θηλάσουμε πάλι θα πρέπει να προσέχουμε για να μην κάνουν κολικούς τα μωρά...! 

Άσε με βρε να κάνω όνειρα και ας μην πραγματοποιηθούν. Χιχιχιχιχιχι.ενα φορτηγό με γλυκά τότε θα μου στείλεις και γρουνοπουλα.Πριν λίγο σκεφτόμουν το κοντοσουβλι στο Μέτσοβο Όταν ει χα πάει.ειμαι γουρουνιτσα γενικότερα στο φαγητό.ταυρος στο ζώδιο και οινταυροι ζουμε για το φαγητό.

• Χαχα 2

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Άσε με βρε να κάνω όνειρα και ας μην πραγματοποιηθούν. Χιχιχιχιχιχι.ενα φορτηγό με γλυκά τότε θα μου στείλεις και γρουνοπουλα.Πριν λίγο σκεφτόμουν το κοντοσουβλι στο Μέτσοβο Όταν ει χα πάει.ειμαι γουρουνιτσα γενικότερα στο φαγητό.ταυρος στο ζώδιο και οινταυροι ζουμε για το φαγητό.

Ας έρθει με το καλό το μωράκι σου και σου στέλνω ότι θες μη στεναχωριέσαι. Παντως κρεατακι κοντοσούβλι ή γουρουνοπουλα μπορούμε να φάμε λίγο και τώρα....χωρίς πέτσα και πολλά μπαχαρικά! 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...