Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , maraki 93 είπε:

Πω ρε φίλε πότε θα ηρεμήσουμε.Μακαρι να μπαινα σε μηχανή χρόνου και να ξυπνούσα μετά την γέννα.Μονο από τα γλυκά αυξάνεται το σάκχαρο ;Και μετά τι γίνεται αν έχεις υψηλές μετρήσεις; Διατροφή;

Χαχαχα. Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου. Να ξερεις ομως οτι και καλες να ναι οι τιμες γενικοτερα η εγκυμοσυνη ειναι μια κατασταση που πρεπει να προσεχεις. Σημερα πηγα στον ενδοκρινολογο. Δεν εχω διαβητη απλα ηθελα να παρω δευτερη γνωμη. Μου ειπε οτι γενικα σαν εγκυος πρεπει να εχω 3 κυριως γευματα και 3 ενδιαμεσα. Και να τηρουνται οι ωρες που θα τρωω ευλαβικα. Οχι γλυκα, οχι junk food, οχι σουβλακια, οχι πιτσες, οχι σφολιατες και ζυμες. Πατατα, λευκο ρυζι και λευκα ζυμαρικα ελαχιστα και να προτιμω τα ολικης. Οχι γαλα και δημητριακα το πρωι γιατι τοτε εμφανιζεται υψηλοτερο το ζαχαρο. Να τρωω καποιο αυγο, η μια φρυγανια με λιγο τυρακι χαμηλο σε λιπαρα. Γενικα σαν να κανεις μια υγιεινη διατροφη που θα εκανες κ πριν. Παντα λαχανικα σαν συνοδευτικο σε ολα τα κυριως. Να μην κοιμαμαι νηστικη αλλα να χει προηγηθει πχ λιγο γιαουρτι, η ενα τοστ ελαφρυ. Κατι τετοια. Αυτα πανω κατω νομιζω ισχυουν σε ολες τις περιπτωσεις. Ειδικα αν εχεις και διαβητη κυησης. Αν ομως δεν εχεις απλα μπορεις που κ που να κανεις και μια αλητια, να φας και ενα γλυκακι, η ενα σουβλακακι. Στον διαβητη μπορει να σου επιτρεπουν μονο ενα κομματακι μαυρης σοκολατας. 

Μην αγχωνεσαι ομως. Θα τα δεις στην πορεια. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου. Να ξερεις ομως οτι και καλες να ναι οι τιμες γενικοτερα η εγκυμοσυνη ειναι μια κατασταση που πρεπει να προσεχεις. Σημερα πηγα στον ενδοκρινολογο. Δεν εχω διαβητη απλα ηθελα να παρω δευτερη γνωμη. Μου ειπε οτι γενικα σαν εγκυος πρεπει να εχω 3 κυριως γευματα και 3 ενδιαμεσα. Και να τηρουνται οι ωρες που θα τρωω ευλαβικα. Οχι γλυκα, οχι junk food, οχι σουβλακια, οχι πιτσες, οχι σφολιατες και ζυμες. Πατατα, λευκο ρυζι και λευκα ζυμαρικα ελαχιστα και να προτιμω τα ολικης. Οχι γαλα και δημητριακα το πρωι γιατι τοτε εμφανιζεται υψηλοτερο το ζαχαρο. Να τρωω καποιο αυγο, η μια φρυγανια με λιγο τυρακι χαμηλο σε λιπαρα. Γενικα σαν να κανεις μια υγιεινη διατροφη που θα εκανες κ πριν. Παντα λαχανικα σαν συνοδευτικο σε ολα τα κυριως. Να μην κοιμαμαι νηστικη αλλα να χει προηγηθει πχ λιγο γιαουρτι, η ενα τοστ ελαφρυ. Κατι τετοια. Αυτα πανω κατω νομιζω ισχυουν σε ολες τις περιπτωσεις. Ειδικα αν εχεις και διαβητη κυησης. Αν ομως δεν εχεις απλα μπορεις που κ που να κανεις και μια αλητια, να φας και ενα γλυκακι, η ενα σουβλακακι. Στον διαβητη μπορει να σου επιτρεπουν μονο ενα κομματακι μαυρης σοκολατας. 

Και κάπως έτσι ακολουθώντας το στρατιωτικό αυτό προγραμμα διατροφής αρχίζεις και τα ψυχοφάρμακα!χαχαχαχα 

• Χαχα 5

preg.png

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Μπα νομίζω ότι και τότε άγχος θα έχουμε! Ίσως και περισσότερο...

Λες;;Τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου τι τράβηξε με μας και θυμάμαι μου έλεγε μια ζωή θα γίνεις μάνα και θα με καταλάβεις.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Λες;;Τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου τι τράβηξε με μας και θυμάμαι μου έλεγε μια ζωή θα γίνεις μάνα και θα με καταλάβεις.

Είχε δίκιο η μανούλα σου αλλά δεν την πίστευες! Τώρα θα πάρει το αίμα της πίσω! Σκέψου μόνο την πρώτη φορά που θα ξενυχτήσει το παιδί σου και θα αργήσει να γυρίσει σπίτι...ε ρε γλέντια! 

preg.png

πρίν από 24 λεπτά , maraki 93 είπε:

Όλα καλά θα πάνε.Αλλιως με βλέπω στον ψυχίατρο χαχαχ .Μ αρέσει που λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας.Νομιζω η πιο όμορφη περίοδος ξεκινάει αφού παρεις το μωρό αγκαλιά.

Και οι υδατανθρακες ανεβαζουν το ζαχαρο (ψωμι, μακαρονια) 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Είχε δίκιο η μανούλα σου αλλά δεν την πίστευες! Τώρα θα πάρει το αίμα της πίσω! Σκέψου μόνο την πρώτη φορά που θα ξενυχτήσει το παιδί σου και θα αργήσει να γυρίσει σπίτι...ε ρε γλέντια! 

Και για να μη σε πάω τόσο μακριά...γυρνάς από το μαιευτήριο και αναρωτιέσαι. Τρώει το μωρό όσο πρέπει? Είναι τα κακά του καλά? Μα τι έχει και κλαίει όλο το βράδυ? Είναι άρρωστο? Μήπως να πάρω τον παιδίατρο τηλέφωνο? @maraki 93 μήπως είχε δίκιο η μανούλα σου τελικά? Χαχαχαχα

preg.png

πρίν από 45 λεπτά , maraki 93 είπε:

Πω ρε φίλε πότε θα ηρεμήσουμε.Μακαρι να μπαινα σε μηχανή χρόνου και να ξυπνούσα μετά την γέννα.Μονο από τα γλυκά αυξάνεται το σάκχαρο ;Και μετά τι γίνεται αν έχεις υψηλές μετρήσεις; Διατροφή;

Μετα τη γεννα θα εχουμε ακομα περισσοτερο αγχος :D

πρίν από 16 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ολα τα ωραια μας ακυρωσε ο ενδοκρινολογος..τον ευχαριστουμε πες του :P

DanXp2.png

πρίν από 17 λεπτά , palmoira είπε:

Και κάπως έτσι ακολουθώντας το στρατιωτικό αυτό προγραμμα διατροφής αρχίζεις και τα ψυχοφάρμακα!χαχαχαχα 

Χαχαχαχαχαχαχα. Ε ρε τι εχει να γινει μετα τη γεννα. Γουρουνοπουλες θα στησω εξω απο το ΡΕΑ, θα παραγγελνω να μου φερνουν βρωμικο και πιτσες, να μυριζει ολο το δωματιο και να μαστουρωνουμε ολες χαχαχα.

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μετα τη γεννα θα εχουμε ακομα περισσοτερο αγχος :D

Ολα τα ωραια μας ακυρωσε ο ενδοκρινολογος..τον ευχαριστουμε πες του :P

Χαχαχα. Κ φαντασου χωρις να υπαγομαι στην κατηγορια του διαβητη.

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Και για να μη σε πάω τόσο μακριά...γυρνάς από το μαιευτήριο και αναρωτιέσαι. Τρώει το μωρό όσο πρέπει? Είναι τα κακά του καλά? Μα τι έχει και κλαίει όλο το βράδυ? Είναι άρρωστο? Μήπως να πάρω τον παιδίατρο τηλέφωνο? @maraki 93 μήπως είχε δίκιο η μανούλα σου τελικά? Χαχαχαχα

Γιατι σημερα τα κακακια του μυριζουν πιο εντονα?? Γιατι χθες ηταν ευωδιαστα? Γιατι οι κλανιτσες του δεν μυριζουν?? Γιατι μυριζουν? Γιατι δεν με κοιταει οταν του μιλαω? Γιατι σε μενα δεν χαμογελαει αλλα μονο στον μπαμπα? Γιατι ειμαι εγω εδω? Ποια ειμαι? Τι να μαγειρεψω σημερα? Σεξ ποτε θα ξανακανουμε αραγε? Χαχαχα. Τα τελευταια ειναι φλασιες μεσα στην ημερα που θα τρωμε.

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα. Ε ρε τι εχει να γινει μετα τη γεννα. Γουρουνοπουλες θα στησω εξω απο το ΡΕΑ, θα παραγγελνω να μου φερνουν βρωμικο και πιτσες, να μυριζει ολο το δωματιο και να μαστουρωνουμε ολες χαχαχα.

Χαχαχα. Κ φαντασου χωρις να υπαγομαι στην κατηγορια του διαβητη.

Γιατι σημερα τα κακακια του μυριζουν πιο εντονα?? Γιατι χθες ηταν ευωδιαστα? Γιατι οι κλανιτσες του δεν μυριζουν?? Γιατι μυριζουν? Γιατι δεν με κοιταει οταν του μιλαω? Γιατι σε μενα δεν χαμογελαει αλλα μονο στον μπαμπα? Γιατι ειμαι εγω εδω? Ποια ειμαι? Τι να μαγειρεψω σημερα? Σεξ ποτε θα ξανακανουμε αραγε? Χαχαχα. Τα τελευταια ειναι φλασιες μεσα στην ημερα που θα τρωμε.

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Γουρουνοπουλα με αλατοπιπερο μπολικο!! 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Γουρουνοπουλα με αλατοπιπερο μπολικο!! 

Εννοειται ρεεεε. Πωπω, ηδη ανυπομονω και για την γουρουνοπουλα χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Ολα καλα με την αυχενικη,

Μας παιδεψε λιγο γιατι δεν ειχε καθολου καλη σταση...1,5 ωρα εφαγα συνολο, ευτυχως ολως ολα καλα..

ΠΗΤ 22/4 και μαλλον κοριτσακι!

• Μου αρέσει 6

aKX8p2.png

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Ολα καλα με την αυχενικη,

Μας παιδεψε λιγο γιατι δεν ειχε καθολου καλη σταση...1,5 ωρα εφαγα συνολο, ευτυχως ολως ολα καλα..

ΠΗΤ 22/4 και μαλλον κοριτσακι!

Μπράβο! Είσαι λίγο πιο ήρεμη τώρα? Και εσένα ντροπαλή είναι...

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...