Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , maraki 93 είπε:

Σε ποια εβδομάδα γίνεται η καμπύλη;Εμένα μου είπε  25.Μηπως είναι αργά;

Ο γυναικολογος μου ειχε πει στις 22 κ μετα θα την καναμε αλλα τωρα θα την κανω στις 21 εβδομαδες για να δουμε τι παιζει

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ο γυναικολογος μου ειχε πει στις 22 κ μετα θα την καναμε αλλα τωρα θα την κανω στις 21 εβδομαδες για να δουμε τι παιζει

Αν είναι κάτι δεν θα φανεί στις εξετάσεις που εκανα για προσδιορισμό σακχάρου στην γενική αίματος;

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Αν είναι κάτι δεν θα φανεί στις εξετάσεις που εκανα για προσδιορισμό σακχάρου στην γενική αίματος;

Εγω ειμαι 27η και την εκανα οποτε Κομπλε!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Δε ξερω εμενα δε φανηκε κατι εκει αλλα μην ανχωνεσαι θα την κανεις οταν σου πει ο γιατρος σου μη τρελαινεσαι απο τωρα

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Ιδανικα γινεται 24-28 εβδομαδων γτ απο κει κ περα ξεκιναει η αντισταση στην ινσουλινη. Εγω την εκανα 26 και θα την ξανακανω 29 γιατι εχω περιεργες μετρησεις.

Το ζαχαρο νηστειας που γινεται στις γενικες εξετασεις αιματος μπορει να δειξει διαβητη αν ειναι πανω απο 92 νομιζω, αλλα αν ειναι κατω δεν σημαινει οτι εισαι ενταξει. Γιατι κ μενα το ζαχαρο νηστειας ηταν παντα 70 αλλα στην καμπυλη στη μια ωρα πηγε 183!!! Οποτε δεν σημαινει κατι το καλο ζαχαρο νηστειας, πρεπει να ναι ολες οι μετρησεις εντος οριων. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

5 ώρες πρίν, marirene είπε:

@Κωνσταντίνα16 γιατί θυμωμένες φατσούλες?!!?!? συγχαρητήρια!!!

@Beboula25 πάντως καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι λόγω του ιστορικού σου, αλλά το να διαβάζεις και να μιλάς για τις άσχημες εκβάσεις δεν σου κάνει καλό! αν θέλεις να παραμείνεις συγκρατημένα χαρούμενη, επίσης το καταλαβαίνω... αλλά μη φτάνεις στο άλλο άκρο, να αγχώνεσαι με το τί μπορεί να πάει στραβά.... επίσης, έχω την αίσθηση ότι πιάνεσαι από συγκεκριμένες λέξεις (πχ που ανέφερα ότι είναι μεγάλο το διάστημα του 1,5 μήνα) και οι απαντήσεις σου μου βγάζουν μια άμυνα... δεν έχω καμία διάθεση να το παίξω ειδικός... προσπαθώ απλά να μεταφέρω την γνώμη μου/εμπειρία μου...

Δεν έβαλα θυμωμένες καλέ...με την καρδούλα έβαλα..σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ιδανικα γινεται 24-28 εβδομαδων γτ απο κει κ περα ξεκιναει η αντισταση στην ινσουλινη. Εγω την εκανα 26 και θα την ξανακανω 29 γιατι εχω περιεργες μετρησεις.

Το ζαχαρο νηστειας που γινεται στις γενικες εξετασεις αιματος μπορει να δειξει διαβητη αν ειναι πανω απο 92 νομιζω, αλλα αν ειναι κατω δεν σημαινει οτι εισαι ενταξει. Γιατι κ μενα το ζαχαρο νηστειας ηταν παντα 70 αλλα στην καμπυλη στη μια ωρα πηγε 183!!! Οποτε δεν σημαινει κατι το καλο ζαχαρο νηστειας, πρεπει να ναι ολες οι μετρησεις εντος οριων. 

Πω ρε φίλε πότε θα ηρεμήσουμε.Μακαρι να μπαινα σε μηχανή χρόνου και να ξυπνούσα μετά την γέννα.Μονο από τα γλυκά αυξάνεται το σάκχαρο ;Και μετά τι γίνεται αν έχεις υψηλές μετρήσεις; Διατροφή;

Lilypie - (30Y3)

5 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

συγχαρητηρια!!!

μπράβο κοπέλα μου!

τα πήρες όλα τα αποτελέσματα; και τις αιματολογικές;

Τις αιματολογικές περιμένω τώρα το απόγευμα..αλλά μου βγήκε για ανωμαλίες 1:20000 οπότε όλα καλά..και η αυχενική είναι 1,6 

5 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Συγχαρητήρια, να έχεις μια τελειομηνη κύηση!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και εσύ!!

5 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Υπέροχααα!!άντε με το καλο Η κόρη!

Χαχαχα.. Ναι μέχρι Ν μάθεις τ κορίτσια Π είναι ήδη μέσα τσουπ μπαίνουν Κ άλλες.. άντε Ν θυμόμαστε..Μια χαρά ηλικίακη διαφορά Θ έχουν τ μικρά Μ..τέλεια!εμένα ο πρώτος είναι 23 σχεδόν,ο δεύτερος 11 κ μάλλον Κ το τρίτο αγοράκι είναι..σοκ... αν Κ Αυχενική Μ είπε το βλέπει κορίτσι σε επόμενο υπέρηχο είδαμε πως είναι αγορά Αλλά έχω μια τελευταία ελπίδα στην Β επιπέδου χαχαχα..Όχι ντάξει Δεν εχω θέμα.. απλά έτσι Ν γίνεται καλαμπούρι.

Ευχαριστώ πολύυυυυ!!!

5 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Τέλεια!! !!!!!!με το καλό η μπέμπα σου λοιπόν!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ και εσύ με το καλο το μπεμπακι σου!!

5 ώρες πρίν, @eirini είπε:

Συγχαρητήρια!!!:)

Ηθελες αγοράκι??

Δεν είχα ιδιαίτερη προτίμηση..αλλά ήθελα λιγάκι παραπάνω κορίτσακι.

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! 

5 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Πω πω πω και αλλος κοριτσαρος στην παρεαααα. Ετσι να τρελαθουν τα δικα μας τα αγορακια με την παρτη τους!!!!! Με το καλο κοριτσι μου

Χαχαχα έτσι :razz: ευχαριστώωωω και εσύ με το καλό ο αγοραρος σου!

πρίν από 3 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Τις αιματολογικές περιμένω τώρα το απόγευμα..αλλά μου βγήκε για ανωμαλίες 1:20000 οπότε όλα καλά..και η αυχενική είναι 1,6 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και εσύ!!

Ευχαριστώ πολύυυυυ!!!

Τέλεια τα ποσοστά σου!Και η αυχενική σούπερ!Αν είχα αυτά τα ποσοστά θα πετουσα χαχαχ

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

ααα...τέλεια,σ είπαν ότι ο φύλο?εγώ έχω αύριο 12 θα είμαι,για να δούμε...άντε με το καλό λοιπόν!!!

Καλή επιτυχία όλα καλά θα πάνε..ναι μας άνοιξε τα πόδια τελείως και φάνηκε σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ναι το διαβασα που στο γραψαν, ειπα να σχολιασω αλλα δεν το κανα. Ειναι Λογικο να επηρεαζεσαι κι εσύ κι εγω κι ολες αλλα Δυστυχως ετσι δεν βγαινει!! Λαβ γιου!! 

Ειχα και μου σπασε ρεεεεε!!! 

Ααααααααααααα κι αλλο θηλυκο!! 

ΠΗΤ εχεις??? Να σε βαλω στο πινακακι που χουμε? 

Εμενα θελει να πηγαίνουν γυμναστήριο!! 

Σοκαριστικο Τουλαχιστον!! 

Αγκαλιτσα.... <3

Σωστη... 

Χαχαχα Χαχαχα συμπεθερα!! 

Δεν ξερω τα ορια. Παντως μετα την καμπύλη εκανα έρωτα σε μια ζαμπονοτθροπιτα.... Χεχεχε 

Ναι????!!!! Μακαρι.... να δουμε τι θα πει και ο ντοκ.... 

Πολλά κοριτσάκια 8-)

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Τέλεια τα ποσοστά σου!Και η αυχενική σούπερ!Αν είχα αυτά τα ποσοστά θα πετουσα χαχαχ

Έχεις κάνει αυχενική;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλή επιτυχία όλα καλά θα πάνε..ναι μας άνοιξε τα πόδια τελείως και φάνηκε σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!

Πολλά κοριτσάκια 8-)

Έχεις κάνει αυχενική;

Ναι ναι είμαι στην 22 εβδομάδα.Αυχενικη, αμνιοπαρακέντηση,β επιπέδου έχω κάνει.Ειχα ποσοστό 1 στα 103 με αυχενική διαφάνεια 2,8.Εφιαλτης.Για αυτό σου λέω θα πετουσα κυριολεκτικά χαχαχ.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 8 λεπτά , maraki 93 είπε:

Πω ρε φίλε πότε θα ηρεμήσουμε.Μακαρι να μπαινα σε μηχανή χρόνου και να ξυπνούσα μετά την γέννα.Μονο από τα γλυκά αυξάνεται το σάκχαρο ;Και μετά τι γίνεται αν έχεις υψηλές μετρήσεις; Διατροφή;

Δεν ειναι μονο τα γλυκα ειναι κ καποιες τροφες που το ανεβαζουν.αν ειναι πολυ υψηλες διατροφη φανταζομαι κ ας ελπισουμε να γλιτωσουμε την ινσουλινη 

0EKFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Δεν ειναι μονο τα γλυκα ειναι κ καποιες τροφες που το ανεβαζουν.αν ειναι πολυ υψηλες διατροφη φανταζομαι κ ας ελπισουμε να γλιτωσουμε την ινσουλινη 

Όλα καλά θα πάνε.Αλλιως με βλέπω στον ψυχίατρο χαχαχ .Μ αρέσει που λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας.Νομιζω η πιο όμορφη περίοδος ξεκινάει αφού παρεις το μωρό αγκαλιά.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 12 λεπτά , maraki 93 είπε:

Όλα καλά θα πάνε.Αλλιως με βλέπω στον ψυχίατρο χαχαχ .Μ αρέσει που λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας.Νομιζω η πιο όμορφη περίοδος ξεκινάει αφού παρεις το μωρό αγκαλιά.

Μπα νομίζω ότι και τότε άγχος θα έχουμε! Ίσως και περισσότερο...

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...