Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια..έκανα την αυχενική όλα τέλεια δόξα τον Θεό!! Έχω κοριτσακιιιιιιιιιιι!! :x:x

ααα...τέλεια,σ είπαν ότι ο φύλο?εγώ έχω αύριο 12 θα είμαι,για να δούμε...άντε με το καλό λοιπόν!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααα καλε μπαμ μπαμ τα χω παρει ηδη. Λοιπόν εκανα αυτη των δυο ωρων των 75γρ και οι μετρησεις ειναι νηστείας 86 στην μια ωρα 134 και στις δυο 82. 

Ναι ναι αντεξα!! Μια χαρα!!! 

Ωωωω φιλεναδα εισαι σουπεεεερρρρ!!!! Μπραβο ρε θηριο! 

@loyloy λουλουκα μπερδευτηκα. 180 δεν ειναι το οριο στη μια ωρα?? Ετσι ξερω τουλαχιστον.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Ευχαριστώ νανουλα μου.Δεν τα πολύ αναλύω πλέον δεν θέλω πια να το κάνω αυτό το κομμάτι το δουλεψα παρα πολύ για να το καταφέρω. Έγινε τώρα κ αγχώθηκα γιατί εχθες μου έγραψε μια κοπέλα να μην στενοχωριεμαι που έχω αναγουλες γιατί όταν της πέρασαν τον είχε χάσει κ καπως επηρεάστηκα στενοχωρεθηκα κιολας. Όσο για τα πέντε λεπτά δεν παίζει Χαχα είναι βολτίτσα καλή η επίσκεψη έχει τον δρόμο της αλλα εννοείται αξίζει ο λόγος.. 

Ναι το διαβασα που στο γραψαν, ειπα να σχολιασω αλλα δεν το κανα. Ειναι Λογικο να επηρεαζεσαι κι εσύ κι εγω κι ολες αλλα Δυστυχως ετσι δεν βγαινει!! Λαβ γιου!! 

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλα ναι. Απλα εννοω οτι μπορεις να πεταχτεις ακομα κ σε ενα διαγνωστικο κεντρο κοντα στο σπιτι που εχει γυναικολογικο τμημα, για αυτο ειπα 5λεπτο. Και κανε μου μια χαρη. Μη διαβαζεις τιποτα!!!! Ακομα κ αν διαβαζεις, προσπαθησε να μην επηρεαζεσαι. Η καθε μια εχει διαφορετικες εμπειριες. Κ γω που χω βαλει δαχτυλιδι για τον τραχηλο γιατι εχω ενα θεμα κ μπορει να γεννησω προωρα, τις προαλλες μια κοπελα μου γραψε οτι εκεινη εχασε το παιδι απ το δαχτυλιδι! Αλλα δεν αφησα τον εαυτο μου να επηρεαστει, ισως προς στιγμην μονο. Να εισαι θετικη και να κανεις ομορφα πραγματακια. Μην επηρεαζεσαι απο τιποτα. Υπαρχουν κ γυναικες που ειχαν φουλ συμπτωματα και παρολα αυτα δεν ειχαν καλη εκβαση. Δεν σημαινει τπτ αυτο αγαπη μου. Καθε εγκυμοσυνη ειναι τοσο διαφορετικη, εδω ειναι διαφορετικη ακομα κ στην ιδια γυναικα ποσο μαλλον σε διαφορετικες! Χαιρομαι που καταλαβαινω ωστοσο οτι εχεις μια πολυ δυνατη προσωπικοτητα ❤

Θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω τι μου προτεινουν. Μακαρι να μου κοβε τοτε που το λεγανε οτι θα καταργηθουν τα υδραργυρου και να πηγαινα να επαιρνα, αλλα δεν μου κοψε. Πρωτοτυπο για μενα χαχαχα

Ειχα και μου σπασε ρεεεεε!!! 

3 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια..έκανα την αυχενική όλα τέλεια δόξα τον Θεό!! Έχω κοριτσακιιιιιιιιιιι!! :x:x

Ααααααααααααα κι αλλο θηλυκο!! 

3 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Άσε κ εγώ χάνομαι με τις τόσες σελίδες... Είστε πολλά κορίτσια, άντε να σας μάθω!!!! Η μεγάλη Μ κόρη είναι 22 μηνών, εσένα πόσο είναι τα δικά σου??

ΠΗΤ εχεις??? Να σε βαλω στο πινακακι που χουμε? 

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

ναι ρε συ αυτό με το γήπεδο έλεος!

χαχαχα!

όλοι τα ίδια λένε τελικά

Εμενα θελει να πηγαίνουν γυμναστήριο!! 

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Εννοειται κοριτσι μου. Και ολα αυτα τα λεμε χιουμοριστικα παντα. Εννοειται να ειναι καλα και υγιες το μωρο και ας ειναι οτι θελει. 

Ξερω περιπτωση γυναικας, πιο παλια χρονια βεβαια, που ειχε ηδη ενα κοριτσακι και εμεινε εγκυος σε δευτερο κοριτσακι. Πηγε κ εκανε εκτρωση επειδη ηθελε αγορακι. Δηλαδη, δεν υπαρχουν λογια για την ανοησια και την αχαριστια ορισμενων ανθρωπων. Ο μονος λογος ηταν οτι ηθελε αγορακι. Τελος παντων ειναι δυσαρεστη συζητηση, οποτε ας παραμεινουμε στο χιουμοριστικο του πραγματος για τα φυλα. Τα μωρα μας να ειναι καλα κ ας ειναι οτι θελουν. 

Σοκαριστικο Τουλαχιστον!! 

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Δεν ξέρω γιατί έβγαλες αυτό το συμπέρασμα μιας και δεν έχω να αμυνθώ για κάτι. Με ρωτησες κάτι και απάντησα κάνω λαθος; Δεν το αποφάσισα εγω άρα ούτε έχω λόγο να δικαιολογήσω κάτι.Απλως  την γνώμη μου είπα πως ναι μεν τώρα ανησυχησα αλλα γενικά δεν με αγχώνει κάτι όσον αφορά το χρονικό που θα ξανά κάνω υπέρηχο. Ξέρω πολύ καλα τι διαβάζω και κατανοώ απόλυτα. Δεν το πήρα ότι μου μίλησες ως ειδικός αφού άλλωστε δεν είσαι αλλα κ έπειτα ξανά λέω κατανοώ το πως μίλησες. Δεν διάβασα κάτι να με αγχώσει είπα πως μια κοπέλα από το φόρουμ μου μίλησε σχετικά με το συμβάν της οπως μιλαμε όλες εδώ. Ούτε πηγαίνω στο άλλο άκρο ίσα ίσα που δεν είναι και του χαρακτήρα μου. Ανησυχώ σε νορμαλ πλαίσια και πάντα έχω στο μυαλό όλα τα ενδεχόμενα.

Αγκαλιτσα.... <3

1 ώρα πρίν, palmoira είπε:

Ας μη λέμε μόνο για τις άλλες χώρες , στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα πολλοί λένε τα παιδιά και τα κοριτσια και δεν είναι όλοι ηλικιωμένοι! 

Σωστη... 

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Νομιζω ειναι καπου ισοπαλια τα αγορακια με τα κοριτσακια χαχα. Εγω παντως την νυφη μου την εχω καβαντζωσει απο δω μεσα χαχαχαχα. 

@palmoira μου ακριβως αυτο ειπα. Οτι δεν ειμαι κ πολυ σιγουρη πως εχουμε ξεφυγει απο αυτες τις παλαιολιθικες εποχες. Δυστυχως. 

Χαχαχα Χαχαχα συμπεθερα!! 

πρίν από 16 λεπτά , loyloy είπε:

Οριακά στη μια ώρα.προσεξε μη ξεκινήσεις γλυκά όπως Εγώ και τώρα με έχουν στη δίαιτα.εγω είχα 115 να φανταστείς αλλά τσακισα τα παγω τα ειδικά μετά τη καμπυλη και το πρωί κρουασάν σοκολάτας.καλα να πάθω.

Δεν ξερω τα ορια. Παντως μετα την καμπύλη εκανα έρωτα σε μια ζαμπονοτθροπιτα.... Χεχεχε 

πρίν από 14 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι????!!!! Μακαρι.... να δουμε τι θα πει και ο ντοκ.... 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 21 λεπτά , nanoula90 είπε:

@loyloy λουλουκα μπερδευτηκα. 180 δεν ειναι το οριο στη μια ωρα?? Ετσι ξερω τουλαχιστον.

Με τις μετρήσεις στο μηχανάκι οριο είναι 120 με 130.

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι το διαβασα που στο γραψαν, ειπα να σχολιασω αλλα δεν το κανα. Ειναι Λογικο να επηρεαζεσαι κι εσύ κι εγω κι ολες αλλα Δυστυχως ετσι δεν βγαινει!! Λαβ γιου!! 

Αγκαλιτσα.... <3

Σωστη... 

Δεν ξερω τα ορια. Παντως μετα την καμπύλη εκανα έρωτα σε μια ζαμπονοτθροπιτα.... Χεχεχε 

Εγω μετά τη καμπύλη σε ξεπέρασα αγαπητή.τυροπιτα στριφτη και τον κλασσικό λουκουμά με ζάχαρη

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Με τις μετρήσεις στο μηχανάκι οριο είναι 120 με 130.

Εγω μετά τη καμπύλη σε ξεπέρασα αγαπητή.τυροπιτα στριφτη και τον κλασσικό λουκουμά με ζάχαρη

Αρα στο μηχανακι ειμαι οριακα και οχι στου εργαστήριου αλλο το ένα αλλο το αλλο, λογικα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Αρα στο μηχανακι ειμαι οριακα και οχι στου εργαστήριου αλλο το ένα αλλο το αλλο, λογικα. 

Φαντάζομαι.δεβ ξέρω.αλλα μέχρι να πας γιατρό μη το παρακανεις με γλυκά και τη πατήσεις σαν εμένα

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Φαντάζομαι.δεβ ξέρω.αλλα μέχρι να πας γιατρό μη το παρακανεις με γλυκά και τη πατήσεις σαν εμένα

Του γιατρου του τα χω στειλει ηδη κ περιμένω απαντηση. Θα σας πω οταν ειναι. Δηλαδη εσυ ησουν κομπλε αρχισες νσ τρως γλυκα κι ανέβηκαν οι τιμεε? 

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Επειδή τελικα δεν καταλαβα ηταν οκ τα αποτελέσματα?  Επισης πως ηταν η εμπειρία?  Πινεται αυτο το γλυκο πράγμα η με το ζορι? 

DanXp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Του γιατρου του τα χω στειλει ηδη κ περιμένω απαντηση. Θα σας πω οταν ειναι. Δηλαδη εσυ ησουν κομπλε αρχισες νσ τρως γλυκα κι ανέβηκαν οι τιμεε? 

Είχα 65 νηστείας 115 στην ώρα και 80 στο 2ωρο.και έτσι ξέφυγα μετά με τα παγωτά και τα κρουασάν.και έτσι άρχισε να μου επηρεάζει το ζάχαρο και να αυξάνεται το αμνιακό υγρό.εγω το προκάλεσα δλδ.βλακεια μου.

Just now, Nicol_ είπε:

Επειδή τελικα δεν καταλαβα ηταν οκ τα αποτελέσματα?  Επισης πως ηταν η εμπειρία?  Πινεται αυτο το γλυκο πράγμα η με το ζορι? 

Αναμενω τον γιατρο μου. Ειναι καλα απλα να δούμε το ποσο καλα. Εγω το πια μονορουφι χεε χε

Just now, loyloy είπε:

Είχα 65 νηστείας 115 στην ώρα και 80 στο 2ωρο.και έτσι ξέφυγα μετά με τα παγωτά και τα κρουασάν.και έτσι άρχισε να μου επηρεάζει το ζάχαρο και να αυξάνεται το αμνιακό υγρό.εγω το προκάλεσα δλδ.βλακεια μου.

Ήσουν αρκετα χαμηλα, οχι δεν εχω σκοπό να ξεφυγω σε γλυκα κ υδατανθρακα οπως ετρωγα κ λιγοτερο. Παντως οπως κ να χει το πολυ πολυ να με βαλει σε καμία δίαιτα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Αναμενω τον γιατρο μου. Ειναι καλα απλα να δούμε το ποσο καλα. Εγω το πια μονορουφι χεε χε

Ήσουν αρκετα χαμηλα, οχι δεν εχω σκοπό να ξεφυγω σε γλυκα κ υδατανθρακα οπως ετρωγα κ λιγοτερο. Παντως οπως κ να χει το πολυ πολυ να με βαλει σε καμία δίαιτα. 

Δε νομίζω να σε βάλει.εγω απλά σου λέω γτ ένιωσα ήρεμη με τέτοια καμπύλη και λε ω ωραία τρώμε. Θα τρως και τις γρουνιτσες σου οπότε θες αλλα Όχι υπερβολές.

πρίν από 38 λεπτά , Smile89 είπε:

Αγκαλιτσα.... <3

Σωστη... 

Όχι δεν έχω ακόμα ΠΗΤ, την Παρασκευή θα πάω γιατρό κ θα ενημερώσω!! Βέβαια πιο μπροστά θα γεννήσω σίγουρα λόγω καισαρικής! Δεν σ είπαν απ' το μικροβιολογικό αν είναι καλή?

Just now, mama16 είπε:

Όχι δεν έχω ακόμα ΠΗΤ, την Παρασκευή θα πάω γιατρό κ θα ενημερώσω!! Βέβαια πιο μπροστά θα γεννήσω σίγουρα λόγω καισαρικής! Δεν σ είπαν απ' το μικροβιολογικό αν είναι καλή?

Μου είπαν πως ειναι πολυ καλη αλλα πρέπει να την δει ο γιατρός κείνος ξερει καλυτερα. 

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Δε νομίζω να σε βάλει.εγω απλά σου λέω γτ ένιωσα ήρεμη με τέτοια καμπύλη και λε ω ωραία τρώμε. Θα τρως και τις γρουνιτσες σου οπότε θες αλλα Όχι υπερβολές.

Να σαι καλα αγαπη! 

Κι αλλο θηλυκο στην παρέα!!

@Κωνσταντίνα16 

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris
    26/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89
    14/01/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. maraki 93 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
    07/02/2019

6. @eirini@
    12/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

7. Vasoth.
    21/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ×2

8. Nicol_   
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ

9. oneira_glyka  ΑΓΟΡΑΚΙ
    26/02/2019

10. palmoira 
    04/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

11. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. Vasiliki88
    03/04/2019

13. Life777
    04/04/2019

14. fairy-mary
    16/04/2019

15. newmum94
    17/04/2019

16. Κωνσταντίνα16 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
     20/04/2019

17. *ζουζουνα*!!!
     25/04/2019

18. Elfer      
    08/05/2019

19. marirene
     14/05/2019

20. Beboula25
     27/05/2019

ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΙΙΙΙΙΙ!!!! 

nlmNp2.png

Εγω ρε κοριτσια ειχα κανει την καμπυλη της μιας ωρας κ τωρα που την ειδε ο ενδοκρινολογος  μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ καλη ο γυναικολογος μου ειχε πει οτι ειμαι στα ορια τωρα δε ξερω την πεμπτη θα παω να κανω την μεγαλη κ βλεπουμε...

0EKFp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Vasoth. είπε:

Εγω ρε κοριτσια ειχα κανει την καμπυλη της μιας ωρας κ τωρα που την ειδε ο ενδοκρινολογος  μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ καλη ο γυναικολογος μου ειχε πει οτι ειμαι στα ορια τωρα δε ξερω την πεμπτη θα παω να κανω την μεγαλη κ βλεπουμε...

Σε ποια εβδομάδα γίνεται η καμπύλη;Εμένα μου είπε  25.Μηπως είναι αργά;

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...