Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εννοειται κοριτσι μου. Και ολα αυτα τα λεμε χιουμοριστικα παντα. Εννοειται να ειναι καλα και υγιες το μωρο και ας ειναι οτι θελει. 

Ξερω περιπτωση γυναικας, πιο παλια χρονια βεβαια, που ειχε ηδη ενα κοριτσακι και εμεινε εγκυος σε δευτερο κοριτσακι. Πηγε κ εκανε εκτρωση επειδη ηθελε αγορακι. Δηλαδη, δεν υπαρχουν λογια για την ανοησια και την αχαριστια ορισμενων ανθρωπων. Ο μονος λογος ηταν οτι ηθελε αγορακι. Τελος παντων ειναι δυσαρεστη συζητηση, οποτε ας παραμεινουμε στο χιουμοριστικο του πραγματος για τα φυλα. Τα μωρα μας να ειναι καλα κ ας ειναι οτι θελουν. 

Το πιστευεις οτι και η θεια του ανδρα μου τα ιδια εκανε.Και μου λεει παλια τι θα ηθελες και εγω λεω δεν εχω προβλημα αλλα θα θελα το πρωτο να ναι αγορακι.Ε δες τι ειναι μου λεει και αν ειναι κοριτσι το ριχνεις.Τρεεεεελα.Την λεω δεν πατε καλα που θα σκοτωσω το σπλαχνο μου και μου λεει σιγα μωρε.Σιγα λεει .Θα περιμενω τρεις μηνες αυχενικη να μαθω τι ειναι που θα ναι ολοκληρο μωρο για να το σκοτωσω?

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, marirene είπε:

@Κωνσταντίνα16 γιατί θυμωμένες φατσούλες?!!?!? συγχαρητήρια!!!

@Beboula25 πάντως καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι λόγω του ιστορικού σου, αλλά το να διαβάζεις και να μιλάς για τις άσχημες εκβάσεις δεν σου κάνει καλό! αν θέλεις να παραμείνεις συγκρατημένα χαρούμενη, επίσης το καταλαβαίνω... αλλά μη φτάνεις στο άλλο άκρο, να αγχώνεσαι με το τί μπορεί να πάει στραβά.... επίσης, έχω την αίσθηση ότι πιάνεσαι από συγκεκριμένες λέξεις (πχ που ανέφερα ότι είναι μεγάλο το διάστημα του 1,5 μήνα) και οι απαντήσεις σου μου βγάζουν μια άμυνα... δεν έχω καμία διάθεση να το παίξω ειδικός... προσπαθώ απλά να μεταφέρω την γνώμη μου/εμπειρία μου...

Δεν ξέρω γιατί έβγαλες αυτό το συμπέρασμα μιας και δεν έχω να αμυνθώ για κάτι. Με ρωτησες κάτι και απάντησα κάνω λαθος; Δεν το αποφάσισα εγω άρα ούτε έχω λόγο να δικαιολογήσω κάτι.Απλως  την γνώμη μου είπα πως ναι μεν τώρα ανησυχησα αλλα γενικά δεν με αγχώνει κάτι όσον αφορά το χρονικό που θα ξανά κάνω υπέρηχο. Ξέρω πολύ καλα τι διαβάζω και κατανοώ απόλυτα. Δεν το πήρα ότι μου μίλησες ως ειδικός αφού άλλωστε δεν είσαι αλλα κ έπειτα ξανά λέω κατανοώ το πως μίλησες. Δεν διάβασα κάτι να με αγχώσει είπα πως μια κοπέλα από το φόρουμ μου μίλησε σχετικά με το συμβάν της οπως μιλαμε όλες εδώ. Ούτε πηγαίνω στο άλλο άκρο ίσα ίσα που δεν είναι και του χαρακτήρα μου. Ανησυχώ σε νορμαλ πλαίσια και πάντα έχω στο μυαλό όλα τα ενδεχόμενα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , maraki 93 είπε:

Το πιστευεις οτι και η θεια του ανδρα μου τα ιδια εκανε.Και μου λεει παλια τι θα ηθελες και εγω λεω δεν εχω προβλημα αλλα θα θελα το πρωτο να ναι αγορακι.Ε δες τι ειναι μου λεει και αν ειναι κοριτσι το ριχνεις.Τρεεεεελα.Την λεω δεν πατε καλα που θα σκοτωσω το σπλαχνο μου και μου λεει σιγα μωρε.Σιγα λεει .Θα περιμενω τρεις μηνες αυχενικη να μαθω τι ειναι που θα ναι ολοκληρο μωρο για να το σκοτωσω?

Τι να πω. Μεγαλη γυναικα, ισως ετσι μεγαλωσε. Τα παλια τα χρονια ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Οι κορες ηταν καλες για νοικοκυριο κ μονο και τα αγορια ηταν οι στηλοβατες και εκεινοι που αναλαμβαναν να φερνουν χρηματα. Εδω ο παππους μου οταν γεννηθηκα δεν ηθελε να με δει. Ηθελε αγορι. Ελεγε οτι τα κοριτσια δεν ειναι της οικογενειας, αφου μετα πηγαινουν στον αντρα τους. Ευτυχως που ξεφυγαμε απο αυτα τα χρονια, αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρη για καποια ακομα μερη, ισως να υπαρχει ακομη αυτη η αντιληψη και μακαρι να κανω λαθος. Τι να πω. Να μαστε καλα και να χουμε τα παιδακια μας καλα και τπτ αλλο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Τι να πω. Μεγαλη γυναικα, ισως ετσι μεγαλωσε. Τα παλια τα χρονια ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Οι κορες ηταν καλες για νοικοκυριο κ μονο και τα αγορια ηταν οι στηλοβατες και εκεινοι που αναλαμβαναν να φερνουν χρηματα. Εδω ο παππους μου οταν γεννηθηκα δεν ηθελε να με δει. Ηθελε αγορι. Ελεγε οτι τα κοριτσια δεν ειναι της οικογενειας, αφου μετα πηγαινουν στον αντρα τους. Ευτυχως που ξεφυγαμε απο αυτα τα χρονια, αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρη για καποια ακομα μερη, ισως να υπαρχει ακομη αυτη η αντιληψη και μακαρι να κανω λαθος. Τι να πω. Να μαστε καλα και να χουμε τα παιδακια μας καλα και τπτ αλλο. 

Καλε ναι,μου λεει καθε τοσο εκανα εκτρωση.Τι να κανω λεει εμενα συνεχεια.Τι να πω κ εγω οσο να ναι δεν μπορω να εκφραστω και ελευθερα ,σοι του ανδρα μου βλεπεις.Και την μαμα μου οταν γεννησε την αδερφη μου μετα απο μενα δεν ηθελε η πεθερα της να την παρουνε απο το νοσοκομειο.Χαζομαρες.Καποιοι ανθρωποι ειναι πολυ αχαριστοι.Αλλα ζευγαρια ταλαιπωρουνται χρονια για να κανουν ενα μωρακι και αλλοι διαλεγουν φυλα.Να ναι καλα τα παιδακια μας και ας ειναι οτι θελουν.Εγω το αντιμετωπιζω σαν θαυμα και μονο που ηρθε στην ζωη μου.Εχω παρατηρησει φετος πολλα αγορακια γεννιουνται.Εμενα τουλαχιστον 6 γνωστες μου εχουν ειτε γεννησει ειτε ειναι εγγυες σε αγορακια.Περιζητητη νυφη θα κανω χαχχαχ.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , maraki 93 είπε:

Καλε ναι,μου λεει καθε τοσο εκανα εκτρωση.Τι να κανω λεει εμενα συνεχεια.Τι να πω κ εγω οσο να ναι δεν μπορω να εκφραστω και ελευθερα ,σοι του ανδρα μου βλεπεις.Και την μαμα μου οταν γεννησε την αδερφη μου μετα απο μενα δεν ηθελε η πεθερα της να την παρουνε απο το νοσοκομειο.Χαζομαρες.Καποιοι ανθρωποι ειναι πολυ αχαριστοι.Αλλα ζευγαρια ταλαιπωρουνται χρονια για να κανουν ενα μωρακι και αλλοι διαλεγουν φυλα.Να ναι καλα τα παιδακια μας και ας ειναι οτι θελουν.Εγω το αντιμετωπιζω σαν θαυμα και μονο που ηρθε στην ζωη μου.Εχω παρατηρησει φετος πολλα αγορακια γεννιουνται.Εμενα τουλαχιστον 6 γνωστες μου εχουν ειτε γεννησει ειτε ειναι εγγυες σε αγορακια.Περιζητητη νυφη θα κανω χαχχαχ.

Νομιζω ειναι καπου ισοπαλια τα αγορακια με τα κοριτσακια χαχα. Εγω παντως την νυφη μου την εχω καβαντζωσει απο δω μεσα χαχαχαχα. 

@palmoira μου ακριβως αυτο ειπα. Οτι δεν ειμαι κ πολυ σιγουρη πως εχουμε ξεφυγει απο αυτες τις παλαιολιθικες εποχες. Δυστυχως. 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@Beboula25 ισως μεσω του γραπτού λόγου μεταφέρονται λαναθασμενα καποια μηνυματα... ελπιζω να μην σε εκανα να αισθανθεις αβολα... δεν εχω κακη προθεση.

νομίζω οι περισσότεροι άντρες αγόρι θέλουν... ίσως ταυτίζονται περισσότερο με το ίδιο φύλλο τους. όσο για την επιλογή φύλλου δε νομίζω να επιτρέπεται κάπου... τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο.

oi6Ip3.png

πρίν από 3 λεπτά , marirene είπε:

@Beboula25 ισως μεσω του γραπτού λόγου μεταφέρονται λαναθασμενα καποια μηνυματα... ελπιζω να μην σε εκανα να αισθανθεις αβολα... δεν εχω κακη προθεση.

νομίζω οι περισσότεροι άντρες αγόρι θέλουν... ίσως ταυτίζονται περισσότερο με το ίδιο φύλλο τους. όσο για την επιλογή φύλλου δε νομίζω να επιτρέπεται κάπου... τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο.

Μαλλον επειδη ξερουν οτι με το κοριτσι πρεπει να βγαλουν και αδεια καραμπινας χαχαχαχα. 

Επιτρεπεται στον δυτικο κοσμο σε εξωσωματικη αλλα μονο οταν υπαρχει καποιο προβλημα που συνδεεται με το φυλο. Υπαρχουν ασθενειες δλδ που συνδεονται με το φυλο. Μονο σε αυτην την περιπτωση μπορεις να επιλεξεις. Κ φυσικα στην Αμερικη. Εκει επιτρεπεται κανονικοτατα. Κ μαλιστα λενε γιατι να μην διαλεξεις αν μπορεις?? Εξισορροπεις την οικογενεια οπως θελεις. Εγω παλι το βλεπω σαν να ψωνιζεις. Αν δεν γινεται ηδη, σε λιγο δηλαδη θα μπορουμε να επιλεγουμε ματια, μαλλια, υψος που μπορει να φτασει και θα γεμισει ο κοσμος ξανθα γαλανοματικα πανομοιοτυπα μωρα. Για αυτο τουλαχιστον στην ευρωπη απαγορευονται ολα αυτα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , marirene είπε:

Πηγαμε jumbo τις προαλλες και λεει δεν λεω το αγαπω το παιδι μου ,αλλα κοιτα τα παιχνιδια για αγορια εχουν πιο πολυ ενδιαφερον χαχαχαχα.Τωρα εγω τι παιχνιδια θα παιζω με την κορη μου.Ηθελα λεει να παιζω playstation με το παιδι ,να το παιρνω στο γηπεδο.Του λεω δεν πας καλα χαχαχα.Χτες μου λεει το πρωτο παιδι ειναι του μπαμπα ,η μπεμπα θα ναι δικια μου λεει κανε δευτερο για σενα.Χχαχχαχα λες και ειναι καμια ομελετα κανε αλλο για σενα χαχα.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 11 λεπτά , marirene είπε:

Μην ανησυχεις δεν ένιωσα άβολα, εννοείται εχεις καλή πρόθεση δεν αμφέβαλλα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μαλλον επειδη ξερουν οτι με το κοριτσι πρεπει να βγαλουν και αδεια καραμπινας χαχαχαχα. 

Επιτρεπεται στον δυτικο κοσμο σε εξωσωματικη αλλα μονο οταν υπαρχει καποιο προβλημα που συνδεεται με το φυλο. Υπαρχουν ασθενειες δλδ που συνδεονται με το φυλο. Μονο σε αυτην την περιπτωση μπορεις να επιλεξεις. Κ φυσικα στην Αμερικη. Εκει επιτρεπεται κανονικοτατα. Κ μαλιστα λενε γιατι να μην διαλεξεις αν μπορεις?? Εξισορροπεις την οικογενεια οπως θελεις. Εγω παλι το βλεπω σαν να ψωνιζεις. Αν δεν γινεται ηδη, σε λιγο δηλαδη θα μπορουμε να επιλεγουμε ματια, μαλλια, υψος που μπορει να φτασει και θα γεμισει ο κοσμος ξανθα γαλανοματικα πανομοιοτυπα μωρα. Για αυτο τουλαχιστον στην ευρωπη απαγορευονται ολα αυτα. 

στην περίπτωση που αναφέρεις για εμένα δικαιολογείται. αν δλδ προσπαθείς να αποφύγεις συγκεκριμένες παθήσεις μέσω της επιλογής του φύλου, γιατί να μην το κάνεις?

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Πηγαμε jumbo τις προαλλες και λεει δεν λεω το αγαπω το παιδι μου ,αλλα κοιτα τα παιχνιδια για αγορια εχουν πιο πολυ ενδιαφερον χαχαχαχα.Τωρα εγω τι παιχνιδια θα παιζω με την κορη μου.Ηθελα λεει να παιζω playstation με το παιδι ,να το παιρνω στο γηπεδο.Του λεω δεν πας καλα χαχαχα.Χτες μου λεει το πρωτο παιδι ειναι του μπαμπα ,η μπεμπα θα ναι δικια μου λεει κανε δευτερο για σενα.Χχαχχαχα λες και ειναι καμια ομελετα κανε αλλο για σενα χαχα.

φοβερός!!! θα καταλάβει όμως ότι όλα τα παιδιά πρώτα είναι της μαμάς!! χαχα

oi6Ip3.png

πρίν από 3 λεπτά , marirene είπε:

στην περίπτωση που αναφέρεις για εμένα δικαιολογείται. αν δλδ προσπαθείς να αποφύγεις συγκεκριμένες παθήσεις μέσω της επιλογής του φύλου, γιατί να μην το κάνεις?

φοβερός!!! θα καταλάβει όμως ότι όλα τα παιδιά πρώτα είναι της μαμάς!! χαχα

χαχαχα ασε αμα παω καμια βολτα με παιρνει αντε δεν ερχεσαι,πηρες την κορη μου και εξαφανιστηκες.του ειπε ενας φιλος αντε λεει μας ετοιμαζετε νυφη,ηρθε δεν μπορουσε να κοιμηθει ολο το βραδυ.λες και του την πηραν,πολυ φαση εχουν οι αντρες.

Lilypie - (30Y3)

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Τι να σου πω. Παντως μετραει κανονικα, απλα δειχνει οτι να ναι. Να ναι προβληματικο το συγκεκριμενοΘλ ?? Σε ευχαριστω πολυ παντως!!

@Smile89 τελειωσες με την καμπυλη?? Ποτε μαθαινουμε αποτελεσματα?

Αααα καλε μπαμ μπαμ τα χω παρει ηδη. Λοιπόν εκανα αυτη των δυο ωρων των 75γρ και οι μετρησεις ειναι νηστείας 86 στην μια ωρα 134 και στις δυο 82. 

3 ώρες πρίν, loyloy είπε:

@Smile89καλα αποτελέσματα.αντεξες με τη γλυκόζη? 

Διάβασα μια στα γρήγορα τις σελίδες. @fairy-mary σου εύχομαι σούπερ ν εα το απόγευμα.

Είδα έγινε κουβέντα για κοιλίτσες και κιλά.μεχρι και την Αυχενική δεν ειχα πάρει τίποτα.μισο κιλό μόνο.αγχος φουλ νόμιζα ότι Έχω εχω θεμα που δεν παίρνω βάρος.αλλα ελα που μετά ξεκίνησα τα παγωτάκια.πηρα 2,5  Μέχρι τον 6ο και ξαφνικά μέχρι τον 7ο έφτασα να είμαι 10 κιλά πάνω.δεν έτρωγα πάλι πολύ αλλά παγωτάκια τα τίμησα.τωρα με διατροφή χάσαμε 1 ολόκληρο κιλό και από κοιλιά κορίτσια Έχω γίνει μπόμπα.ευτυχώς ολ α τα χω πάρει εκεί.Α και στην αρχή κι εγώ έψαχνα τη κοιλιά αλλά πουθενά.εκανε την εμφάνιση της απότομα.

Ναι ναι αντεξα!! Μια χαρα!!! 

nlmNp2.png

16 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Απλα εχω απορια αν αυτο γινεται με υοερηχο κοιλιας

Ναι αμέ γίνεται κανονικά κ από πάνω,απλά αν κάτι δουν για καλύτερα σ κάνουν κολπικό.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααα καλε μπαμ μπαμ τα χω παρει ηδη. Λοιπόν εκανα αυτη των δυο ωρων των 75γρ και οι μετρησεις ειναι νηστείας 86 στην μια ωρα 134 και στις δυο 82. 

Ναι ναι αντεξα!! Μια χαρα!!! 

Οριακά στη μια ώρα.προσεξε μη ξεκινήσεις γλυκά όπως Εγώ και τώρα με έχουν στη δίαιτα.εγω είχα 115 να φανταστείς αλλά τσακισα τα παγω τα ειδικά μετά τη καμπυλη και το πρωί κρουασάν σοκολάτας.καλα να πάθω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...