Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια..έκανα την αυχενική όλα τέλεια δόξα τον Θεό!! Έχω κοριτσακιιιιιιιιιιι!! :x:x

Τέλεια!! !!!!!!με το καλό η μπέμπα σου λοιπόν!!!!!!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Υπέροχααα!!άντε με το καλο Η κόρη!

Χαχαχα.. Ναι μέχρι Ν μάθεις τ κορίτσια Π είναι ήδη μέσα τσουπ μπαίνουν Κ άλλες.. άντε Ν θυμόμαστε..Μια χαρά ηλικίακη διαφορά Θ έχουν τ μικρά Μ..τέλεια!εμένα ο πρώτος είναι 23 σχεδόν,ο δεύτερος 11 κ μάλλον Κ το τρίτο αγοράκι είναι..σοκ... αν Κ Αυχενική Μ είπε το βλέπει κορίτσι σε επόμενο υπέρηχο είδαμε πως είναι αγορά Αλλά έχω μια τελευταία ελπίδα στην Β επιπέδου χαχαχα..Όχι ντάξει Δεν εχω θέμα.. απλά έτσι Ν γίνεται καλαμπούρι.

Μην ανησυχείς καθόλου στα ώπα ώπα θα σε έχουν... Όταν λες 23 και 11 μηνών??? Όχι χρόνων... Χαρά στο κουράγιο σου πάντως, εγώ το σκέφτομαι πολύ πως θα είμαι με 2 παιδιά κ στεναχωριέμαι για την μεγάλη μου που θα χάσει τα πρωτεία κ δεν ξέρω πως θα αντιδράσει.. προς το παρόν είναι πολύ κολλημένη επάνω μου, όταν είμαι εγώ, δεν πάει σε κανέναν άλλον ούτε καν αγκαλιά, μόνο στο σύζυγο θα πάει κ όχι πάντα!

πρίν από 43 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια..έκανα την αυχενική όλα τέλεια δόξα τον Θεό!! Έχω κοριτσακιιιιιιιιιιι!! :x:x

Πω πω πω και αλλος κοριτσαρος στην παρεαααα. Ετσι να τρελαθουν τα δικα μας τα αγορακια με την παρτη τους!!!!! Με το καλο κοριτσι μου

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Δεν ειναι τελειο το οτι η φυση/ο Θεος αποφασιζει το φυλο?Ακουγα τις προαλλες οτι σε καποιες χωρες επιλεγουν το φυλο του παιδιου.Αυτο πως γινεται σε φυσιολογικη συλληψη βρε κοριτσια?Μου φαινεται πολυ ρατσιστικο.Λες και ειμαστε ρομποτ.Να μην υπαρχει η αγωνια?Ειδα μαλιστα στην τηλεοραση εναν Αραβα που εστελνε την γυναικα του συνεχεια για εκτρωση επειδη επιανε κοριτσια.Δεν ειναι τραγικο αυτο?

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , maraki 93 είπε:

Δεν ειναι τελειο το οτι η φυση/ο Θεος αποφασιζει το φυλο?Ακουγα τις προαλλες οτι σε καποιες χωρες επιλεγουν το φυλο του παιδιου.Αυτο πως γινεται σε φυσιολογικη συλληψη βρε κοριτσια?Μου φαινεται πολυ ρατσιστικο.Λες και ειμαστε ρομποτ.Να μην υπαρχει η αγωνια?Ειδα μαλιστα στην τηλεοραση εναν Αραβα που εστελνε την γυναικα του συνεχεια για εκτρωση επειδη επιανε κοριτσια.Δεν ειναι τραγικο αυτο?

Νομίζω μόνο με εξωσωματική μπορείς να επιλέξεις το φύλο και σε κάποιες χώρες θεωρείται παράνομο αυτό απ'όσο ξέρω και κατα τη γνώμη μου είναι η σωστή αντιμετώπιση αυτή!

Ας αφήσουμε κάτι και για τη φύση!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 15 λεπτά , maraki 93 είπε:

Καλε ποια φυση, ο αντρας αποφασιζει το φυλο. Και εγω του το ξεκαθαρισα, ή το επομενο θα ναι κορη, ή θα μου δινει την πιστωτικη του οποτε θελω χαχαχαχαχα. 

Στην αμερικη μπορουν να επιλεξουν νομιζω σε καποιες χωρες στην εξωσωματικη. Οπως και τον δωρητη τους τον επιλεγουν αν πανε μεσω δωρεας. Αλλα χρεωνουν 50.000 δολλαρια. Στην ευρωπη απαγορευεται, δεν μπορεις να διαλεξεις φυλο, ουτε τον δωρητη, στον επιλεγουν απο το κεντρο με βαση τα χαρακτηριστικα σου βεβαια, αλλα δεν ξερεις ποιος ειναι. Γενικα οι αμερικανοι ειναι πολυ χυμα σε αυτα, δεν εχουν θεματα βιοηθικης.

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Καλε ποια φυση, ο αντρας αποφασιζει το φυλο. Και εγω του το ξεκαθαρισα, ή το επομενο θα ναι κορη, ή θα μου δινει την πιστωτικη του οποτε θελω χαχαχαχαχα. 

Στην αμερικη μπορουν να επιλεξουν νομιζω σε καποιες χωρες στην εξωσωματικη. Οπως και τον δωρητη τους τον επιλεγουν αν πανε μεσω δωρεας. Αλλα χρεωνουν 50.000 δολλαρια. Στην ευρωπη απαγορευεται, δεν μπορεις να διαλεξεις φυλο, ουτε τον δωρητη, στον επιλεγουν απο το κεντρο με βαση τα χαρακτηριστικα σου βεβαια, αλλα δεν ξερεις ποιος ειναι. Γενικα οι αμερικανοι ειναι πολυ χυμα σε αυτα, δεν εχουν θεματα βιοηθικης.

Δίκαιη η ανταλλαγή με την πιστωτική!

χαχαχαχαχα

Εμένα ο άντρας μου θέλει αγόρι και όταν του λέω ότι και κορίτσι να είναι εσύ θα φταίς χαχαχαχα.

Δε θέλει να το αποδεχθεί ή δε διάβασε ποτέ βιολογία στο σχολείο χαχχα

• Χαχα 1

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Δίκαιη η ανταλλαγή με την πιστωτική!

χαχαχαχαχα

Εμένα ο άντρας μου θέλει αγόρι και όταν του λέω ότι και κορίτσι να είναι εσύ θα φταίς χαχαχαχα.

Δε θέλει να το αποδεχθεί ή δε διάβασε ποτέ βιολογία στο σχολείο χαχχα

Εεε μαααα. Θα με τρελαινουν που θα με τρελαινουν, θα τα κανουν ολα μπαχαλο μεσα στο σπιτι, ας παρω κ ενα ανταλλαγμα! Την πιστωτικη χαχαχαχα. Για να ηρεμω και να καλμαρω. Κ μενα αγορακι ηθελε, αμ πως, να τον τρεχει στα γηπεδα και ολα αυτα τα χαζα που λενε, λες και το παιδι θα χει την ορεξη τους να τρεχουν απο δω κ απο κει μαζι τους. Ασε να νομιζουν χαχαχα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Νομίζω μόνο με εξωσωματική μπορείς να επιλέξεις το φύλο και σε κάποιες χώρες θεωρείται παράνομο αυτό απ'όσο ξέρω και κατα τη γνώμη μου είναι η σωστή αντιμετώπιση αυτή!

Ας αφήσουμε κάτι και για τη φύση!

Just now, nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα ε ποσο μαλλον αυτοι οτι σπειρουν να το αποδεχτουν κιολας.50000 ?Παναγια μου.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εεε μαααα. Θα με τρελαινουν που θα με τρελαινουν, θα τα κανουν ολα μπαχαλο μεσα στο σπιτι, ας παρω κ ενα ανταλλαγμα! Την πιστωτικη χαχαχαχα. Για να ηρεμω και να καλμαρω. Κ μενα αγορακι ηθελε, αμ πως, να τον τρεχει στα γηπεδα και ολα αυτα τα χαζα που λενε, λες και το παιδι θα χει την ορεξη τους να τρεχουν απο δω κ απο κει μαζι τους. Ασε να νομιζουν χαχαχα. 

ναι ρε συ αυτό με το γήπεδο έλεος!

χαχαχα!

όλοι τα ίδια λένε τελικά

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

χαχαχα!

όλοι τα ίδια λένε τελικά

Αχαχαχαχα. Ναι ναι. Κ οτι θα ναι και ο πρωτος μαγκας, θα χει πολλα γκομενακια, και θα τον σκληραγωγησει να μην ειναι φλωρακι και μαμακιας. Μετα απο αυτη τη συζητηση, παιρνει τηλ. την μανα του βεβαια να δει τι κανει χαχαχαχαχαχα. 

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

χαχαχα!

όλοι τα ίδια λένε τελικά

Και εμενα αγορι ηθελε,αλλα τωρα περηφανευεται για την κορη.Λεω θελετε και επιλογες ,υγιες να ειναι το μωρο και οντως με αυτα που περασαμε εχει καταλαβει ποσο χαζο ειναι να επιλεγεις φυλο.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 2 λεπτά , maraki 93 είπε:

Και εμενα αγορι ηθελε,αλλα τωρα περηφανευεται για την κορη.Λεω θελετε και επιλογες ,υγιες να ειναι το μωρο και οντως με αυτα που περασαμε εχει καταλαβει ποσο χαζο ειναι να επιλεγεις φυλο.

Εννοειται κοριτσι μου. Και ολα αυτα τα λεμε χιουμοριστικα παντα. Εννοειται να ειναι καλα και υγιες το μωρο και ας ειναι οτι θελει. 

Ξερω περιπτωση γυναικας, πιο παλια χρονια βεβαια, που ειχε ηδη ενα κοριτσακι και εμεινε εγκυος σε δευτερο κοριτσακι. Πηγε κ εκανε εκτρωση επειδη ηθελε αγορακι. Δηλαδη, δεν υπαρχουν λογια για την ανοησια και την αχαριστια ορισμενων ανθρωπων. Ο μονος λογος ηταν οτι ηθελε αγορακι. Τελος παντων ειναι δυσαρεστη συζητηση, οποτε ας παραμεινουμε στο χιουμοριστικο του πραγματος για τα φυλα. Τα μωρα μας να ειναι καλα κ ας ειναι οτι θελουν. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...