Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , marirene είπε:

εγω ενα ομρον απλο εχω για τα παιδια... δεν ειχε ποτε θεμα... δεν ξερω αν εχει καποιο θεμα με την μπαταρια του ισως?

@Beboula25 αν έχεις πάει ήδη 2 φορές τότε πώς προκύπτει ο 1,5 μήνας μέχρι την αυχενική? πόσο βδομάδων είσαι τώρα?

Έκλεισα εχθες την έβδομη. Πήγα στην πεμπτη εβδομάδα συγκεκριμένα 5+1 και έπειτα στις 6+3 ακούσαμε καρδιά . Στις 4/10 ακούσαμε και στις  20 Νοεμβρίου η αυχενική   

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Ευχαριστώ νανουλα μου.Δεν τα πολύ αναλύω πλέον δεν θέλω πια να το κάνω αυτό το κομμάτι το δουλεψα παρα πολύ για να το καταφέρω. Έγινε τώρα κ αγχώθηκα γιατί εχθες μου έγραψε μια κοπέλα να μην στενοχωριεμαι που έχω αναγουλες γιατί όταν της πέρασαν τον είχε χάσει κ καπως επηρεάστηκα στενοχωρεθηκα κιολας. Όσο για τα πέντε λεπτά δεν παίζει Χαχα είναι βολτίτσα καλή η επίσκεψη έχει τον δρόμο της αλλα εννοείται αξίζει ο λόγος.. 

Καλα ναι. Απλα εννοω οτι μπορεις να πεταχτεις ακομα κ σε ενα διαγνωστικο κεντρο κοντα στο σπιτι που εχει γυναικολογικο τμημα, για αυτο ειπα 5λεπτο. Και κανε μου μια χαρη. Μη διαβαζεις τιποτα!!!! Ακομα κ αν διαβαζεις, προσπαθησε να μην επηρεαζεσαι. Η καθε μια εχει διαφορετικες εμπειριες. Κ γω που χω βαλει δαχτυλιδι για τον τραχηλο γιατι εχω ενα θεμα κ μπορει να γεννησω προωρα, τις προαλλες μια κοπελα μου γραψε οτι εκεινη εχασε το παιδι απ το δαχτυλιδι! Αλλα δεν αφησα τον εαυτο μου να επηρεαστει, ισως προς στιγμην μονο. Να εισαι θετικη και να κανεις ομορφα πραγματακια. Μην επηρεαζεσαι απο τιποτα. Υπαρχουν κ γυναικες που ειχαν φουλ συμπτωματα και παρολα αυτα δεν ειχαν καλη εκβαση. Δεν σημαινει τπτ αυτο αγαπη μου. Καθε εγκυμοσυνη ειναι τοσο διαφορετικη, εδω ειναι διαφορετικη ακομα κ στην ιδια γυναικα ποσο μαλλον σε διαφορετικες! Χαιρομαι που καταλαβαινω ωστοσο οτι εχεις μια πολυ δυνατη προσωπικοτητα ❤

πρίν από 4 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κ εγω ενα ηλεκτρονικο που εχω sanitas το ιδιο μου κανει δε ξερω αν φταιει η  μπαταρια παντως δε τα εμπιστευομαι ευτυχως μου εχει ξεμεινει ενα υδραργυρου. Αυτα με τις υπερυθρες μηπως ειναι καλυτερα?

Θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω τι μου προτεινουν. Μακαρι να μου κοβε τοτε που το λεγανε οτι θα καταργηθουν τα υδραργυρου και να πηγαινα να επαιρνα, αλλα δεν μου κοψε. Πρωτοτυπο για μενα χαχαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλα ναι. Απλα εννοω οτι μπορεις να πεταχτεις ακομα κ σε ενα διαγνωστικο κεντρο κοντα στο σπιτι που εχει γυναικολογικο τμημα, για αυτο ειπα 5λεπτο. Και κανε μου μια χαρη. Μη διαβαζεις τιποτα!!!! Ακομα κ αν διαβαζεις, προσπαθησε να μην επηρεαζεσαι. Η καθε μια εχει διαφορετικες εμπειριες. Κ γω που χω βαλει δαχτυλιδι για τον τραχηλο γιατι εχω ενα θεμα κ μπορει να γεννησω προωρα, τις προαλλες μια κοπελα μου γραψε οτι εκεινη εχασε το παιδι απ το δαχτυλιδι! Αλλα δεν αφησα τον εαυτο μου να επηρεαστει, ισως προς στιγμην μονο. Να εισαι θετικη και να κανεις ομορφα πραγματακια. Μην επηρεαζεσαι απο τιποτα. Υπαρχουν κ γυναικες που ειχαν φουλ συμπτωματα και παρολα αυτα δεν ειχαν καλη εκβαση. Δεν σημαινει τπτ αυτο αγαπη μου. Καθε εγκυμοσυνη ειναι τοσο διαφορετικη, εδω ειναι διαφορετικη ακομα κ στην ιδια γυναικα ποσο μαλλον σε διαφορετικες! Χαιρομαι που καταλαβαινω ωστοσο οτι εχεις μια πολυ δυνατη προσωπικοτητα ❤

Θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω τι μου προτεινουν. Μακαρι να μου κοβε τοτε που το λεγανε οτι θα καταργηθουν τα υδραργυρου και να πηγαινα να επαιρνα, αλλα δεν μου κοψε. Πρωτοτυπο για μενα χαχαχα

Καλα μη νομιζεις ουτε εμενα μου κοψε η μανουλα να ειναι καλα που πηρε για αποθεμα να εχει κ μας βολεψε κ εμας

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Έχεις δίκιο και δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση ούτε την εγκυμοσυνη μου τώρα αλλα ούτε με αλλης γυναικας. Απλα είναι αυτά τα ζουζούνια τα περίεργα που μπαίνουν στη μέση να σε τσιτωσουν από την χαλάρωση καταλαβες; Τέλος πάντων όλα καλα κ όσο μου μιλάτε η αναγούλα επανέρχεται χαχαχα❤️ Μην παρεξηγηθώ εννοω με ηρεμησατε. Δεν πάω σε διαγνωστικά δεν έχω καλή εμπειρία θα μου πουν καμία μαλακια κ θα τρέχω, άστο αν θελήσω θα πάω στον γιατρό μου ή στο μαιευτήριο σίγουρα πράγματα. Όσο για τα θερμόμετρα μάπα τα ομρον. Έχω πάρει κάτι άσχετα ηλεκτρονικά και μια χαρά βγάζουν δεν είχα παράπονο αλλα δεν θυμαμαι μάρκα τα έχω αφήσει στην μαμα μου κ έχω υδραργύρου που το προτιμω στην ακρίβεια αλλα όχι στην ασφάλεια 

• Μου αρέσει 2

@Smile89καλα αποτελέσματα.αντεξες με τη γλυκόζη? 

Διάβασα μια στα γρήγορα τις σελίδες. @fairy-mary σου εύχομαι σούπερ ν εα το απόγευμα.

Είδα έγινε κουβέντα για κοιλίτσες και κιλά.μεχρι και την Αυχενική δεν ειχα πάρει τίποτα.μισο κιλό μόνο.αγχος φουλ νόμιζα ότι Έχω εχω θεμα που δεν παίρνω βάρος.αλλα ελα που μετά ξεκίνησα τα παγωτάκια.πηρα 2,5  Μέχρι τον 6ο και ξαφνικά μέχρι τον 7ο έφτασα να είμαι 10 κιλά πάνω.δεν έτρωγα πάλι πολύ αλλά παγωτάκια τα τίμησα.τωρα με διατροφή χάσαμε 1 ολόκληρο κιλό και από κοιλιά κορίτσια Έχω γίνει μπόμπα.ευτυχώς ολ α τα χω πάρει εκεί.Α και στην αρχή κι εγώ έψαχνα τη κοιλιά αλλά πουθενά.εκανε την εμφάνιση της απότομα.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κ εγώ το ίδιο εύχομαι!!!! Όπως απάντησα κ στα άλλα κορίτσια πριν, το δεύτερο είναι, εσύ??? Με το καλό πάντως σου εύχομαι!!

Εννοούσα πόσο είναι το πρωτο σ. Εμένα το τρίτο πρώτα ο Θεός. Πως Είσαι?σας έχασα λίγο με τις τόσες σελίδες σορρυ..Έχεις συμπτώματα αναγούλες Κ τέτοια?

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

τεράστια αγωνία!

σήμερα έχω αυχενική μακάρι όλα να πάνε καλά!

Όλα καλά εύχομαι και θα είναι κορίτσι Μ!!

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Θα σας ενημερωσω!! 

Ολα καλα θα πανε βρε!!! 

Με το καλό τα αποτελέσματα!!!φιλιαα!!

2 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Koριτσια στο τριτο τριμηνο κανουμε κ αλλη μεγαλη εξεταση?Η φιλη μου που γεννησε με τον γιατρο μου ειπε οτι δεν την εστειλε,στο κεντρο μου ειπαν οτι κανουν αλλη μια.

Κ μενα. Η γυναικολόγος Μ δεν Μ είπε Ν Την κάνω..Αφού βγήκαν καλές οι άλλες δύο, Κ Όλα πήγαιναν καλά Μ λεεΙ δε χρειάζεται.

πρίν από 45 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ρε κοριτσια, μηπως εχετε υποψιν κανενα καλο θερμομετρο?? Δυστυχως δεν εχω υδραγυρου και δεν κυκλοφορουν πια. Εχω ενα omron ψηφιακο που τη μια στιγμη δειχνει 36,6 και μετα απο πεντε λεπτα 37,1 και μετα απο αλλα 5 λεπτα 36,9. Δεν καταληγει καπου, ειναι αναποφασιστο και δεν ξερω απο θερμομετρα να παω να παρω κανενα αλλο. 

Εμένα το φαρμακείο Μας τελευταία είχε υδραργύρου..Κ μάλιστα Κ το χοντρό των 5 λεπτών Κ το λεπτό των δύο λεπτών..ποικιλία χαχαχα.. Μήπως σε κανένα άλλο φαρμακείο Ν τους έχουν μείνει? Τι Ν πω..

Σε όσες δεν έγραψα κάτι απλά Σας έχασα!!διάβαζα μια σελίδα Κ Μόλις πατούσα επόμενη έβγαιναν άλλες τρεις χαχαχα.. περιμένω Κ γω τη Β επιπέδου πρώτα Κ μετα καμπύλη από περιέργεια..Πρέπει Ν παω Κ γω Ενδοκρινολογο Ν δω Π βρίσκομαι...Από κιλα στην αρχή είχα ξεκινήσει διατροφή από φοβο,μια Π Μ είχε δώσει η διατροφολόγος Μ στη προηγουμενη εγκυμοσύνη λόγω ζάχαρου Κ είχα χάσει 2,5 κιλά,τώρα Π ειδα Τ έχω ξαναπαρει Αλλά Είμαι νορμάλ προς το παρόν..εύχομαι Ν μη βάλω πολλά..πάντως Κ στις δύο προηγούμενες έβαλα από 6έως 8 κιλά..Κ Στη δεύτερη έκανα Κ ζάχαρο. Π Ν βάζα Κ παραπάνω..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια..έκανα την αυχενική όλα τέλεια δόξα τον Θεό!! Έχω κοριτσακιιιιιιιιιιι!! :x:x

Τέλεια με το καλό η κορούλα!!Συγχαρητήριαααα!!  :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , maraki 93 είπε:

Τελεια!!Συγχαρητηριααααααα!

Σε ευχαριστώ πολυυυ!!!

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τέλεια με το καλό η κορούλα!!Συγχαρητήριαααα!!  :wub:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!:x

Διαφημίσεις

@Κωνσταντίνα16 γιατί θυμωμένες φατσούλες?!!?!? συγχαρητήρια!!!

@Beboula25 πάντως καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι λόγω του ιστορικού σου, αλλά το να διαβάζεις και να μιλάς για τις άσχημες εκβάσεις δεν σου κάνει καλό! αν θέλεις να παραμείνεις συγκρατημένα χαρούμενη, επίσης το καταλαβαίνω... αλλά μη φτάνεις στο άλλο άκρο, να αγχώνεσαι με το τί μπορεί να πάει στραβά.... επίσης, έχω την αίσθηση ότι πιάνεσαι από συγκεκριμένες λέξεις (πχ που ανέφερα ότι είναι μεγάλο το διάστημα του 1,5 μήνα) και οι απαντήσεις σου μου βγάζουν μια άμυνα... δεν έχω καμία διάθεση να το παίξω ειδικός... προσπαθώ απλά να μεταφέρω την γνώμη μου/εμπειρία μου...

oi6Ip3.png

πρίν από 13 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Εννοούσα πόσο είναι το πρωτο σ. Εμένα το τρίτο πρώτα ο Θεός. Πως Είσαι?σας έχασα λίγο με τις τόσες σελίδες σορρυ..Έχεις συμπτώματα αναγούλες Κ τέτοια?

Όλα καλά εύχομαι και θα είναι κορίτσι Μ!!

Με το καλό τα αποτελέσματα!!!φιλιαα!!

Κ μενα. Η γυναικολόγος Μ δεν Μ είπε Ν Την κάνω..Αφού βγήκαν καλές οι άλλες δύο, Κ Όλα πήγαιναν καλά Μ λεεΙ δε χρειάζεται.

Εμένα το φαρμακείο Μας τελευταία είχε υδραργύρου..Κ μάλιστα Κ το χοντρό των 5 λεπτών Κ το λεπτό των δύο λεπτών..ποικιλία χαχαχα.. Μήπως σε κανένα άλλο φαρμακείο Ν τους έχουν μείνει? Τι Ν πω..

Σε όσες δεν έγραψα κάτι απλά Σας έχασα!!διάβαζα μια σελίδα Κ Μόλις πατούσα επόμενη έβγαιναν άλλες τρεις χαχαχα.. περιμένω Κ γω τη Β επιπέδου πρώτα Κ μετα καμπύλη από περιέργεια..Πρέπει Ν παω Κ γω Ενδοκρινολογο Ν δω Π βρίσκομαι...Από κιλα στην αρχή είχα ξεκινήσει διατροφή από φοβο,μια Π Μ είχε δώσει η διατροφολόγος Μ στη προηγουμενη εγκυμοσύνη λόγω ζάχαρου Κ είχα χάσει 2,5 κιλά,τώρα Π ειδα Τ έχω ξαναπαρει Αλλά Είμαι νορμάλ προς το παρόν..εύχομαι Ν μη βάλω πολλά..πάντως Κ στις δύο προηγούμενες έβαλα από 6έως 8 κιλά..Κ Στη δεύτερη έκανα Κ ζάχαρο. Π Ν βάζα Κ παραπάνω..

Άσε κ εγώ χάνομαι με τις τόσες σελίδες... Είστε πολλά κορίτσια, άντε να σας μάθω!!!! Η μεγάλη Μ κόρη είναι 22 μηνών, εσένα πόσο είναι τα δικά σου??

πρίν από 11 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια..έκανα την αυχενική όλα τέλεια δόξα τον Θεό!! Έχω κοριτσακιιιιιιιιιιι!! :x:x

συγχαρητηρια!!!

μπράβο κοπέλα μου!

τα πήρες όλα τα αποτελέσματα; και τις αιματολογικές;

aKX8p2.png

πρίν από 13 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Συγχαρητήρια, να έχεις μια τελειομηνη κύηση!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Υπέροχααα!!άντε με το καλο Η κόρη!

πρίν από 2 λεπτά , mama16 είπε:

Άσε κ εγώ χάνομαι με τις τόσες σελίδες... Είστε πολλά κορίτσια, άντε να σας μάθω!!!! Η μεγάλη Μ κόρη είναι 22 μηνών, εσένα πόσο είναι τα δικά σου??

Χαχαχα.. Ναι μέχρι Ν μάθεις τ κορίτσια Π είναι ήδη μέσα τσουπ μπαίνουν Κ άλλες.. άντε Ν θυμόμαστε..Μια χαρά ηλικίακη διαφορά Θ έχουν τ μικρά Μ..τέλεια!εμένα ο πρώτος είναι 23 σχεδόν,ο δεύτερος 11 κ μάλλον Κ το τρίτο αγοράκι είναι..σοκ... αν Κ Αυχενική Μ είπε το βλέπει κορίτσι σε επόμενο υπέρηχο είδαμε πως είναι αγορά Αλλά έχω μια τελευταία ελπίδα στην Β επιπέδου χαχαχα..Όχι ντάξει Δεν εχω θέμα.. απλά έτσι Ν γίνεται καλαμπούρι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...