Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Κ μενα το ιδιο. Ειμαι στον 7ο και εχω παρει 6 κιλα με 6,5 και με δουλευουν ολοι οτι φαινομαι για τριων. Δεν εχω ακομα μεγαλη κοιλια. 

Καθολου να μην ανησυχησεις. Σε καναν μηνα θα δεις πως θα αρχισει να φαινεται!! Εξαρταται βεβαια κ απο τα κιλακια που θα παρεις αλλα και τον σωματοτυπο σου. Τωρα απλα φουσκωνει τοσο αργα που δεν το καταλαβαινεις. 

@Beboula25 κοριτσι μουου, μην σκεφτεσαι τα συμπτωματα!!! Ειναι ο χειροτερος δεικτης για να νομιζεις αν παει κατι καλα η οχι. Πραγματικα μη τα σκεφτεσαι. Μπορει σημερα να εισαι μια χαρα και αυριο να εχεις αναγουλες ολη μερα, η το αντιθετο, η ξαφνικα να σταματησουν ολα σε μια μερα. Μη τα σκεφτεσαι. 

Οσο για τον γιατρο, δεν νομιζω οτι το να θες να δεις αν ειναι ολα καλα, ειναι κατι υπερβολικο. Εγω παω καθε 2 βδομαδες απο την αρχη της εγκυμοσυνης και του το ειχα ζητησει του γιατρου γιατι δεν αντεχα να περιμενω εναν μηνα. Και τελικα μου βγηκε σε καλο γιατι εχουμε προλαβει πολλα πραγματα!! Να κανονισεις αν εισαι ανησυχη να σε δει. Απλα για εναν υπερηχο, για να μπορεις να ηρεμησεις λιγο. Δεν ειναι κακο, ουτε υπερβολικο, ουτε κανεις σαν τρελη με το να θες απλα να δεις οτι ολα πανε καλα. Μην το σκεφτεσαι καν. Αλλα ακομα κ να ησουν υπερβολικη, νομιζω ολες μας δικαιολογουμαστε, ειναι μια κατασταση σε καποιες πρωτογνωρη, σε αλλες επιφοβη, σε αλλες ανησυχητικη, ειναι απολυτα λογικο. Η γνωμη μου ειναι να κλεισεις ενα ραντεβου να σε δει πριν την αυχενικη για την δικη σου ηρεμια. Αργοτερα που θα αρχισει τις κλωτσουλες του, εκει μπορεις να αραιωσεις γιατι θα το νιωθεις και θα δεις οτι ναι μεν υπαρχει αγχος, αλλα οσο σε καλημεριζει και σε καληνυχτιζει το θαυματακι σου, θα σαι πολυ πιο ηρεμη.

Αχ έχεις δίκιο το ξέρω δεν πρέπει να νιώθω άβολα. Άλλωστε και εκεινος μου το είπε ήταν σιγουρος πως θα τρελαθω κ θα θελήσω να πάω αλλα να σου πω την αλήθεια δεν το ήθελα παρα μονο εκτός απροόπτου. Σκέφτομαι διαφορετικά γενικοτερα αλλα και ειδικότερα λόγω της φάσης που πέρασα τότε και δεν θα ήθελα να το βλέπω συνέχεια προς το παρόν. Και στην αυχενική έχω πει δεν θα κοιτάξω στην οθόνη μέχρι να ακούσω πως όλα είναι καλα. Είναι τραύμα ότι και να πούμε δεν αλλάζει και δεν θέλω να το ξανά περάσω. Αν δεν πάει καλα δεν θέλω να έχω καμία εικόνα στο μυαλό. Θα κοιτάξω να ηρεμήσω σήμερα και να μην βγάζω συμπεράσματα οπως είπες. Απλά ξέρεις εδώ τα έχουμε δει όλα κ όσο να ‘ναι επηρεάζομαι. Τέλος πάντων αν συνεχίσει έτσι κ δεν λέω για τις αναγουλες εννοείται θα πάω. Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λογια και μακάρι να έρθει η στιγμή που θα τρώω κλωτσιές από εκεί μέσα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Αχ έχεις δίκιο το ξέρω δεν πρέπει να νιώθω άβολα. Άλλωστε και εκεινος μου το είπε ήταν σιγουρος πως θα τρελαθω κ θα θελήσω να πάω αλλα να σου πω την αλήθεια δεν το ήθελα παρα μονο εκτός απροόπτου. Σκέφτομαι διαφορετικά γενικοτερα αλλα και ειδικότερα λόγω της φάσης που πέρασα τότε και δεν θα ήθελα να το βλέπω συνέχεια προς το παρόν. Και στην αυχενική έχω πει δεν θα κοιτάξω στην οθόνη μέχρι να ακούσω πως όλα είναι καλα. Είναι τραύμα ότι και να πούμε δεν αλλάζει και δεν θέλω να το ξανά περάσω. Αν δεν πάει καλα δεν θέλω να έχω καμία εικόνα στο μυαλό. Θα κοιτάξω να ηρεμήσω σήμερα και να μην βγάζω συμπεράσματα οπως είπες. Απλά ξέρεις εδώ τα έχουμε δει όλα κ όσο να ‘ναι επηρεάζομαι. Τέλος πάντων αν συνεχίσει έτσι κ δεν λέω για τις αναγουλες εννοείται θα πάω. Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λογια και μακάρι να έρθει η στιγμή που θα τρώω κλωτσιές από εκεί μέσα! 

Δεν θα νιωθεις αβολα,για αυτο υπαρχει ο γιατρος σου.Αν δεις οτι ανησυχεις και δεν μπορεις να ηρεμησεις πεταξου να σε δει για να χαλαρωσεις.Εμενα εχει βαρεθει να με βλεπει ο καημενος αχαχα αλλα περα απο την πλακα μου ειπε οταν σου συμβαινει κατι και ανησυχεις πεταξου να δουμε τι γινεται γιατι δεν θελω να αγχωνεσαι τζαμπα.Ειναι πολυ καλος μωρε.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 44 λεπτά , mama16 είπε:

Ευχαριστώ πολύ, κ εσύ με το καλό το μωράκι σου!!! Η εμβρυολογος τότε μου είχε πει ότι σε τυχόν δεύτερη εγκυμοσύνη αυξάνεται κατά 50% η πιθανότητα να ξανά συμβεί το ίδιο, για αυτό κ το άγχος!!! Πάντως εσένα ο γιος μια χαρά 3200!!!

αυτοί οι γιατροί με τις πιθανότητές τους!!! καταλαβαίνω την αγωνία σου.. .αλλά μην αγχώνεσαι... σκέψου θετικά!

πρίν από 40 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Επανηλθα μιας και συνήλθα από εχθές είμαι καλύτερα. Έκλεισα τις εφτά εβδομαδες και τώρα σήμερα έχω μια ανησυχία που σταμάτησαν οι αναγουλες. Όχι πως τις θέλω αλοιμονο ίσα ίσα δεν τις άντεχα έχασα κιλά ούτε φαγητό και ελάχιστο νερό τα έπαιξα απλά ακουω τόσα και έχω φρικάρει. Έχω και λίγες ενοχλήσεις περιοδου αλλα κ την προηγούμενη εβδομάδα μόλις άλλαξε δλδ είχα καφέ κ ο γιατρος στον υπέρηχο είπε να μην ανησυχώ καθόλου ήταν όλα καλα απλά μπορεί να με πάει έτσι. Σταμάτησαν βέβαια αμεσως αλλα τώρα έτσι που νιώθω φοβάμαι. Ραντεβού έχουμε σε ενάμιση μήνα για αυχενική δεν βάλαμε άλλο ενδιάμεσα αλλα  μου είπε οποτε θελήσω μπορώ να πάω για υπέρηχο. Δεν μου αρέσει να κάνω σαν παλαβή κ να τρέχω με το παραμικρό αλλα τόσα έχω δει σε εμενα κ έχω ανησυχία  

εφόσον κ ο ίδιος ο γιατρός σου είπε ότι μπορείς να πας και νωρίτερα, κλείσε ένα ραντεβού... καλύτερα από το να αγχώνεσαι. και εδώ που τα λέμε 1,5 μήνας είναι μεγάλο διάστημα. εμένα στο πρώτο ραντεβού (6 εβδομάδων περίπου) ακούσαμε καρδούλα, ίσα που είχε εμφανιστεί, κ μου είπε να πάω ξανά σε 2 εβδομάδες...

πρίν από 40 λεπτά , fairy-mary είπε:

Κορίτσια μου τελείωσαν τα like!!

Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου!

Ελπίζω να έχουμε μόνο καλά νέα για όλες τις κοπέλες!

άσχετο, δε φαίνεται καθόλου η κοιλιά μου ρε κορίτσια να ανησυχήσω;

να χαίρεσαι!!! εγώ στη 2η εγκυμοσύνη και τώρα στην 3η φάνηκε αμέσως... κ δεν έχουν σχέση τα κιλά, γιατί τελικά δεν έχω πάρει... με ζύγισε ο γιατρός... αν κ στην αρχή μου φάνηκε ότι πάχυνα, αλλά μάλλον είναι κατακράτηση. εγώ βέβαια μέσα στην ημέρα πρίζομαι οπότε έιμαι σαν 4 μηνών σίγουρα...

oi6Ip3.png

Just now, maraki 93 είπε:

Δεν θα νιωθεις αβολα,για αυτο υπαρχει ο γιατρος σου.Αν δεις οτι ανησυχεις και δεν μπορεις να ηρεμησεις πεταξου να σε δει για να χαλαρωσεις.Εμενα εχει βαρεθει να με βλεπει ο καημενος αχαχα αλλα περα απο την πλακα μου ειπε οταν σου συμβαινει κατι και ανησυχεις πεταξου να δουμε τι γινεται γιατι δεν θελω να αγχωνεσαι τζαμπα.Ειναι πολυ καλος μωρε.

Ναι Μαράκι μου σε ευχαριστώ.. αν δω πως τρελαίνομαι θα πάμε μια τσάρκα να το δούμε. Και εγω δεν έχω παράπονο είναι άψογος κ συνεννοούμαστε με δυο κουβεντες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καταλαβαινω τι λες, αλλα προσπαθησε να σκεφτεσαι οτι αυτη η εγκυμοσυνη ειναι μια αλλη. Μια νεα εγκυμοσυνη, εχει αλλα κυτταρα, ειναι αλλο μωρακι, εχει αλλα χαρακτηριστικα, μπορει και αλλο φυλο. Ειναι μια νεα αρχη!! Κανε αυτο που μπορει να σε ηρεμει πιο πολυ. Αν σε ηρεμει το να πεταχτεις 5 λεπτα για εναν υπερηχο απλα για να ακουσεις οτι ειναι ολα καλα, να το κανεις. Αν σε ηρεμει το να μην το πολυαναλυεις, τοτε απασχολησε το μυαλο σου με κατι αλλο. Κατανοω οτι εισαι σε περιεργη φαση, κανε πραγματα που μπορει να σε ευχαριστουν κ να σε ηρεμουν. Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου με το σπορακι σου. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ευχαριστω β εχω τη δευτερα. Εγω γενικα δεν ειχα πολλα συμπτώματα μονο υπνηλια απο τα ουτροτζεσταν που επαιρνα κ κοπωση παρολο που ημουν στο κρεβατι ενιωθα πτωμα.γενικα επειδη ημουν στο κρεβατι ενιωθα πιο πολυ αρρωστη παρα εγκυος.Να σου ζήσει η μικρη σου!

Ευχαριστώ πολύ.. άντε να έρθει η Δευτέρα.. θα έχεις αγωνία, να ενημερώσεις!!

Ρε κοριτσια, μηπως εχετε υποψιν κανενα καλο θερμομετρο?? Δυστυχως δεν εχω υδραγυρου και δεν κυκλοφορουν πια. Εχω ενα omron ψηφιακο που τη μια στιγμη δειχνει 36,6 και μετα απο πεντε λεπτα 37,1 και μετα απο αλλα 5 λεπτα 36,9. Δεν καταληγει καπου, ειναι αναποφασιστο και δεν ξερω απο θερμομετρα να παω να παρω κανενα αλλο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ρε κοριτσια, μηπως εχετε υποψιν κανενα καλο θερμομετρο?? Δυστυχως δεν εχω υδραγυρου και δεν κυκλοφορουν πια. Εχω ενα omron ψηφιακο που τη μια στιγμη δειχνει 36,36και μετα απο πεντε λεπτα 37,1 και μετα απο αλλα 5 λεπτα 36,9. Δεν καταληγει καπου, ειναι αναποφασιστο και δεν ξερω απο θερμομετρα να παω να παρω κανενα αλλο. 

Διδυμος θα ναι Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marirene είπε:

αυτοί οι γιατροί με τις πιθανότητές τους!!! καταλαβαίνω την αγωνία σου.. .αλλά μην αγχώνεσαι... σκέψου θετικά!

εφόσον κ ο ίδιος ο γιατρός σου είπε ότι μπορείς να πας και νωρίτερα, κλείσε ένα ραντεβού... καλύτερα από το να αγχώνεσαι. και εδώ που τα λέμε 1,5 μήνας είναι μεγάλο διάστημα. εμένα στο πρώτο ραντεβού (6 εβδομάδων περίπου) ακούσαμε καρδούλα, ίσα που είχε εμφανιστεί, κ μου είπε να πάω ξανά σε 2 εβδομάδες...

να χαίρεσαι!!! εγώ στη 2η εγκυμοσύνη και τώρα στην 3η φάνηκε αμέσως... κ δεν έχουν σχέση τα κιλά, γιατί τελικά δεν έχω πάρει... με ζύγισε ο γιατρός... αν κ στην αρχή μου φάνηκε ότι πάχυνα, αλλά μάλλον είναι κατακράτηση. εγώ βέβαια μέσα στην ημέρα πρίζομαι οπότε έιμαι σαν 4 μηνών σίγουρα...

Το έχουμε δει δυο φορες η δεύτερη στις δεκα μερες που ακούσαμε καρδούλα. Ήταν όλα οπως πρέπει η θέση του οπως πρέπει. Δεν το βρίσκω παράλογο λοιπόν  δεν βρίσκω τον λόγο να πηγαίνω κάθε λίγο σε αυτό το στάδιο παρα μόνο αν το χρειάζομαι για ψυχολογικους λογους ή αν η κυηση χρήζει στενης παρακολούθησης.Το έμβρυο αναπτύσσεται και χτίζει τα όργανα δεν αλλάζει κάτι ως προς αυτό και ακουμε ξανα τον καρδιακό ήχο . Εννοείται πως μια γυναίκα σε αυτό το διάστημα αν νιώσει πως κάτι δεν πάει καλα έχει πονους ή δει αίμα ή οπως λέμε ξαφνικά τα συμπτώματα την ανησυχήσουν ναι θα πάει για υπέρηχο. Μια αποκολληση ας πούμε την αντιλαμβάνεσαι. Ταπεινη μου άποψη είναι αυτή δεν αναφερομαι για το αν είναι το σωστο γιατι αυτό θα το κρίνει ένας γιατρος μόνο. Τελος πάντων είπα πολλά δεν τίθεται θέμα αποψης άλλωστε. Σε ευχαριστώ και αν μιλήσω θα σας ενημερώσω 

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ρε κοριτσια, μηπως εχετε υποψιν κανενα καλο θερμομετρο?? Δυστυχως δεν εχω υδραγυρου και δεν κυκλοφορουν πια. Εχω ενα omron ψηφιακο που τη μια στιγμη δειχνει 36,36και μετα απο πεντε λεπτα 37,1 και μετα απο αλλα 5 λεπτα 36,9. Δεν καταληγει καπου, ειναι αναποφασιστο και δεν ξερω απο θερμομετρα να παω να παρω κανενα αλλο. 

εγω ενα ομρον απλο εχω για τα παιδια... δεν ειχε ποτε θεμα... δεν ξερω αν εχει καποιο θεμα με την μπαταρια του ισως?

@Beboula25 αν έχεις πάει ήδη 2 φορές τότε πώς προκύπτει ο 1,5 μήνας μέχρι την αυχενική? πόσο βδομάδων είσαι τώρα?

oi6Ip3.png

πρίν από 3 λεπτά , marirene είπε:

εγω ενα ομρον απλο εχω για τα παιδια... δεν ειχε ποτε θεμα... δεν ξερω αν εχει καποιο θεμα με την μπαταρια του ισως?

Τι να σου πω. Παντως μετραει κανονικα, απλα δειχνει οτι να ναι. Να ναι προβληματικο το συγκεκριμενο?? Σε ευχαριστω πολυ παντως!!

@Smile89 τελειωσες με την καμπυλη?? Ποτε μαθαινουμε αποτελεσματα?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 32 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καταλαβαινω τι λες, αλλα προσπαθησε να σκεφτεσαι οτι αυτη η εγκυμοσυνη ειναι μια αλλη. Μια νεα εγκυμοσυνη, εχει αλλα κυτταρα, ειναι αλλο μωρακι, εχει αλλα χαρακτηριστικα, μπορει και αλλο φυλο. Ειναι μια νεα αρχη!! Κανε αυτο που μπορει να σε ηρεμει πιο πολυ. Αν σε ηρεμει το να πεταχτεις 5 λεπτα για εναν υπερηχο απλα για να ακουσεις οτι ειναι ολα καλα, να το κανεις. Αν σε ηρεμει το να μην το πολυαναλυεις, τοτε απασχολησε το μυαλο σου με κατι αλλο. Κατανοω οτι εισαι σε περιεργη φαση, κανε πραγματα που μπορει να σε ευχαριστουν κ να σε ηρεμουν. Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου με το σπορακι σου. 

Ευχαριστώ νανουλα μου.Δεν τα πολύ αναλύω πλέον δεν θέλω πια να το κάνω αυτό το κομμάτι το δουλεψα παρα πολύ για να το καταφέρω. Έγινε τώρα κ αγχώθηκα γιατί εχθες μου έγραψε μια κοπέλα να μην στενοχωριεμαι που έχω αναγουλες γιατί όταν της πέρασαν τον είχε χάσει κ καπως επηρεάστηκα στενοχωρεθηκα κιολας. Όσο για τα πέντε λεπτά δεν παίζει Χαχα είναι βολτίτσα καλή η επίσκεψη έχει τον δρόμο της αλλα εννοείται αξίζει ο λόγος.. 

πρίν από 15 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ρε κοριτσια, μηπως εχετε υποψιν κανενα καλο θερμομετρο?? Δυστυχως δεν εχω υδραγυρου και δεν κυκλοφορουν πια. Εχω ενα omron ψηφιακο που τη μια στιγμη δειχνει 36,6 και μετα απο πεντε λεπτα 37,1 και μετα απο αλλα 5 λεπτα 36,9. Δεν καταληγει καπου, ειναι αναποφασιστο και δεν ξερω απο θερμομετρα να παω να παρω κανενα αλλο. 

Κ εγω ενα ηλεκτρονικο που εχω sanitas το ιδιο μου κανει δε ξερω αν φταιει η  μπαταρια παντως δε τα εμπιστευομαι ευτυχως μου εχει ξεμεινει ενα υδραργυρου. Αυτα με τις υπερυθρες μηπως ειναι καλυτερα?

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...