Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Κορίτσια μου τελείωσαν τα like!!

Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου!

Ελπίζω να έχουμε μόνο καλά νέα για όλες τις κοπέλες!

άσχετο, δε φαίνεται καθόλου η κοιλιά μου ρε κορίτσια να ανησυχήσω;

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Eδω η ειδικος για την κοιλια χαχαχαχα.Να μην ανησυχεις.Εμενα εχεις δυο εβδομαδες που φανηκε και με κοροιδευουν ολοι οτι και καλα τους λεω  ψεματα οτι μπηκα στον εκτο μηνα.

• Χαχα 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 6 λεπτά , maraki 93 είπε:

Eδω η ειδικος για την κοιλια χαχαχαχα.Να μην ανησυχεις.Εμενα εχεις δυο εβδομαδες που φανηκε και με κοροιδευουν ολοι οτι και καλα τους λεω  ψεματα οτι μπηκα στον εκτο μηνα.

Εγώ πάω και φοράω κάτι στενά κολάν και μετά πάω στον άντρα μου και του λέω, φαίνεται; φαίνεται;

χαχαχαχα

μετά μου λέει όχι και απογοητεύομαι...αλλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί που θα πάει..

• Χαχα 2

aKX8p2.png

πρίν από 9 λεπτά , mama16 είπε:

Αχ μωρέ διδυμακια??? Άντε με το καλό.. β επιπέδου δεν έκανες έτσι??? Εσύ είχες συμπτώματα στο πρώτο τρίμηνο? Εμένα γενικά αρχίζουν σιγά σιγά, στην αρχή με έπιαναν κάτι πόνοι κ νόμιζα ότι θα αδιαθετησω κ τώρα νιώθω να πεινάω παρά πολύ κ αν δεν φάω νιώθω ναυτία. Κ μέσα  στη μέρα νιώθω  ένα  πτώμα. Δεύτερο παιδάκι είναι, η μεγάλη μου είναι 22 μηνών.

Ευχαριστω β εχω τη δευτερα. Εγω γενικα δεν ειχα πολλα συμπτώματα μονο υπνηλια απο τα ουτροτζεσταν που επαιρνα κ κοπωση παρολο που ημουν στο κρεβατι ενιωθα πτωμα.γενικα επειδη ημουν στο κρεβατι ενιωθα πιο πολυ αρρωστη παρα εγκυος.Να σου ζήσει η μικρη σου!

0EKFp2.png

πρίν από 5 λεπτά , maraki 93 είπε:

Χαχαχα. Κ μενα το ιδιο. Ειμαι στον 7ο και εχω παρει 6 κιλα με 6,5 και με δουλευουν ολοι οτι φαινομαι για τριων. Δεν εχω ακομα μεγαλη κοιλια. 

πρίν από 9 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καθολου να μην ανησυχησεις. Σε καναν μηνα θα δεις πως θα αρχισει να φαινεται!! Εξαρταται βεβαια κ απο τα κιλακια που θα παρεις αλλα και τον σωματοτυπο σου. Τωρα απλα φουσκωνει τοσο αργα που δεν το καταλαβαινεις. 

@Beboula25 κοριτσι μουου, μην σκεφτεσαι τα συμπτωματα!!! Ειναι ο χειροτερος δεικτης για να νομιζεις αν παει κατι καλα η οχι. Πραγματικα μη τα σκεφτεσαι. Μπορει σημερα να εισαι μια χαρα και αυριο να εχεις αναγουλες ολη μερα, η το αντιθετο, η ξαφνικα να σταματησουν ολα σε μια μερα. Μη τα σκεφτεσαι. 

Οσο για τον γιατρο, δεν νομιζω οτι το να θες να δεις αν ειναι ολα καλα, ειναι κατι υπερβολικο. Εγω παω καθε 2 βδομαδες απο την αρχη της εγκυμοσυνης και του το ειχα ζητησει του γιατρου γιατι δεν αντεχα να περιμενω εναν μηνα. Και τελικα μου βγηκε σε καλο γιατι εχουμε προλαβει πολλα πραγματα!! Να κανονισεις αν εισαι ανησυχη να σε δει. Απλα για εναν υπερηχο, για να μπορεις να ηρεμησεις λιγο. Δεν ειναι κακο, ουτε υπερβολικο, ουτε κανεις σαν τρελη με το να θες απλα να δεις οτι ολα πανε καλα. Μην το σκεφτεσαι καν. Αλλα ακομα κ να ησουν υπερβολικη, νομιζω ολες μας δικαιολογουμαστε, ειναι μια κατασταση σε καποιες πρωτογνωρη, σε αλλες επιφοβη, σε αλλες ανησυχητικη, ειναι απολυτα λογικο. Η γνωμη μου ειναι να κλεισεις ενα ραντεβου να σε δει πριν την αυχενικη για την δικη σου ηρεμια. Αργοτερα που θα αρχισει τις κλωτσουλες του, εκει μπορεις να αραιωσεις γιατι θα το νιωθεις και θα δεις οτι ναι μεν υπαρχει αγχος, αλλα οσο σε καλημεριζει και σε καληνυχτιζει το θαυματακι σου, θα σαι πολυ πιο ηρεμη.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εγώ πάω και φοράω κάτι στενά κολάν και μετά πάω στον άντρα μου και του λέω, φαίνεται; φαίνεται;

χαχαχαχα

μετά μου λέει όχι και απογοητεύομαι...αλλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί που θα πάει..

Αχ μην ανχωνεσαι για την κοιλια καλυτερα πιο μικρη εισαι κ πιο ευλιγιστη κοιτα να το χαρεις τωρα εγω δε μπορω ουτε παπουτσια να βαλω τωρα δυσκολευομαι πολυ εντωμεταξυ μονο κοιλια βλεπεις σε μενα 

0EKFp2.png

Just now, fairy-mary είπε:

χαχαχαχα

Και εγω το ιδιο χαχα ,ειχα αρχισει να νευριαζω.Πηρα κολαν εγκυμοσυνης απο τα hm και με κοιτουσε η πωλητρια.Μου λεει για σας ειναι?Tι να απαντησεις μετα.Ειναι ο καημος του πεθερου μου η κοιλια.Δεν τρως μου λεει,δεν κανει να κανεις διαιτα.Ποια διαιτα του λεω που παμε σουπερ και την αλλη μερα το ψυγειο αδειαζει χαχαχ.Εγω ειχα φοβερους εμετους μεχρι τον τεταρτο και στεγνωσα.Εχασα 6 κιλα.

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Και εγω το ιδιο χαχα ,ειχα αρχισει να νευριαζω.Πηρα κολαν εγκυμοσυνης απο τα hm και με κοιτουσε η πωλητρια.Μου λεει για σας ειναι?Tι να απαντησεις μετα.Ειναι ο καημος του πεθερου μου η κοιλια.Δεν τρως μου λεει,δεν κανει να κανεις διαιτα.Ποια διαιτα του λεω που παμε σουπερ και την αλλη μερα το ψυγειο αδειαζει χαχαχ.Εγω ειχα φοβερους εμετους μεχρι τον τεταρτο και στεγνωσα.Εχασα 6 κιλα.

Εγώ δεν έχω εμετούς, μόνο κάποιες αναγούλες ...δεν έχω χάσει κιλά αλλά δεν έχω πάρει κιόλας, συνολικά 500-600 γραμμάρια και την άλλη βδομάδα μπαίνω στον τέταρτο.

και εμένα ο αδερφός του άντρα μου τις ίδιες βλακείες λέει..γραμμάριο δεν έχεις πάρει , φάε κάτι το παιδί πως θα μεγαλώσει!

λες και αν πάρεις 20 κιλά θα βγεί πιο υγιές το μωρό!

πρίν από 4 λεπτά , Vasoth. είπε:

Αχ μην ανχωνεσαι για την κοιλια καλυτερα πιο μικρη εισαι κ πιο ευλιγιστη κοιτα να το χαρεις τωρα εγω δε μπορω ουτε παπουτσια να βαλω τωρα δυσκολευομαι πολυ

να προσέχω τι εύχομαι δηλαδή..χαχαχαχαχα!

aKX8p2.png

@Beboula25 και μενα μου συνέβαινε αυτο. Ειχα συνεχεια αναγουλες απο το πρωι μεχρι το βραδυ και καμια φορα τυχαινε να ξυπνησω και να μην εχω και χτυπουσαν καμπανακια χαχα..αλλα ειναι ολα ενταξει να μην ανησυχεις.Να ευχαριστηθεις γιατι θα επανελθουν πιστεψε με.Μετα απο μερικες εβδομαδες εμφανιστηκαν και οι εμετοι.Ευτυχως οχι πολλοι αλλα εκανα. Μολις εκλεισα το 3μηνο αρχισαν να μειωνονται.Τωρα ειμαι οκ απλα εχω φουσκωματα ,δυσπεψιες και που κ που καμια αναγουλα. 

@fairy-mary και εγω δεν εχω μεγαλη κοιλια,ισα που φαινεται.Μονο οταν τρωω πολυ και λογω δυσκοιλιοτητας την ξεχωριζεις :P

Εγω σημερα ρε κοριτσια σηκωθηκα καπως κακοδιαθετη. Μια βαρεμαρα,μια ματαιότητα...τι σου κανουν οι ορμονες :P

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Κ μενα το ιδιο. Ειμαι στον 7ο και εχω παρει 6 κιλα με 6,5 και με δουλευουν ολοι οτι φαινομαι για τριων. Δεν εχω ακομα μεγαλη κοιλια. 

Καθολου να μην ανησυχησεις. Σε καναν μηνα θα δεις πως θα αρχισει να φαινεται!! Εξαρταται βεβαια κ απο τα κιλακια που θα παρεις αλλα και τον σωματοτυπο σου. Τωρα απλα φουσκωνει τοσο αργα που δεν το καταλαβαινεις. 

@Beboula25 κοριτσι μουου, μην σκεφτεσαι τα συμπτωματα!!! Ειναι ο χειροτερος δεικτης για να νομιζεις αν παει κατι καλα η οχι. Πραγματικα μη τα σκεφτεσαι. Μπορει σημερα να εισαι μια χαρα και αυριο να εχεις αναγουλες ολη μερα, η το αντιθετο, η ξαφνικα να σταματησουν ολα σε μια μερα. Μη τα σκεφτεσαι. 

Οσο για τον γιατρο, δεν νομιζω οτι το να θες να δεις αν ειναι ολα καλα, ειναι κατι υπερβολικο. Εγω παω καθε 2 βδομαδες απο την αρχη της εγκυμοσυνης και του το ειχα ζητησει του γιατρου γιατι δεν αντεχα να περιμενω εναν μηνα. Και τελικα μου βγηκε σε καλο γιατι εχουμε προλαβει πολλα πραγματα!! Να κανονισεις αν εισαι ανησυχη να σε δει. Απλα για εναν υπερηχο, για να μπορεις να ηρεμησεις λιγο. Δεν ειναι κακο, ουτε υπερβολικο, ουτε κανεις σαν τρελη με το να θες απλα να δεις οτι ολα πανε καλα. Μην το σκεφτεσαι καν. Αλλα ακομα κ να ησουν υπερβολικη, νομιζω ολες μας δικαιολογουμαστε, ειναι μια κατασταση σε καποιες πρωτογνωρη, σε αλλες επιφοβη, σε αλλες ανησυχητικη, ειναι απολυτα λογικο. Η γνωμη μου ειναι να κλεισεις ενα ραντεβου να σε δει πριν την αυχενικη για την δικη σου ηρεμια. Αργοτερα που θα αρχισει τις κλωτσουλες του, εκει μπορεις να αραιωσεις γιατι θα το νιωθεις και θα δεις οτι ναι μεν υπαρχει αγχος, αλλα οσο σε καλημεριζει και σε καληνυχτιζει το θαυματακι σου, θα σαι πολυ πιο ηρεμη.

ελπίζω στο τέλος να μη γίνω βαρέλι!

χαχαχα!

γενικά είμαι αδύνατη , δεν είχα ποτέ πολλά κιλά.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Εγώ δεν έχω εμετούς, μόνο κάποιες αναγούλες ...δεν έχω χάσει κιλά αλλά δεν έχω πάρει κιόλας, συνολικά 500-600 γραμμάρια και την άλλη βδομάδα μπαίνω στον τέταρτο.

και εμένα ο αδερφός του άντρα μου τις ίδιες βλακείες λέει..γραμμάριο δεν έχεις πάρει , φάε κάτι το παιδί πως θα μεγαλώσει!

Εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ευχομουν να εχω εμετους για να καταλαβαινω οτι ειμαι εγκυος.Τελικα ειχα οοοοοοοοοολα ,οταν λεμε ολα ολαααααα τα συμπτωματα που μπορει να εχει μια εγκυος.Εκλαιγα καθε φορα που εκανα εμετο και ετρεμα .Και νερο να επινα ετρεχα.Αν παιρνει το μωρο βαρος μην ανησυχεις.Η γειτονισσα μου εβαλε 17 κιλα μεχρι την 27 εβδομαδα αλλα το μωρο της εχει κανονικα επιπεδα βαρους.Ανεβασε ζαχαρο και πιεση και ειναι σε διατροφη.Οποτε πιστευω δεν εχει σχεση το βαρος της μαμας με του μωρου.

Lilypie - (30Y3)

Just now, Nicol_ είπε:

@Beboula25 και μενα μου συνέβαινε αυτο. Ειχα συνεχεια αναγουλες απο το πρωι μεχρι το βραδυ και καμια φορα τυχαινε να ξυπνησω και να μην εχω και χτυπουσαν καμπανακια χαχα..αλλα ειναι ολα ενταξει να μην ανησυχεις.Να ευχαριστηθεις γιατι θα επανελθουν πιστεψε με.Μετα απο μερικες εβδομαδες εμφανιστηκαν και οι εμετοι.Ευτυχως οχι πολλοι αλλα εκανα. Μολις εκλεισα το 3μηνο αρχισαν να μειωνονται.Τωρα ειμαι οκ απλα εχω φουσκωματα ,δυσπεψιες και που κ που καμια αναγουλα. 

@fairy-mary και εγω δεν εχω μεγαλη κοιλια,ισα που φαινεται.Μονο οταν τρωω πολυ και λογω δυσκοιλιοτητας την ξεχωριζεις :P

Εγω σημερα ρε κοριτσια σηκωθηκα καπως κακοδιαθετη. Μια βαρεμαρα,μια ματαιότητα...τι σου κανουν οι ορμονες :P

Σε ευχαριστώ βρε αγαπη για την απάντηση. Δεν γίνεται να μην ανησυχώ καταλαβαίνεις οπως είπες. Απλά ήμουν όλη μέρα όλη νύχτα χάλια κ τώρα λέω τι έγινε. Ισως να συνήλθα επειδή εχθές έφαγα αρκετά για τα δεδομένα μου έπρεπε με το ζόρι γιατί δεν άντεχα την αδυναμία.Και αυτά λες κ θα αδιαθετησω με φρικαρουν. Θα παρω τηλ μου φαίνεται έστω να τα πω. 

Ορμονες όντως τι σου κάνουν.. Τι είναι η ζωή τι είναι ο άνθρωπος :tongue:

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ακριβως χαχαχα!! Εμενα μου φαινεται τεραστια επειδη ειναι κ δυο σε μενα βεβαια οι αλλοι μου λενε οτι ειναι φυσιολογικη κ εγω ημουν αδυνατη παντα κ τωρα τη βλεπω σαν εμποδιο χαχα!!κ μου ειπε κ το κορυφαιο ο γιατρος χθες οτι πρεπει να παρω τουλαχιστον 10 κιλα ακομα μεχρι τη γεννα που θα φτασει δηλαδη??? 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...