Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερα και απο εμενα Κοριτσια! !

@Smile89 καλα αποτελέσματα! 

@@eirini@ συγχαρητήρια για την β επιπεδου! 

Πως ειστε σημερα κοριτσια?

Ευχαριστώ πολύ!! Θα σας ενημερωσω!! 

πρίν από 7 λεπτά , mama16 είπε:

Χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά, καλά αποτελέσματα κ σήμερα!!! Κ εγώ είμαι 29 χρόνων, έχω μια κορούλα 22 μηνων που την γέννησα πρόωρα στις 34 εβδομάδες λόγω ενδομήτριας καθυστέρησης ανάπτυξης, έμεινε στην θερμοκοιτίδα 23 μέρες κ αγχώνομαι τόσο για το δεύτερο αν συμβεί το ίδιο... Το μόνο που θέλω είναι να είναι υγιή, να έχω μια ξένοιαστη εγκυμοσύνη, να έχω μια κοιλιά  σαν μπαλόνι!!!!!και το γεννήσω τουλαχιστον 3 κιλά!!

Ολα καλα θα πανε βρε!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Nicol_ είπε:

Περαστικα @nanoula90!!

Tελικα για να κανεις ταγκ την Ειρηνη πρεπει μετα το παπακι να ξαναβαλεις παπακι

Το άλλαξα, έβγαλα το τελευταίο @

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

τεράστια αγωνία!

σήμερα έχω αυχενική μακάρι όλα να πάνε καλά!

Καλά αποτελέσματα, μέσα από την καρδιά μου!! Μια χαρά θα είναι το μπεμπάκι σου!! Σήμερα μπορεί να μάθεις και το φυλο!! Εμένα στην αυχενική μου είπαν γκαραντι αγοράκι!

• Μου αρέσει 2

bMHkp3.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλα αποτελεσματα κοριτσι!! Τι ωρα εχεις ραντεβου?

5 η ώρα έχω!!

πρίν από 3 λεπτά , @eirini είπε:

Καλά αποτελέσματα, μέσα από την καρδιά μου!! Μια χαρά θα είναι το μπεμπάκι σου!! Σήμερα μπορεί να μάθεις και το φυλο!! Εμένα στην αυχενική μου είπαν γκαραντι αγοράκι!

αχ μακάρι κορίτσι μου σε ευχαριστώ!

Just now, maraki 93 είπε:

Kαλα αποτελεσματα να εχεις.Με το καλο.

ευχαριστώ!

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Kαλα αποτελεσματα να εχεις.Με το καλο.

σε ευχαριστώ!!!!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , @eirini είπε:

Τελικα δεν ηταν το τελευταιο παπακι που ειχε θεμα αλλα το πρωτο.Βαζαμε παπακι και μετα δεν βαζαμε το παπακι που εχεις μπροστα απο το ονομα γιαυτο δεν το εβγαζε :mrgreen:

DanXp2.png

Koριτσια στο τριτο τριμηνο κανουμε κ αλλη μεγαλη εξεταση?Η φιλη μου που γεννησε με τον γιατρο μου ειπε οτι δεν την εστειλε,στο κεντρο μου ειπαν οτι κανουν αλλη μια.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Τελικα δεν ηταν το τελευταιο παπακι που ειχε θεμα αλλα το πρωτο.Βαζαμε παπακι και μετα δεν βαζαμε το παπακι που εχεις μπροστα απο το ονομα γιαυτο δεν το εβγαζε :mrgreen:

φφφφφφ! Τώρα μετα απο 70 μέρες θα με αφήσει να το αλλάξω ξανά!:shock:

πρίν από 2 λεπτά , maraki 93 είπε:

Koριτσια στο τριτο τριμηνο κανουμε κ αλλη μεγαλη εξεταση?Η φιλη μου που γεννησε με τον γιατρο μου ειπε οτι δεν την εστειλε,στο κεντρο μου ειπαν οτι κανουν αλλη μια.

Γ' επιπέδου, doppler κάνουμε

• Ευχαριστώ 1

bMHkp3.png

καλημέρα!!! χθες είχα πάει για το πρώτο έλεγχο αίματος και ούρων και η TSH έχει εκτοξευθεί!

@Vasoth. τέλεια τα κοριτσάκια σου!!!

@mama16 με το καλό το 2ο μωράκι σου! εύλογες οι ανησυχίες σου μετά τα όσα περάσατε, αλλά σκέψου ότι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. είχα και εγώ κάτι αντίστοιχο στην πρώτη εγκυμοσύνη, βέβαια παρουσιάστηκε στο τέλος της εγκυμοσύνης, δεν μεγάλωνε όσο έπρεπε... φτάσαμε σχεδόν στην πητ και γενήθηκε 2620... οπότε κ εγώ στο 2ο ήθελα ένα μεγάλο μωράκι... τελικά βγήκε 3200 ο γιος μου...

@@eirini συγχαρητήρια! με το καλό το μωράκι σου! όσο για τα γλυκά που λες, ποτέ δεν είχα τρομερή τάση για γλυκά... τώρα και με όλα τα στομαχικά που με ταλαιπωρούν, θα ήθελα να καταβροχθήσω ποσότητες γλυκών και φαγητών αλλά δεν μπορώ...

@nanoula90 περαστικά σου!!!

@fairy-mary μια χαρά θα είναι όλα! καλά αποτελέσματα!

• Ευχαριστώ 1

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , mama16 είπε:

Δεν πήγα ακόμα γιατρό για να ξέρω αν έχω δίδυμα αλλά δεν πιστεύω... Είχα 15 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν έκανα το τεστ γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη ενώ είχα 3 μέρες καθυστέρηση η χοριακη βγήκε αρνητική κ ένας ακόμα λόγος είναι ότι η εγκυμοσύνη έτυχε οπότε οσο περνούσαν οι μέρες άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μάλλον είμαι έγκυος!! Εσύ πόσο εβδομάδων είσαι? Αν θυμάμαι καλά απ' το πρώτο τον τράχηλο τον μετράνε χωρίς να είμαι κ σίγουρη!

22.000 είναι κ λίγο παραπάνω!! Ευχαριστώ πολύ!!! Δεύτερο είναι, εσύ έχεις άλλο?? Κ πόσο είσαι??

Καλημερα λογικο με τοσες μερες καθυστερηση να ειναι τοσο μπραβο ολα καλα ευχομαι!εγω ειμαι 31χρονων κ ειμαι στις 21 εβδομαδες σχεδον εχω διδυμα κοριτσακια κ ειναι τα πρωτα μου το πρωτο σου τι παιδακι ειναι? Εχουν αρχισει τα συμπτωματα?

@@eirini εγω στην αρχη δε τα ηθελα τοσο τωρα τελευταια ομως τα εχω τσακισει θα δω τι θα μου πει κ μενα σημερα ο ενδοκρινολογος 

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , marirene είπε:

καλημέρα!!! χθες είχα πάει για το πρώτο έλεγχο αίματος και ούρων και η TSH έχει εκτοξευθεί!

@Vasoth. τέλεια τα κοριτσάκια σου!!!

@mama16 με το καλό το 2ο μωράκι σου! εύλογες οι ανησυχίες σου μετά τα όσα περάσατε, αλλά σκέψου ότι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. είχα και εγώ κάτι αντίστοιχο στην πρώτη εγκυμοσύνη, βέβαια παρουσιάστηκε στο τέλος της εγκυμοσύνης, δεν μεγάλωνε όσο έπρεπε... φτάσαμε σχεδόν στην πητ και γενήθηκε 2620... οπότε κ εγώ στο 2ο ήθελα ένα μεγάλο μωράκι... τελικά βγήκε 3200 ο γιος μου...

@@eirini συγχαρητήρια! με το καλό το μωράκι σου! όσο για τα γλυκά που λες, ποτέ δεν είχα τρομερή τάση για γλυκά... τώρα και με όλα τα στομαχικά που με ταλαιπωρούν, θα ήθελα να καταβροχθήσω ποσότητες γλυκών και φαγητών αλλά δεν μπορώ...

@nanoula90 περαστικά σου!!!

@fairy-mary μια χαρά θα είναι όλα! καλά αποτελέσματα!

Ευχαριστώ πολύ, κ εσύ με το καλό το μωράκι σου!!! Η εμβρυολογος τότε μου είχε πει ότι σε τυχόν δεύτερη εγκυμοσύνη αυξάνεται κατά 50% η πιθανότητα να ξανά συμβεί το ίδιο, για αυτό κ το άγχος!!! Πάντως εσένα ο γιος μια χαρά 3200!!!

Καλημέρα σε όλες! Επανηλθα μιας και συνήλθα από εχθές είμαι καλύτερα. Έκλεισα τις εφτά εβδομαδες και τώρα σήμερα έχω μια ανησυχία που σταμάτησαν οι αναγουλες. Όχι πως τις θέλω αλοιμονο ίσα ίσα δεν τις άντεχα έχασα κιλά ούτε φαγητό και ελάχιστο νερό τα έπαιξα απλά ακουω τόσα και έχω φρικάρει. Έχω και λίγες ενοχλήσεις περιοδου αλλα κ την προηγούμενη εβδομάδα μόλις άλλαξε δλδ είχα καφέ κ ο γιατρος στον υπέρηχο είπε να μην ανησυχώ καθόλου ήταν όλα καλα απλά μπορεί να με πάει έτσι. Σταμάτησαν βέβαια αμεσως αλλα τώρα έτσι που νιώθω φοβάμαι. Ραντεβού έχουμε σε ενάμιση μήνα για αυχενική δεν βάλαμε άλλο ενδιάμεσα αλλα  μου είπε οποτε θελήσω μπορώ να πάω για υπέρηχο. Δεν μου αρέσει να κάνω σαν παλαβή κ να τρέχω με το παραμικρό αλλα τόσα έχω δει σε εμενα κ έχω ανησυχία  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα λογικο με τοσες μερες καθυστερηση να ειναι τοσο μπραβο ολα καλα ευχομαι!εγω ειμαι 31χρονων κ ειμαι στις 21 εβδομαδες σχεδον εχω διδυμα κοριτσακια κ ειναι τα πρωτα μου το πρωτο σου τι παιδακι ειναι? Εχουν αρχισει τα συμπτωματα?

Αχ μωρέ διδυμακια??? Άντε με το καλό.. β επιπέδου δεν έκανες έτσι??? Εσύ είχες συμπτώματα στο πρώτο τρίμηνο? Εμένα γενικά αρχίζουν σιγά σιγά, στην αρχή με έπιαναν κάτι πόνοι κ νόμιζα ότι θα αδιαθετησω κ τώρα νιώθω να πεινάω παρά πολύ κ αν δεν φάω νιώθω ναυτία. Κ μέσα  στη μέρα νιώθω  ένα  πτώμα. Δεύτερο παιδάκι είναι, η μεγάλη μου είναι 22 μηνών.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...