Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Περιμενουμε κ τα δικα σου τοτε με το καλο εγω ευτυχως παω καθε 15 μερες οποτε δε το καταλαβαινω μου ειπε επισης οτι μετα τη β επιπεδου που θα παω να του δειξω τα αποτελεσματα θα κανουμε κ καρδιοτοκογραφο 

Εμας κανονικά είναι κάθε μηνα τα ραντεβού αλλά του κάνω την χάρη και πάω δύο τρεις φορές το μήνα χαχαχαχ.Ζητα να σου μετρήσει κολπικά τον τράχηλο αν δεν στο έχει κάνει ήδη.

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Τι ωραια γιατι σε μας τωρα που εχουν μεγαλωσει δε φαινονται καθαρα δε μπορει να τα πιασει καλα κ τα δυο

Ναι ρε συ.Αυτοι οι απλοί υπέρηχοι είναι τραγικοί.Αχ φαντάσου τι ωραίες φωτό θα έχεις εσύ που είναι και δύο οι πριγκίπισσες σου.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , maraki 93 είπε:

Εμας κανονικά είναι κάθε μηνα τα ραντεβού αλλά του κάνω την χάρη και πάω δύο τρεις φορές το μήνα χαχαχαχ.Ζητα να σου μετρήσει κολπικά τον τράχηλο αν δεν στο έχει κάνει ήδη.

Ναι ρε συ.Αυτοι οι απλοί υπέρηχοι είναι τραγικοί.Αχ φαντάσου τι ωραίες φωτό θα έχεις εσύ που είναι και δύο οι πριγκίπισσες σου.

Το κανει καθε φορα εχει ενα κολλημα  με αυτο κ κανει σε ολες κ κολπικο καθε φορα κ μου ειπε να πω κ σε αυτον που θα μου κανει τη β να μου κανει κ μετρηση ειναι λιγο μαρτυριο αλλα τι να κανουμε.

Για να δουμε πως θα ειναι χαχα!!εντωμεταξυ μας βαζει κ το 3d να τις δουμε αλλα δεν μας κανουν τη χαρη συνηθως ειναι γυρισμενες 

0EKFp2.png

πρίν από 11 λεπτά , maraki 93 είπε:

Είναι κανονικός ασπρόμαυρος αλλά καμία σχέση η ευκρίνεια με αυτή των απλών υπερήχων.Και σε κάποιες στιγμές το γυρνάνε σε 3d.Αχ και να δεις φωτογραφίες που βγάζουν τα ζουζούνια.Η δικιά μου κοιμόταν με τα δυο χεράκια ενωμένα κάτω από το πιρούνι της.Με βάλανε να ξαπλώσω στα αριστερά για ένα τέταρτο και άρχισε να κουνιέται.Την βγάλανε 3d φωτό με το ένα χεράκι στο μαγουλο λες και μας κάνει την χάρη που κάθεται για φωτό χαχαχαχ.Για κορνίζα είναι.

Ααααα τι ωραια!!! Ανυπομονω!!! Θελω τοσο πολυ να δω το ζουζουνι :x θα τους πω και εγω οτι θελω 3d :mrgreen:

• Χαχα 1

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Ααααα τι ωραια!!! Ανυπομονω!!! Θελω τοσο πολυ να δω το ζουζουνι :x θα τους πω και εγω οτι θελω 3d :mrgreen:

Ναι και τόνισε τους ότι θες dvd.Στην αυχενική δεν μου έδωσαν ενω τους ζήτησα μάλλον για να μην φανουν οι βλακείες που μου είπαν.

πρίν από 4 λεπτά , Vasoth. είπε:

Το κανει καθε φορα εχει ενα κολλημα  με αυτο κ κανει σε ολες κ κολπικο καθε φορα κ μου ειπε να πω κ σε αυτον που θα μου κανει τη β να μου κανει κ μετρηση ειναι λιγο μαρτυριο αλλα τι να κανουμε.

Για να δουμε πως θα ειναι χαχα!!

Καλά κανει, να χετε ήσυχο το κεφάλι σας.Στην β επιπέδου μου τον μέτρησαν μέσω υπερήχου και τον έβγαλαν 3.8.Μετα που με εξέτασε ο γιατρός για τα υγρά τον μέτρησε κολπικά 4.9.Πολυ μεγάλη μου φάνηκε η διαφορά.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 15 λεπτά , maraki 93 είπε:

Ναι και τόνισε τους ότι θες dvd.Στην αυχενική δεν μου έδωσαν ενω τους ζήτησα μάλλον για να μην φανουν οι βλακείες που μου είπαν.

Καλά κανει, να χετε ήσυχο το κεφάλι σας.Στην β επιπέδου μου τον μέτρησαν μέσω υπερήχου και τον έβγαλαν 3.8.Μετα που με εξέτασε ο γιατρός για τα υγρά τον μέτρησε κολπικά 4.9.Πολυ μεγάλη μου φάνηκε η διαφορά.

Να σου πω την αληθεια δε ξερω απο μετρησεις δε τον ρωταω μου λεει ολα καλα κ ξεχναω να ρωτησω ποσο ειναι αλλα αν ηταν κατι ανησυχητικο θα μου το ελεγε. Μηπως ειναι μεγαλη η διαφορα επειδη ο ενας ειναι κολπικος κ ο αλλος απο πανω?αν δε κανω λαθος ο κολπικος ειναι πιο εγκυρος η @nanoula90 ξερει απο αυτα νομιζω καλυτερα

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Να σου πω την αληθεια δε ξερω απο μετρησεις δε τον ρωταω μου λεει ολα καλα κ ξεχναω να ρωτησω ποσο ειναι αλλα αν ηταν κατι ανησυχητικο θα μου το ελεγε. Μηπως ειναι μεγαλη η διαφορα επειδη ο ενας ειναι κολπικος κ ο αλλος απο πανω?αν δε κανω λαθος ο κολπικος ειναι πιο εγκυρος η @nanoula90 ξερει απο αυτα νομιζω καλυτερα

Και εγώ έτσι νομίζω.Παντως κορίτσια καθάρισα τελείως με τα υπόθετα μην το ματιαξω.Αυριο πάω για γενική αίματος και ούρων.Τελικα δεν πιστεύω να ήταν ουρολοίμωξη.Ολα επανήλθαν στα κανονικά επίπεδα.Μακαρι να επικυρωθεί με τις εξετάσεις να ηρεμήσω .

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 28 λεπτά , maraki 93 είπε:

Ο κολπικός είναι μεγαλύτερης ακρίβειας, μην ανησυχείς καθόλου μια χαρά είναι οι μετρήσεις σου! 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Just now, palmoira είπε:

Ο κολπικός είναι μεγαλύτερης ακρίβειας, μην ανησυχείς καθόλου μια χαρά είναι οι μετρήσεις σου! 

Ευχαριστω πολύ κορίτσι μου για την απάντηση.Έτσι είπε και ο γιατρός ότι είναι μια χαρά.Κατι άλλο βρε κορίτσια.Πως βάζουμε φωτό στο προφίλ ; Προσπαθησα πόσες φορές με διάφορες φωτο αλλά δεν με αφήνει λέει ότι είναι μεγάλες σε χωρητικότητα.

Lilypie - (30Y3)

1 hour ago, maraki 93 είπε:

Κοριτσι μου οπως λεει κ η παλμοιρα ο κολπικος ειναι αυτος που δινει την πιο καθαρη και εμπιστη εικονα. Απο την κοιλια ειναι κατα προσεγγιση. Αν εισαι στο 4,9 εισαι κατι παραπανω απο τελεια!! Εισαι σουπερ!!!!

Κοριτσια μετα την β επιπεδου αν δεν το κανει ο ιδιος ο γιατρος απο μονος του, να ρωτατε ποσο ειναι ο τραχηλος σας ή να ζητατε να σας τον μετραει που και που κολπικα. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

3 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Κοριτσια ολα καλα στο γιατρο μεγαλωνουν τα κοριτσια μου εχουμε φτασει τα 22εκ. η μια ειναι 350γρ κ η αλλη 370γρ δε μπορουσαμε να τις δουμε καλα γιατι δεν ειναι διπλα διπλα ειναι η μια πανω απο την αλλη τρελοπαιδα απο τωρα χαχα!για τα υγρα που εχω μου ειπε οτι μαλλον δεν ειναι κατι αλλα μου εδωσε κατι ταινιες για να δουμε αν ειναι αμνιακο η οχι αυτα ανυπομονω για την αλλη δευτερα που εχουμε τη β επιπεδου

Μπραβοοοο τα κοριτσουδιαααααα!!! 

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Ααα τι ομορφα!!! Μπραβο Βασω μου υπεροχα τα νεα σας! Ανυπομονώ και εγω για την Παρασκευη που εχω το γιατρο. Αυτος ο μηνας μου φανηκε ατελειωτος!

Κορίτσια ο Β' επιπέδου ειναι 3d ?

Ζητα το καο θα εχεις και εικονες 3d!!! 

Και εγώ έτσι νομίζω.Παντως κορίτσια καθάρισα τελείως με τα υπόθετα μην το ματιαξω.Αυριο πάω για γενική αίματος και ούρων.Τελικα δεν πιστεύω να ήταν ουρολοίμωξη.Ολα επανήλθαν στα κανονικά επίπεδα.Μακαρι να επικυρωθεί με τις εξετάσεις να ηρεμήσω .

Κι εγω για αιμα, ουρα και καμπυλη αυριο!! 

Ευχαριστω πολύ κορίτσι μου για την απάντηση.Έτσι είπε και ο γιατρός ότι είναι μια χαρά.Κατι άλλο βρε κορίτσια.Πως βάζουμε φωτό στο προφίλ ; Προσπαθησα πόσες φορές με διάφορες φωτο αλλά δεν με αφήνει λέει ότι είναι μεγάλες σε χωρητικότητα.

Κανε περικοπη την φωτο που θες να βαλεις πριν προσπαθησεις να την βαλεος. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου οπως λεει κ η παλμοιρα ο κολπικος ειναι αυτος που δινει την πιο καθαρη και εμπιστη εικονα. Απο την κοιλια ειναι κατα προσεγγιση. Αν εισαι στο 4,9 εισαι κατι παραπανω απο τελεια!! Εισαι σουπερ!!!!

Κοριτσια μετα την β επιπεδου αν δεν το κανει ο ιδιος ο γιατρος απο μονος του, να ρωτατε ποσο ειναι ο τραχηλος σας ή να ζητατε να σας τον μετραει που και που κολπικα. 

Αχ ευχαριστω πολύ.Ναι η αλήθεια είναι ότι του το ζήτησα εγώ γιατί στην αυχενική ήταν 4.5 και στην β επιπέδου 3.8 και διαβασα ότι πρέπει να το μετράνε κολπικά αλλά δεν μου το κάναν.

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπραβοοοο τα κοριτσουδιαααααα!!! 

Ζητα το καο θα εχεις και εικονες 3d!!! 

Κι εγω για αιμα, ουρα και καμπυλη αυριο!! 

Κανε περικοπη την φωτο που θες να βαλεις πριν προσπαθησεις να την βαλεος. 

Καλή μας επιτυχία τότε για αύριο!!!Καμπυλη ζαχάρου μου είπε σε ένα μήνα να κάνω .Θα προσπαθήσω τώρα μπας και ανέβει η φωτό προφίλ.Ευχαριστωωωω!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

8 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

@oneira_glyka 11 μήνες;;;; Εντάξει τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα καθώς εμένα θα έχουν 16 μήνες διαφορά. Κάπως καλύτερα. Απλά στεναχωριέμαι με το σύζυγο που δεν ενθουσιάστηκε και τόσο πολύ :( Ελπίζω όντως να αλλάξει .

Μη στεναχωριέσαι..είναι το πρωτο σοκ επειδή είναι πολύ σύντομα..Όπως είπε η Νικόλ σκέφτονται Αλλά πράγματα..Πιο πρακτικα..Κ πανικοβαλονται. Μην μου αγχώνεσαι.. Αν σε απασχολεί τόσο συζητηστε. Αλλά νομίζω μόλις το συνηδειτοποιησει Θ τρελαθεί.. απλά του ήρθε λίγο αποτομο..εμένα όταν καταλάβαμε για το τρίτο αγχωθηκε λίγο,μόλις άρχισαν οι αιμορραγίες Κ οι αποκόλλησεις Μ λεει..Θ προσεχεις..Δε θ κάνεις τπτ..το θελω αυτό το παιδί..για Ν το στείλει ο Θεός ξέρει..ηρέμησε εσύ..το μικρό σ είναι ζωηρό?;)

πρίν από 8 λεπτά , mama16 είπε:

Μετά από την σημερινή χοριακη 22000 λέω να μπω κ εγώ στην παρέα σας.. Την Παρασκευή έχω γιατρό κ αν όλα πάνε καλά θα γίνω για δεύτερη φορά μανούλα!!!

Πωπωπωπω μια χοριακηηηηη!!!!! Συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!! Μετο καλο το Δευτερο!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Πωπωπωπω μια χοριακηηηηη!!!!! Συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!! Μετο καλο το Δευτερο!!! 

Να σαι καλά, επειδή όμως δεν κάθισα να διαβάσω όλα σας τα μνμ θέλεις να μ πεις εσύ πόσο είσαι? Αλλά παιδάκια έχεις??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...