Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

@oneira_glyka 11 μήνες;;;; Εντάξει τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα καθώς εμένα θα έχουν 16 μήνες διαφορά. Κάπως καλύτερα. Απλά στεναχωριέμαι με το σύζυγο που δεν ενθουσιάστηκε και τόσο πολύ :( Ελπίζω όντως να αλλάξει .

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , dimitroula30 είπε:

@oneira_glyka 11 μήνες;;;; Εντάξει τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα καθώς εμένα θα έχουν 16 μήνες διαφορά. Κάπως καλύτερα. Απλά στεναχωριέμαι με το σύζυγο που δεν ενθουσιάστηκε και τόσο πολύ :( Ελπίζω όντως να αλλάξει .

Θελει το χρονο του να το συνειδητοποίησει μη στεναχωριεσαι του ηρθε ξαφνικο θα το ξεπερασει στην τελικη ας προσεχε πες του χαχαχα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

0EKFp2.png

πρίν από 21 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Ειναι το 1ο σοκ βρε.μην ανησυχείς.με μικρό παιδί και 2ο του ρθε κάπως.θα δεις που θα ξετρελαθει.

1 hour ago, palmoira είπε:

Καλημέρα Βάσω! Ναι την βάζεις απευθείας μετά την καισαρικη και η αλήθεια είναι ότι εμένα με βοήθησε παρα πολύ. Όχι τόσο για το αισθητικό και για να μαζέψει η κοιλιά γρήγορα. Με βοήθησε τις πρώτες ημέρες στο να μπορώ να σηκώνομαι πιο εύκολα και με λιγότερο πόνο. 

και για πόσο καιρό την χρησιμοποίησες? για το αισθητικο δεν βοηθησε καθολου?

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Μη στεναχωριεσαι Δήμητρουλα σίγουρα του ηρθε ξαφνικο και χρειάζεται απλα το χρονο του. Οι αντρες ειναι και λιγο πιο πρακτικοι απο εμας οποτε μπορει να του ηρθε στο μυαλο 2 παιδιά αρα περισσοτερα εξοδα,χρονος κτλ. Εμεις ειμαστε πιο συναισθηματικές. Λογικο ομως να το σκεφτεται και αυτο. Εγω θα συζητούσα μαζι του να μου πει πως νιώθει και μεσα απο την κουβέντα θα τον καθησυχαζα για τις ανησυχιες του. Εξαλλου πες του καποιος λογος υπάρχει και ηρθε τωρα..και αν βγάλουμε πες του τον επομενο Αϊνστάιν το εχεις σκεφτει?? :mrgreen:

• Χαχα 2

DanXp2.png

1 hour ago, marirene είπε:

και για πόσο καιρό την χρησιμοποίησες? για το αισθητικο δεν βοηθησε καθολου?

Χρησιμοποίησα δυο. Η πρώτη , το βρακάκι με βοήθησε πολύ τις πρώτες εβδομάδες με τους πόνους. Μετά πήρα κορσέ σορτσάκι σαν ποδηλατικό γιατί χρειαζόμουν μικρότερο νούμερο. Δεν ξέρω πως θα ήταν το αισθητικό χωρίς αυτό αλλά έκανα  και πολύ καλή διατροφη και γυμναστική αρκετά μετά. Το σώμα μου επανήλθε αρκετά γρήγορα, η κοιλιά  χρειάστηκε χρόνο αλλά σε γενικές γραμμές καλά. 

Συνολικα τα φοραγα κανενα 6 μηνο αλλά όχι καθημερινά. 

• Μου αρέσει 2

preg.png

Κοριτσια ολα καλα στο γιατρο μεγαλωνουν τα κοριτσια μου εχουμε φτασει τα 22εκ. η μια ειναι 350γρ κ η αλλη 370γρ δε μπορουσαμε να τις δουμε καλα γιατι δεν ειναι διπλα διπλα ειναι η μια πανω απο την αλλη τρελοπαιδα απο τωρα χαχα!για τα υγρα που εχω μου ειπε οτι μαλλον δεν ειναι κατι αλλα μου εδωσε κατι ταινιες για να δουμε αν ειναι αμνιακο η οχι αυτα ανυπομονω για την αλλη δευτερα που εχουμε τη β επιπεδου

• Μου αρέσει 5

0EKFp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κοριτσια ολα καλα στο γιατρο μεγαλωνουν τα κοριτσια μου εχουμε φτασει τα 22εκ. η μια ειναι 350γρ κ η αλλη 370γρ δε μπορουσαμε να τις δουμε καλα γιατι δεν ειναι διπλα διπλα ειναι η μια πανω απο την αλλη τρελοπαιδα απο τωρα χαχα!για τα υγρα που εχω μου ειπε οτι μαλλον δεν ειναι κατι αλλα μου εδωσε κατι ταινιες για να δουμε αν ειναι αμνιακο η οχι αυτα ανυπομονω για την αλλη δευτερα που εχουμε τη β επιπεδου

Αχού μωρέ τα ζουζούνια μεγαλώνουν.Η β επιπέδου εμένα αποδείχτηκε η αγαπημένη μου εξέταση,θα τρελαθείς όταν τις δεις.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 29 λεπτά , maraki 93 είπε:

Αχού μωρέ τα ζουζούνια μεγαλώνουν.Η β επιπέδου εμένα αποδείχτηκε η αγαπημένη μου εξέταση,θα τρελαθείς όταν τις δεις.

Ανυπομονω πραγματικα!!

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ααα τι ομορφα!!! Μπραβο Βασω μου υπεροχα τα νεα σας! Ανυπομονώ και εγω για την Παρασκευη που εχω το γιατρο. Αυτος ο μηνας μου φανηκε ατελειωτος!

Κορίτσια ο Β' επιπέδου ειναι 3d ?

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ααα τι ομορφα!!! Μπραβο Βασω μου υπεροχα τα νεα σας! Ανυπομονώ και εγω για την Παρασκευη που εχω το γιατρο. Αυτος ο μηνας μου φανηκε ατελειωτος!

Είναι κανονικός ασπρόμαυρος αλλά καμία σχέση η ευκρίνεια με αυτή των απλών υπερήχων.Και σε κάποιες στιγμές το γυρνάνε σε 3d.Αχ και να δεις φωτογραφίες που βγάζουν τα ζουζούνια.Η δικιά μου κοιμόταν με τα δυο χεράκια ενωμένα κάτω από το πιρούνι της.Με βάλανε να ξαπλώσω στα αριστερά για ένα τέταρτο και άρχισε να κουνιέται.Την βγάλανε 3d φωτό με το ένα χεράκι στο μαγουλο λες και μας κάνει την χάρη που κάθεται για φωτό χαχαχαχ.Για κορνίζα είναι.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Περιμενουμε κ τα δικα σου τοτε με το καλο εγω ευτυχως παω καθε 15 μερες οποτε δε το καταλαβαινω μου ειπε επισης οτι μετα τη β επιπεδου που θα παω να του δειξω τα αποτελεσματα θα κανουμε κ καρδιοτοκογραφο 

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Just now, maraki 93 είπε:

Είναι κανονικός ασπρόμαυρος αλλά καμία σχέση η ευκρίνεια με αυτή των απλών υπερήχων.Και σε κάποιες στιγμές το γυρνάνε σε 3d.Αχ και να δεις φωτογραφίες που βγάζουν τα ζουζούνια.Η δικιά μου κοιμόταν με τα δυο χεράκια ενωμένα κάτω από το πιρούνι της.Με βάλανε να ξαπλώσω στα αριστερά για ένα τέταρτο και άρχισε να κουνιέται.Την βγάλανε 3d φωτό με το ένα χεράκι στο μαγουλο λες και μας κάνει την χάρη που κάθεται για φωτό χαχαχαχ.Για κορνίζα είναι.

Πηγούνι ήθελα να πω.

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Τι ωραια γιατι σε μας τωρα που εχουν μεγαλωσει δε φαινονται καθαρα δε μπορει να τα πιασει καλα κ τα δυο

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...