Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , marirene είπε:

καλημέρα! καλημέρα! καλή εβδομάδα!

@fairy-mary περαστικά σου! ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα! υπομονή μέχρι άυριο για την αυχενική... καλά αποτελέσματα!

@Κωνσταντίνα16 και σε εσένα καλά αποτελέσματα!!

ποια κοπέλα ανέφερε τη ζώνη εγκυμοσύνης? εγώ δεν την έχω χρησιμοποιησει αλλά σκεφτόμουν μήπως τελικά βοηθάει να μαζευτεί η κοιλίτσα πιο γρήγορα... τώρα είναι κ η 3η εγκυμοσύνη και όσο να πεις η περιοχή θα επιβαρυνθεί περισσότερο...

@loyloy αχ, αυτές οι γιαγιάδες!!! υπομονή και βαθιές αναπνοές!!! ο καθένας πάντως ό,τι θέλει λέει... εγώ έχω περιστατικό με πολύ κοντινό μας φίλο, που είχε μάθει ότι έχασα τον πατέρα μου (κάτι που δεν ισχύει) και με πήρε τηλέφωνο να με μαλώσει που δεν του το είπα!!!! κλαίω από τα γέλια κάθε φορά που το σκέφτομαι...

@Nicol_ τί εφαρμογή έχεις για την εγκυμοσύνη? να πω κ εγώ ότι συμφωνώ με όσα αναφέρατε για τις ομάδες θηλασμού, κ όχι μόνο. έχω βαρεθεί να τις διαβάζω... νομίζω το fcb έχει αντικαταστήσει τους παιδιάτρους, γυναικολόγους κτλ... δίνονται πολλές συμβουλές αυθαίρετα κ με πίεση να τις ακολουθήσουμε χωρίς να γνωρίζουν τις ακριβείς καταστάσεις... καλές για ενημέρωση, αλλά να κρίνουμε με βάση τα όσα μας λένε οι γιατροί μας.

Καλημέρα!!! Ετσι ακριβως ειναι marirene. Και πολλες φορες αυτο αντι να βοηθαει προκαλει και προβληματα.

Η εφαρμογη μελεται Οvia. Ειναι ωραια,εχει αρθρα και σου δινει πληροφοριες αναλογα τη βδομαδα που εισαι για σενα και το μωρο.  

12 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Την Παρασκευή έμαθα ότι θα γίνω μανούλα για 2η φορά κι έχω κι ένα μωράκι 8μιση μηνών!! Εντάξει μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα στην αρχή αλλά τώρα είμαι τρισευτυχισμενη!!!! Έχω ραντεβού στη γιατρό μου το Σάββατο να δούμε το σάκο!! Νιώθω πολύ περίεργα διότι γέννησα το γιο μου τον Ιανουάριο , ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου -αν και καισαρικη- αλλά το απόλαυσα τόσο πολύ και τώρα θα το ξαναζησω!!! Βέβαια είμαι πιο συγκρατημένη γιατί κουράζομαι πολύ με τον μικρό θέλει αγκαλίτσες κτλ που πρέπει να τα κόψω σιγά σιγά για να πάνε όλα καλά.

Καλως ηρθες και απο μενα! Με το καλο το μωρακι σου! Η @oneira_glyka ειναι ο ανθρωπος σου,εχει  2 παιδακια κοντα ηλικιακα και περιμενει και το τριτο. Εγω τη θεωρω σουπερ μαμα που τα προλαβαινιε ολα χαχα. 

@Κωνσταντίνα16  και @fairy-mary καλα αποτελεσματα στις αυχενικες! :)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Nicol_ μου σε ευχαριστώ πολύ κι εσύ με το καλό το νινί σου!!! @oneira_glyka πόση διαφορά έχουν τα πρώτα σου παιδάκια. ?? Βασικά το μεγάλο σοκ το έπαθε ο σύζυγος , ακόμη δνε έχει συνέλθει..χιχι!!!!

• Χαχα 1

HBNJp3.png

Just now, dimitroula30 είπε:

@Nicol_ μου σε ευχαριστώ πολύ κι εσύ με το καλό το νινί σου!!! @oneira_glyka πόση διαφορά έχουν τα πρώτα σου παιδάκια. ?? Βασικά το μεγάλο σοκ το έπαθε ο σύζυγος , ακόμη δνε έχει συνέλθει..χιχι!!!!

χαχα θα συνελθει και μετα θα ξετρελαθει χαχα :)

Παντως Dimitroula να μην αγχωνεσαι και απο οτι εχω διαβασει δεν υπαρχει προβλημα να παιρνεις αγκαλια το μικροτερο παιδακι σου. Κανε ενα τηλεφωνο τη γιατρο σου για να σε ξεαγχωσει με το συγκεκριμενο θεμα,για να μην ανησυχεις τζαμπα. ;-)

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

@dimitroula30 συμπάσχω κ εγώ με το σοκ του συζύγου!! χαχα

κ εμενα μου ηρθε "κάπως" η 3η εγκυμοσύνη... ακόμα δεν ξέρω αν χαίρομαι ή αν αγχώνομαι περισσότερο. πάντως αν κ τα δικά μου έχουν μεγαλύτερη διαφορά, μπορώ να πω ότι το 2ο παιδάκι ξεπετάγεται πιο εύκολα από το 1ο... ίσως επειδή έχουμε λιγότερο άγχος? ίσως επειδή έχουμε την προσοχή μας και στο πρώτο παιδάκι?

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

oi6Ip3.png

1 hour ago, marirene είπε:

@fairy-mary περαστικά σου! ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα! υπομονή μέχρι άυριο για την αυχενική... καλά αποτελέσματα!

ποια κοπέλα ανέφερε τη ζώνη εγκυμοσύνης? εγώ δεν την έχω χρησιμοποιησει αλλά σκεφτόμουν μήπως τελικά βοηθάει να μαζευτεί η κοιλίτσα πιο γρήγορα... τώρα είναι κ η 3η εγκυμοσύνη και όσο να πεις η περιοχή θα επιβαρυνθεί περισσότερο...

@loyloy αχ, αυτές οι γιαγιάδες!!! υπομονή και βαθιές αναπνοές!!! ο καθένας πάντως ό,τι θέλει λέει... εγώ έχω περιστατικό με πολύ κοντινό μας φίλο, που είχε μάθει ότι έχασα τον πατέρα μου (κάτι που δεν ισχύει) και με πήρε τηλέφωνο να με μαλώσει που δεν του το είπα!!!! κλαίω από τα γέλια κάθε φορά που το σκέφτομαι...

@Nicol_ τί εφαρμογή έχεις για την εγκυμοσύνη? να πω κ εγώ ότι συμφωνώ με όσα αναφέρατε για τις ομάδες θηλασμού, κ όχι μόνο. έχω βαρεθεί να τις διαβάζω... νομίζω το fcb έχει αντικαταστήσει τους παιδιάτρους, γυναικολόγους κτλ... δίνονται πολλές συμβουλές αυθαίρετα κ με πίεση να τις ακολουθήσουμε χωρίς να γνωρίζουν τις ακριβείς καταστάσεις... καλές για ενημέρωση, αλλά να κρίνουμε με βάση τα όσα μας λένε οι γιατροί μας.

Καλημέρα, εγω την ανεφερα την ζωνη. Εννοω την ζωνη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης οχι μετα την γεννα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα, εγω την ανεφερα την ζωνη. Εννοω την ζωνη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης οχι μετα την γεννα. 

ok... εγω κατάλαβα για μετά... κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης πού βοηθάει?

oi6Ip3.png

πρίν από 13 λεπτά , marirene είπε:

ok... εγω κατάλαβα για μετά... κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης πού βοηθάει?

Καλημερα για καλυτερη στήριξη ειχα διαβασει τωρα δε ξερω κατα ποσο ισχύει. Αυτη που ειναι για μετα τη γεννα μπορεις να τη βαλεις κατευθείαν αν εχεις κανει καισαρικη? Ξερει καμμια?

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Καλημέρα!!! Ετσι ακριβως ειναι marirene. Και πολλες φορες αυτο αντι να βοηθαει προκαλει και προβληματα.

Η εφαρμογη μελεται Οvia. Ειναι ωραια,εχει αρθρα και σου δινει πληροφοριες αναλογα τη βδομαδα που εισαι για σενα και το μωρο.  

Καλως ηρθες και απο μενα! Με το καλο το μωρακι σου! Η @oneira_glyka ειναι ο ανθρωπος σου,εχει  2 παιδακια κοντα ηλικιακα και περιμενει και το τριτο. Εγω τη θεωρω σουπερ μαμα που τα προλαβαινιε ολα χαχα. 

Χαχαχα ντάξει σούπερ Θ ήμουν αν δούλευα κιόλας χαχαχα...

1 ώρα πρίν, dimitroula30 είπε:

Το πρώτο είναι σχεδόν δύο Κ το δεύτερο σχέδον ένα..έχουν έντεκα μήνες διάφορα..φαντάσου Κ εμενα Στη δεύτερη εγκυμοσύνη όταν άρχισα Ν εχω στομαχικα 3 μήνες περίπου μετά τη γέννα δε με πίστευε..Ήταν σε αρνηση..Χαχαχα..Μέχρι Κ τ τεστ δε πίστευε Π έβγαινε πολύ αχνό..θεωρούσε πως Επειδή είναι αχνό είναι άκυρο:lol: Κ Στο τρίτο τα ίδια υποστηριζε..με τα τεστακια.. Όλα θετικά πολύ αχνά Κ ελεγε μπα λάθος Θ είναι.. εσυ έχει τπτ στομαχικα?Η από καθυστέρηση το καταλαβες?πάντως Θ το συνηθίσει..ειδικά Στο μαιευτήριο..:tongue:χαχαχα

1 hour ago, marirene είπε:

@dimitroula30 συμπάσχω κ εγώ με το σοκ του συζύγου!! χαχα

κ εμενα μου ηρθε "κάπως" η 3η εγκυμοσύνη... ακόμα δεν ξέρω αν χαίρομαι ή αν αγχώνομαι περισσότερο. πάντως αν κ τα δικά μου έχουν μεγαλύτερη διαφορά, μπορώ να πω ότι το 2ο παιδάκι ξεπετάγεται πιο εύκολα από το 1ο... ίσως επειδή έχουμε λιγότερο άγχος? ίσως επειδή έχουμε την προσοχή μας και στο πρώτο παιδάκι?

Έχεις απόλυτο δίκιο!Κ Εγώ αυτό βλέπω!πιο πολύ κουράστηκα στη δεύτερη εγκυμοσύνη με τον μικρό Π ήταν ένας,παρά Τώρα Π είναι μεν δυο Αλλά είναι πολύ καλύτερα.. το πρωτο Μ είναι Κ λίγο ζορικο.Από 4 μηων τσιριζε ανελεητα για τα πάντα..είχα αναγούλες κλπ Κ ενα κεφάλι καζάνι..Μέχρι Κ Στο χρόνο Κ κάνα δυο μήνες μετά Π άρχισε Ν ψιλολεει λέξεις..άργησε Κ ν μιλήσει..τώρα είναι μεν ζωηρά Αλλά είναι άλλη κουραση αυτή..ξαπλωνεις λίγο Κ Είσαι οκ. Τότε ήμουν ψυχολογικα ράκος. Οπότε Δημητρούλα μην αγχώνεσαι για το δεύτερο!Όλα Θ είναι τέλεια..Θ δεις για ποτε Θ ξεπεταχτει Κ το δεύτερο..μαζί Θ τα κάνουν..με το Καλό εύχομαι!

πρίν από 6 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα για καλυτερη στήριξη ειχα διαβασει τωρα δε ξερω κατα ποσο ισχύει. Αυτη που ειναι για μετα τη γεννα μπορεις να τη βαλεις κατευθείαν αν εχεις κανει καισαρικη? Ξερει καμμια?

Δε ξέρω πάντως Θ ρωτήσω Κ Εγώ τη γιατρό Μ Γτ θέλω οοπωσδήποτε Ν πάρω..Η κοιλιά Μ ήδη είναι...Αφήστε..Ούτε γυμναστική δε προλάβαινα Ν κάνω κάπως Ν τη συμμαχεψω..πρόσεχε Μ έλεγε η γιατρός λόγω δύσκολης καισαρικής Κ Μόλις συνερχομουν τσουκ ξανα Φουσκα..Τώρα κάτι πρέπει Ν γίνει..Οπότε Θ μάθω!

10 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Με το καλο!! Περιμενουμε νεα!!! 

Ελα περνουν οι μερες!!! Με το καλο!! 

Καλως ορισες κοριτσι!!! Να χαιρεσαι το παιδακι σου κ με το καλο το δευτερο!! 

Σε ευχαριστώ γλυκιά μουυυυυυ! Εσύ πως μ είσαι;

πρίν από 11 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημέρα Βάσω! Ναι την βάζεις απευθείας μετά την καισαρικη και η αλήθεια είναι ότι εμένα με βοήθησε παρα πολύ. Όχι τόσο για το αισθητικό και για να μαζέψει η κοιλιά γρήγορα. Με βοήθησε τις πρώτες ημέρες στο να μπορώ να σηκώνομαι πιο εύκολα και με λιγότερο πόνο. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Ευχαριστώ κοπέλα μου!!

2 ώρες πρίν, marirene είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!

πρίν από 9 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα Βάσω! Ναι την βάζεις απευθείας μετά την καισαρικη και η αλήθεια είναι ότι εμένα με βοήθησε παρα πολύ. Όχι τόσο για το αισθητικό και για να μαζέψει η κοιλιά γρήγορα. Με βοήθησε τις πρώτες ημέρες στο να μπορώ να σηκώνομαι πιο εύκολα και με λιγότερο πόνο. 

Α ωραια απο που την παιρνουμε απο τα βρεφικα?

0EKFp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Vasoth. είπε:

Α ωραια απο που την παιρνουμε απο τα βρεφικα?

Μην την πάρεις από τώρα, λίγο πριν γεννήσεις για να δεις το νούμερο. Υπάρχουν σε όλα τα μαγαζιά με βρεφικά αλλά μπορείς να βρεις και σε μαγαζιά με εσώρουχα.Ουσιαστικα κορσές είναι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.  Θα σου έλεγα να δεις τι σε βολεύει γιατί υπάρχουν διαφορά είδη, σαν βρακάκι, σαν σορτσάκι ποδηλάτου και κάποιες που είναι όπως η ζώνη που φοράμε όταν πονάει η μέση. Εμένα με βόλεψε το σορτσάκι πολύ αλλά δες τα από κοντά και το αγοράζεις αργότερα. 

preg.png

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Μην την πάρεις από τώρα, λίγο πριν γεννήσεις για να δεις το νούμερο. Υπάρχουν σε όλα τα μαγαζιά με βρεφικά αλλά μπορείς να βρεις και σε μαγαζιά με εσώρουχα.Ουσιαστικα κορσές είναι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.  Θα σου έλεγα να δεις τι σε βολεύει γιατί υπάρχουν διαφορά είδη, σαν βρακάκι, σαν σορτσάκι ποδηλάτου και κάποιες που είναι όπως η ζώνη που φοράμε όταν πονάει η μέση. Εμένα με βόλεψε το σορτσάκι πολύ αλλά δες τα από κοντά και το αγοράζεις αργότερα. 

Ωραια θα το εχω υποψιν μου σευχαριστω για τις πληροφοριες!

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...