Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Vasoth. είπε:

Γι αυτο λεω κατσε να φαω τωρα γιατι μπορει να μου τα κοψει απο βδομαδα χεχε!! 

Χαχαχαχα, ετσι, αν ειναι να νικηθουμε ας πεσουμε τουλαχιστον σαν μαχητες συντροφισσα χαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσιαααααα

την τριτη εχω αυχενικη!!!!

αντε βρε κοριτσια εχω 2 βδομαδες να το δω το ζουζουνι, εχω τρελαθει!!!

τι να κανει εκει μεσα;;;

ευτυχως ειμαι καπως καλυτερα με το κρυωμα.

aKX8p2.png

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα, ετσι, αν ειναι να νικηθουμε ας πεσουμε τουλαχιστον σαν μαχητες συντροφισσα χαχα

Ετσι χαχαχα!!!

πρίν από 5 λεπτά , fairy-mary είπε:

Κοριτσιαααααα

τι να κανει εκει μεσα;;;

Αντε περνανε οι μερες με το καλο!!

0EKFp2.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εδω ειμαι!! Ειχα παει για κατι κεμπαπ!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Αύριο μεσημέρι εχω ραντεβού με το γιατρο και θα σας ενημερώσω κοριτσι μου!!! Προς το παρόν δεν εχω κατι αξιόλογο! Λιγα πονακια, ενόχληση μια σ τοσο σ μεση, αλλα τίποτα ενδιαφέρον!! 

Εμείς περιμένουμε να μας πεις για μαιευτήριο και εσύ πας για κεμπάπ.μια χαρά σρ βρίσκω!!!!!!

πρίν από 58 λεπτά , fairy-mary είπε:

Κοριτσιαααααα

τι να κανει εκει μεσα;;;

Την Τρίτη θα πάθεις πλάκα.θα Ναι σχηματισμενο χεράκια ποδαράκια.αυτο βόλτες κάνει εκεί μέσα.καλοπερναει.αντε μπορεί να μάθεις και τι είναι.

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Γι αυτο λεω κατσε να φαω τωρα γιατι μπορει να μου τα κοψει απο βδομαδα χεχε!! 

Φάε ότι προλάβεις.καλα έκανες.εμενα κόπηκαν απότομα.δεν πρόλαβα να κάνω μια τελευταία γουρουνιτσα.

Γεια σας κορίτσια!! Την Παρασκευή έμαθα ότι θα γίνω μανούλα για 2η φορά κι έχω κι ένα μωράκι 8μιση μηνών!! Εντάξει μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα στην αρχή αλλά τώρα είμαι τρισευτυχισμενη!!!! Έχω ραντεβού στη γιατρό μου το Σάββατο να δούμε το σάκο!! Νιώθω πολύ περίεργα διότι γέννησα το γιο μου τον Ιανουάριο , ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου -αν και καισαρικη- αλλά το απόλαυσα τόσο πολύ και τώρα θα το ξαναζησω!!! Βέβαια είμαι πιο συγκρατημένη γιατί κουράζομαι πολύ με τον μικρό θέλει αγκαλίτσες κτλ που πρέπει να τα κόψω σιγά σιγά για να πάνε όλα καλά.

• Μου αρέσει 2

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Να υποθεσω οτι στο ειπε βασει ΠΗΤ?? 20/4 ειναι η ΠΗΤ σου?? 

Πολλοι γιατροι υπολογιζουν βασει πητ τους μηνες. Εσυ επελεξε τι σε βολευει να θυμασαι χαχα. Βασει αυτου που ειπε η γιατρος η βασει του πινακα με τις βδομαδες. Οι δυο μεθοδοι εχουν μια αποκλιση 2-3 ημερων μεταξυ τους. Οποτε μετρα οπως σε βολευει. Εγω επιλεγω τον τροπο της γιατρου σου γιατι δεν θυμαμαι ποτε τον πινακα με τις βδομαδας χεχεχε

Δηλαδη τωρα εισαι στον 3ο μηνα. Οταν πας 14 εβδομαδων θα μπεις στον 4ο ή αλλιως στις 20 οκτωβρη. 

Ναι έχω Πητ 19-20/4 ααα καταλαβα..σε ευχαριστώ πολυυυ

πρίν από 20 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Την Παρασκευή έμαθα ότι θα γίνω μανούλα για 2η φορά κι έχω κι ένα μωράκι 8μιση μηνών!! Εντάξει μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα στην αρχή αλλά τώρα είμαι τρισευτυχισμενη!!!! Έχω ραντεβού στη γιατρό μου το Σάββατο να δούμε το σάκο!! Νιώθω πολύ περίεργα διότι γέννησα το γιο μου τον Ιανουάριο , ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου -αν και καισαρικη- αλλά το απόλαυσα τόσο πολύ και τώρα θα το ξαναζησω!!! Βέβαια είμαι πιο συγκρατημένη γιατί κουράζομαι πολύ με τον μικρό θέλει αγκαλίτσες κτλ που πρέπει να τα κόψω σιγά σιγά για να πάνε όλα καλά.

Καλως ηρθες με το καλο!! Θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη φανταζομαι αλλα θα βρειτε τους ρυθμους σας μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε!

0EKFp2.png

πρίν από 37 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Με το Καλό!!!!!!!!!Αν εχει ς λίγη βοήθεια καλό θα είναι.μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! !!!!!

1 hour ago, dimitroula30 είπε:

Καλοσωρισες και από μένα!Ν το χαίρεσαι το μικρακι σ Κ με το καλο το επόμενο! Σε καταλαβαίνω όσον αφορά το σοκ:lol: δεν είναι τπτ...τα πρώτα 100χρόνια είναι δύσκολα...Χαχαχα..Αστειεύομαι..Όπως σ είπε η Βάσω μπορεί Ν είναι λίγο δύσκολα στην αρχή Αλλά τους ρυθμούς σας θα τους βρείτε!,είναι ήσυχο το πρωτο? Εύχομαι Μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

• Χαχα 1

6 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Αύριο έχω την αυχενική .λες να μ το κόψει και εμένα;

Να ρωτήσω κάτι που έχω μπερδευτεί; Η γιατρός μου μου είπε ότι κάθε 20 του μήνα αλλάζω μήνα..τώρα τον Οκτώβρη θα μπω στον τέταρτο..τώρα είμαι 12εβδ και 1ημερας..άρα πόσο μηνών είμαι; Συγνώμη απλά έχω μπερδευτεί

Με το καλο!! Περιμενουμε νεα!!! 

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Κοριτσιαααααα

τι να κανει εκει μεσα;;;

Ελα περνουν οι μερες!!! Με το καλο!! 

3 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Καλως ορισες κοριτσι!!! Να χαιρεσαι το παιδακι σου κ με το καλο το δευτερο!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Κοριτσιαααααα

τι να κανει εκει μεσα;;;

Καλημέρα,τέλεια μπράβο,εγώ έχω τώρα την Τετάρτη,θα πάθεις όντως πλάκα σαν 1ο μωράκι!!!με το καλό εύχομαι κ καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

καλημέρα! καλημέρα! καλή εβδομάδα!

@fairy-mary περαστικά σου! ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα! υπομονή μέχρι άυριο για την αυχενική... καλά αποτελέσματα!

@Κωνσταντίνα16 και σε εσένα καλά αποτελέσματα!!

ποια κοπέλα ανέφερε τη ζώνη εγκυμοσύνης? εγώ δεν την έχω χρησιμοποιησει αλλά σκεφτόμουν μήπως τελικά βοηθάει να μαζευτεί η κοιλίτσα πιο γρήγορα... τώρα είναι κ η 3η εγκυμοσύνη και όσο να πεις η περιοχή θα επιβαρυνθεί περισσότερο...

@loyloy αχ, αυτές οι γιαγιάδες!!! υπομονή και βαθιές αναπνοές!!! ο καθένας πάντως ό,τι θέλει λέει... εγώ έχω περιστατικό με πολύ κοντινό μας φίλο, που είχε μάθει ότι έχασα τον πατέρα μου (κάτι που δεν ισχύει) και με πήρε τηλέφωνο να με μαλώσει που δεν του το είπα!!!! κλαίω από τα γέλια κάθε φορά που το σκέφτομαι...

@Nicol_ τί εφαρμογή έχεις για την εγκυμοσύνη? να πω κ εγώ ότι συμφωνώ με όσα αναφέρατε για τις ομάδες θηλασμού, κ όχι μόνο. έχω βαρεθεί να τις διαβάζω... νομίζω το fcb έχει αντικαταστήσει τους παιδιάτρους, γυναικολόγους κτλ... δίνονται πολλές συμβουλές αυθαίρετα κ με πίεση να τις ακολουθήσουμε χωρίς να γνωρίζουν τις ακριβείς καταστάσεις... καλές για ενημέρωση, αλλά να κρίνουμε με βάση τα όσα μας λένε οι γιατροί μας.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

oi6Ip3.png

πρίν από 9 λεπτά , marirene είπε:

καλημέρα! καλημέρα! καλή εβδομάδα!

@fairy-mary περαστικά σου! ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα! υπομονή μέχρι άυριο για την αυχενική... καλά αποτελέσματα!

@Κωνσταντίνα16 και σε εσένα καλά αποτελέσματα!!

ποια κοπέλα ανέφερε τη ζώνη εγκυμοσύνης? εγώ δεν την έχω χρησιμοποιησει αλλά σκεφτόμουν μήπως τελικά βοηθάει να μαζευτεί η κοιλίτσα πιο γρήγορα... τώρα είναι κ η 3η εγκυμοσύνη και όσο να πεις η περιοχή θα επιβαρυνθεί περισσότερο...

@loyloy αχ, αυτές οι γιαγιάδες!!! υπομονή και βαθιές αναπνοές!!! ο καθένας πάντως ό,τι θέλει λέει... εγώ έχω περιστατικό με πολύ κοντινό μας φίλο, που είχε μάθει ότι έχασα τον πατέρα μου (κάτι που δεν ισχύει) και με πήρε τηλέφωνο να με μαλώσει που δεν του το είπα!!!! κλαίω από τα γέλια κάθε φορά που το σκέφτομαι...

@Nicol_ τί εφαρμογή έχεις για την εγκυμοσύνη? να πω κ εγώ ότι συμφωνώ με όσα αναφέρατε για τις ομάδες θηλασμού, κ όχι μόνο. έχω βαρεθεί να τις διαβάζω... νομίζω το fcb έχει αντικαταστήσει τους παιδιάτρους, γυναικολόγους κτλ... δίνονται πολλές συμβουλές αυθαίρετα κ με πίεση να τις ακολουθήσουμε χωρίς να γνωρίζουν τις ακριβείς καταστάσεις... καλές για ενημέρωση, αλλά να κρίνουμε με βάση τα όσα μας λένε οι γιατροί μας.

Καλημέρα!! !!!!!!ο καθένας το μακρύ του και το κοντο του.τι να πεις.εμεις να μαστε Καλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...