Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Coiffeei είπε:

Ευχαριστώ παρα πολυ για την απάντηση.. το ξερω οτι καποια στιγμη θα ερθει απλα ο γιατρος μου με ειχε αγχωθεί γτ μου ειπε οτι εχω τοξοειδη μητρα και εκανα το μεγα λαθος να μπω στο ιντερνετ :((

εσυ εχεις δυο παιδακια δηλαδη;; 

σ'ευχαριστώ παρα παρα πολυ ευχομαι και εγω τα καλυτερα για σενα:DDDD

Μην διαβάζεις και πολλά πολλά.Και εμείς έτσι την πατάμε και τρομάζουμε.Απολαυσε το όσο μπορείς και μην βάζεις το κακό στο μυαλό σου.Οχι, δυστυχώς τον Ιανουάριο έμεινα σε δίδυμα αλλά παλινδρομησαν ,ούτε καρδούλα δεν ακούστηκε.Τωρα είμαι έγκυος στις 22 εβδομάδες.Ποσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Μην διαβάζεις και πολλά πολλά.Και εμείς έτσι την πατάμε και τρομάζουμε.Απολαυσε το όσο μπορείς και μην βάζεις το κακό στο μυαλό σου.Οχι, δυστυχώς τον Ιανουάριο έμεινα σε δίδυμα αλλά παλινδρομησαν ,ούτε καρδούλα δεν ακούστηκε.Τωρα είμαι έγκυος στις 22 εβδομάδες.Ποσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;

Πολυ  χαιρομαι που εισαι παλι εγκυος και εγω σκεφτομαι συνεχεια οτι ολα για κάποιο λογο γίνονται.  Δεν αγχονομαι αν θα μεινω τωρα η αυριο ξερω οτι καποια στιγμη θα γίνει απλα οταν μου πε ο γ ιατρος αυτο το πηρα σαν δικαιολογία και με αγχωσε χωρις λογο. Ειμαι 24 στα 25 ξερω ειμαι μικρη και γι αυτο προοσπαθω να ειμαι ηρεμη αλλα καποιες φορες απλα λεω μηπως δεν μ πε κατι αλλο ο γιατρος.. ωστοσο πριν 4 χρονια και αντίστοιχα πριν 2 ειχα παει σε 2 διαφορετικούς γυναικολόγους και μου χανε πει οτι αν ειχα επαφες εκεινη την περιδο θα ειχα διδιμακια αλλα ξερω οτι αυτο δεν γίνεται καθε μηνα.. εσυ ποσο χρονων εισαι;

πρίν από 1 λεπτό , Coiffeei είπε:

Πολυ  χαιρομαι που εισαι παλι εγκυος και εγω σκεφτομαι συνεχεια οτι ολα για κάποιο λογο γίνονται.  Δεν αγχονομαι αν θα μεινω τωρα η αυριο ξερω οτι καποια στιγμη θα γίνει απλα οταν μου πε ο γ ιατρος αυτο το πηρα σαν δικαιολογία και με αγχωσε χωρις λογο. Ειμαι 24 στα 25 ξερω ειμαι μικρη και γι αυτο προοσπαθω να ειμαι ηρεμη αλλα καποιες φορες απλα λεω μηπως δεν μ πε κατι αλλο ο γιατρος.. ωστοσο πριν 4 χρονια και αντίστοιχα πριν 2 ειχα παει σε 2 διαφορετικούς γυναικολόγους και μου χανε πει οτι αν ειχα επαφες εκεινη την περιδο θα ειχα διδιμακια αλλα ξερω οτι αυτο δεν γίνεται καθε μηνα.. εσυ ποσο χρονων εισαι;

Και εγώ ίδια ηλικία έχω.Ελα βρε νέα κοπέλα κάθεσαι και αγχώνεσαι.Θα μείνεις.Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία με τα τεστ.Υπολογισε απλά τις γόνιμες και κάνε προσπάθειες.Εγω είχα φτάσει σε σημείο να κάνω ότι κάνω μόνο για να μείνω έγκυος σαν ρομπότ.Αφου εφαγα την φρικη τη  πρωτη φορα λεω δεν .....οταν ειναι να μεινω θα μεινω.Και εμεινα με την πρωτη.Πιστεψε με  αν έβλεπε κάτι άλλο θα στο έλεγε.Αυτο πως φαίνεται ,μέσω υπερήχου η έκανες κάποια εξειδικευμένη εξέταση;Να ξες όλα για κάποιο λόγο γίνονται οπότε χαλαρωσε,εμένα μου είπε ο τωρινός μου γιατρός ότι είναι υπερβολή που άρχισα να ψάχνομαι στο τριμηνο.Θελει τουλάχιστον ένα χρόνο να κάνεις προσπάθειες.

Lilypie - (30Y3)

Και εγώ ίδια ηλικία έχω.Ελα βρε νέα κοπέλα κάθεσαι και αγχώνεσαι.Θα μείνεις.Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία με τα τεστ.Υπολογισε απλά τις γόνιμες και κάνε προσπάθειες.Εγω είχα φτάσει σε σημείο να κάνω ότι κάνω μόνο για να μείνω έγκυος σαν ρομπότ.Αφου εφαγα την φρικη τη  πρωτη φορα λεω δεν .....οταν ειναι να μεινω θα μεινω.Και εμεινα με την πρωτη.Πιστεψε με  αν έβλεπε κάτι άλλο θα στο έλεγε.Αυτο πως φαίνεται ,μέσω υπερήχου η έκανες κάποια εξειδικευμένη εξέταση;Να ξες όλα για κάποιο λόγο γίνονται οπότε χαλαρωσε,εμένα μου είπε ο τωρινός μου γιατρός ότι είναι υπερβολή που άρχισα να ψάχνομαι στο τριμηνο.Θελει τουλάχιστον ένα χρόνο να κάνεις προσπάθειες.

Ναι με εναν απλο υπέρηχο το ειδε

Και πως μετα σου φυγε αυτο. Γιατι και εγω πολλες φορες το εχω πει χαχαχαχ και μάλιστα το χω τήρησει αλλα δεν μου κανε την χαρη.. να πω την αληθεια μ ειναι η πρώτη φορα που ξερω ακριβως ποτε εκανα ωορηξια και ηξερα ποτε προσπαθω.. και ηθελα και την Τετάρτη αλλα απο εκεινη την μερα εγω δουλευω πρωι και το αγορι βραδυ και τον βλεπω μονο στα ονειρα μ τωρα :shock:

πρίν από 1 λεπτό , Coiffeei είπε:

Ναι με εναν απλο υπέρηχο το ειδε

Και πως μετα σου φυγε αυτο. Γιατι και εγω πολλες φορες το εχω πει χαχαχαχ και μάλιστα το χω τήρησει αλλα δεν μου κανε την χαρη.. να πω την αληθεια μ ειναι η πρώτη φορα που ξερω ακριβως ποτε εκανα ωορηξια και ηξερα ποτε προσπαθω.. και ηθελα και την Τετάρτη αλλα απο εκεινη την μερα εγω δουλευω πρωι και το αγορι βραδυ και τον βλεπω μονο στα ονειρα μ τωρα :shock:

Όλα είναι στο μυαλό.Μην το σκέφτεσαι αν γίνει αυτό το μήνα καλώς αν δεν γίνει πάλι καλώς.Εχω γνωρίσει πολλές κοπέλες με πιο σοβαρά προβληματα,σκέψου ότι ίσως αργήσει λίγο ακόμα αλλά θα έρθει.Απολαυσε τον χρόνο με τον σύντροφό σου γιατί μετα θα κάνετε ένα διάλειμμα μακρύ.Χαχα εμάς μας απαγόρεψαν τις επαφές στην αρχή και μετά είχαμε αλλά θεματακια οπότε έχουμε πάρει άδεια σε αυτό τον τομέα χαχα.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Όλα είναι στο μυαλό.Μην το σκέφτεσαι αν γίνει αυτό το μήνα καλώς αν δεν γίνει πάλι καλώς.Εχω γνωρίσει πολλές κοπέλες με πιο σοβαρά προβληματα,σκέψου ότι ίσως αργήσει λίγο ακόμα αλλά θα έρθει.Απολαυσε τον χρόνο με τον σύντροφό σου γιατί μετα θα κάνετε ένα διάλειμμα μακρύ.Χαχα εμάς μας απαγόρεψαν τις επαφές στην αρχή και μετά είχαμε αλλά θεματακια οπότε έχουμε πάρει άδεια σε αυτό τον τομέα χαχα.

Χαχαχαχ νταξει εχεις και εσυ το δικαιωμα να ξεκουραστείς τωρα τοσο κοπο εκανες και εσυ μην ξεχνιόμαστε XDD 《3  θα σε κρατησω ενήμερη παντως για τις επομενες μερες περιμενω στις 17-18 του μηνα και ειδωμεν :p ελπιζω να μην την ξαναδώ για το επόμενο 9μηνο 《33

4 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

ΚΙ εγώ σαν ζόμπι ακριβώς.Τα έκοψα στο πρώτο τρίμηνο αλλά μου τα έδωσε ο γιατρός για τρεις μέρες μετά την αμνιο και έπεφτα σε λήθαργο.

Αύριο έχω την αυχενική .λες να μ το κόψει και εμένα;

Να ρωτήσω κάτι που έχω μπερδευτεί; Η γιατρός μου μου είπε ότι κάθε 20 του μήνα αλλάζω μήνα..τώρα τον Οκτώβρη θα μπω στον τέταρτο..τώρα είμαι 12εβδ και 1ημερας..άρα πόσο μηνών είμαι; Συγνώμη απλά έχω μπερδευτεί

πρίν από 6 λεπτά , Coiffeei είπε:

Χαχαχαχ νταξει εχεις και εσυ το δικαιωμα να ξεκουραστείς τωρα τοσο κοπο εκανες και εσυ μην ξεχνιόμαστε XDD 《3  θα σε κρατησω ενήμερη παντως για τις επομενες μερες περιμενω στις 17-18 του μηνα και ειδωμεν :p ελπιζω να μην την ξαναδώ για το επόμενο 9μηνο 《33

Αχαχα ,ναι έριξα πολλη δουλίτσα.Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου.Περιμενουμε νέα σου.

πρίν από 1 λεπτό , Κωνσταντίνα16 είπε:

Να ρωτήσω κάτι που έχω μπερδευτεί; Η γιατρός μου μου είπε ότι κάθε 20 του μήνα αλλάζω μήνα..τώρα τον Οκτώβρη θα μπω στον τέταρτο..τώρα είμαι 12εβδ και 1ημερας..άρα πόσο μηνών είμαι; Συγνώμη απλά έχω μπερδευτεί

Ααααα με το καλό.Εμενα μου τα κοψε μια εβδομαδα μετα την αυχενικη καθως απορροφηθηκε το αιματωμα και νομιζω σε αυτη την εβδομαδα αναλαμβανει αυτό  τον ρόλο ο πλακουντας.Εγω βρήκα ένα πίνακα στο ίντερνετ που έχει αντιστοιχίες των εβδομάδων με μήνες γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.Εισαι τριών μηνών.Την 14 εβδομάδα μπαίνεις στον 4ο μηνα σύμφωνα με τον πινακα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 17 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Να υποθεσω οτι στο ειπε βασει ΠΗΤ?? 20/4 ειναι η ΠΗΤ σου?? 

Πολλοι γιατροι υπολογιζουν βασει πητ τους μηνες. Εσυ επελεξε τι σε βολευει να θυμασαι χαχα. Βασει αυτου που ειπε η γιατρος η βασει του πινακα με τις βδομαδες. Οι δυο μεθοδοι εχουν μια αποκλιση 2-3 ημερων μεταξυ τους. Οποτε μετρα οπως σε βολευει. Εγω επιλεγω τον τροπο της γιατρου σου γιατι δεν θυμαμαι ποτε τον πινακα με τις βδομαδας χεχεχε

Δηλαδη τωρα εισαι στον 3ο μηνα. Οταν πας 14 εβδομαδων θα μπεις στον 4ο ή αλλιως στις 20 οκτωβρη. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

@anemoni1989 είσαι σπίτι ή στο μαιευτήριο? Έχει μιλήσει καμία σας? 

Εδω ειμαι!! Ειχα παει για κατι κεμπαπ!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Αύριο μεσημέρι εχω ραντεβού με το γιατρο και θα σας ενημερώσω κοριτσι μου!!! Προς το παρόν δεν εχω κατι αξιόλογο! Λιγα πονακια, ενόχληση μια σ τοσο σ μεση, αλλα τίποτα ενδιαφέρον!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 46 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εδω ειμαι!! Ειχα παει για κατι κεμπαπ!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Αύριο μεσημέρι εχω ραντεβού με το γιατρο και θα σας ενημερώσω κοριτσι μου!!! Προς το παρόν δεν εχω κατι αξιόλογο! Λιγα πονακια, ενόχληση μια σ τοσο σ μεση, αλλα τίποτα ενδιαφέρον!! 

Κεμπάπ? Μιαμ μιαμ ωραίο! Αντε καλό βράδυ και θα περιμένουμε νέα σου αύριο!

• Ευχαριστώ 1

preg.png

πρίν από 23 λεπτά , Vasoth. είπε:

Εγω μολις τσακισα μια βαφλα με παγωτο κ εγω αυριο εχω γιατρο κ την τριτη με τον ενδοκρινολογο!

Βαφλα παγωτοοοοο??? Πωωωω... Λιωνω.. κ γω τριτη εχω ενδοκρινολογο χεχεχε. Κ αυριο ΩΡΛ, ειπα να παρω ολες τις ειδικοτητες στην εγκυμοσυνη χαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Βαφλα παγωτοοοοο??? Πωωωω... Λιωνω.. κ γω τριτη εχω ενδοκρινολογο χεχεχε. Κ αυριο ΩΡΛ, ειπα να παρω ολες τις ειδικοτητες στην εγκυμοσυνη χαχα

Γι αυτο λεω κατσε να φαω τωρα γιατι μπορει να μου τα κοψει απο βδομαδα χεχε!! 

• Χαχα 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...