Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Smile89 είπε:

Εχω κι απο αυτο Χαχαχα Χαχαχα 

Ειναι κ το αλλο η λεχωνα αν μείνει μονη της το βραδυ σπιτι πρεπεινα κοιμηθει με ένα μαχαιρι κατω απο το μαξιλαρι της το οποιο να εχει μαυρη λαβη.... 

Αυτο το λεει η πεθερα μου..... 

Ας το ξανασκεφτούν οι πεθερές αυτό με το μαχαίρι..Τις συμφέρει;;Χαχχα

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχααχαχα. Κ γω εσπασα ενα κομματι δοντιου και μαλιστα στο μοροστινο δοντι αλλα μονο απο κοντα φαινεται. Και το σπασα ενα βραδυ που σηκωθηκα να πιω νερο και δεν υπολογισα μεσα στη νυστα μου σωστα την αποσταση μεταξυ ποτηριου και χειλιων και αντι για χειλη βρηκα δοντι χαχαχαχα κ το σπασα γτ το κοπανησα με δυναμη. Αλλα θα το φτιαξω μετα με το καλο. Μιλαμε ειμαι Η ατσουμπαλη!

Κ γω χαιρομαι που ειμαστε φυσιολογικες ρε κοριτσια! Αλλα, για οταν θελησω να βγω βραδυ περα απ το λιβανι θα χρειαστω και τπτ αλλο?? ΧαχΧαχαχαχα

Ενταξει εγω θα τις τρολαρα τις γιαγιαδες ολες. Θα λεγα οχι δεν φοραω μονο στενα αλλα και κορσε απο μεσα για να μαι κορμαρα. 

Δεν εχω αλλα likeeeeeee χαχαχα

Έχω πεθάνει από το γέλιο.Σε καλό να μας βγει χαχαχ

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Α καλά.για το Μνμ πριν έλεγα ότι με τον άντρα μου μένουμε μαζί από το Γενάρη καινεγω εμένα στο κέντρο του νησιού και έτσι οινγριες δεν ξέρουν τπτ για μένα.ειμαι καινούριο φρούτο και παρακολουθούν τις κινήσεις μου.και επειδή μια το χειμώνα με το καιρό μια με την εγκυμοσύνη όσες φορές έχω ξεπορτισει είναι με τον γλυκούλη μου.και η γιαγιά λέει δεν με βλέπει ούτε ο ήλιος.οτι κάθομαι μέσα σπίτι Όταν ο άντρας μου δουλεύει.καταλαβες?

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα με αυτο το πλευρο να κοιμαται!! 

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα. Τον αντρα της τον εχει ρωτησει να δουμε αν συμφωνει?

Το ειχε βαλει εκεινη οταν εμενα μονη, ο πεθερος μου έκανε βαρδιες. Κ ειδε λεει τον εξω απο δω στον υπνο της κ τον σκοτωσε με μαχαιρι με μαυρη λαβη. Βασικα την λεω το δες Επειδη ησουν προκατηλημενη κ ειχες επηρεασει τον εαυτο σου..... Ακομη την πειθω... 

Μου εχει πει κι αλλο κορυφαίο.... καμια σχεση με εγκυμοσύνη. Να μην τιναζω λεει το τραπεζομαντξλο το βραδυ, δεν υπαρχει εξήγηση. Ετσι ελεγαν οι παλιοι. 

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Αν  της έλεγα για κορσέ θα έμενε στον τόπο επιτόπου.

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα βεβαια ειχα ρωτησει τον γιατρο μου τώρα για ζωνη εγκυμοσύνης κ μου λεει μην το διανοηθεις. 

nlmNp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα με αυτο το πλευρο να κοιμαται!! 

Το ειχε βαλει εκεινη οταν εμενα μονη, ο πεθερος μου έκανε βαρδιες. Κ ειδε λεει τον εξω απο δω στον υπνο της κ τον σκοτωσε με μαχαιρι με μαυρη λαβη. Βασικα την λεω το δες Επειδη ησουν προκατηλημενη κ ειχες επηρεασει τον εαυτο σου..... Ακομη την πειθω... 

Μου εχει πει κι αλλο κορυφαίο.... καμια σχεση με εγκυμοσύνη. Να μην τιναζω λεει το τραπεζομαντξλο το βραδυ, δεν υπαρχει εξήγηση. Ετσι ελεγαν οι παλιοι. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα βεβαια ειχα ρωτησει τον γιατρο μου τώρα για ζωνη εγκυμοσύνης κ μου λεει μην το διανοηθεις. 

Τι ειναι η ζωνη εγκυμοσυνης?? 

Οσο για το μαχαιρι εγω ρε συ κοιμαμαι βαζοντας το χερι κατω απ το μαξιλαρι. Ασε μην παω για υπνο αρτιμελης και ξυπνησω κουλοχερης χαχαχαχα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τι ειναι η ζωνη εγκυμοσυνης?? 

Οσο για το μαχαιρι εγω ρε συ κοιμαμαι βαζοντας το χερι κατω απ το μαξιλαρι. Ασε μην παω για υπνο αρτιμελης και ξυπνησω κουλοχερης χαχαχαχα. 

Χαχαχα Χαχαχα 

Κραταει την κοιλιτσα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα 

Κραταει την κοιλιτσα. 

Καλησπερα σας και απο εμενα κοριτσάρεςςςς

Ειμαι καινουργια στο φόρουμ και θα ηθελα την γνωμη σας. Εκανα ενα τεστακι ωορηξιας clear blue  και εδειξε θετικό  15η μερα περιόδου την Κυριακή  αλλα πολυ αργα το βράδυ ενω το πρωί της ίδιας μερας εδειξε την φατσούλα που αναβοσβήνει.. ξανάκανα ενα φθηνο που εχω για επιβεβαίωση το ιδιο βραδυ και επομενο πρωι της Δευτέρας  και ηταν παλι θετικό  .. το ιδιο βραδυ της Κυριακής ειχα επαφη οπως και Δευτερα βραδυ αλλα και Τριτη μεσημερι.. Τετάρτη δυστυχως δουλεύαμε και οι 2 διαφορετικές ώρες και δεν έγινε τιποτα μεχρι και σημερα για τον ιδιο λογο... και ρωταω εγω τωρα..... ειμαι  μεσα στις μερες; λέτε να εγινε τιποτα;;; πρόλαβα;; εχω πολυ αγωνία μιας και ειναι 7ος μήνας προσπαθείας αλλα ο μοναδικος που προγραμμάτισαμε τις μερες -οσο ηταν δυνατόν- 

Εσεις τι πιστεύετε;; θα ηθελα την γνωμη σας

Σορρυυ για ολοκληρο το κείμενο ελπιζω νανλ ακουσω νεα σας ησασταν  :-P

Δε σας προλαβαινω εχω λιωσει αυτο με το μαχαιρι τελειοοο!! Εγω αυτα καθομαι κ τα ακουω δε τους παω κοντρα πεθαινω στα γελια!!! Μολις γυρισα απτη γιαγια του ανδρα μου ειχαμε παει για φαγητο ευτυχως εχει αλλες αντιληψεις για γιαγια χαχα!!! Η μανα μου παλι οχι αλλα δεν ειναι της υπερβολης τουλαχιστον της λεω ναι σε ολα δε χαλαω χατιρια χαχα!!!

πρίν από 58 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα 

Κραταει την κοιλιτσα. 

Σου ειπε οχι για τη ζωνη? Το σκεφτομουν κ εγω

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

17 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,εμένα προσωπικά με πείραζαν πολύ.Με έπιανε ύπνος σε άσχετες στιγμές , ξυπνούσα μετά από πολλεεεες ώρες και ζαλιζομουν.

Πωωω αλήθεια;μα πίστευα πως με το καιρό ο οργανισμός μου θα τα συνήθιζε αλλά μάλλον έκανα λαθος

17 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Ναι μην ανησυχεις αλλα μπορει να ειναι κ απτην εγκυμοσύνη εχεις μετρησει καθολου την πιεση μηπως σου πέφτει?

Δεν νομίζω κάθε φορά που μετράω πίεση είναι σχετικά καλή..μόλις πάρω τα ουτρο μετά από καμιά ώρα γίνομαι σαν ζόμπι

πρίν από 3 λεπτά , Coiffeei είπε:

Ειμαι καινουργια στο φόρουμ και θα ηθελα την γνωμη σας. Εκανα ενα τεστακι ωορηξιας clear blue  και εδειξε θετικό  15η μερα περιόδου την Κυριακή  αλλα πολυ αργα το βράδυ ενω το πρωί της ίδιας μερας εδειξε την φατσούλα που αναβοσβήνει.. ξανάκανα ενα φθηνο που εχω για επιβεβαίωση το ιδιο βραδυ και επομενο πρωι της Δευτέρας  και ηταν παλι θετικό  .. το ιδιο βραδυ της Κυριακής ειχα επαφη οπως και Δευτερα βραδυ αλλα και Τριτη μεσημερι.. Τετάρτη δυστυχως δουλεύαμε και οι 2 διαφορετικές ώρες και δεν έγινε τιποτα μεχρι και σημερα για τον ιδιο λογο... και ρωταω εγω τωρα..... ειμαι  μεσα στις μερες; λέτε να εγινε τιποτα;;; πρόλαβα;; εχω πολυ αγωνία μιας και ειναι 7ος μήνας προσπαθείας αλλα ο μοναδικος που προγραμμάτισαμε τις μερες -οσο ηταν δυνατόν- 

Σορρυυ για ολοκληρο το κείμενο ελπιζω νανλ ακουσω νεα σαςν

πρίν από 3 λεπτά , Coiffeei είπε:

Σορρυυ για ολοκληρο το κείμενο ελπιζω νανλ ακουσω νεα σας   :-P

Ειμαι σε σωστο τοπικ;;;:-P

Τα περισσότερα από αυτά που λένε οι παλιές για τις 40 ημέρες, τα ρούχα πριν τη Δύση κτλ έχουν φυσιολογική εξήγηση. Απλά επειδή ο κόσμος ήταν αγράμματος τα φόρτωναν όλα στη θρησκεία για να τα καταλαβαίνουν. Πχ. για τις 40 ημέρες, μην ξεχνάτε ότι οι γυναίκες γεννούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, δούλευαν,αιμορραγούσαν και οι συνθήκες υγιεινής δεν ήταν και οι καλύτερες. Παρα πολλές πέθαιναν είτε στη γεννά είτε αμέσως μετά. Έλεγαν λοιπόν 40 ημέρες ότι πρέπει να κάτσει μέσα για να μην πηγαίνουν στα χωράφια και γενικότερα για να ξεκουράζονται οι λεχώνες. Αυτό με τα ρούχα έχει να κάνει με την ελλιπή ιατρική βοηθήσεις που είχαν οι άνθρωποι. Τα ρούχα το βράδυ μαζεύουν υγρασία και σκνιπες και μπορούσαν να κολλήσουν ελονοσία ή να αρρωστήσουν. Μην ξεχνάτε ότι παλιά ακόμη και από ένα απλό κρύωμα πέθαιναν άνθρωποι. 

Ε όλες αυτές οι δυσιδαιμονίες παρέμειναν μέχρι και σήμερα παρόλο που δεν υπάρχει λόγος. Παντως για τα ρούχα το χειμώνα στεγνωτήριο και αφυγραντηρας...

• Μου αρέσει 2

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Πωωω αλήθεια;μα πίστευα πως με το καιρό ο οργανισμός μου θα τα συνήθιζε αλλά μάλλον έκανα λαθος

Δεν νομίζω κάθε φορά που μετράω πίεση είναι σχετικά καλή..μόλις πάρω τα ουτρο μετά από καμιά ώρα γίνομαι σαν ζόμπι

ΚΙ εγώ σαν ζόμπι ακριβώς.Τα έκοψα στο πρώτο τρίμηνο αλλά μου τα έδωσε ο γιατρός για τρεις μέρες μετά την αμνιο και έπεφτα σε λήθαργο.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 52 λεπτά , palmoira είπε:

Τα περισσότερα από αυτά που λένε οι παλιές για τις 40 ημέρες, τα ρούχα πριν τη Δύση κτλ έχουν φυσιολογική εξήγηση. Απλά επειδή ο κόσμος ήταν αγράμματος τα φόρτωναν όλα στη θρησκεία για να τα καταλαβαίνουν. Πχ. για τις 40 ημέρες, μην ξεχνάτε ότι οι γυναίκες γεννούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, δούλευαν,αιμορραγούσαν και οι συνθήκες υγιεινής δεν ήταν και οι καλύτερες. Παρα πολλές πέθαιναν είτε στη γεννά είτε αμέσως μετά. Έλεγαν λοιπόν 40 ημέρες ότι πρέπει να κάτσει μέσα για να μην πηγαίνουν στα χωράφια και γενικότερα για να ξεκουράζονται οι λεχώνες. Αυτό με τα ρούχα έχει να κάνει με την ελλιπή ιατρική βοηθήσεις που είχαν οι άνθρωποι. Τα ρούχα το βράδυ μαζεύουν υγρασία και σκνιπες και μπορούσαν να κολλήσουν ελονοσία ή να αρρωστήσουν. Μην ξεχνάτε ότι παλιά ακόμη και από ένα απλό κρύωμα πέθαιναν άνθρωποι. 

Ε όλες αυτές οι δυσιδαιμονίες παρέμειναν μέχρι και σήμερα παρόλο που δεν υπάρχει λόγος. Παντως για τα ρούχα το χειμώνα στεγνωτήριο και αφυγραντηρας...

Εγω δεν εχω στεγνωτηριο ουτε αφυγραντηρα, νομιζω εξαρταται βεβαια κ που μενεις για το αν χρειαζονται. Σε καποιες περιοχες οπως πχ παραθαλασσια μερη και νησια ισως ειναι απαραιτητα. 

Οσον αφορα τον σαραντισμο εχει και θρησκευτικη βαση, νομιζω οτι υπαρχει μαλιστα και ειδικη ακολουθια και λενε πρεπει να βγεις απο το σπιτι μονο στις 40 μερες για να πας στην εκκλησια να παρεις την ευχη. Τα υπολοιπα μπορει να ειναι και δεισιδαιμονιες των ανθρωπων. Γιατι πχ τον χειμωνα δεν υπαρχουν κουνουπια. 

Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και σημερα αυτες οι δεισιδαιμονιες για την λεχωνα και το νεογεννητο, οι οποιες οντως πλεον δεν εχουν βαση και μαλιστα πολλοι τα πιστευουν σε σημειο φανατισμου οπως αυτο με την περιοδο πχ :shock:

1 hour ago, Coiffeei είπε:

Καλησπερα! Εφοσον επαληθευσες την ωορρηξια με τεστ νομιζω πως εχεις πολλες πιθανοτητες. Ευχομαι να πιασατε το σπορακι και να ερθει το πολυποθητο!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, Coiffeei είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,δεν ξέρω από τεστ ωορρηξίας αλλά θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα γίνει.Ολα ειναι στο μυαλο και το αγχος δεν αφηνει το σωμα να κανει την δουλεια του.Και εγώ έτσι έκανα τρεις μήνες να μείνω φαντάσου το μυαλό μου όλο εκεί ήταν δεν απολάμβανα τίποτα και αρχίσαμε τις εξετάσεις.Και τις δύο φορές που εμεινα ήμουν πολύ χαλαρή και είπα όταν είναι να γίνει θα γίνει.Σου εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα .

Lilypie - (30Y3)

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

Δε σας προλαβαινω εχω λιωσει αυτο με το μαχαιρι τελειοοο!! Εγω αυτα καθομαι κ τα ακουω δε τους παω κοντρα πεθαινω στα γελια!!! Μολις γυρισα απτη γιαγια του ανδρα μου ειχαμε παει για φαγητο ευτυχως εχει αλλες αντιληψεις για γιαγια χαχα!!! Η μανα μου παλι οχι αλλα δεν ειναι της υπερβολης τουλαχιστον της λεω ναι σε ολα δε χαλαω χατιρια χαχα!!!

Σου ειπε οχι για τη ζωνη? Το σκεφτομουν κ εγω

Ναι μου ειπε οχι κ μαλιστα πολυ αυστηρα δεν μου εξηγησε τον λογο κ ουτε ρωτησα κι εγω. Και μην φανταστεις οτι ειναι απο τους παλιους γιατρους κ δεν αφηνει. Σαραντα χρονων ειναι ο γλυκουλης. 

πρίν από 56 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εγω δεν εχω στεγνωτηριο ουτε αφυγραντηρα, νομιζω εξαρταται βεβαια κ που μενεις για το αν χρειαζονται. Σε καποιες περιοχες οπως πχ παραθαλασσια μερη και νησια ισως ειναι απαραιτητα. 

Οσον αφορα τον σαραντισμο εχει και θρησκευτικη βαση, νομιζω οτι υπαρχει μαλιστα και ειδικη ακολουθια και λενε πρεπει να βγεις απο το σπιτι μονο στις 40 μερες για να πας στην εκκλησια να παρεις την ευχη. Τα υπολοιπα μπορει να ειναι και δεισιδαιμονιες των ανθρωπων. Γιατι πχ τον χειμωνα δεν υπαρχουν κουνουπια. 

Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και σημερα αυτες οι δεισιδαιμονιες για την λεχωνα και το νεογεννητο, οι οποιες οντως πλεον δεν εχουν βαση και μαλιστα πολλοι τα πιστευουν σε σημειο φανατισμου οπως αυτο με την περιοδο πχ :shock:

Καλησπερα! Εφοσον επαληθευσες την ωορρηξια με τεστ νομιζω πως εχεις πολλες πιθανοτητες. Ευχομαι να πιασατε το σπορακι και να ερθει το πολυποθητο!!!

Στις σαραντα μερες απο την γέννηση πηγε η παναγια το Χριστό στην εκκλησία. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,δεν ξέρω από τεστ ωορρηξίας αλλά θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα γίνει.Ολα ειναι στο μυαλο και το αγχος δεν αφηνει το σωμα να κανει την δουλεια του.Και εγώ έτσι έκανα τρεις μήνες να μείνω φαντάσου το μυαλό μου όλο εκεί ήταν δεν απολάμβανα τίποτα και αρχίσαμε τις εξετάσεις.Και τις δύο φορές που εμεινα ήμουν πολύ χαλαρή και είπα όταν είναι να γίνει θα γίνει.Σου εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα .

2 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Ευχαριστώ παρα πολυ για την απάντηση.. το ξερω οτι καποια στιγμη θα ερθει απλα ο γιατρος μου με ειχε αγχωθεί γτ μου ειπε οτι εχω τοξοειδη μητρα και εκανα το μεγα λαθος να μπω στο ιντερνετ :((

εσυ εχεις δυο παιδακια δηλαδη;; 

σ'ευχαριστώ παρα παρα πολυ ευχομαι και εγω τα καλυτερα για σενα:DDDD

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Σευχαριστω για τον χρονο και την απάντηση σου《33

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...