Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Αχ να σας πω το άλλο που με έχει τσαντισει. Κατ ω από μας μένει η γιαγιά του άντρα μου.παει παντού και λέει ότι σφίγγω τη κοιλιά μου και καν ω κακο στο παιδί μου.Πριν 60 χρόνια που γέννησε αυτή ο γιατρός τους έλεγε να φοράνε φαρδιά ρούχα για να χει χώρο να γυρνα ει το παιδι.Επειδη Εγώ φορούσα τα στενά μου εγκυμοσύνης βέβαια του καν ω κακό.και δεν φτανει που ζαλισε εμένα και κάθε φορά της εξηγούσα ότι φοράω ειδικά ρούχα πάει και λέει χαζομάρες στις υπόλοιπες γριές εκεί.να χουν υλικό να συζητάνε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εν τω μεταξύ,τι έπαθα χτες κορίτσια.Ολα τα κουλά σε μένα.Ηρθε προχτές μια πελάτισσα στο γραφείο και μασούσε μπαμπαλου .Ε ζηλεψα και χτες στο σούπερ τις είδα και πήρα.Τι το θελα .Μασάω δύο λεπτά και μου φύγε το σφράγισμα χαχαχαχ.Ξερετε αν κάνει να το φτιάξω;

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ να σας πω το άλλο που με έχει τσαντισει. Κατ ω από μας μένει η γιαγιά του άντρα μου.παει παντού και λέει ότι σφίγγω τη κοιλιά μου και καν ω κακο στο παιδί μου.Πριν 60 χρόνια που γέννησε αυτή ο γιατρός τους έλεγε να φοράνε φαρδιά ρούχα για να χει χώρο να γυρνα ει το παιδι.Επειδη Εγώ φορούσα τα στενά μου εγκυμοσύνης βέβαια του καν ω κακό.και δεν φτανει που ζαλισε εμένα και κάθε φορά της εξηγούσα ότι φοράω ειδικά ρούχα πάει και λέει χαζομάρες στις υπόλοιπες γριές εκεί.να χουν υλικό να συζητάνε.

Χαχαχαχ αφασία.Εμενα η δικιά μου με μαλώνει που πάω στον γιατρό συχνά.Εγω λέει στην μάνα σου δύο φορές πήγα και άκουσε ο γιατρός με στηθοσκοπιο την καρδιά του μωρού.Αυτο ήταν χαχαχαχ.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 37 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα. Τι να λεμε κ μεις. Κ φαντασου οτι υπαρχουν ακομα ατομα που τα πιστευουν. Δεν εννοω μονο τους πιο μεγαλους σε ηλικια!

Αχαχααχαχαχαχα. Και στις μαιες στο νοσοκομειο το ιδιο. Αν ερχεται καποια κοντα θα της λεμε Στασου πισω και πες μου αν εχεις περιοδο μολυσμενη μαια!

Αχαχαχαχαχα. Τι δηλαδη δεν ισχυει ??? Μυθος ηταν τελικα??? Δεν μπορω να το πιστεψω!

Να υποθεσω οτι αν βγουμε κ εχει πανσεληνο εκει γινεται το ελα να δεις και ο κακος χαμος?? Κ ουτε τα λιβανια δεν σωζουν τον κοσμακη? Σειρηνες καμπανες, ολοι στους δρομους να σωθουν??

ΜΟΛΥΝΣΜΕΝΗ ΜΑΙΑ!!! ΟΥΣΤ!! 

πρίν από 13 λεπτά , loyloy είπε:

Θα τους κάνουμε το μαρτύριο της σταγόνας.για σίγουρα αποτελέσματα.

-Ειναι αληθεια οτι εχεις ερθει με περιοδο στο σπιτι της φιλης σου παρολο που ειναι ακομα λεχωνα? 

-Οχι. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Πωωωω τι να της πεις τωρα!!! 

πρίν από 6 λεπτά , maraki 93 είπε:

Εν τω μεταξύ,τι έπαθα χτες κορίτσια.Ολα τα κουλά σε μένα.Ηρθε προχτές μια πελάτισσα στο γραφείο και μασούσε μπαμπαλου .Ε ζηλεψα και χτες στο σούπερ τις είδα και πήρα.Τι το θελα .Μασάω δύο λεπτά και μου φύγε το σφράγισμα χαχαχαχ.Ξερετε αν κάνει να το φτιάξω;

Βρε γκαντεμωωω!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , maraki 93 είπε:

Χαχαχαχ αφασία.Εμενα η δικιά μου με μαλώνει που πάω στον γιατρό συχνά.Εγω λέει στην μάνα σου δύο φορές πήγα και άκουσε ο γιατρός με στηθοσκοπιο την καρδιά του μωρού.Αυτο ήταν χαχαχαχ.

Τι την ήθελες βρε τη τσίχλα?πάρε το γυναικολόγο τηλ και ρώτησε.νομιζω πως μπορείς πάντως γτ μια φίλη μου μέχρι και απονεύρωση εκαν ε στην εγκυμοσύνη.

Νομίζουν ότι η τεχνολογία η τότε είναι η ιδανική.ενταξει είναι μεγάλες γυναίκες και τις δικαιολογώ.εμας έχει και αρχή Αλτσχάιμερ.καλα που να που με στις γιαγιάδες για αποστείρωση πρώτα πριν πάρουν το παιδί αγκαλιά.εκει τι Έχουμε έχουμε να ακούσουμε.

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

-Ειναι αληθεια οτι εχεις ερθει με περιοδο στο σπιτι της φιλης σου παρολο που ειναι ακομα λεχωνα? 

-Οχι. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Βρε γκαντεμωωω!!! 

Ά το άλλο.επειδη με το που μείναμε μαζί μια που ήταν χειμώνας και έβρεχε και μετά μες στο Πάσχα εκεί να έγκυος Δεν εχω βγει ιδιαίτερα.και ότι έχω βγει μαζί με τον άντρα μου.και λέει τι Καλή κοπέλα.ουτε ο ήλιος δεν την έχει δει.απλα κλαίω από τα γέλια.τα έλεγε στη μάνα μου.εμενα και Πόλη 40 χλμ μακριά και έτσι εκεί χωριό Δεν έχουν ιδέα για μένα.

Χαχαχαχα κλαιω ρε κοριτσια με.οσα διαβασα!! Χαιρομαι τοσο πολυ που ειστε φυσιολογικες! Εχω διαβασει κ εγω απειρα τετοια κουλα κ μαλιστα απο νεες κοπέλες που αρχισα να πιστευω οτι οντως μας ψεκαζουν δεν μπορει!! Δυστυχώς δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις Καλα κρατούν. Πολυ κριμα

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Τι την ήθελες βρε τη τσίχλα?πάρε το γυναικολόγο τηλ και ρώτησε.νομιζω πως μπορείς πάντως γτ μια φίλη μου μέχρι και απονεύρωση εκαν ε στην εγκυμοσύνη.

Νομίζουν ότι η τεχνολογία η τότε είναι η ιδανική.ενταξει είναι μεγάλες γυναίκες και τις δικαιολογώ.εμας έχει και αρχή Αλτσχάιμερ.καλα που να που με στις γιαγιάδες για αποστείρωση πρώτα πριν πάρουν το παιδί αγκαλιά.εκει τι Έχουμε έχουμε να ακούσουμε.

Χαχαχαχ ο άνδρας μου έχει αγανακτήσει!Όλα σε σένα μου λέει.Θα πάω την Τετάρτη στον γιατρό έτσι κ αλλιώς  να δει τις εξετάσεις μου και θα τον ρωτησω.Εχει αγανακτήσει ο άνθρωπος να με βλέπει χαχαχαχ.Απο δημοτικό έχω να δοκιμάσω τέτοια τσίχλα τι το θελα χαχαχαχ.Κανει και για να κολλάς αφίσες σε τοίχους η συγκεκριμένη.

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Χαχαχαχ ο άνδρας μου έχει αγανακτήσει!Όλα σε σένα μου λέει.Θα πάω την Τετάρτη στον γιατρό έτσι κ αλλιώς  να δει τις εξετάσεις μου και θα τον ρωτησω.Εχει αγανακτήσει ο άνθρωπος να με βλέπει χαχαχαχ.Απο δημοτικό έχω να δοκιμάσω τέτοια τσίχλα τι το θελα χαχαχαχ.Κανει και για να κολλάς αφίσες σε τοίχους η συγκεκριμένη.

Αχ μωρέ.σε πονάει τώρα το δόντι?

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Ά το άλλο.επειδη με το που μείναμε μαζί μια που ήταν χειμώνας και έβρεχε και μετά μες στο Πάσχα εκεί να έγκυος Δεν εχω βγει ιδιαίτερα.και ότι έχω βγει μαζί με τον άντρα μου.και λέει τι Καλή κοπέλα.ουτε ο ήλιος δεν την έχει δει.απλα κλαίω από τα γέλια.τα έλεγε στη μάνα μου.εμενα και Πόλη 40 χλμ μακριά και έτσι εκεί χωριό Δεν έχουν ιδέα για μένα.

Προσπαθώ να αποκωδικοποιησω τομηνυμα σου, μισο το ξαναδιαβάζω Χαχαχα 

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

Χαχαχαχα κλαιω ρε κοριτσια με.οσα διαβασα!! Χαιρομαι τοσο πολυ που ειστε φυσιολογικες! Εχω διαβασει κ εγω απειρα τετοια κουλα κ μαλιστα απο νεες κοπέλες που αρχισα να πιστευω οτι οντως μας ψεκαζουν δεν μπορει!! Δυστυχώς δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις Καλα κρατούν. Πολυ κριμα

Είμαστε απο τον πλανητη γη... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Κοίτα ένα όριο απλά να υπάρχει.αυτες τις υπερβολές να μη κάνουμε.στην αδερφή μου πχ η μάνα μου ήταν απλά κάθετη με τα ρούχα πριν τη Δύση.ενταξει δεν το θεώρησα υπερβολικό αλλά ολ α τα υπόλοιπα ξεφεύγουν νομίζω.εγω θα χω στεγνωτηριο χιχιχιχιχιχι

Just now, loyloy είπε:

Κοίτα ένα όριο απλά να υπάρχει.αυτες τις υπερβολές να μη κάνουμε.στην αδερφή μου πχ η μάνα μου ήταν απλά κάθετη με τα ρούχα πριν τη Δύση.ενταξει δεν το θεώρησα υπερβολικό αλλά ολ α τα υπόλοιπα ξεφεύγουν νομίζω.εγω θα χω στεγνωτηριο χιχιχιχιχιχι

Εχω κι απο αυτο Χαχαχα Χαχαχα 

Ειναι κ το αλλο η λεχωνα αν μείνει μονη της το βραδυ σπιτι πρεπεινα κοιμηθει με ένα μαχαιρι κατω απο το μαξιλαρι της το οποιο να εχει μαυρη λαβη.... 

Αυτο το λεει η πεθερα μου..... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , maraki 93 είπε:

Αχαχαχαχααχαχα. Κ γω εσπασα ενα κομματι δοντιου και μαλιστα στο μοροστινο δοντι αλλα μονο απο κοντα φαινεται. Και το σπασα ενα βραδυ που σηκωθηκα να πιω νερο και δεν υπολογισα μεσα στη νυστα μου σωστα την αποσταση μεταξυ ποτηριου και χειλιων και αντι για χειλη βρηκα δοντι χαχαχαχα κ το σπασα γτ το κοπανησα με δυναμη. Αλλα θα το φτιαξω μετα με το καλο. Μιλαμε ειμαι Η ατσουμπαλη!

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κ γω χαιρομαι που ειμαστε φυσιολογικες ρε κοριτσια! Αλλα, για οταν θελησω να βγω βραδυ περα απ το λιβανι θα χρειαστω και τπτ αλλο?? ΧαχΧαχαχαχα

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Ενταξει εγω θα τις τρολαρα τις γιαγιαδες ολες. Θα λεγα οχι δεν φοραω μονο στενα αλλα και κορσε απο μεσα για να μαι κορμαρα. 

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

-Οχι. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Βρε γκαντεμωωω!!! 

Δεν εχω αλλα likeeeeeee χαχαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ειναι κ το αλλο η λεχωνα αν μείνει μονη της το βραδυ σπιτι πρεπεινα κοιμηθει με ένα μαχαιρι κατω απο το μαξιλαρι της το οποιο να εχει μαυρη λαβη.... 

Α καλά.για το Μνμ πριν έλεγα ότι με τον άντρα μου μένουμε μαζί από το Γενάρη καινεγω εμένα στο κέντρο του νησιού και έτσι οινγριες δεν ξέρουν τπτ για μένα.ειμαι καινούριο φρούτο και παρακολουθούν τις κινήσεις μου.και επειδή μια το χειμώνα με το καιρό μια με την εγκυμοσύνη όσες φορές έχω ξεπορτισει είναι με τον γλυκούλη μου.και η γιαγιά λέει δεν με βλέπει ούτε ο ήλιος.οτι κάθομαι μέσα σπίτι Όταν ο άντρας μου δουλεύει.καταλαβες?

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχααχαχα. Κ γω εσπασα ενα κομματι δοντιου και μαλιστα στο μοροστινο δοντι αλλα μονο απο κοντα φαινεται. Και το σπασα ενα βραδυ που σηκωθηκα να πιω νερο και δεν υπολογισα μεσα στη νυστα μου σωστα την αποσταση μεταξυ ποτηριου και χειλιων και αντι για χειλη βρηκα δοντι χαχαχαχα κ το σπασα γτ το κοπανησα με δυναμη. Αλλα θα το φτιαξω μετα με το καλο. Μιλαμε ειμαι Η ατσουμπαλη!

Κ γω χαιρομαι που ειμαστε φυσιολογικες ρε κοριτσια! Αλλα, για οταν θελησω να βγω βραδυ περα απ το λιβανι θα χρειαστω και τπτ αλλο?? ΧαχΧαχαχαχα

Ενταξει εγω θα τις τρολαρα τις γιαγιαδες ολες. Θα λεγα οχι δεν φοραω μονο στενα αλλα και κορσε απο μεσα για να μαι κορμαρα. 

Δεν εχω αλλα likeeeeeee χαχαχα

Αν  της έλεγα για κορσέ θα έμενε στον τόπο επιτόπου.

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχαχα. Τον αντρα της τον εχει ρωτησει να δουμε αν συμφωνει?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...