Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Καλημερα κ εγω δεν ειμαι της υπερβολης με το θυλασμο θα το προσπαθησω κ αν μου βγει δε θα πεθανω κ ολας μια φιλη μου την πιεζαν να θυλασει κ δε τα καταφερνε  πληγωθηκαν ασχημα οι θυλες της κ ενιωθε ασχημα κ ολο εκλαιγε οπως λεει κ ο γιατρος μου πρωτα μετράει η ψυχολογια της μαμας κ μετα ολα ταλλα δηλαδη οι μανες που υιοθετουν κ δε θυλαζουν δεν ειναι καλες μανες??κ προσφατα διαβαζα κ το κορυφαιο να γεννησεις χωρις επισκληριδιο για να νιωσεις πραγματικα το δεσιμο οπως εκαναν παλια!!! Οσο για το εξαμηνο εχω ακουσει ηδη πολλα επειδη δε γινεται να το παρω λογω του οτι λειπω ηδη αρκετο καιρο απο τη δουλειά αλλα αυτοι που τα λενε μιλανε εκ του ασφαλους κ για το θυλασμο θα ακουσω αν δε τα καταφερω ειμαι σιγουρη αλλα κανενας απο αυτους δε θα ερθει να δει πως ειναι με δυο παιδια να προσπαθεις να το καταφερεις συγνωμη αν σας κουρασα αλλα μου λενε πολλα τελευταια κ τα χω παρει.

8 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Εμενα μου γραφε κολοκύθι Χαχαχα Χαχαχα 

Εμενα μανγκο χαχα εχω δυο μανγκο μεσα μου!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Συμφωνώ απολύτως με όσα ειπώθηκαν.Δεν νομίζω το αν είναι μια γυναίκα καλή μανα να κρίνεται από το αν θηλαζει,κάνει επισκληριδιο η όχι η αν επιλέξει φυσιολογικη γεννά.Το θέμα είναι να είναι και η μαμά και το μωρό καλά και υγιής.Και εγώ παρατήρησα τον φανατισμό που υπάρχει γύρω από αυτό το θέμα.Το θεωρώ υπερβολικό.Οσον αφορά τους καλοθελητες που θα σχολιάσουν κάτι θα πάρουν την απάντηση που επιθυμούν.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 15 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα κ εγω δεν ειμαι της υπερβολης με το θυλασμο θα το προσπαθησω κ αν μου βγει δε θα πεθανω κ ολας μια φιλη μου την πιεζαν να θυλασει κ δε τα καταφερνε  πληγωθηκαν ασχημα οι θυλες της κ ενιωθε ασχημα κ ολο εκλαιγε οπως λεει κ ο γιατρος μου πρωτα μετράει η ψυχολογια της μαμας κ μετα ολα ταλλα δηλαδη οι μανες που υιοθετουν κ δε θυλαζουν δεν ειναι καλες μανες??κ προσφατα διαβαζα κ το κορυφαιο να γεννησεις χωρις επισκληριδιο για να νιωσεις πραγματικα το δεσιμο οπως εκαναν παλια!!! Οσο για το εξαμηνο εχω ακουσει ηδη πολλα επειδη δε γινεται να το παρω λογω του οτι λειπω ηδη αρκετο καιρο απο τη δουλειά αλλα αυτοι που τα λενε μιλανε εκ του ασφαλους κ για το θυλασμο θα ακουσω αν δε τα καταφερω ειμαι σιγουρη αλλα κανενας απο αυτους δε θα ερθει να δει πως ειναι με δυο παιδια να προσπαθεις να το καταφερεις συγνωμη αν σας κουρασα αλλα μου λενε πολλα τελευταια κ τα χω παρει.

Εμενα μανγκο χαχα εχω δυο μανγκο μεσα μου!!

Αχαχαχαχαχα. Καλημεραααα. Ρε τρελαινομαι !! Ποσο τελειο να χεις δυο μανγκο και μετα 2 πεπονακια και μετα 2 καρπουζακια! 

Συμφωνω απολυτα μαζι σας. Κ γω θα κανω το παν να θηλασω κ θα το παλεψω οσο μπορω. Θα διαβασω κ θα ενημερωθω οσο χρειαστει για να τα καταφερω. Αλλα αν δεν γινει δεν θα πεθανουμε κιολας. Δικο μας το παιδι δικο μας και κουμαντο τι θα κανουμε. Και επισκληριδιο θα κανω. Αφου υπαρχει γιατι να μην την κανω?? Αν με βοηθησει στον τοκετο, επισκληριδιο δαγκωτο. Μια χαρα θα νιωσω τη γεννα και ετσι. 

Ευτυχως κοριτσια δεν ειμαστε ολες φανατισμενες. Αφηστε τον καθε εναν να λεει το μακρυ κ το κοντο του κοριτσια μου. 

Α! Και εννοειται πως δεν θα κρατησω τις 40 μερες και θα βγω με το καροτσι και το μωρο βολτα και πιο πριν. Οχι σε κλειστους χωρους βεβαια. Αλλα τις βολτες μας θα τις κανουμε. Ηδη εχω βαρεσει εγκεφαλικα κλεισμενη σπιτι. Και μεχρι κ η μανα μου παει κοντρα. Δεν κανει το παιδι να βγει πριν τις 40 κλπ κλπ. Μονο εμεις το εχουμε αυτο. Στο εξωτερικο αμεσως τα βγαζουν!! Αν μια μανουλα θελει να το τηρησει να το κανει, οπως νιωθει η καθεμια. Αλλα εμενα ηδη που το πα στη μανα μου αρχισε τα οχι πριν τις 40 μερες δεν κανει, και οταν της ζηταω επιχειρηματα δεν εχει καποια σοβαρα να μου πει. Οτι θελουμε θα κανουμε η καθεμια. Οπως νιωθουμε καλυτερα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, maraki 93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!Συμφωνώ απολύτως με όσα ειπώθηκαν.Δεν νομίζω το αν είναι μια γυναίκα καλή μανα να κρίνεται από το αν θηλαζει,κάνει επισκληριδιο η όχι η αν επιλέξει φυσιολογικη γεννά.Το θέμα είναι να είναι και η μαμά και το μωρό καλά και υγιής.Και εγώ παρατήρησα τον φανατισμό που υπάρχει γύρω από αυτό το θέμα.Το θεωρώ υπερβολικό.Οσον αφορά τους καλοθελητες που θα σχολιάσουν κάτι θα πάρουν την απάντηση που επιθυμούν.

Ήδη κάποιοι μου λένε καλά θα δώσεις τόσα λεφτά για κλινική.Πηγαινε σε νοσοκομείο να γεννησεις.Λες και θα πάρω από αυτούς τα λεφτά.Για όλα έχουν άποψη.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του .Εγώ νιώθω ότι αυτό θέλω να κάνω και με έχουν φάει όλοι.

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 2 λεπτά , maraki 93 είπε:

Ήδη κάποιοι μου λένε καλά θα δώσεις τόσα λεφτά για κλινική.Πηγαινε σε νοσοκομείο να γεννησεις.Λες και θα πάρω από αυτούς τα λεφτά.Για όλα έχουν άποψη.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του .Εγώ νιώθω ότι αυτό θέλω να κάνω και με έχουν φάει όλοι.

Ναι ναι. Αυτο το οτι εχουν αποψη για ολα με ξεπερναει κ μενα. Κ γω σε κλινικη θα γεννησω οχι επειδη θελω την ανεση και σιγα την ανεση σε τρικλινο θα μαι, της κακομοιρας θα γινεται, αλλα γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου και δεν τον αλλαζω. Τον εμπιστευομαι και με ξερει απο τα 17 μου. Μη δινεις σημασια κοριτσι μου. Το να θες να μειωσεις τον αλλον και να τον υποτιμησεις ειναι μαστιγα της εποχης. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , maraki 93 είπε:

Αλλο κ αυτο με την κλινικη λες κ ζηταμε δανεικα ελεος μονο εγω κ ο γιατρος μου ξερουμε τι εχουμε περασει για να τα καταφερουμε κ δεν εχω σκοπο να τον αφησω τωρα αφου με κλινικη συνεργαζεται εκει θα παω δεν εμπιστευομαι αλλον τελος κ σε αυτο δε δεχομαι κουβεντα καλα γενικα δε δεχομαι να με κρινουν ειδικα ανθρωποι που μιλανε εκ του ασφαλους ο καθενας κανει οτι θελει κ οτι κρινει σωστο κ απο τη στιγμη που δε ζηταω την αποψη σου γιατι μου τη λες αυτο δε το καταλαβαινω που κανουν μερικοι

πρίν από 18 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχα. Καλημεραααα. Ρε τρελαινομαι !! Ποσο τελειο να χεις δυο μανγκο και μετα 2 πεπονακια και μετα 2 καρπουζακια! 

Συμφωνω απολυτα μαζι σας. Κ γω θα κανω το παν να θηλασω κ θα το παλεψω οσο μπορω. Θα διαβασω κ θα ενημερωθω οσο χρειαστει για να τα καταφερω. Αλλα αν δεν γινει δεν θα πεθανουμε κιολας. Δικο μας το παιδι δικο μας και κουμαντο τι θα κανουμε. Και επισκληριδιο θα κανω. Αφου υπαρχει γιατι να μην την κανω?? Αν με βοηθησει στον τοκετο, επισκληριδιο δαγκωτο. Μια χαρα θα νιωσω τη γεννα και ετσι. 

Ευτυχως κοριτσια δεν ειμαστε ολες φανατισμενες. Αφηστε τον καθε εναν να λεει το μακρυ κ το κοντο του κοριτσια μου. 

Α! Και εννοειται πως δεν θα κρατησω τις 40 μερες και θα βγω με το καροτσι και το μωρο βολτα και πιο πριν. Οχι σε κλειστους χωρους βεβαια. Αλλα τις βολτες μας θα τις κανουμε. Ηδη εχω βαρεσει εγκεφαλικα κλεισμενη σπιτι. Και μεχρι κ η μανα μου παει κοντρα. Δεν κανει το παιδι να βγει πριν τις 40 κλπ κλπ. Μονο εμεις το εχουμε αυτο. Στο εξωτερικο αμεσως τα βγαζουν!! Αν μια μανουλα θελει να το τηρησει να το κανει, οπως νιωθει η καθεμια. Αλλα εμενα ηδη που το πα στη μανα μου αρχισε τα οχι πριν τις 40 μερες δεν κανει, και οταν της ζηταω επιχειρηματα δεν εχει καποια σοβαρα να μου πει. Οτι θελουμε θα κανουμε η καθεμια. Οπως νιωθουμε καλυτερα.

Καλα με τα δυο καρπουζακια δε θελω να σκεφτομαι πως θα ειμαι χαχαχα!! Σαν αγροτικο οχημα!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι ναι. Αυτο το οτι εχουν αποψη για ολα με ξεπερναει κ μενα. Κ γω σε κλινικη θα γεννησω οχι επειδη θελω την ανεση και σιγα την ανεση σε τρικλινο θα μαι, της κακομοιρας θα γινεται, αλλα γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου και δεν τον αλλαζω. Τον εμπιστευομαι και με ξερει απο τα 17 μου. Μη δινεις σημασια κοριτσι μου. Το να θες να μειωσεις τον αλλον και να τον υποτιμησεις ειναι μαστιγα της εποχης. 

Ακριβως αυτό.Αν ξεγεννουσε  σε νοσοκομείο θα πήγαινα.Εμενα με καλύπτει η ασφάλεια του ότι είναι κοντά στο σπίτι μου το ιατρείο.Νιωθω κάτι πετάγομαι με βλέπει.Θα καταλάβω ότι γεννάω θα τον πάρω τηλέφωνο.Καλως η κακώς αλλη προσοχή θα δείξει ο γιατρός μας και άλλη ένας εφημερεύον γιατρος που κάν δεν ξέρουμε.Θεωρω ότι είναι πολύ γενναίες οι γυναίκες αυτες που το κάνουν και το σέβομαι.Εγω δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο.Φοβαμαι που φοβάμαι για όλα αν δεν έχω τον γιατρό μου ,θα λιποθυμήσω απο τον φόβο.

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 57 λεπτά , nanoula90 είπε:

Συμφωνω με ολα. Εννοείται δεν θα περιμένω 40 μερες για να βγω μια βολτα εξω στον καθαρο αερα. Θυμαμαι στο φεις σε μια ομαδα μια μαμα ειχε φλιπαρει μεσα στο σπιτι και ήθελε να βγει μια βολτα..μιλαμε παιδια το τι της ελεγαν δεν το φανταζεστε. ''Τι σου λείπουν οι καφετεριες? Εμενα το μονο που με ενοιαζε ειναι το μωρο μου! Δεν ειχα αναγκη να βγω,μετα απο 2 χρονια ηθελα να βγω για καφεδες'' και κατι τετοια κουλα! Εγινα πυρ κ μανια που τα διάβαζα.  

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

1 hour ago, maraki 93 είπε:

Άλλο θεμα αυτό.επειδη το τελευταίο καιρό μένω  σε χωριό και μόλις είπα θα πάω Αθήνα στους γονείς μου μέχρι να γεννήσω και θα γεννήσω σε κλινική με το γιατρό που έχω τόσα χρόνια τα ίδια ξεκίνησαν.μα καλά τόσα λεφτά.και εδώ μια χαρά είναι στο νοσοκομείο  και πάει λέγοντας.και με νομίζουν ψηλομυτα αλλά χεστηκα σορυ κιόλας.λες και θα τα πληρώσουν αυτοί.ο άντρας μου ευτυχώς από την αρχή η κουβέντα του είναι ότι πιστεύω εγώ ότι είναι καλύτερο για το παιδί και μενα.

πρίν από 14 λεπτά , Nicol_ είπε:

Συμφωνω με ολα. Εννοείται δεν θα περιμένω 40 μερες για να βγω μια βολτα εξω στον καθαρο αερα. Θυμαμαι στο φεις σε μια ομαδα μια μαμα ειχε φλιπαρει μεσα στο σπιτι και ήθελε να βγει μια βολτα..μιλαμε παιδια το τι της ελεγαν δεν το φανταζεστε. ''Τι σου λείπουν οι καφετεριες? Εμενα το μονο που με ενοιαζε ειναι το μωρο μου! Δεν ειχα αναγκη να βγω,μετα απο 2 χρονια ηθελα να βγω για καφεδες'' και κατι τετοια κουλα! Εγινα πυρ κ μανια που τα διάβαζα.  

Αιντεεεε ,σιγα που θα ρωτήσω τι θα κάνω.Νομιζω απλά αυτή η κατηγορία γυναικών είναι υπερβολικές.Εκτος από μαμά έχεις και άλλους ρόλους.Αυτο της συζύγου ας πούμε.Δηλαδη τι θα γίνει άμα πάρεις το παιδί σου και τον άνδρα σου και πάτε καμιά βόλτα η άμα το κρατήσει η μαμά σου δύο ώρες να ξεσκασεις κ εσύ.Για όλες το μωράκι τους είναι ο κόσμος όλος αλλά υπάρχουν και κάποιες ισορροπίες.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ά καλα.υπαρχει πολύ φανατισμός.εγω λόγω χειμώνα που γενναω Δεκέμβρη μήνα μόνο και μόνο γι αυτό δεν το κόβω να πηγαίνουμε βόλτες με το καρότσι.αντε καμια με το αμάξι να ξελαμπικαρω.θα χει κρύο και Κέρκυρα ειδικά αστα να πάνε.αλλα Μόλις φτιάξει λίγο καροτσάκι και έξω.

9 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ελααα ρεεεε. Η πιο ωραια γραμμουλα ειναι αυτη!!! Εγω παλι αντι για γραμμουλα μαλλον εβγαλα μια ωραια ωτιτιδα. Με εχει μπιπ απο χθες κ οσο παει και χειροτερευει και πιανει ολο το μισο προσωπο. Δεν μου φταναν ολα τα αλλα θα τρεχω κ σε ΩΡΛ τωρα. 

Αλλαξε θεμα κ βαλε λαχανικα γιατι σε λιγο καιρο βλεπω να το σπας το κινητο οπως θα σου εμφανιζει τουρτες και κεικ και ολα τα καλουδια χαχα

Αντε ρε συ Περαστικά!!! Εκλεισες ραντεβου!?? 

Καλημέρααααα!!! 

9 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Έτσι..Ναι οκ ο θηλασμός είναι το καλύτερο για ένα μωρό Αλλά δε Θ πεθάνουμε κιόλας αν κκάποια δεν μπορει δεν Τ κατάφερε η δεν θελει.. Εγώ στο πρωτο Ν φανταστείς δεν Τ καταφερα Ν θηλασμό, γτ το μωρό δεν καλοετρωγε,Εγώ πρωταρα νόμιζα χόρταινε με Λ ιγ ο Κ κοιμόταν, ζυγαριά δεν είχα,Κ Όταν ήρθε η παιδιατρος Ν το δει, το μωρό είχε ήδη αρχίσει τους ληθαργους, δεν πολυεπικοινωνουσε, Κ με ξενο γαλα συνήλθε γτ ηθελε άμεσα θερμίδες..Δεν προλαβαίνα Ν αυξήσω τη παραγωγή..Κ όταν το συνεφεραμε με τ κιλά,μας είπε η γιαγιατρός πως στο τσακ γλιτώσαμε την νοσηλεία γτ το μωρό είχε αφυδατωθει Κ αρχίσε Ν μη ξυπνάει με τπτ.Ν φανταστείς. Το εβρεχα με κρύο νερό Κ δεν ξυπνούσε..ας Μ λεγε καμία τοτε γτ δεν θηλαζω Κλπ..Αν προσπαθουσα πάση θυσια Ν θηλασω Θ καταλήγαμε νοσοκομείο.Ε στο δεύτερο πέρασα άλλο μαρτύριο λόγω πονου,δεν ήθελα ν βγω από Τ σπιτι.Αλλά ήταν εξ αιτίας λάθος στάσης..Κ με πληγωνε το μωρό.κορίτσια μόλις πήγα σε συμβουλο μια επίσκεψη έκανα Κ μέσα σε μισή βδομάδα σχεδόν δεν πονούσα. ασχεταΑν αν Μ κόπηκε το γαλα στους 7 μήνες..αν θέλει κάποια από θεσσαλονικη την συστήνω ανεπιφύλακτα..έχουν Κ σάιτ με τον άντρα της.Δε στα είπα Ν σε φοβησω.απλά Όπως λες δεν είναι το παν ο θηλασμός..Δεν θέλει φανατισμό..απλά Κ απαλά..

Εμένα αχνοφαίνεται ήδη Αλλά μέχρι αφαλό..Όχι πιο πανω.Ενώ στις άλλες δύο Μέχρι πάνω έφτανε

Πως λέγεται καλέ αυτή η εφαρμογή..Την θέλω Κ γω!

Ναι κι εμενα ως αφαλο!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , maraki 93 είπε:

Αιντεεεε ,σιγα που θα ρωτήσω τι θα κάνω.Νομιζω απλά αυτή η κατηγορία γυναικών είναι υπερβολικές.Εκτος από μαμά έχεις και άλλους ρόλους.Αυτο της συζύγου ας πούμε.Δηλαδη τι θα γίνει άμα πάρεις το παιδί σου και τον άνδρα σου και πάτε καμιά βόλτα η άμα το κρατήσει η μαμά σου δύο ώρες να ξεσκασεις κ εσύ.Για όλες το μωράκι τους είναι ο κόσμος όλος αλλά υπάρχουν και κάποιες ισορροπίες.

Τιιιι??? Θα αφηνεις το παιδι στη μαμα σου?? Α δεν εισαι σωστη μανα πρεπει να το κουβαλας μαζι σου 24 ωρεςτο 24ωρο κ ας το ταλαιπωρεις δε θα το μεγαλωσουν αλλοι το δικο σου παιδι!!!!πρεπει να εισαστε δεμενοι!!Ναι Το εχω ακουσει κ αυτο!ειμαι της αποψης ολα με μετρο

• Χαχα 2

0EKFp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Αντε ρε συ Περαστικά!!! Εκλεισες ραντεβου!?? 

Καλημέρααααα!!! 

Θα δω μηπως βρω καναν γιατρο αυριο. Μεσα στο σκ επεσα κ γω. Καλημεραααααα!!!

πρίν από 5 λεπτά , maraki 93 είπε:

Συμφωνω απολυτα.

πρίν από 23 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αχαχαχαχαχα. Κολλημενα μυαλα. Οπως νιωσουμε θα κανουμε. Αν δεν μπορω να βγω για τον χ ψ λογο δεν θα βγω. Αν ομως θελω να βγω, θα βγω. Δεν θα παω να κλειστω σε καφετερια που και κοσμο εχει και μεσα στο φουγαρο, βολτα στο αλσος που εχω διπλα στο σπιτι μου. Θα το ντυσω καλα το μωρο, θα ντυθω καλα κ γω και εξω απο την πορτα. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Άλλο θεμα αυτό.επειδη το τελευταίο καιρό μένω  σε χωριό και μόλις είπα θα πάω Αθήνα στους γονείς μου μέχρι να γεννήσω και θα γεννήσω σε κλινική με το γιατρό που έχω τόσα χρόνια τα ίδια ξεκίνησαν.μα καλά τόσα λεφτά.και εδώ μια χαρά είναι στο νοσοκομείο  και πάει λέγοντας.και με νομίζουν ψηλομυτα αλλά χεστηκα σορυ κιόλας.λες και θα τα πληρώσουν αυτοί.ο άντρας μου ευτυχώς από την αρχή η κουβέντα του είναι ότι πιστεύω εγώ ότι είναι καλύτερο για το παιδί και μενα.

Ε ναι να μην πουνε το μακρύ και το κοντό τους.Εμεις προσωπικά ξέραμε ότι θα κάναμε παιδί και το τι συνεπάγεται αυτό και κάναμε το κουμάντο μας.Αν δεν είχα να φάω ίσως να το καθυστερουσα η να συμβιβαζομουνα.Δεν ειμαι της πολυτελειας αλλα ειναι η πρωτη μου φορα και εχω πολυ αγχος.Μου την σπάει που ενώ και ο άνδρας μου συμφωνεί σε όλα μαζί μου και με αφήνει να επιλέγω αφού αρχίσουν να μου λένε τέτοια και βλέπουν ότι δεν αλλάζω γνώμη αρχίζουν και του πιπιλανε το μυαλό.Λεφτα για πέταμα εχετε λένε εμείς τι πάθαμε που γέννησαμε σε νοσοκομείο;Η για την αμνιοπαρακέντηση που μου λέγαν έχεις 700ευρω για πέταμα ;Κοντινοί κιολας δεν σχολιάζω για τους απλούς γνωστούς.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...