Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια! καλό μήνα!!!

@nanoula90 προσπαθώ να το εφαρμόζω και εγώ αυτό με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι, αλλά ειλικρινα υπάρχουν κοντινοί μας φίλοι που στραβώνουν όταν τους ζητάς να βγάλουν τα παπούτσια ή να βάλουν ποδονάρια λόγω των παιδιών... εννοείται ότι εμείς και οι γονείς μας το εφαρμόζουμε.

@Nicol_ και εγώ με τις ντουλάπες ασχολήθηκα όλο σχεδόν το σκ. ευτυχώς έβρεχε οπότε δεν μας έκανε αίσθηση να βγούμε.

@*ζουζουνα*!!! συμπάσχω με τις αναγούλες... ευτυχώς είμαι χωρίς εμετούς... αλλά να θέλω να φάω και να μην μπορώ!?!?!?! εύχομαι σύντομα να σου περάσουν!

oi6Ip3.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ακομη??? 

Ετοιμασε τη μπανιερα, βαλε μεσα τα ωραια σου αλατα και κατσε και πλατσουριζε στο νερο. Θα σε χαλαρωσει! 

πρίν από 4 λεπτά , marirene είπε:

γεια σας κορίτσια! καλό μήνα!!!

@nanoula90 προσπαθώ να το εφαρμόζω και εγώ αυτό με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι, αλλά ειλικρινα υπάρχουν κοντινοί μας φίλοι που στραβώνουν όταν τους ζητάς να βγάλουν τα παπούτσια ή να βάλουν ποδονάρια λόγω των παιδιών... εννοείται ότι εμείς και οι γονείς μας το εφαρμόζουμε.

@Nicol_ και εγώ με τις ντουλάπες ασχολήθηκα όλο σχεδόν το σκ. ευτυχώς έβρεχε οπότε δεν μας έκανε αίσθηση να βγούμε.

@*ζουζουνα*!!! συμπάσχω με τις αναγούλες... ευτυχώς είμαι χωρίς εμετούς... αλλά να θέλω να φάω και να μην μπορώ!?!?!?! εύχομαι σύντομα να σου περάσουν!

Καλημερα κοριτσι!! Μα κ γω για το παιδι το σκεφτομαι. Μεχρι τωρα δεν με ενοιαζε και με λασπες να μπαινουν που λεει ο λογος. Κ ενταξει φετος θα ναι μωρο δεν θα μπουσουλαει. Απο του χρονου? Θα μπουσουλαει και θα παιζει πανω στο χαλι, και θα μπαινουν με τα παπουτσια που οσο να ναι ρε παιδι μου ειναι βρωμικα. Δεν ειναι θεμα να λερωσουν. Δεν ειμαι υποχονδρια. Αλλα δεν ξερω, εκει που θα κυλιεται το παιδι, να πατανε με παπουτσια, μου φαινεται κ αυτονοητο οτι θα πρεπει ολοι να το σκεφτονται. Τι να πω. Κ η μανα μου τα ιδια ελεγε. Οτι θα παρεξηγηθω. Θα χω προμηθευτει μπολικα ξυδακια ΤΟΠ να κερασω τι να κανω πχια χαχαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ετοιμασε τη μπανιερα, βαλε μεσα τα ωραια σου αλατα και κατσε και πλατσουριζε στο νερο. Θα σε χαλαρωσει! 

Καλημερα κοριτσι!! Μα κ γω για το παιδι το σκεφτομαι. Μεχρι τωρα δεν με ενοιαζε και με λασπες να μπαινουν που λεει ο λογος. Κ ενταξει φετος θα ναι μωρο δεν θα μπουσουλαει. Απο του χρονου? Θα μπουσουλαει και θα παιζει πανω στο χαλι, και θα μπαινουν με τα παπουτσια που οσο να ναι ρε παιδι μου ειναι βρωμικα. Δεν ειναι θεμα να λερωσουν. Δεν ειμαι υποχονδρια. Αλλα δεν ξερω, εκει που θα κυλιεται το παιδι, να πατανε με παπουτσια, μου φαινεται κ αυτονοητο οτι θα πρεπει ολοι να το σκεφτονται. Τι να πω. Κ η μανα μου τα ιδια ελεγε. Οτι θα παρεξηγηθω. Θα χω προμηθευτει μπολικα ξυδακια ΤΟΠ να κερασω τι να κανω πχια χαχαχα

Εχω ντουζιερα ρε... Χαχαχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Ακομη??? 

Χαχαχα μετα την γεννα θα ισορροπησουν μην ανχωνεσαι:-P Γενικα η εγκυμοσυνη ειναι μια τρελα ορμονων....

Και εγω τα εβγαλα τα χειμωνιατικα ειμαι κ κρυουλιαρα....αργησα φετος!!!!:lol:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Εχω ντουζιερα ρε... Χαχαχα 

Α ακυρο τοτε. Καλα κ γω που χω μπανιερα δεν το χω κανει ποτε αυτο που σου πα. Στις ταινιες ωραιο φαινεται παντως. Πρακτικα ομως σημαινει αυξηση λογαριασμου ευδαπ χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Νομιζω εχουμε δυο που δεν ξερουν ακομα λες να πεσεις μεσα? Εμενα παντως μου το επιβεβαιωσε την τελευταια φορα τσουπες κ οι δυο 

Αχ κοτσιδακια φορεματάκια.καλα θα τρελαθείς!!!!!!!!

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλες.πηγα διατροφολόγο σήμερα.μου αυξησε φαγητακι!!!!!!!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη.χασαμε και ένα κιλό.μοντελακι θα γίνω.θα είμαι sexy mama.απο ότι καταλαβαίνετε είναι χαρούμενη που θα τρώω παραπάνω.για γλυκά αν θέλω να φάω να πάρω με στεβια.αλλα γενικότερα να τα αποφεύγω.ή 2 με 3 κομματάκια σοκολάτα υγείας.αντε να ρθει η Πέμπτη να δω και τον μπεμπακο μου να ησυχάσω!!!!!!!!Αν έχουν μειωθεί και υγρά θα κάνω κωλοτούμπες. :):)

• Μου αρέσει 6

πρίν από 23 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Χαχαχα μετα την γεννα θα ισορροπησουν μην ανχωνεσαι:-P Γενικα η εγκυμοσυνη ειναι μια τρελα ορμονων....

Και εγω τα εβγαλα τα χειμωνιατικα ειμαι κ κρυουλιαρα....αργησα φετος!!!!:lol:

Παντως κλείνουν ηδη τα ματια μου. 

πρίν από 15 λεπτά , nanoula90 είπε:

Α ακυρο τοτε. Καλα κ γω που χω μπανιερα δεν το χω κανει ποτε αυτο που σου πα. Στις ταινιες ωραιο φαινεται παντως. Πρακτικα ομως σημαινει αυξηση λογαριασμου ευδαπ χαχαχα

Χαχαχα Χαχαχα ρε συ λες να παιζει τιποτα με την εγκυμοσύνη?

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλες.πηγα διατροφολόγο σήμερα.μου αυξησε φαγητακι!!!!!!!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη.χασαμε και ένα κιλό.μοντελακι θα γίνω.θα είμαι sexy mama.απο ότι καταλαβαίνετε είναι χαρούμενη που θα τρώω παραπάνω.για γλυκά αν θέλω να φάω να πάρω με στεβια.αλλα γενικότερα να τα αποφεύγω.ή 2 με 3 κομματάκια σοκολάτα υγείας.αντε να ρθει η Πέμπτη να δω και τον μπεμπακο μου να ησυχάσω!!!!!!!!Αν έχουν μειωθεί και υγρά θα κάνω κωλοτούμπες. :):)

Μπραβο ρε κοριτσι. Ολα πανε μια χαρα. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Παντως κλείνουν ηδη τα ματια μου. 

Χαχαχα Χαχαχα ρε συ λες να παιζει τιποτα με την εγκυμοσύνη?

Μπραβο ρε κοριτσι. Ολα πανε μια χαρα. 

Τι εννοεις?? Για τον πονοκεφαλο?? Ουτε καν. Εχω κ γω αραια και που, μη σε ανησυχει. Υπαρχουν εγκυες που εχουν παρα πολλους πονοκεφαλους. Αφου κλεινουν τα ματακια σου ριξε εναν υπνακο και οταν σηκωθεις θα σου χει περασει. Μην ανησυχεις. 

πρίν από 21 λεπτά , loyloy είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα σε βοηθουσε!! Αυτα που ετρωγες ηταν για διαιτα, εσυ θες διατροφη. Εχει διαφορα. Μπραβο ρε λουλου.

Κ γω εχω 3.30 ραντεβου να δω τον καζανοβα μου σημερα. Και αισιως μπηκα στον 7οοοοοοοοοο μηνα. Οοολε!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τι εννοεις?? Για τον πονοκεφαλο?? Ουτε καν. Εχω κ γω αραια και που, μη σε ανησυχει. Υπαρχουν εγκυες που εχουν παρα πολλους πονοκεφαλους. Αφου κλεινουν τα ματακια σου ριξε εναν υπνακο και οταν σηκωθεις θα σου χει περασει. Μην ανησυχεις. 

Ημουν σιγουρη οτι θα σε βοηθουσε!! Αυτα που ετρωγες ηταν για διαιτα, εσυ θες διατροφη. Εχει διαφορα. Μπραβο ρε λουλου.

Κ γω εχω 3.30 ραντεβου να δω τον καζανοβα μου σημερα. Και αισιως μπηκα στον 7οοοοοοοοοο μηνα. Οοολε!

Ωωω τέλεια.εγω σε 2 βδομάδες μπαίνω στον 8ο.σε 1μιση μηνα μπορεί και να γεννήσω. Πω τέλεια ρε συ!!!!!!!Πως πέρασε ο καιρός τελικά.να μας πεις για τον καζανοβα τα νέα μετά!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , loyloy είπε:

Ααα τελεια νεα μπραβο! :)

Κεκακι με στεβια επιτρεπεται δηλ.:razz: 

πρίν από 35 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αα τυχερουλα! Εγω εχω ακομα μεχρι 12 Οκτώβρη. Περιμένουμε τα νεα :)

DanXp2.png

πρίν από 46 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εγω νομιζω σε δυο εβδομαδες μπαινω στον εβδομο. 

πρίν από 49 λεπτά , nanoula90 είπε:

Να πεις νεα του καζανοβα!!! 

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

υπάρχουν ανεγκέφαλοι που έρχονται κ άρρωστοι σπίτι και βήχουν πάνω από μωρό!!!! υπάρχουν πολλοί που δεν το σκέφτονται... κ όταν τους λες κάτι, σε λενε και υπερβολική!!

oi6Ip3.png

πρίν από 6 λεπτά , marirene είπε:

υπάρχουν ανεγκέφαλοι που έρχονται κ άρρωστοι σπίτι και βήχουν πάνω από μωρό!!!! υπάρχουν πολλοί που δεν το σκέφτονται... κ όταν τους λες κάτι, σε λενε και υπερβολική!!

Εγώ έχω ενημερώσει το σόι και φίλους ότι όποιος θέλει θα έρθει μαιευτήριο.σπιτι δεν εχει επισκέψεις μες στη καρδιά του χειμώνα με τις ιώσεις.και όποιος είναι κρυωμένος ούτε μαιευτήριο και όσοι έχουν μικρά παιδιά να χουμε καν ει το 1ο εμβόλιο έστω.οποιος παρεξηγηθεί προβλημα του.στη τελική αν αρρωστήσει το μωρό μας Εμείς εμείς θα τρέχουμε όχι αυτοί.και εννοείται Όταν θα μπουσουλαει παπούτσια θα βγάζουν.εγω οπότε πάω σε σπίτι με παιδάκι από μόνη μου τα βγάζω.

πρίν από 38 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ααα τελεια νεα μπραβο! :)

Κεκακι με στεβια επιτρεπεται δηλ.:razz: 

Αα τυχερουλα! Εγω εχω ακομα μεχρι 12 Οκτώβρη. Περιμένουμε τα νεα :)

1 γλυκάκι απλα.τωρα κέικ δεν βαζω τη μαμά να καν ει γτ θα το βλέπω και δεν θα μπορώ να κρατηθώ.για μια στις τόσες μου πε.οχι συνέχεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...