Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , loyloy είπε:

Από μερα σε μέρα θα φας τη κλωτσιά σου!!!!!!!!αχ αυτά τα κέικ.που θα πάει θα ξαναφαω!!!!!!! :):):):)

Μακαριιιιι! :x

Θα σου χαλαρώσει τη διατροφη και λογικα ενα κεκακι θα μπορεις να το φας..τι ψυχη εχει ενα κεκακι μωρε? :razz:

• Χαχα 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκα! Καλη Κυριακη. Εμενα με πηγε ο αντρας για καφε, επιτελους βγηκα στον πολιτισμο χαχαχα και διπλα στον καφε ενα μικρο κομματακι κεικ, μια μπουκιτσα δλδ, αλλα ακομα κ αυτο μου φαινοταν σαν θησαυρος, το τσακισα εννοειται, ηταν πολυ μικρο κομματακι. Ας τολμουσε να μου το παιρνε κανενας και του κοβα το δαχτυλο απ τη λυσσα μου χαχαχαχα. 

Γυρισα πριν λιγο, η πεθερα μου χε ετοιμασει παστιτσιο, ζωη και κοτα λεμεεε. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκα! Καλη Κυριακη. Εμενα με πηγε ο αντρας για καφε, επιτελους βγηκα στον πολιτισμο χαχαχα και διπλα στον καφε ενα μικρο κομματακι κεικ, μια μπουκιτσα δλδ, αλλα ακομα κ αυτο μου φαινοταν σαν θησαυρος, το τσακισα εννοειται, ηταν πολυ μικρο κομματακι. Ας τολμουσε να μου το παιρνε κανενας και του κοβα το δαχτυλο απ τη λυσσα μου χαχαχαχα. 

Εμενα σουπα με χυλόπιτες κι εβρασε γίδα.... χωριατικα πραγματα και χεμωνιατικα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Εμενα σουπα με χυλόπιτες κι εβρασε γίδα.... χωριατικα πραγματα και χεμωνιατικα!! 

Τι ωραιιαααα. Φτου φτου μη τις ματιασω τις καλες πεθερουλες μας. Ειναι ειδος προς εξαφανιση χαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Τι ωραιιαααα. Φτου φτου μη τις ματιασω τις καλες πεθερουλες μας. Ειναι ειδος προς εξαφανιση χαχα

Όντως... χεχε μου στειλε και μηνυμα "τι κανουν τα κοριτσια μου; την σουπα πως την θελουν τα κορίτσια μου με χυλοπιτα η κριθαρακι" τον αντρα μου ουτε καν χιεσμενο!! Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Όντως... χεχε μου στειλε και μηνυμα "τι κανουν τα κοριτσια μου; την σουπα πως την θελουν τα κορίτσια μου με χυλοπιτα η κριθαρακι" τον αντρα μου ουτε καν χιεσμενο!! Χαχαχα Χαχαχα 

Ελαααα ρεεεε η γλυκουουουλαααααα!!!! Θεααα!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 32 λεπτά , nanoula90 είπε:

Και Να διαβάσουμε αρθρο σε τοπικη εφημεριδα: εγκυος επιτεθηκε σε σερβιτόρο οταν επιχείρησε να μαζέψει το τραπέζι. Τα αιτια της επιθεσης ειναι αγνωστα :razz:

Ειστε τρελοκομεία και οι δυο χαχα εμας το μενου σήμερα εχει ψαρακι.Αλλα το παστιτσιο μου γυαλισε απίστευτα :roll:

• Χαχα 1

DanXp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Smile89 είπε:

Αχ μπράβο! Τι ωραία! 

πρίν από 15 λεπτά , Nicol_ είπε:

Και Να διαβάσουμε αρθρο σε τοπικη εφημεριδα: εγκυος επιτεθηκε σε σερβιτόρο οταν επιχείρησε να μαζέψει το τραπέζι. Τα αιτια της επιθεσης ειναι αγνωστα :razz:

Ειστε τρελοκομεία και οι δυο χαχα εμας το μενου σήμερα εχει ψαρακι.Αλλα το παστιτσιο μου γυαλισε απίστευτα :roll:

Νικολ γελάω εδώ και ένα τέταρτο κάνοντας εικόνα το σκηνικό που περιγράφεις!! 

@loyloy θα ξαναφας κέικ είναι το μόνο σίγουρο! Και άλλες λιχουδιές θα ξαναφας. Θες λίγο χρόνο να μπεις σε προγραμμα και μετά θα δεις ότι και μόνη σου θα μπορείς να ρυθμίσεις τι θα τρως. Λιγη μαύρη σοκολάτα ακόμη και τώρα μπορείς να φας για να σου φύγει ο καημός παντως. 

• Μου αρέσει 2

preg.png

πρίν από 29 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχα. Κ να βγει amber alert!! Δαχτυλο σερβιτορου εξαφανιστηκε! Την ημερα της εξαφανισης ηταν 5 cm με λευκοχρυση βερα. Ειχε μικρη τριχοφυΐα. Μηπως το ειδατε? Αχαχαχαχαχαχα 

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχα. Κ να βγει amber alert!! Δαχτυλο σερβιτορου εξαφανιστηκε! Την ημερα της εξαφανισης ηταν 5 cm με λευκοχρυση βερα. Ειχε μικρη τριχοφυΐα. Μηπως το ειδατε? Αχαχαχαχαχαχα 

Αχαχαχαχαχα αμπερ αλερτ σε δάχτυλο ..και μαλιστα με τριχες.. Ιουου!!! :razz:

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Αχαχαχαχαχα αμπερ αλερτ σε δάχτυλο ..και μαλιστα με τριχες.. Ιουου!!! :razz:

Χαχαχαχαχα. Επειδη θεωρησα σερβιτορου ανδρα. Αν ηταν γυναικα θα ταν χωρις τριχες με μανικιουρ. Χαχαχα. Μωρε αυτη η πρασιναδα που χε βαλει στο παστιτσιο η πεθερα μηπως ηταν τπτ αλλο? 

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλε Έχω πεθάνει στα γέλια με αυτά που λέτε.εμεις σήμερα έχει η αδερφή μου γενέθλια άρα έφαγα μια μπριζόλα στα κάρβουνα και αντί 2 φέτες ψωμί μαύρο που Μου χει έφαγα 1 και τσίμπησα λ ιγες πατατουλες.και το απόγευμα αντί φρούτο θα φάω λίγο τουρτιτσα!!!!!!!!!το χω ρίξει έξω λέμε Σήμερα!!!!!!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Καλε Έχω πεθάνει στα γέλια με αυτά που λέτε.εμεις σήμερα έχει η αδερφή μου γενέθλια άρα έφαγα μια μπριζόλα στα κάρβουνα και αντί 2 φέτες ψωμί μαύρο που Μου χει έφαγα 1 και τσίμπησα λ ιγες πατατουλες.και το απόγευμα αντί φρούτο θα φάω λίγο τουρτιτσα!!!!!!!!!το χω ρίξει έξω λέμε Σήμερα!!!!!!!!!!!

Αχαχαχαχαχαχα. Επιτελους! Το δικαιουσαι για μια μερα! Μου θυμισες το γνωστο " και ζαμπον κυρ Στεφανε μπολικο ζαμπον, απ το καλο, και σοκολατες για τα παιδια, θα το καψουμε αποψε κυρ στεφανε "

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Και πολυ καλα κανεις! Χρονιά πολλα για την αδερφή σου να τη χαιρεσαι! :)

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...