Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

ΑΑαα ιχθυς θα βγει το ζουζουνακι μου :wub:  Αρα ειναι καλα παιδια ετσι χιχι? :-D

Ναιαιι ειναι πολυ καλα παιδια, αλλα σε τρελαινουν που κ που χαχα. Μη τα θελουμε ομως ολα δικα μας.  Καλα παιδια και πολυ λογικα επισης. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ναιαιι ειναι πολυ καλα παιδια, αλλα σε τρελαινουν που κ που χαχα. Μη τα θελουμε ομως ολα δικα μας.  Καλα παιδια και πολυ λογικα επισης. 

ααα τι ωραια.. :wub: i am in love απο τωρα :D

DanXp2.png

πρίν από 17 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχα και μενα τα ιδια!! Καθεται κ τους μιλαει! Αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο. Τι κανει ο αθεοφοβος ρε κοριτσια κ με κανει εξω φρενων??? Αφου τους μιλαει στο τελος τους λεει, ναι ωραια ολα αυτα αλλα δεν ασχολουμαι εγω στο σπιτι με αυτα αλλα η γυναικα μου. Θελετε να παρετε εκεινην να σας πει? Κ δινει το τηλ μου!!!!!!!!:angry::angry: Δηλαδη πραγματικα!! Κ ενω του χω πει μην ξαναδωσεις το τηλ μου σε τετοιους, η μονιμη δικαιολογια ειναι οτι ακουγοταν πολυ ωραια η προσφορα ρεεε μωροοο μου, νομιζα θα σε ενδιεφερε. Κ εχει γινει πανω απο 5 φορες αυτο!! :angry: 

Αχ σας κανω εικόνα.δεν υπάρχετε. Φοβερό ζευγάρι.

Χαχαχα έχω σκάσει στα γέλια Κ πρέπει Κ Ν μαγείρεψω! Κλαίνε Κ τ ταρζανακια Μ..παω Ν γράψω κάτι Κ βλέπω ήδη άλλες 50 απαντήσεις! Λοιπόν..πρώτον Θ κάνω ένα κέικ Κ Εγώ σμρ τέλος.. Η καφετιέρα έχει βγει ήδη έξω..Εκτός Όταν Μ κάνει Ο άντρας Μ καπουτσίνο ζεστό ζεστό.. Εμείς έχουμε Κ τζακακι Κ σόμπα..Αλλά η σομπιτσα ζεσταίνει..το τζάκι είναι για ρομαντικές στιγμές..Χαχαχα... 

Τλκ το νινι το νιώθω πολυυ αμυδρά όμως..Κ Επίσης κατάλαβα χθες Κ σήμερα Κ γω συσπασουλες..τέτοιο καιρό είχαν ξεκινήσει Κ πέρσι στο μικρό..οπότε Θ ξεκίνησω μαγνήσιο Κ Δευτέρα Θ πάρω Ν την ενημέρωσω Ν Μ γράψει λίγα ακόμα κουτιά.. λοιπόν Σας αφήνω Ν παω Ν ξεκρεμασω τους μογληδες Μ γτ έχουν κρεμαστεί στα κάγκελα των κρεβατιων τους Κ κόλλησαν εκεί...Κ κλασικά κλαίνε...φιλιααα...Θ μπω μετα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , oneira_glyka είπε:

Χαχαχα έχω σκάσει στα γέλια Κ πρέπει Κ Ν μαγείρεψω! Κλαίνε Κ τ ταρζανακια Μ..παω Ν γράψω κάτι Κ βλέπω ήδη άλλες 50 απαντήσεις! Λοιπόν..πρώτον Θ κάνω ένα κέικ Κ Εγώ σμρ τέλος.. Η καφετιέρα έχει βγει ήδη έξω..Εκτός Όταν Μ κάνει Ο άντρας Μ καπουτσίνο ζεστό ζεστό.. Εμείς έχουμε Κ τζακακι Κ σόμπα..Αλλά η σομπιτσα ζεσταίνει..το τζάκι είναι για ρομαντικές στιγμές..Χαχαχα... 

Τλκ το νινι το νιώθω πολυυ αμυδρά όμως..Κ Επίσης κατάλαβα χθες Κ σήμερα Κ γω συσπασουλες..τέτοιο καιρό είχαν ξεκινήσει Κ πέρσι στο μικρό..οπότε Θ ξεκίνησω μαγνήσιο Κ Δευτέρα Θ πάρω Ν την ενημέρωσω Ν Μ γράψει λίγα ακόμα κουτιά.. λοιπόν Σας αφήνω Ν παω Ν ξεκρεμασω τους μογληδες Μ γτ έχουν κρεμαστεί στα κάγκελα των κρεβατιων τους Κ κόλλησαν εκεί...Κ κλασικά κλαίνε...φιλιααα...Θ μπω μετα!!

χαχαχχα πω πω oneira glyka καθε φορα που σε διαβαζω σε θαυμαζω για την υπομονη σου,μπραβο!

Το κεκακι σημερα θα παιξει σιγουρα γιατι μου ανοιξαν την ορεξη οι αλλες οι αθεοφοβες.

@loyloy και @nanoula90 λογω σακχαρου δεν κανει να φατε? Αν φτιαξετε κατι πολυ υγιεινο με βρωμη και μαυρο αλευρι και μαυρη σοκολατα ουτε τοτε επιτρεπεται?

DanXp2.png

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ σας κανω εικόνα.δεν υπάρχετε. Φοβερό ζευγάρι.

:wub: λουλουκα μου εσυ! Ευτυχως εχει χιουμορ και δεν τον εχω σφαξει ακομα.

πρίν από 9 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Ενταξει, εισαι ηρωιδα!!! Με 2 τοσο μικρα παιδια και εγκυος πραγματικα σου βγαζω το καπελο! Και πραγματικα πως τα καταφερες κ εχουν τοσο μικρη διαφορα μεταξυ τους!???? 

πρίν από 7 λεπτά , Nicol_ είπε:

χαχαχχα πω πω oneira glyka καθε φορα που σε διαβαζω σε θαυμαζω για την υπομονη σου,μπραβο!

Το κεκακι σημερα θα παιξει σιγουρα γιατι μου ανοιξαν την ορεξη οι αλλες οι αθεοφοβες.

@loyloy και @nanoula90 λογω σακχαρου δεν κανει να φατε? Αν φτιαξετε κατι πολυ υγιεινο με βρωμη και μαυρο αλευρι και μαυρη σοκολατα ουτε τοτε επιτρεπεται?

Ναι, δυστυχως. Ειχα λιγο ανεβασμενο ζαχαρο μεταγευματικα και μου απαγορεψε γλυκα, ζαχαρη ακομα κ φρουτα που θεωρουνται γλυκα. Κ επειδη ηταν περιεργες οι μετρησεις μου κ μαλλον θα πρεπει να ξανακανω την καμπυλη μεχρι τοτε πρεπει να κοψω τα κακα φαγητα κ σνακ να δουμε παλι τις μετρησεις μου. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

:wub: λουλουκα μου εσυ! Ευτυχως εχει χιουμορ και δεν τον εχω σφαξει ακομα.

Ενταξει, εισαι ηρωιδα!!! Με 2 τοσο μικρα παιδια και εγκυος πραγματικα σου βγαζω το καπελο! Και πραγματικα πως τα καταφερες κ εχουν τοσο μικρη διαφορα μεταξυ τους!???? 

Ναι, δυστυχως. Ειχα λιγο ανεβασμενο ζαχαρο μεταγευματικα και μου απαγορεψε γλυκα, ζαχαρη ακομα κ φρουτα που θεωρουνται γλυκα. Κ επειδη ηταν περιεργες οι μετρησεις μου κ μαλλον θα πρεπει να ξανακανω την καμπυλη μεχρι τοτε πρεπει να κοψω τα κακα φαγητα κ σνακ να δουμε παλι τις μετρησεις μου. 

Ολα τα ωραια που μας τραβανε δηλαδη συνεχεια..ωχ καλο κουραγιο και υπομονη

DanXp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ακόμα κςι η βρώμη απαγορεύεται.και μαύρη σοκολοκατα 2 κομματάκια αντί για φρουτα.παντως προς το παρόν Αφού δεν έχω ζάχαρο αν είναι οκ το.αμνιακο υγρό θα μου χαλαρώσει τη διατροφή.λιγες μέρες υπομονή.

πρίν από 18 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Πω χαμός.ειναξ μικρούλα μωρέ.να σρ δω μετά και με το μωρό.μπραβο σου Πάντως!!!!!!!!Καλό.μεσημερι!!!!!!!

3 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Δεν έχει μάθει μωρέ στη καφεΐνη.αν πιω τώρα θα καν ει χαμό στη κοιλιά μου.αφου αντεξα τόσο καιρό.ηταν καθαρά λόγω επιλογής.

@Smile89 αχ τι Ωραία!! !!!!!γιορτές με κοιλάρα και χιόνι.σούπερ!!!!!!

Ναιιιιιι τελεια!!! 

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Πατρα! Αυτο με τις εταιριες οντως δε παλευεται εντωμεταξυ παιρνουν κ μεσα στο μεσημερι καλα εμας λες κ το κανουν επιτηδες μετο που ξαπλωνει ο αντρας μου να κοιμηθει χτυπαει το τηλ εχουν φαει πολυ βρισιμο αλλα δε καταλαβαινουν κ μαρεσει που οταν καναμε τη συνδεση μας ρωτησαν αν θελαμε να βαλουμε φραγη στις εταιριες αυτες φανταστιτε να μην ειχαμε βαλει

Ναι ρε συ, κι εμενα ο δικος μου τα χει χωσει αλλα δεν παιρνουν χαμπαρι. 

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Τωρα οσο προλαβαινουμε. Μετα θα τρεχουμε αλαφιασμενες με τα στηθη φορα παρτιδα να πανε περα δωθε για να θηλαζουμε, μολις κοιμαται να φτιαξουμε κανα φαγητο, πριν γινει το φαγητο να ξαναξυπναει, ξανα τα στηθη οξω, να χτυπαει το τηλ απο πεθερες μανες αντρες και κοσμοτε για προσφορα, η κοσμοτε εννοειται τα ακουει για ολους κ ολα, και μολις καταφερουμε να κατσουμε ενα λεπτο, να προλαβουμε να πιουμε κ μια γουλια καφε. Ενταξει μαζοχισμος αλλα πολυ μ αρεσει χαχαχα

Χαχαχα Χαχαχα Ντοινγκ Ντοινγκ Ντοινγκ το βυζι αποξω!! 

Κ μενα με τρελαιαιαινουν. Εχω κανει φραγη σε 9 διαφορετικους αριθμους που ειναι απο αυτους!!! Κ με πηρε χθες απο νοβα μια, της ελεγα δεν ενδιαφερομαι ευχαριστω, μου απαντουσε μισο λεπτο, εσεις ποσα δινετε στο προγραμμα σας? Της ξαναλεω δεν ενδιαφερομαι, μου απανταει μα πειτε μου ποσα δινετε, της ξαναλεω γιατι με ταλαιπωρεις? Σου μιλαω ευγενικα, τι θελετε, να σας βριζουμε? Και μου απανταει μα μισο λεπτο θα κανουμε. Πωωω εχε χαρη που δεν ηθελα να βρισω και μ ακουει κ το παιδι χαχαχαχα κανω προβες απο τωρα να μην λεω κακιες λεξεις και απλα της το κλεισα. Δεν εχουν το θεο τους

Εγω απαντησα:γνωριζεται οτι ειναι ωρα κοινής ησυχίας?

Να σας πω δυο λεπτα θα κανουμε. 

Γνωρίζεται οτι παραβιαζεται την υπ'αριθ. 3/96 αστυνομικη διαταξη η οποια τιμωτειται..... μπλα μπλα μπλα

Σιγη..... 

Εγω:ετσι μπραβοοο αντε γεια!!! 

Αχαχαχα και μενα τα ιδια!! Καθεται κ τους μιλαει! Αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο. Τι κανει ο αθεοφοβος ρε κοριτσια κ με κανει εξω φρενων??? Αφου τους μιλαει στο τελος τους λεει, ναι ωραια ολα αυτα αλλα δεν ασχολουμαι εγω στο σπιτι με αυτα αλλα η γυναικα μου. Θελετε να παρετε εκεινην να σας πει? Κ δινει το τηλ μου!!!!!!!!:angry::angry: Δηλαδη πραγματικα!! Κ ενω του χω πει μην ξαναδωσεις το τηλ μου σε τετοιους, η μονιμη δικαιολογια ειναι οτι ακουγοταν πολυ ωραια η προσφορα ρεεε μωροοο μου, νομιζα θα σε ενδιεφερε. Κ εχει γινει πανω απο 5 φορες αυτο!! :angry: 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα τρελος!!! 

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Κι ευαισθητα!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ιχθυς το ξυπνοπουλι μου <_< 

Ε λίγα λόγια για τους ιχθεις! Εγώ μόλις μου αρχίζουν το ποίημα απλά το κλείνω. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω απολύτως τίποτε. Βαρέθηκα. Στην αρχή ήμουν ευγενική, τώρα όχι 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Καλημέρα στις όμορφες κοιλιτσες!!Τι κάνετε??Εμείς εδώ..Με γαλλικό γεύση καραμέλα..Κ τυροπιτακια με σφολιάτα.. Τελικά το κέικ πάει για απογευματινο...Με κλωτσάει καλέ το μικρακι Μ! Σιγά σιγά..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Καλημέρα στις όμορφες κοιλιτσες!!Τι κάνετε??Εμείς εδώ..Με γαλλικό γεύση καραμέλα..Κ τυροπιτακια με σφολιάτα.. Τελικά το κέικ πάει για απογευματινο...Με κλωτσάει καλέ το μικρακι Μ! Σιγά σιγά..

Καλημερουδια!! Ωραιος βροχερός καιρος! Εγω απο χθες κανω σιγα σιγα ντουλάπες. 

Αμα σου πω οτι καθε πρωι με τραβαει απίστευτα τυροπιτα?Σε ζηλεψα :) Χθες δεν προλαβα το κεικ με τις δουλειες θα το κανω σημερα. 

Εσεις οι υπολοιπες κοριτσακια τι κανετε? 

Αντε να δω ποτε θα φαω και εγω καμια κλωτσιά :x

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερουδια!! Ωραιος βροχερός καιρος! Εγω απο χθες κανω σιγα σιγα ντουλάπες. 

Αμα σου πω οτι καθε πρωι με τραβαει απίστευτα τυροπιτα?Σε ζηλεψα :) Χθες δεν προλαβα το κεικ με τις δουλειες θα το κανω σημερα. 

Εσεις οι υπολοιπες κοριτσακια τι κανετε? 

Αντε να δω ποτε θα φαω και εγω καμια κλωτσιά :x

Από μερα σε μέρα θα φας τη κλωτσιά σου!!!!!!!!αχ αυτά τα κέικ.που θα πάει θα ξαναφαω!!!!!!! :):):):)

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα girls!!! 

@oneira_glyka ξεκινησε το μικρακι σου!!! 

@Nicol_ κι εγω καποια φαση ειχα παθει παρακρουση με τις τυροπιτες και η γκαστρωμενξ κουμπαρα μου, δεν ξέρω τι παιζεται Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

@loyloy τι καμειιις!!?? 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...