Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Χαχαχαχαχαχα όχι ρε απλά εμένα μου αρέσει το χιόνι. Εδώ χιονίζει κάθε χρόνο. 

Τυχερηηη!! Εδω καθε 30 χρονια μπορει να λεω κ λιγα χαχα!! Μας ειχε κανει την τιμη βεβαια πριν 4 χρόνια κ το εστρωσε για δυο ωρες 

0EKFp2.png

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Καθε χρόνο?Α που βρίσκεσαι ?

@nanoula90 από την αρχή της εγκυμοσύνης έκοψα το καφέ για αποτοξίνωση αλλά μια κούπα γαλλικό με φουντούκι και λίγο κέικ τώρα θα ταν τέλειο.αλλα.......... 2μιση μήνες έμειναν.

Αρκαδια.... 

Αχ τι ωραια αυτα που λες!!! 

πρίν από 3 λεπτά , Vasoth. είπε:

Τυχερηηη!! Εδω καθε 30 χρονια μπορει να λεω κ λιγα χαχα!! Μας ειχε κανει την τιμη βεβαια πριν 4 χρόνια κ το εστρωσε για δυο ωρες 

Που είπαμε εισαι? 

nlmNp2.png

Μακαρι να χιονιζε καθε χρονο κ δω αθηνα. Περισυ ελειπα τετοια εποχη περιπου ημουν εξω για δουλεια και εκει χιονιζε ειδα οσο λευκο δεν εχω δει στη ζωη μου. Νομιζα ζουσα ονειρο! Κ γω το λατρευω το χιονι. 

@loyloy λουλου μου παντως μπορεις να πινεις ενα καφεδακι, δεν κανει κακο στο μωρο αν για αυτο το εκοψες. Απλα με μετρο. Εγω δεν τον αποχωριζομαι τον καφε. Γαλλικο πινω τωρα με μπολικο γαλα βεβαια, μονο το κεικ μου λειπει που δεν κανει να τρωω

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μακαρι να χιονιζε καθε χρονο κ δω αθηνα. Περισυ ελειπα τετοια εποχη περιπου ημουν εξω για δουλεια και εκει χιονιζε ειδα οσο λευκο δεν εχω δει στη ζωη μου. Νομιζα ζουσα ονειρο! Κ γω το λατρευω το χιονι. 

@loyloy λουλου μου παντως μπορεις να πινεις ενα καφεδακι, δεν κανει κακο στο μωρο αν για αυτο το εκοψες. Απλα με μετρο. Εγω δεν τον αποχωριζομαι τον καφε. Γαλλικο πινω τωρα με μπολικο γαλα βεβαια, μονο το κεικ μου λειπει που δεν κανει να τρωω

Δεν έχει μάθει μωρέ στη καφεΐνη.αν πιω τώρα θα καν ει χαμό στη κοιλιά μου.αφου αντεξα τόσο καιρό.ηταν καθαρά λόγω επιλογής.

@Smile89 αχ τι Ωραία!! !!!!!γιορτές με κοιλάρα και χιόνι.σούπερ!!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , nanoula90 είπε:

Και εγω πινω ενα γαλλικο καθε μερα..Λατρευω το καφεδακι :x

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Nicol_ είπε:

Και εγω πινω ενα γαλλικο καθε μερα..Λατρευω το καφεδακι :x

Τωρα οσο προλαβαινουμε. Μετα θα τρεχουμε αλαφιασμενες με τα στηθη φορα παρτιδα να πανε περα δωθε για να θηλαζουμε, μολις κοιμαται να φτιαξουμε κανα φαγητο, πριν γινει το φαγητο να ξαναξυπναει, ξανα τα στηθη οξω, να χτυπαει το τηλ απο πεθερες μανες αντρες και κοσμοτε για προσφορα, η κοσμοτε εννοειται τα ακουει για ολους κ ολα, και μολις καταφερουμε να κατσουμε ενα λεπτο, να προλαβουμε να πιουμε κ μια γουλια καφε. Ενταξει μαζοχισμος αλλα πολυ μ αρεσει χαχαχα

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τωρα οσο προλαβαινουμε. Μετα θα τρεχουμε αλαφιασμενες με τα στηθη φορα παρτιδα να πανε περα δωθε για να θηλαζουμε, μολις κοιμαται να φτιαξουμε κανα φαγητο, πριν γινει το φαγητο να ξαναξυπναει, ξανα τα στηθη οξω, να χτυπαει το τηλ απο πεθερες μανες αντρες και κοσμοτε για προσφορα, η κοσμοτε εννοειται τα ακουει για ολους κ ολα, και μολις καταφερουμε να κατσουμε ενα λεπτο, να προλαβουμε να πιουμε κ μια γουλια καφε. Ενταξει μαζοχισμος αλλα πολυ μ αρεσει χαχαχα

Καλά σε λε ω τρελοκομείο.καλα η κοσμοτε τα άκουσε και από μενα τις προάλλες. Πάνω που με ειχδ πάρει ο ύπνος.ειχα και πονοκέφαλο.και της λέω είμαι έγκυος και κοιμάμαι τώρα αν θέλει να πάρει άλλη ώρα.ευγενικη Εγώ και Αυτ ή να σας πω 5 λεπτά για το πρόγραμμα.της λε ω δεν μπορώ τώρα και εκεί να επιμένει.ενταξει μετά τ'άκουσε. Μα δλδ με το ζόρι.

πρίν από 22 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχα γελασα παρα πολυ !!! Ακριβώς ετσι θα είμαστε αστα! Παντως μου ανοιξατε την ορεξη κλασικά και θα κανω κεικ σήμερα το απογευμα κακουργες :razz:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DanXp2.png

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Καλά σε λε ω τρελοκομείο.καλα η κοσμοτε τα άκουσε και από μενα τις προάλλες. Πάνω που με ειχδ πάρει ο ύπνος.ειχα και πονοκέφαλο.και της λέω είμαι έγκυος και κοιμάμαι τώρα αν θέλει να πάρει άλλη ώρα.ευγενικη Εγώ και Αυτ ή να σας πω 5 λεπτά για το πρόγραμμα.της λε ω δεν μπορώ τώρα και εκεί να επιμένει.ενταξει μετά τ'άκουσε. Μα δλδ με το ζόρι.

Κ μενα με τρελαιαιαινουν. Εχω κανει φραγη σε 9 διαφορετικους αριθμους που ειναι απο αυτους!!! Κ με πηρε χθες απο νοβα μια, της ελεγα δεν ενδιαφερομαι ευχαριστω, μου απαντουσε μισο λεπτο, εσεις ποσα δινετε στο προγραμμα σας? Της ξαναλεω δεν ενδιαφερομαι, μου απανταει μα πειτε μου ποσα δινετε, της ξαναλεω γιατι με ταλαιπωρεις? Σου μιλαω ευγενικα, τι θελετε, να σας βριζουμε? Και μου απανταει μα μισο λεπτο θα κανουμε. Πωωω εχε χαρη που δεν ηθελα να βρισω και μ ακουει κ το παιδι χαχαχαχα κανω προβες απο τωρα να μην λεω κακιες λεξεις και απλα της το κλεισα. Δεν εχουν το θεο τους

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Πάντως αυτο με τις προσφορες ρε κοριτσια τι πρηξιμο. Εγω τους λεω οχι ευχαριστώ με συνοπτικες διαδικασιες κ το κλεινω και ο αντρας μου κάθεται και τους πιάνει την κουβεντα! Παίζει να ειναι ο μονος στην Ελλαδα που δεν τους  κραζει χαχαχ

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Κ μενα με τρελαιαιαινουν. Εχω κανει φραγη σε 9 διαφορετικους αριθμους που ειναι απο αυτους!!! Κ με πηρε χθες απο νοβα μια, της ελεγα δεν ενδιαφερομαι ευχαριστω, μου απαντουσε μισο λεπτο, εσεις ποσα δινετε στο προγραμμα σας? Της ξαναλεω δεν ενδιαφερομαι, μου απανταει μα πειτε μου ποσα δινετε, της ξαναλεω γιατι με ταλαιπωρεις? Σου μιλαω ευγενικα, τι θελετε, να σας βριζουμε? Και μου απανταει μα μισο λεπτο θα κανουμε. Πωωω εχε χαρη που δεν ηθελα να βρισω και μ ακουει κ το παιδι χαχαχαχα κανω προβες απο τωρα να μην λεω κακιες λεξεις και απλα της το κλεισα. Δεν εχουν το θεο τους

Αα με επρηζαν και μενα καθε μερα. Εκανα φραγη κ μετα με επαιρναν με αλλο αριθμο. Ωσπου με εσκασαν και χρησιμοποιησα την εγκυμοσυνη για να τους τα χωσω χιχι...πηρα στη Βόνταφον και τους ειπα πως ειμαι εγκυος και καθε μερα ολη μερα δεν με αφηνουν να ησυχασω. Οτι κανω φραγή και παλι με παιρνουν. Τους απείλησα οτι ειναι παρανομο να με ενοχλουν ετσι και τα εκοψαν μαχαιρι ολα! Δεν με ξαναπήραν ποτε χεχε

DanXp2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Αρκαδια.... 

Αχ τι ωραια αυτα που λες!!! 

Που είπαμε εισαι? 

Πατρα! Αυτο με τις εταιριες οντως δε παλευεται εντωμεταξυ παιρνουν κ μεσα στο μεσημερι καλα εμας λες κ το κανουν επιτηδες μετο που ξαπλωνει ο αντρας μου να κοιμηθει χτυπαει το τηλ εχουν φαει πολυ βρισιμο αλλα δε καταλαβαινουν κ μαρεσει που οταν καναμε τη συνδεση μας ρωτησαν αν θελαμε να βαλουμε φραγη στις εταιριες αυτες φανταστιτε να μην ειχαμε βαλει

0EKFp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Πάντως αυτο με τις προσφορες ρε κοριτσια τι πρηξιμο. Εγω τους λεω οχι ευχαριστώ με συνοπτικες διαδικασιες κ το κλεινω και ο αντρας μου κάθεται και τους πιάνει την κουβεντα! Παίζει να ειναι ο μονος στην Ελλαδα που δεν τους  κραζει χαχαχ

Αχαχαχα και μενα τα ιδια!! Καθεται κ τους μιλαει! Αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο. Τι κανει ο αθεοφοβος ρε κοριτσια κ με κανει εξω φρενων??? Αφου τους μιλαει στο τελος τους λεει, ναι ωραια ολα αυτα αλλα δεν ασχολουμαι εγω στο σπιτι με αυτα αλλα η γυναικα μου. Θελετε να παρετε εκεινην να σας πει? Κ δινει το τηλ μου!!!!!!!!:angry::angry: Δηλαδη πραγματικα!! Κ ενω του χω πει μην ξαναδωσεις το τηλ μου σε τετοιους, η μονιμη δικαιολογια ειναι οτι ακουγοταν πολυ ωραια η προσφορα ρεεε μωροοο μου, νομιζα θα σε ενδιεφερε. Κ εχει γινει πανω απο 5 φορες αυτο!! :angry: 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αχαχαχα και μενα τα ιδια!! Καθεται κ τους μιλαει! Αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο. Τι κανει ο αθεοφοβος ρε κοριτσια κ με κανει εξω φρενων??? Αφου τους μιλαει στο τελος τους λεει, ναι ωραια ολα αυτα αλλα δεν ασχολουμαι εγω στο σπιτι με αυτα αλλα η γυναικα μου. Θελετε να παρετε εκεινην να σας πει? Κ δινει το τηλ μου!!!!!!!!:angry::angry: Δηλαδη πραγματικα!! Κ ενω του χω πει μην ξαναδωσεις το τηλ μου σε τετοιους, η μονιμη δικαιολογια ειναι οτι ακουγοταν πολυ ωραια η προσφορα ρεεε μωροοο μου, νομιζα θα σε ενδιεφερε. Κ εχει γινει πανω απο 5 φορες αυτο!! :angry: 

αχαχαχαχ πολυ γελιο εχει ο αντρας σου Nanoula :D

Τι ζωδιο ειπες ειναι?

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...