Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Απο την πρωτη μερα κ ετσι θα ειναι απο δω κ περα μη τρομαζεις χαχα

Σε ευχαριστώ πολύ!! Εντάξει μ έφυγε ένα άγχος 

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ναι απο δω κ στο εξης θα ναι πως να το πω κομψα??? Χρωματος κυπαρισσί χαχαχα

Ωραία κατάλαβα χαχαχαχα :lol:

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Ο Σίδηρος είναι όπως σου έγραψαν τα κοριτσια 

Εντάξει τουλάχιστον δεν είμαι η μοναδική χιχιχιχι σας ευχαριστώ κοριτσάκια για την απάντηση :x

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχ παρε και ενα ψωμακι και καντο χοτ ντογκ η μαλλον χοτ αγγουρι χαχαχα

Τρελοκομείο!! 

7 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Ελληνίδες ΜΑΝΕΣ! Όσο τους γκρινιάζεις τόσο χαίρονται να σε περιποιούνται! Κάνε υπομονή, θα μπεις σε σειρά και θα βρεις και εναλλακτικές. 

Μπλιαχ! 

Ολοι αυτο λενε ΜΠΛΙΑΧ Χαχαχα 

7 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Κ γω την εχω εδω τη μανα μου κ τσακωνομαστε. Της λεω οτι με το μωρο θα ζηταω σε οποιον ερχεται αν μπορει να βγαζει τα παπουτσια του και μου λεει οτι μπορει να κανω καποιον να αισθανθει ασχημα. Κ πως δεν ειναι ευκολο να το πω γιατι θα με λενε ξινή. Εχουμε μια ωρα που της λεω αρα και αμα ο αλλος βηχει στη μουρη του να μην πω τπτ γιατι δεν ειναι ευγενικο. Κ μου λεει αλλο αυτο. Εκει θα το πεις. Με εχει συγχυσει η παλαβη. Δεν εχω και ηρεμιστικα, οχι για μενα, για κεινη να της ριξω στον καφε να κελαηδαει χαχαχα

Απο την στιγμη που αυτο θες τελος αστην να λεει, που λέει κ ο φιλος ΒΑΣΊΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ!! 

6 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ναι απο δω κ στο εξης θα ναι πως να το πω κομψα??? Χρωματος κυπαρισσί χαχαχα

ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!!!!!μπήκα στο μικροβιολογικο και είχε λίγο αεράκι.βγαινω και ρίχνει πλημμύρα. Κρυουλακι πάντως είχε από την αρχή.ποσο μου αρέσει που τέλειωσαν οι ζεστές.κοιλια και ζεστή δεν πάνε πακέτο 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 31 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρες!!!!!!!!!μπήκα στο μικροβιολογικο και είχε λίγο αεράκι.βγαινω και ρίχνει πλημμύρα. Κρυουλακι πάντως είχε από την αρχή.ποσο μου αρέσει που τέλειωσαν οι ζεστές.κοιλια και ζεστή δεν πάνε πακέτο 

Εγω λατρευω το κρυο και εχω βρει τη χαρα μου :)

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Χιονι!!!! Χιονιιιιι!!! Χιονιιι!!! 

Κατσε παιρνεις φορα. Ξεχνας οτι δεν ειμαστε πια αντιολισθητικες??? Χαχαχα κουτρουβαλωντας θα πηγαινουμε

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κατσε παιρνεις φορα. Ξεχνας οτι δεν ειμαστε πια αντιολισθητικες??? Χαχαχα κουτρουβαλωντας θα πηγαινουμε

πρίν από 8 λεπτά , Vasoth. είπε:

Εμεις δε θα το δουμε εδω δυστυχως κ μ αρεσει τοσο πολυ!!

Χαχαχαχαχαχα όχι ρε απλά εμένα μου αρέσει το χιόνι. Εδώ χιονίζει κάθε χρόνο. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχαχαχαχα όχι ρε απλά εμένα μου αρέσει το χιόνι. Εδώ χιονίζει κάθε χρόνο. 

Καθε χρόνο?Α που βρίσκεσαι ?

@nanoula90 από την αρχή της εγκυμοσύνης έκοψα το καφέ για αποτοξίνωση αλλά μια κούπα γαλλικό με φουντούκι και λίγο κέικ τώρα θα ταν τέλειο.αλλα.......... 2μιση μήνες έμειναν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...