Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , palmoira είπε:

Ελληνίδες ΜΑΝΕΣ! Όσο τους γκρινιάζεις τόσο χαίρονται να σε περιποιούνται! Κάνε υπομονή, θα μπεις σε σειρά και θα βρεις και εναλλακτικές. 

Μπλιαχ! 

Κ γω την εχω εδω τη μανα μου κ τσακωνομαστε. Της λεω οτι με το μωρο θα ζηταω σε οποιον ερχεται αν μπορει να βγαζει τα παπουτσια του και μου λεει οτι μπορει να κανω καποιον να αισθανθει ασχημα. Κ πως δεν ειναι ευκολο να το πω γιατι θα με λενε ξινή. Εχουμε μια ωρα που της λεω αρα και αμα ο αλλος βηχει στη μουρη του να μην πω τπτ γιατι δεν ειναι ευγενικο. Κ μου λεει αλλο αυτο. Εκει θα το πεις. Με εχει συγχυσει η παλαβη. Δεν εχω και ηρεμιστικα, οχι για μενα, για κεινη να της ριξω στον καφε να κελαηδαει χαχαχα

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , palmoira είπε:

@Nicol_ μίλησες με το γιατρό σου? Όλα καλά? 

Αργησα λιγακι να του μιλησω γιατι ειχε δουλεια. Λοιπον του ειπα για τα πετρωματα και τι ακριβως νιωθω και με ρωτησε αν εχω αιμα.Του ειπα πως οχι και μου ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο και να συνεχισω με το μαγνησιο και ειμαστε ενταξει.Εγω τον ρωτησα ξανα φυσικα απο το αγχος μου μηπως πρεπει να με δει αλλα με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας με αυτες τις συσπασεις σε αυτη την εβδομαδα κυησης. Εγω φυσικα του ειπα αν αυξηθουν θα τον παρω ξανα τηλ. και μου ειπε να τον παρω αλλα να μην αγχωνομαι οτι δεν ειναι τιποτα.

πρίν από 45 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κ γω την εχω εδω τη μανα μου κ τσακωνομαστε. Της λεω οτι με το μωρο θα ζηταω σε οποιον ερχεται αν μπορει να βγαζει τα παπουτσια του και μου λεει οτι μπορει να κανω καποιον να αισθανθει ασχημα. Κ πως δεν ειναι ευκολο να το πω γιατι θα με λενε ξινή. Εχουμε μια ωρα που της λεω αρα και αμα ο αλλος βηχει στη μουρη του να μην πω τπτ γιατι δεν ειναι ευγενικο. Κ μου λεει αλλο αυτο. Εκει θα το πεις. Με εχει συγχυσει η παλαβη. Δεν εχω και ηρεμιστικα, οχι για μενα, για κεινη να της ριξω στον καφε να κελαηδαει χαχαχα

Εγω αυτο με τα παπουτσια το εκανα παντα και δεν με νοιαζει αν με παρεξηγησουν γιατι μου φαινεται απολυτα λογικο. Στο δρομο παταμε ενα σωρο βρωμιες,στις καφετεριες στις τουαλετες..γιατι αυτα να μπαινουν στο σαλονι μου ? :mrgreen:  Εχω ωραιες παντοφλιτσες για οποιον ερχεται και ειμαστε ενταξει  :D

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αργησα λιγακι να του μιλησω γιατι ειχε δουλεια. Λοιπον του ειπα για τα πετρωματα και τι ακριβως νιωθω και με ρωτησε αν εχω αιμα.Του ειπα πως οχι και μου ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο και να συνεχισω με το μαγνησιο και ειμαστε ενταξει.Εγω τον ρωτησα ξανα φυσικα απο το αγχος μου μηπως πρεπει να με δει αλλα με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας με αυτες τις συσπασεις σε αυτη την εβδομαδα κυησης. Εγω φυσικα του ειπα αν αυξηθουν θα τον παρω ξανα τηλ. και μου ειπε να τον παρω αλλα να μην αγχωνομαι οτι δεν ειναι τιποτα.

Εγω αυτο με τα παπουτσια το εκανα παντα και δεν με νοιαζει αν με παρεξηγησουν γιατι μου φαινεται απολυτα λογικο. Στο δρομο παταμε ενα σωρο βρωμιες,στις καφετεριες στις τουαλετες..γιατι αυτα να μπαινουν στο σαλονι μου ? :mrgreen:  Εχω ωραιες παντοφλιτσες για οποιον ερχεται και ειμαστε ενταξει  :D

Ωραία! Όλα καλά λοιπόν! 

preg.png

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ρε κορίτσια συγνώμη αν γίνω αηδιαστικη αλλά έχω ένα θέμα..πριν 3-4 μέρες πήγα τουαλέτα και τα κόπρανα ήταν μαααυρα τελείως επίσης στο χαρτί ήταν σαν αρκετό σκούρο πράσινο χρώμα...και σήμερα το ξανά έπαθα..τι είναι αυτό;και πάλι συγνώμη για την περιγραφή αλλά έχω φοβηθεί

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Κωνσταντίνα16 είπε:

Ρε κορίτσια συγνώμη αν γίνω αηδιαστικη αλλά έχω ένα θέμα..πριν 3-4 μέρες πήγα τουαλέτα και τα κόπρανα ήταν μαααυρα τελείως επίσης στο χαρτί ήταν σαν αρκετό σκούρο πράσινο χρώμα...και σήμερα το ξανά έπαθα..τι είναι αυτό;και πάλι συγνώμη για την περιγραφή αλλά έχω φοβηθεί

Αν παιρνεις σιδηρο μη φοβασαι. Ειναι απο αυτοοοο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Παιρνεις σιδηρο? Αν ναι απο αυτο ειναι

0EKFp2.png

Δεν μας αηδιαζεις καθολου,σημερα ολο για τετοια συζηταμε χαχα

Παιρνεις σιδηρο?Αν ναι ειναι το πιθανοτερο απο αυτο

• Χαχα 1

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Ναι ευτυχως ολα ενταξει ηταν καθησυχαστικος.

Μπραβο κοριτσι. Κ μενα τα ιδια μου χει πει. Οτι ειναι φυσιολογικες καποιες συσπασεις. Ειδικα οι τοπικες ομως ειναι πολυ περιεργες. Γινεται βουναλακι η μια μερα και η αλλη ειναι κανονικη. Ειναι και λιγο τρομακτικο βεβαια, λες και ειναι εξωγηινη κοιλια. Παντως σιγουρα δεν ειναι το μωρο. Ειναι διαφορετικη η αισθηση οταν ειναι το μωρακι.

Καλε κοριτσια τι συντονισμοοοοος??? Χαχαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αν παιρνεις σιδηρο μη φοβασαι. Ειναι απο αυτοοοο. 

Ναι το έχω ξεκινήσει αλλά το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες..αμέσως έτσι γίνεται;ιουυ

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Παιρνεις σιδηρο? Αν ναι απο αυτο ειναι

Ιού και αυτό θα έχω συνεχεια δλδ;

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Δεν μας αηδιαζεις καθολου,σημερα ολο για τετοια συζηταμε χαχα

Παιρνεις σιδηρο?Αν ναι ειναι το πιθανοτερο απο αυτο

Χαχαχα όντως σήμερα το έχει η μέρα..

Το έχεις και εσύ αυτο;εννοώ παίρνεις σίδηρο και είναι κ εσένα έτσι;

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Ναι το έχω ξεκινήσει αλλά το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες..αμέσως έτσι γίνεται;ιουυ

Απο την πρωτη μερα κ ετσι θα ειναι απο δω κ περα μη τρομαζεις χαχα

0EKFp2.png

Ιού και αυτό θα έχω συνεχεια δλδ;

Ναι απο δω κ στο εξης θα ναι πως να το πω κομψα??? Χρωματος κυπαρισσί χαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Μπραβο κοριτσι. Κ μενα τα ιδια μου χει πει. Οτι ειναι φυσιολογικες καποιες συσπασεις. Ειδικα οι τοπικες ομως ειναι πολυ περιεργες. Γινεται βουναλακι η μια μερα και η αλλη ειναι κανονικη. Ειναι και λιγο τρομακτικο βεβαια, λες και ειναι εξωγηινη κοιλια. Παντως σιγουρα δεν ειναι το μωρο. Ειναι διαφορετικη η αισθηση οταν ειναι το μωρακι.

Καλε κοριτσια τι συντονισμοοοοος??? Χαχαχαχα

Αστα αλιεν εγινε η κοιλια μου χαχα..ευτυχως ολα καλα

Ε σημερα με τοσο σκ@τοσυζητηση πως να μη συντονιστουμε χαχα :P Τα εχουμε μαθει απ'εξω!

• Χαχα 3

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Ο Σίδηρος είναι όπως σου έγραψαν τα κοριτσια 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...