Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

@Smile89 εκεί που πήγε τώρα η τυπισσα στην Ζαπουνίδου είναι φιλη μου από εκεί πήρα για τον γαμο 

Το δευτερο μαγαζι? 

nlmNp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Nicol_ είπε:

Που ειστε? Αθηνα?

Εμεις πατρα αλλα γενικα το σπιτι ετσι οπως ειναι εχουμε πολυ ζεστη το καλοκαιρι κ πολυ κρυο το χειμωνα ακομα ειμαστε στο ζεστο κομματι! Μολις πιασουν καλα τα κρυα θα ξεπαγιαζουμε

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Παντως το μαγαζί με τα κοσμήματα στο  shopping star σήμερα ήταν φανταστικό! 

Αχ μην αρχίζετε πάλι με τα δρακουλινια!! Εγώ έφαγα μισό προφιτερόλ και πάνω που πήγε να με πάρει ο ύπνος η Μπέμπα μάλλον κωλοτουμπα έκανε! Σήμερα την έχει πιάσει παροξυσμός και όλο κουνιέται! 

preg.png

πρίν από 28 λεπτά , palmoira είπε:

Αχ μην αρχίζετε πάλι με τα δρακουλινια!! Εγώ έφαγα μισό προφιτερόλ και πάνω που πήγε να με πάρει ο ύπνος η Μπέμπα μάλλον κωλοτουμπα έκανε! Σήμερα την έχει πιάσει παροξυσμός και όλο κουνιέται! 

Από εκεί πήρα της κουμπάρας μου το δώρο όντως υπέροχα κοσμήματα! 

Τι ωραία η μικρούλα σου έχει όρεξη σήμερα :wub:

Εμενα μάλλον αυτό ήταν.. όσο έφαγα έφαγα.. Από σήμερα δεν μπορώ σχεδόν τίποτα να φάω, μόνο ροδάκινο έφαγα με ευχαρίστηση. 

Επισης έγινε η “δουλεια” ..τόση κουβέντα βοήθησε 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Εμενα μάλλον αυτό ήταν.. όσο έφαγα έφαγα.. Από σήμερα δεν μπορώ σχεδόν τίποτα να φάω, μόνο ροδάκινο έφαγα με ευχαρίστηση. 

Γιουπι!! Ξαλάφρωσες επιτέλους! Θα μπεις σε ρυθμό μην ανησυχείς απλά μην το αφήνεις πολλές μέρες. Θα μου στείλεις πμ το μαγαζί? Εάν έχει site θα μπω να χαζέψω. Παρα πολύ ωραία πράγματα ακριβώς στο στυλ που μου αρέσει! Γιατί δεν μπορείς να φας? Αναγούλες? 

preg.png

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αχαχαχαχαχαχα. Καλομελετα κ ερχεται που λενε. Αντε σε 3 μερες παλι χαχα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 35 λεπτά , palmoira είπε:

Palmoira νιώθεις το μωρο? Καταλαβαινεις οταν αλλαζει θεση?

DanXp2.png

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Γιουπι!! Ξαλάφρωσες επιτέλους! Θα μπεις σε ρυθμό μην ανησυχείς απλά μην το αφήνεις πολλές μέρες. Θα μου στείλεις πμ το μαγαζί? Εάν έχει site θα μπω να χαζέψω. Παρα πολύ ωραία πράγματα ακριβώς στο στυλ που μου αρέσει! Γιατί δεν μπορείς να φας? Αναγούλες? 

Αναγουλες ναι καλως ήρθαν.. μασάω καμία τσίχλα να με ηρεμεί λίγο. 

Σου στείλω το όνομα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...