Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα με εχει πιασει σπαστικο και τελικά αντι για υποβρυχιο βγαινει φουσκωτο. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Παντως το μελακι Βοηθαει λενε και η βρωμη το πρωί γαλαβρωμη μελι αποξηραμενα φρουτα εφυγεεεεεεες!!!! 

Θα γινω γραφική το ξερω το χω ξανα πει ΜΙΛΚΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑ η λυση στην κριση!!! 

Ειμαι με κουβερτατωρα.... αχ κι εγώ θα το ευχαριστηθω θα μου βαζει μεσα σπιτι ξυλα πανω σε καρεκλα να ριχνω και κανενα οτανλειπει!! 

Αχαχαχαχα και εγω γελασα πολυ με το υποβρύχιο!

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nicol_ είπε:

Ααχ σαν τον δικο μου και ο δικος σου? Καμια φορα βράδυ που  θελω να φαω οπωσδήποτε κατι χαζο πχ πατατακια μου λεει: φαε ενα γιαουρτακι :roll:

Ναι του λεω τρελο κεφι με το γιαουρτι..

Την ιδια βλακεία μου απαντα κι εμένα! Τελικα εκεινα τα δρακουλινια δεν τα φαγα που λεγαμε. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Την ιδια βλακεία μου απαντα κι εμένα! Τελικα εκεινα τα δρακουλινια δεν τα φαγα που λεγαμε. 

Ααααχ δεν ειναι να βασιζεσαι στους δικους μας..γιαυτο και εγω οταν παω σούπερ προμηθεύομαι τα κατάλληλα και τα εχω στο ντουλαπι για εκτακτες λιγουρες χιχιχι!

• Χαχα 1

DanXp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα με εχει πιασει σπαστικο και τελικά αντι για υποβρυχιο βγαινει φουσκωτο. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Παντως το μελακι Βοηθαει λενε και η βρωμη το πρωί γαλαβρωμη μελι αποξηραμενα φρουτα εφυγεεεεεεες!!!! 

Ειμαι με κουβερτατωρα.... αχ κι εγώ θα το ευχαριστηθω θα μου βαζει μεσα σπιτι ξυλα πανω σε καρεκλα να ριχνω και κανενα οτανλειπει!! 

Χαχαχαχ Αχχ δάκρυσα τι καλα!! Πάντως αγαπη κάθε μέρα έβαζα γάλα με βρώμη και μπισκότα βρώμης και τίποτα!! 

Μιλκο και ζαμπονοτυροπιτα να δεις Χαχαχαχ 

Και εμείς με το καλό όταν σφίξουν τα κρύα θα το ανάψουμε για πρώτη φορά 

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Εννοειτε θα το εχει ετοιμο εμεις με σεντονακι ειμαστε ακομα κ σκεψου οτι χθες κοιμηθικαμε με κλειστες μπαλκονοπορτες 

Γενικα λενε οτι βοηθανε τα προιοντα ολικης παντως τωρα δε ξερω δοκιμαστε το μιλκο με τυροπιτα ειναι εγγύηση παντως χαχα!! Μη σου πω με λουκανικοπιτα

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Χαχαχαχ Αχχ δάκρυσα τι καλα!! Πάντως αγαπη κάθε μέρα έβαζα γάλα με βρώμη και μπισκότα βρώμης και τίποτα!! 

Μιλκο και ζαμπονοτυροπιτα να δεις Χαχαχαχ 

Και εμείς με το καλό όταν σφίξουν τα κρύα θα το ανάψουμε για πρώτη φορά 

Ροδοπακι μπουγατσα??? Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Εννοειτε θα το εχει ετοιμο εμεις με σεντονακι ειμαστε ακομα κ σκεψου οτι χθες κοιμηθικαμε με κλειστες μπαλκονοπορτες 

Γενικα λενε οτι βοηθανε τα προιοντα ολικης παντως τωρα δε ξερω δοκιμαστε το

Εισαι σε αλλη χωρα!!!??? Χαχαχα Χαχαχα κουβερτα κι λεπτο παπλωμα εμεις. 

Βαλτε STARRRRRRR!!! Στις διαφημισεις παλι... 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Vasoth. είπε:

Γενικα λενε οτι βοηθανε τα προιοντα ολικης παντως τωρα δε ξερω δοκιμαστε το μιλκο με τυροπιτα ειναι εγγύηση παντως χαχα!! Μη σου πω με λουκανικοπιτα

Σεντονακι?? Καλε εμεις κουβερτα και κρυωνουμε.. 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...