Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Όχι βρε δεν παγώνουν! Απλά ενεργοποιούν καλύτερα όταν είναι λίγο παγωμένα. Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά δε λες? 

Μηπως το παρακάναμε με τη σκ@τοσυζητηση? Χαχαχαχαχα Εγκυμοσυνη...η ωραιότερη περίοδος της γυναίκας!! Χαχαχαχαχα

Ναι ναι η ωραιότερη!!! Παχαινουμε, ειμαστε μες τα υγρα συνεχεια, πονανε τα βυζια μας, αλλαζουμε συνηθειες εχουμε αγχος, στουμπωνει ο απαυτος μας, εχουμε τριχοφυία, δεν κανουμε σεξ συνηθως!!! ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!! Τουλαχιστον βγαινει παιδι!!! Χαχαχα Χαχαχα 

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αχαχαχαχαχα δεν το συζητω!Αφου λεω στον αντρα μου για τις δυσκοιλιοτητες μου και τι κανω καθε φορα και μου λεει οτι ειναι πολυ σεξι :razz: χαχαχα 

Σουφλε σοκολάτας? ????? Πεθαινω!! Τρελαινομαι!! Αχ Κακουργα...θα ψαχνω σουφλε μετα το φαγητο

Χεχεχε 

• Χαχα 6

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ παίρνω τώρα 2 κουταλιές το βράδυ και 2 το πρωί και πηγα μετά από 3 ημέρες...Ευτυχως πριν έβαλα υπόθετο γλυκερινης γιατί δεν άντεχα άλλο. Είναι μέχρι να πάρει μπρος...πόσες μέρες έχεις να πας τουαλέτα? Εάν είσαι κοντά στις 3 βάλε υπόθετο γλυκερινης (στην κατάψυξη και με λίγο σαπούνι) και συνέχισε το duphalac όπως σου είπε ο γιατρός σου μέχρι να μπεις σε ρυθμό. 

Νικολ τα έχεις στην κατάψυξη? Εάν όχι, βαλτα και θα δεις διαφορά. Επίσης με το που το βάζεις πρέπει να κρατηθείς για λιγη ώρα για να έχει καλύτερη δράση. Καλό είναι να περπατήσεις λίγο μέσα στο σπίτι. Έχει τύχει και σε εμένα να χρειαστεί να βάλω και 2 φορές την ίδια ημέρα. Ευτυχως δεν έχουν καμία παρενέργεια.

Θα το δοκιμάσω και με κουταλιές το πρωί και υπόθετο. Την Τριτη πήγα και “έκλαψα”! Δεν θέλω να το περνάω αυτό δεν κάνει κιολας τοσες μερες και σκέφτομαι μετά με τον σίδηρο μηπως δυσκολέψει και άλλο.  Σε ευχαριστώ πολύ! 

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Θα το δοκιμάσω και με κουταλιές το πρωί και υπόθετο. Την Τριτη πήγα και “έκλαψα”! Δεν θέλω να το περνάω αυτό δεν κάνει κιολας τοσες μερες και σκέφτομαι μετά με τον σίδηρο μηπως δυσκολέψει και άλλο.  Σε ευχαριστώ πολύ! 

Εμενα το σιδηρο με στελνει... 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Πιστευω με το υπόθετο θα πας. Απλα κράτησε το οσο μπορεις για να δρασει. Εγω δεν μπορω να το κραταω πολυ αλλα οταν κανω υπομονη τοτε τα καταφερνω χαχα. Επισης νομιζω δεν κανει να σφιγγομαστε πολυ στην τουαλετα

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα! Κ γω υποφερω. Να φανταστεις παιρνω και ντουφαλακ και υποθετα και γαλα μαγνησιας κ εχει τυχει να κανω και μια βδομαδα χωρις να δω λευτερια!! Δραμα.

Αχ τυχερουλες οσες εχετε τζααακι. Εγω δεν εχω :( Κ σταματηστε να μιλατε για γλυκα. Αυτο το οτι η εγκυμοσυνη ειναι η καλυτερη περιοδος της γυναικας λογικα αντρας θα το χει βγαλει, δεν εξηγειται. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα! Κ γω υποφερω. Να φανταστεις παιρνω και ντουφαλακ και υποθετα και γαλα μαγνησιας κ εχει τυχει να κανω και μια βδομαδα χωρις να δω λευτερια!! Δραμα.

Αχ τυχερουλες οσες εχετε τζααακι. Εγω δεν εχω :( Κ σταματηστε να μιλατε για γλυκα. Αυτο το οτι η εγκυμοσυνη ειναι η καλυτερη περιοδος της γυναικας λογικα αντρας θα το χει βγαλει, δεν εξηγειται. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα εκλαψα συμπεθέρα!!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Όχι Μπεμπουλα να μην το αφήνεις πολύ και να μη ζορίζεσαι. Βάλε ένα υπόθετο και συνέχισε το σιρόπι. 

preg.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχ Μπαα ούτε άντρας εκτός αν έχει περάσει τέλεια αυτή την περιοδο!!:rolleyes: 

Εντάξει κατάλαβα υπάρχουν και χειρότερα δλδ.. Δεν με ενοχλούν οι μερες όσο η ύστατη στιγμή που νομίζεις πως βγαίνει κανα υποβρύχιο από εκεί μέσα!χαχαχα συγνώμη ΤΕΛΟΣ η καφέ συζήτηση αλλάζουμε θέμα! 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Μαυρος χαμος!! 

Απο το σουφλε.... πεσαμε στο αχλαδακι... :(

Χαχα στη κυριολεξια μαυρος!! Κ μενα μου κανει καλο το σίδηρο ευτυχως!!

Ανυπομωνω κ εγω για το τζακι αλλα ειναι νωρις ακομα δε κανει τοσο κρυο σε μας θα αργησουμε να το αναψουμε!! Τουλαχιστον φετος που δε δουλευω θα το ευχαριστηθω!!!

Εγω εχω εκμεκ ελατε να κερασω!!

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Μαυρος χαμος!! 

Σου έκοψε αχλαδακι για να ξεχάσεις το σουφλέ; Δεν γίνεται ετσι μανιτσα μου πες του!!

πρίν από 6 λεπτά , palmoira είπε:

Όχι Μπεμπουλα να μην το αφήνεις πολύ και να μη ζορίζεσαι. Βάλε ένα υπόθετο και συνέχισε το σιρόπι. 

Όχι δεν ζορίζομαι για αυτό και πονάω τόσο. Θα βάλω παλμοιρα μου και θα συνεχίσω μέχρι να βρω ρυθμό οπως λες 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Χαχαχ Μπαα ούτε άντρας εκτός αν έχει περάσει τέλεια αυτή την περιοδο!!:rolleyes: 

Εντάξει κατάλαβα υπάρχουν και χειρότερα δλδ.. Δεν με ενοχλούν οι μερες όσο η ύστατη στιγμή που νομίζεις πως βγαίνει κανα υποβρύχιο από εκεί μέσα!χαχαχα συγνώμη ΤΕΛΟΣ η καφέ συζήτηση αλλάζουμε θέμα! 

Χαχαχα Χαχαχα με εχει πιασει σπαστικο και τελικά αντι για υποβρυχιο βγαινει φουσκωτο. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Παντως το μελακι Βοηθαει λενε και η βρωμη το πρωί γαλαβρωμη μελι αποξηραμενα φρουτα εφυγεεεεεεες!!!! 

Θα γινω γραφική το ξερω το χω ξανα πει ΜΙΛΚΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑ η λυση στην κριση!!! 

Just now, Vasoth. είπε:

Χαχα στη κυριολεξια μαυρος!! Κ μενα μου κανει καλο το σίδηρο ευτυχως!!

Ανυπομωνω κ εγω για το τζακι αλλα ειναι νωρις ακομα δε κανει τοσο κρυο σε μας θα αργησουμε να το αναψουμε!! Τουλαχιστον φετος που δε δουλευω θα το ευχαριστηθω!!!

Ειμαι με κουβερτατωρα.... αχ κι εγώ θα το ευχαριστηθω θα μου βαζει μεσα σπιτι ξυλα πανω σε καρεκλα να ριχνω και κανενα οτανλειπει!! 

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Μαυρος χαμος!! 

Ααχ σαν τον δικο μου και ο δικος σου? Καμια φορα βράδυ που  θελω να φαω οπωσδήποτε κατι χαζο πχ πατατακια μου λεει: φαε ενα γιαουρτακι :roll:

Ναι του λεω τρελο κεφι με το γιαουρτι..

DanXp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σου έκοψε αχλαδακι για να ξεχάσεις το σουφλέ; Δεν γίνεται ετσι μανιτσα μου πες του!!

Όχι δεν ζορίζομαι για αυτό και πονάω τόσο. Θα βάλω παλμοιρα μου και θα συνεχίσω μέχρι να βρω ρυθμό οπως λες 

Πεεεεεεεςς ταααααααα!!!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...