Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσάκια μου σας φιλώ όλες!

@palmoira μια ερώτηση. Το duphalac ποτε σκοπεύει να λειτουργήσει;; Μου είπε να το παρω για τρία βραδυα δυο κουταλιές. Σήμερα θα παρω την τριτη δόση αλλα μέχρι τώρα δεν...... Η φαρμακοποιός όταν ρώτησα ποτε θα... μου λέει αύριο κιολας. Μου είπε βέβαια ο γιατρος να το συνεχίσω αν χρειάζεται. Μήπως να δοκιμάσω τα υποθετα γιατί δεν βλέπω φως 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

@palmoira μια ερώτηση. Το duphalac ποτε σκοπεύει να λειτουργήσει;; Μου είπε να το παρω για τρία βραδυα δυο κουταλιές. Σήμερα θα παρω την τριτη δόση αλλα μέχρι τώρα δεν...... Η φαρμακοποιός όταν ρώτησα ποτε θα... μου λέει αύριο κιολας. Μου είπε βέβαια ο γιατρος να το συνεχίσω αν χρειάζεται. Μήπως να δοκιμάσω τα υποθετα γιατί δεν βλέπω φως 

Αυτο ειναι για τουαλετα?? :roll:

nlmNp2.png

Κοριτσάκια τι κανετε?? Πως ειστε σήμερα? Εγω σημερα  βγηκα για καφεδακι το πρωι και μετα μαζευτηκα για μαγειρεμα. Τι καλο θα φατε σήμερα?  Εγω εκανα ενα απο τα αγαπημενα μου..κεφτεδακια στη γαστρα με πατάτες :x 

πρίν από 12 λεπτά , Beboula25 είπε:

Εμενα μου έδωσε υποθετα γλυκερινης αλλα ουτε αυτα με πιανουν πάντα. 

DanXp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Αυτο ειναι για τουαλετα?? :roll:

Ναι:mrgreen:

πρίν από 4 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσάκια τι κανετε?? Πως ειστε σήμερα? Εγω σημερα  βγηκα για καφεδακι το πρωι και μετα μαζευτηκα για μαγειρεμα. Τι καλο θα φατε σήμερα?  Εγω εκανα ενα απο τα αγαπημενα μου..κεφτεδακια στη γαστρα με πατάτες :x 

Αχ τι θα κάνω Χαχαχ! Ευχαριστώ Νικολ μου εσυ πως είσαι σήμερα; Ωραίο φαγητακι σαν να ένιωσα καλύτερα τώρα στην ιδέα 

Γεια σας κοριτσουδια!! Ποσο τελειος καιρος!! Αγαπω!! Χουχουλιασμα, διαβασμα, ζεστο καφεδακι με κεικ παντα διπλα χαχα. Εγω εφτιαξα κρεατοσουπα με λαχανικα. Την τσακισαμε. 

@Beboula25 μπεμπουλα εγω το ντουφαλακ το πινω καθε βραδυ και καθε πρωι νηστικη ολες τις μερες εκτος αν το ξεχασω καμια. Δεν με πιανει παντα, αλλα κατι ψιλοκανει. Αν εχεις πανω απο 3 μερες που δεν εχεις παει τουαλετα, παρε υποθετο, δεν κανει να μενεις τοσες μερες χωρις. Ειναι μεγαλο βασανο αυτο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αχ τι θα κάνω Χαχαχ! Ευχαριστώ Νικολ μου εσυ πως είσαι σήμερα; Ωραίο φαγητακι σαν να ένιωσα καλύτερα τώρα στην ιδέα 

Πωπω ευτυχώς δεν εχω θεμα ισα ισα!! 

nlmNp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Beboula25 είπε:

Εγώ παίρνω τώρα 2 κουταλιές το βράδυ και 2 το πρωί και πηγα μετά από 3 ημέρες...Ευτυχως πριν έβαλα υπόθετο γλυκερινης γιατί δεν άντεχα άλλο. Είναι μέχρι να πάρει μπρος...πόσες μέρες έχεις να πας τουαλέτα? Εάν είσαι κοντά στις 3 βάλε υπόθετο γλυκερινης (στην κατάψυξη και με λίγο σαπούνι) και συνέχισε το duphalac όπως σου είπε ο γιατρός σου μέχρι να μπεις σε ρυθμό. 

πρίν από 13 λεπτά , Nicol_ είπε:

Νικολ τα έχεις στην κατάψυξη? Εάν όχι, βαλτα και θα δεις διαφορά. Επίσης με το που το βάζεις πρέπει να κρατηθείς για λιγη ώρα για να έχει καλύτερη δράση. Καλό είναι να περπατήσεις λίγο μέσα στο σπίτι. Έχει τύχει και σε εμένα να χρειαστεί να βάλω και 2 φορές την ίδια ημέρα. Ευτυχως δεν έχουν καμία παρενέργεια.

preg.png

πρίν από 10 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλα ειμαι σήμερα γιαυτο βγηκα και τη βολτιτσα μου :mrgreen:

Αχ αυτη η δυσκοιλιοτητα ειναι μεγαλο παίδεμα και μενα με εχει ταράξει.  Μια ετσι μια αλλιως κατι κανουμε..

DanXp2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Γεια σας κοριτσουδια!! Ποσο τελειος καιρος!! Αγαπω!! Χουχουλιασμα, διαβασμα, ζεστο καφεδακι με κεικ παντα διπλα χαχα. Εγω εφτιαξα κρεατοσουπα με λαχανικα. Την τσακισαμε. 

@Beboula25 μπεμπουλα εγω το ντουφαλακ το πινω καθε βραδυ και καθε πρωι νηστικη ολες τις μερες εκτος αν το ξεχασω καμια. Δεν με πιανει παντα, αλλα κατι ψιλοκανει. Αν εχεις πανω απο 3 μερες που δεν εχεις παει τουαλετα, παρε υποθετο, δεν κανει να μενεις τοσες μερες χωρις. Ειναι μεγαλο βασανο αυτο. 

Έλα αγαπη τι ωραίο το σκηνικό και ωραίο φαγητακι.. Ναι κάνω γύρω στις τρεις με τέσσερις μερες να πάω και όταν πάω έχω τεράστιο θέμα. Δεν ήξερα για νηστική λες να επηρεάζει που το πίνω λίγο μετά το φαγητό; Σκέφτηκα να το κάνω μια πρωί μια βράδυ. Σε ευχαριστώ! 

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πω πω τρελαινομαι για σουπιτσες!! Οσο για το χουχουλιασμα το λατρευω! Αναβω και το τζάκι εδω και 2 μερες που εχει κρυο και βουλιαζω στον καναπε..απολαυση!

• Μου αρέσει 3

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ παίρνω τώρα 2 κουταλιές το βράδυ και 2 το πρωί και πηγα μετά από 3 ημέρες...Ευτυχως πριν έβαλα υπόθετο γλυκερινης γιατί δεν άντεχα άλλο. Είναι μέχρι να πάρει μπρος...πόσες μέρες έχεις να πας τουαλέτα? Εάν είσαι κοντά στις 3 βάλε υπόθετο γλυκερινης (στην κατάψυξη και με λίγο σαπούνι) και συνέχισε το duphalac όπως σου είπε ο γιατρός σου μέχρι να μπεις σε ρυθμό. 

Νικολ τα έχεις στην κατάψυξη? Εάν όχι, βαλτα και θα δεις διαφορά. Επίσης με το που το βάζεις πρέπει να κρατηθείς για λιγη ώρα για να έχει καλύτερη δράση. Καλό είναι να περπατήσεις λίγο μέσα στο σπίτι. Έχει τύχει και σε εμένα να χρειαστεί να βάλω και 2 φορές την ίδια ημέρα. Ευτυχως δεν έχουν καμία παρενέργεια.

Τα εχω στο ψυγειο.. Κατάψυξη πρεπει? Δεν θα ειναι μετα σαν να βαζω παγακι στον πωπο?? Χαχα :razz:

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Τα εχω στο ψυγειο.. Κατάψυξη πρεπει? Δεν θα ειναι μετα σαν να βαζω παγακι στον πωπο?? Χαχα :razz:

Όχι βρε δεν παγώνουν! Απλά ενεργοποιούν καλύτερα όταν είναι λίγο παγωμένα. Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά δε λες? 

Μηπως το παρακάναμε με τη σκ@τοσυζητηση? Χαχαχαχαχα Εγκυμοσυνη...η ωραιότερη περίοδος της γυναίκας!! Χαχαχαχαχα

preg.png

πρίν από 20 λεπτά , Nicol_ είπε:

Εγω τραχανα κοκκινο με αυτο το κρυο πηγανει φουλ, χαμοςεγινε!!! 

Και λεω του αντρα μου θελω τωρα καφτο σουφλε Σοκολατας με παγωτό, εγωυοχι μου λέει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!! 

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Πω πω τρελαινομαι για σουπιτσες!! Οσο για το χουχουλιασμα το λατρευω! Αναβω και το τζάκι εδω και 2 μερες που εχει κρυο και βουλιαζω στον καναπε..απολαυση!

Εμεις δεν το χουμε αναψει ακόμη αλλα δεν θα λεγα κι οχι. 

nlmNp2.png

Just now, palmoira είπε:

Όχι βρε δεν παγώνουν! Απλά ενεργοποιούν καλύτερα όταν είναι λίγο παγωμένα. Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά δε λες? 

Μηπως το παρακάναμε με τη σκ@τοσυζητηση? Χαχαχαχαχα Εγκυμοσυνη...η ωραιότερη περίοδος της γυναίκας!! Χαχαχαχαχα

Αχαχαχαχαχα δεν το συζητω!Αφου λεω στον αντρα μου για τις δυσκοιλιοτητες μου και τι κανω καθε φορα και μου λεει οτι ειναι πολυ σεξι :razz: χαχαχα 

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγω τραχανα κοκκινο με αυτο το κρυο πηγανει φουλ, χαμοςεγινε!!! 

Και λεω του αντρα μου θελω τωρα καφτο σουφλε Σοκολατας με παγωτό, εγωυοχι μου λέει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!! 

Εμεις δεν το χουμε αναψει ακόμη αλλα δεν θα λεγα κι οχι. 

Σουφλε σοκολάτας? ????? Πεθαινω!! Τρελαινομαι!! Αχ Κακουργα...θα ψαχνω σουφλε μετα το φαγητο

• Χαχα 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...