Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ποσα έχετε γράψει και τόσο ευχάριστα! Πειράζει αν σκεφτώ κ εγω από τώρα το δωμάτιο;:mrgreen: Εμείς επειδή το ανακαινισαμε πρόσφατα το σπίτι τα δωμάτια τα έβαψα με αυτό το σκεπτικό. Και εγω έβαλα πολύ απαλό γκρι που μπορώ να το συνδυάσω και να του προσθέσω ότι θέλω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχα. Τελος. Πες στον αντρα σου οτι εκανες και γκαλοπ και μαλιστα χωρις να λαδωσεις και κερδισε η μαμα !!!!

@fairy-mary συμφωνω με @Smile89 μαξιμος και αριαδνη

Εννοείται Χαχαχα 

πρίν από 28 λεπτά , palmoira είπε:

Δεν πρόλαβα να ψηφίσω αλλά Αναστασία θα ψήφιζα!!

Ετσι ετσι μια ψήφος ακομη!! 

πρίν από 27 λεπτά , Vasoth. είπε:

Αδαμαντια κ χριστινα 

Ειναι πολυ ωραια και τα δυο!! 

πρίν από 24 λεπτά , marirene είπε:

@Smile89 ήμουν σίγουρη ότι το έβαλες 2ο για να μας μπερδέψεις! αλλά είδες πόσο αντικειμενικές είμαστε όλες!!!

@nanoula90 τί γλυκός πεθερός!!! :confused: εμένα κάτι τέτοια με εκνευριζουν....

Χαχαχα λαμογιοοοοο με τσακωσες. 

Κι εμεναμε τσατιζουν πολυ. 

πρίν από 18 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καμια δεν βλεπει  shopping star?? :razz:

Εγωωωω!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κοριτσια ποσα έχετε γράψει και τόσο ευχάριστα! Πειράζει αν σκεφτώ κ εγω από τώρα το δωμάτιο;:mrgreen: Εμείς επειδή το ανακαινισαμε πρόσφατα το σπίτι τα δωμάτια τα έβαψα με αυτό το σκεπτικό. Και εγω έβαλα πολύ απαλό γκρι που μπορώ να το συνδυάσω και να του προσθέσω ότι θέλω. 

Σκεψου καλεεεεε!! 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Εννοείται θα σκεφτεις απο τωρα :) και εγω ενα σωρο σχεδια απο την αρχη εκανα :x

Το γκρι μου αρέσει κ μενα πολυ. 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Nicol_ είπε:

Εννοείται θα σκεφτεις απο τωρα :) και εγω ενα σωρο σχεδια απο την αρχη εκανα :x

Το γκρι μου αρέσει κ μενα πολυ. 

Όλα τα σκέφτομαι μέχρι το σχολείο έχω φτάσει χαχαχαχ μετά κοιμήθηκα! Σήμερα θα δω την συνέχεια :tongue:

• Χαχα 1

Καλησπέρα στα ορεξατα μου κορτσουδια!ωραία θεματάκια βλέπω!! Τι ωραία!! Όλες οι επιλογές τέλειες! Επίσης Ν ευχηθώ με τη σειρά Μ με το καλο στις νέες μανούλες!!εύχομαι καλές Κ τελειομηνες εγκυμοσύνες! Εγώ έχω ένα άγχος Γτ δεν το ακούω το μωρό..λέτε Ν έπαθε κάτι?καμιά φορά αν νιώσω κα τι κατευθείαν με ενοχλεί το έντερο..Η καλή σκέψη είναι ότι τα πατάει Κ λογικά με ενοχλούν οπότε είναι Καλά..Η κακή σκέψη είναι ότι κάτι έπαθε.. ουφ... Η κοιλιά φουσκώνει..οι καουρές καουρές..Η θηλές πονάνε! Αλλά Ο φόβος φόβος..Μήπως απλά δεν κλωτσάει δυνατά?είναι ήσυχο?Ο πλακούντας παίζει ρόλο Π ει είναι πρόσθιος?το ξαναρώτησα αυτό Αλλά θέλω ξανα απάντηση..μη με βρισετε....

πρίν από 1 λεπτό , oneira_glyka είπε:

Καλησπέρα στα ορεξατα μου κορτσουδια!ωραία θεματάκια βλέπω!! Τι ωραία!! Όλες οι επιλογές τέλειες! Επίσης Ν ευχηθώ με τη σειρά Μ με το καλο στις νέες μανούλες!!εύχομαι καλές Κ τελειομηνες εγκυμοσύνες! Εγώ έχω ένα άγχος Γτ δεν το ακούω το μωρό..λέτε Ν έπαθε κάτι?καμιά φορά αν νιώσω κα τι κατευθείαν με ενοχλεί το έντερο..Η καλή σκέψη είναι ότι τα πατάει Κ λογικά με ενοχλούν οπότε είναι Καλά..Η κακή σκέψη είναι ότι κάτι έπαθε.. ουφ... Η κοιλιά φουσκώνει..οι καουρές καουρές..Η θηλές πονάνε! Αλλά Ο φόβος φόβος..Μήπως απλά δεν κλωτσάει δυνατά?είναι ήσυχο?Ο πλακούντας παίζει ρόλο Π ει είναι πρόσθιος?το ξαναρώτησα αυτό Αλλά θέλω ξανα απάντηση..μη με βρισετε....

Ετσι αγχωμενη ημουν και εγω χθες. Μεχρι τα κλαμματα εβαλα απο το αγχος μου. Αλλα δεν ωφελεί και καπου ολο αυτο. Σιγουρα δεν το αποφεύγουμε παντα αλλα δεν μας κανει καλο να σκεφτομαστε αρνητικα και να αγχωνομαστε. Ουτε μπορουμε να ειμαστε καθε μερα για υπερηχο οπως και εγω θα ηθελα :razz:

Οποτε θετικες σκέψεις. Ολα ειναι μια χαρα δεν υπαρχει λογος να μην ειναι. Εμεις θα προσέχουμε οσο μπορούμε κ η φυση θα κανει τη δουλεια της.

Προσθιο πλακουντα εχω και εγω. Και διαβασα οτι παιζει ρολο στο πως νιώθουμε το μωρο. Αργουμε λιγο παραπανω συμφωνα με το βιβλιο που εχω

DanXp2.png

πρίν από 32 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ετσι αγχωμενη ημουν και εγω χθες. Μεχρι τα κλαμματα εβαλα απο το αγχος μου. Αλλα δεν ωφελεί και καπου ολο αυτο. Σιγουρα δεν το αποφεύγουμε παντα αλλα δεν μας κανει καλο να σκεφτομαστε αρνητικα και να αγχωνομαστε. Ουτε μπορουμε να ειμαστε καθε μερα για υπερηχο οπως και εγω θα ηθελα :razz:

Οποτε θετικες σκέψεις. Ολα ειναι μια χαρα δεν υπαρχει λογος να μην ειναι. Εμεις θα προσέχουμε οσο μπορούμε κ η φυση θα κανει τη δουλεια της.

Προσθιο πλακουντα εχω και εγω. Και διαβασα οτι παιζει ρολο στο πως νιώθουμε το μωρο. Αργουμε λιγο παραπανω συμφωνα με το βιβλιο που εχω

Με ανακουφισες Ν Σ πω την αλήθεια! Κοίτα δεν μπορώ Ν πω ότι με αφήνουν Ν κάτσω Ούτε κλάματα Ν βάλω..Μ κάνουν καλό τα μικρά Μ..απλά έχω ένα εσωτερικό άγχος..το οποίο μένει Κ μέσα Γτ ξεχνάω Ν το μοιραστώ..:lol:

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως Νικόλ Μ!!

πρίν από 31 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Με ανακουφισες Ν Σ πω την αλήθεια! Κοίτα δεν μπορώ Ν πω ότι με αφήνουν Ν κάτσω Ούτε κλάματα Ν βάλω..Μ κάνουν καλό τα μικρά Μ..απλά έχω ένα εσωτερικό άγχος..το οποίο μένει Κ μέσα Γτ ξεχνάω Ν το μοιραστώ..:lol:

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως Νικόλ Μ!!

Να εισαι καλα δεν εκανα κατι.Ολες μας εδω μοιραζόμαστε τα ιδια αγχη και καταλαβαινομαστε. Εγω τα λεω και στον αντρα μου και με βοηθαει να δω τα πράγματα καθαρά και να ηρεμησω.Αυριο θα εισαι καλυτερα θα δεις ❤

DanXp2.png

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Κ μενα με εκνευριζουν γενικα αυτα, αλλα τι να κανεις βρε κοριτσι μου. Να τσακωθεις? Ενω δεν εχει γεννηθει ακομα? Οποτε εβαλα νερο στο κρασι μου, πηρα βαθια ανασα μολις το ακουσα και ολα καλα. Το σημαντικο ειναι να ειναι καλα το μωρο κ υγιες, μονο αυτο με νοιαζει.

καλημερα!!! πώς τα πάτε σήμερα κορίτσια με την κακοκαιρία?

@nanoula90 εννοείται δεν τσακωνόμαστε... απλά να τα λέμε μεταξύ μας να μας φεύγει η τσαντίλα! :-D 

17 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καμια δεν βλεπει  shopping star?? :razz:

εγώ δεν βλέπω σχεδόν ποτέ τηλεόραση... μόνο παιδικά που βάζω στη μεγάλη μου...

17 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

γιατί να πειράζει?!!??! αυτά είναι τα ωραία!!

13 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

πόσο εβδομάδων είσαι?

κ εγώ πολύ ανακατοσούρα βρε παιδί μου... κ μου μυρίζουν περίεργα κάποια πράγματα... να δω πότε θα περάσει όλο αυτό...

ερώτηση... έχετε σκεφτεί αν θα κάνετε το εμβόλιο της γρίπης? ειδικά όσες έχετε κ άλλα παιδάκια? εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά πέρσι, παρόλο που η κόρη μου (πρώτη της χρονιά στον παιδικό) ήταν εμβολιασμένη κολλήσαμε... κ εγώ πιο βαριά από όλους... η μικρή το πέρασε πολύ ελαφρυά αλλά εγώ ήμουν 3 εβδομάδες στο κρεβάτι αδύναμη, δεν μπορούσα να σηκωθώ να ασχοληθώ με τίποτα... κ μετά φυσικά κόλησε κ ο μικρό μου. κ δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι... θέλω να το συζητήσω με το γιατρό μου.

oi6Ip3.png

1 hour ago, marirene είπε:

@nanoula90 εννοείται δεν τσακωνόμαστε... απλά να τα λέμε μεταξύ μας να μας φεύγει η τσαντίλα! :-D 

πόσο εβδομάδων είσαι?

κ εγώ πολύ ανακατοσούρα βρε παιδί μου... κ μου μυρίζουν περίεργα κάποια πράγματα... να δω πότε θα περάσει όλο αυτό...

ερώτηση... έχετε σκεφτεί αν θα κάνετε το εμβόλιο της γρίπης? ειδικά όσες έχετε κ άλλα παιδάκια? εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά πέρσι, παρόλο που η κόρη μου (πρώτη της χρονιά στον παιδικό) ήταν εμβολιασμένη κολλήσαμε... κ εγώ πιο βαριά από όλους... η μικρή το πέρασε πολύ ελαφρυά αλλά εγώ ήμουν 3 εβδομάδες στο κρεβάτι αδύναμη, δεν μπορούσα να σηκωθώ να ασχοληθώ με τίποτα... κ μετά φυσικά κόλησε κ ο μικρό μου. κ δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι... θέλω να το συζητήσω με το γιατρό μου.

Καλημέρα κοριτσια, εχει αρκετο κρυο!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, marirene είπε:

πόσο εβδομάδων είσαι?

Καλημέρα! Σχετικά με το εμβόλιο μάλλον δεν θα το κάνω. Είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι λόγω αποκόλλησης και δεν νομίζω ότι θα με αφησει να επιστρέψω στη δουλειά. Γενικά επαφές πολλές δεν έχω με μικρά παιδιά πέρα από τα παιδιά φιλων και γνωστών. Θα ακουστω λίγο αυστηρή και κακιά αλλά για τους επόμενους μήνες θα αποφύγω τα πολλά πολλά.Εάν όμως ήμουν στη δουλειά μου που μπαινόβγαινω σε ιατρεία και νοσοκομεία και κυκλοφορούσα εξω σε μέτρο,λεωφορεία κτλ νομίζω ότι θα το έκανα. Καλό είναι να το συζητήσει η καθεμία με το γιατρό της. 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...