Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Κορίτσια Καλημέρα!Εγώ βγήκα Μ δική Μ ευθύνη.. δε γινόταν..Κ το μεσημέρι μας ξέχασαν για φαγητό..είχε λέει ερωτηματικά στα ονόματα μας Κ καμία δεν έκανε το κόπο να διευκρινίσει τι Θ γίνει. Κ όταν πήγε η διπλανή Μ Ν ρωτήσει η τραπεζοκομος έφευγε γτ λέει τελείωσε η βάρδια της.Τελικά με Τ πολλά μας έφεραν φαγητό..Κ σε λίγο ήρθε μια άλλη άνοιξε τη πόρτα Κ χαμογελώντας λέει...εσάς άφησαν νηστικες?λέμε ναι..Κ γέλασε Κ έφυγε..παιδιά Τ είδα όλα όχι τόσο σε μένα Αλλά στη διπλανη Μ Π γέννησε πρόωρα 23 εβδομάδες από λάθος γιατρού  Κ κλινικής.. Κ Δεν συννενοουνταν νεογνολογοι παιδίατροι Κ γυναικολόγοι Ν έχουν κοινή γραμμή για τη κοπέλα..Την τρελαναν..καταρχήν της έδωσαν χάπι απογαλακτισμόυ γτ πίστευαν δεν Θ επιβιώσει το μωρό μέσα στη μέρα..το μωρό φανταστείτε είναι χωρίς μηχανική υποστήριξη στη καρδιά.. Κ ξαφνικά αφού έχει κοπεί το γαλα της της λένε κόψε το χάπι Κ κανε αντλήσεις Ν δώσεις πρωτόγαλα...Κ εδώ έρχεται το άλλο κορυφαίο..Έρχεται η μαία μετα απο μιαμιση μέρα με το θήλαστρο Κ την. Δείχνει πως Θ βγάλει..Κ όταν μαθαίνει ότι την επόμενη Θ βγει γυρνάει στη νοσηλεύτρια Μ ύφος Κ λεει..ανοίξαμε το σετ για ένα εικοσιτετράωρο μόνο...δλδ το θέατρο του παραλόγου..Ακόμα Κ για δυο ώρες υποχρεούται Ν χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε αναλώσιμο...κρατήθηκα μην την αρπάξω πιο πολύ γιατί η κοπέλα προσπαθούσε Ν αντλήσει μη δημιουργήσω ταραχή Κ αγχωθεί..Είναι το λιγότερο απαράδεκτοι παιδιά...δε ξέρω τι άλλο Ν πω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

@Vasoth. μου δίκιο εχεις μια κατηγορία μονες μας ειμαστε. Εγιναν κ οι μανουλες απριλιου τωρα, Χαχαχα Χαχαχα μονες θα μεινουμε!!! :unsure:

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα οχι ρε σε πειράζω!! Καρκινος μρ ωροσκοπο δίδυμο εγω!!! 

Ωωωωωωωω καρκινακι??? Σ αγαπω ηδη. Αρα ταιριαζουμε ειμαι το αλλο σου μισο. Πες μου που εισαι κ τι κανεις τελος! Χαχαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 34 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ε οχι κ μονες σας!!! Μη ξεχνατε οτι ειμαστε κ μεις εδω, οι κατάσκοποι του Δεκέμβρη  :ph34r: χεχεχε

Καλημέρα!!

Εχεις δικιο χαχα!!θα μας ανοιξετε το δρομο.διδυμος ε? Οχι δεν ισχύει η διπροσωπια διπλωματες εισαστε ομως χαχα!!

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

<_< Ναι ναι διδυμακι, αλλα προς το τελος εεε πριν το καρκινακι, το διευκρινιζω. Γιατιιιιι ??? τι θες να πεις φιλη??? Οτι ειμαστε διπροσωπα ζωδια???? <_< 

Χαχαχαχα. Οχι ρε γμτ!! Απιστευτο οτι επεσες μεσαααα. Και πολυ καλα παιδια ειμαστε επισης εεε, μη το ξεχναμε. Αυτα τα διπροσωποι και μιλαμε πισω απο την πλατη κλπ κλπ δεν ισχυουν. Ειναι φημες. Εσυ τι ζωδιο εισαι να παω μετα να σε σχολιασω στις μανουλες δεκεβριου? Χαχαχαχα

αχαχαχαχα ρε συ εγω τα συμπαθω πολυ τα διδυμακια! Εχω ειμαι Λεων αλλα εχω ωροσκοπο διδυμο :mrgreen:  Ειναι πολυ καλη παρεα.Ανεξαρτητοι τρομερα , κοινωνικοι και εξω καρδια..βεβαια αν εχεις γκομενο διδυμο προετοιμαζεσαι λιγακι γιατι δεν ειναι και πολυ της δεσμευσης αχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ωωωωωωωω καρκινακι??? Σ αγαπω ηδη. Αρα ταιριαζουμε ειμαι το αλλο σου μισο. Πες μου που εισαι κ τι κανεις τελος! Χαχαχα

Χαχαχα Χαχαχα ξαπλωμενη καναπε χαζευω κλεμμενα ονειρα κ περιμενω να βγει το φαγητο που Εφτιαξα με τα υπέροχα Χερακια μοθ!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Vasoth. είπε:

Εχεις δικιο χαχα!!θα μας ανοιξετε το δρομο.διδυμος ε? Οχι δεν ισχύει η διπροσωπια διπλωματες εισαστε ομως χαχα!!

Εσυ τι εισαι vasoth?

πρίν από 3 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!Εγώ βγήκα Μ δική Μ ευθύνη.. δε γινόταν..Κ το μεσημέρι μας ξέχασαν για φαγητό..είχε λέει ερωτηματικά στα ονόματα μας Κ καμία δεν έκανε το κόπο να διευκρινίσει τι Θ γίνει. Κ όταν πήγε η διπλανή Μ Ν ρωτήσει η τραπεζοκομος έφευγε γτ λέει τελείωσε η βάρδια της.Τελικά με Τ πολλά μας έφεραν φαγητό..Κ σε λίγο ήρθε μια άλλη άνοιξε τη πόρτα Κ χαμογελώντας λέει...εσάς άφησαν νηστικες?λέμε ναι..Κ γέλασε Κ έφυγε..παιδιά Τ είδα όλα όχι τόσο σε μένα Αλλά στη διπλανη Μ Π γέννησε πρόωρα 23 εβδομάδες από λάθος γιατρού  Κ κλινικής.. Κ Δεν συννενοουνταν νεογνολογοι παιδίατροι Κ γυναικολόγοι Ν έχουν κοινή γραμμή για τη κοπέλα..Την τρελαναν..καταρχήν της έδωσαν χάπι απογαλακτισμόυ γτ πίστευαν δεν Θ επιβιώσει το μωρό μέσα στη μέρα..το μωρό φανταστείτε είναι χωρίς μηχανική υποστήριξη στη καρδιά.. Κ ξαφνικά αφού έχει κοπεί το γαλα της της λένε κόψε το χάπι Κ κανε αντλήσεις Ν δώσεις πρωτόγαλα...Κ εδώ έρχεται το άλλο κορυφαίο..Έρχεται η μαία μετα απο μιαμιση μέρα με το θήλαστρο Κ την. Δείχνει πως Θ βγάλει..Κ όταν μαθαίνει ότι την επόμενη Θ βγει γυρνάει στη νοσηλεύτρια Μ ύφος Κ λεει..ανοίξαμε το σετ για ένα εικοσιτετράωρο μόνο...δλδ το θέατρο του παραλόγου..Ακόμα Κ για δυο ώρες υποχρεούται Ν χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε αναλώσιμο...κρατήθηκα μην την αρπάξω πιο πολύ γιατί η κοπέλα προσπαθούσε Ν αντλήσει μη δημιουργήσω ταραχή Κ αγχωθεί..Είναι το λιγότερο απαράδεκτοι παιδιά...δε ξέρω τι άλλο Ν πω.

Ελα ρε συ τι τραγικοτητες ειναι αυτες?Σε δημοσιο νοσοκομειο εισαι? Εσυ εισαι καλυτερα?

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Εσυ τι εισαι vasoth?

Υδροχοος τι εχεις να πεις?

πρίν από 4 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Ενταξει απαραδεκτοι σε ολα τους!!καλα εκανες κ εφυγες εισαι καλυτερα τουλαχιστον?

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Αγαπωωωωωωωω!!!!Ειναι ο αντρας μου!!! Γενικα τα ζωδια του αερα μου αρεσουν πολυ!Ο υδροχοος ειναι το αγαπημενο μου φυσικα!!

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Όλη μέρα δεν είχα τπτ..το βράδυ Π σηκώθηκα για ν κατουρησω(συγγνώμη) είχα λίγο αίμα..σμρ Θ πάρω τη γιατρό γτ την εμπιστεύομαι καλύτερα εννοείται από εκεί! Ν με δει.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αγαπωωωωωωωω!!!!Ειναι ο αντρας μου!!! Γενικα τα ζωδια του αερα μου αρεσουν πολυ!Ο υδροχοος ειναι το αγαπημενο μου φυσικα!!

Α τελεια εσυ? ?

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

@Nicol_Ειναι οι κολλητες μου η μια υδροχοος και η αλλη λεων. Ενα θα πω!! Μεινετε μακρια η μια απ την αλλη!!! Χαχαχα. Σαν τον σκυλο με την γατα. Ειδικα η υδροχοος τοσο ξεροκεφαλη και εγωιστρια που δεν σηκωνει μυγα. Κ εκει που μαλλιοτραβιουνται και γινεται ο κακος χαμοοος ξερεις ποιος επεμβαινει @Vasoth. μου???? Ο διπλωματης!!!!!!! Χαχαχα. Οχι για να μην λες. Και ετσι καταληγουμε οτι ολοι εχουμε δικιο και ειμαστε μια χαρουμενη ατμοσφαιρα!

πρίν από 7 λεπτά , Nicol_ είπε:

αχαχαχαχα ρε συ εγω τα συμπαθω πολυ τα διδυμακια! Εχω ειμαι Λεων αλλα εχω ωροσκοπο διδυμο :mrgreen:  Ειναι πολυ καλη παρεα.Ανεξαρτητοι τρομερα , κοινωνικοι και εξω καρδια..βεβαια αν εχεις γκομενο διδυμο προετοιμαζεσαι λιγακι γιατι δεν ειναι και πολυ της δεσμευσης αχαχαχα

Χαχαχα. Οχι, ο αντρας ειναι ψαρακας. Μαλλον ομως για αυτο με γκαστρωσε για να δεσει τον γαιδαρο του χαχαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα ξαπλωμενη καναπε χαζευω κλεμμενα ονειρα κ περιμενω να βγει το φαγητο που Εφτιαξα με τα υπέροχα Χερακια μοθ!!! 

Πω πω πω με εφτιαξες τωρα χαχαχαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Όλη μέρα δεν είχα τπτ..το βράδυ Π σηκώθηκα για ν κατουρησω(συγγνώμη) είχα λίγο αίμα..σμρ Θ πάρω τη γιατρό γτ την εμπιστεύομαι καλύτερα εννοείται από εκεί! Ν με δει.. 

Το καλυτερο αυτο ειναι να προσεχεις γενικα κ κανε οτι σου πει

0EKFp2.png

πρίν από 3 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Απιστευτα αυτα που περιεγραψες! Σε νοσοκομειο της αθηνας ?? Τι να πω πραγματικα. Καλα εκανες κ εφυγες, αλλα σιγουρα παρακολουθησε το βρε κοριτσι μου με τη γιατρο σου αυτο με την αιμορραγια και βλεπετε. Πραγματικα απιστευτο ομως να συμβαινουν ολα αυτα, καμια εξελιξη δυστυχως στο συστημα υγειας, θλιβερο.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

@Nicol_Ειναι οι κολλητες μου η μια υδροχοος και η αλλη λεων. Ενα θα πω!! Μεινετε μακρια η μια απ την αλλη!!! Χαχαχα. Σαν τον σκυλο με την γατα. Ειδικα η υδροχοος τοσο ξεροκεφαλη και εγωιστρια που δεν σηκωνει μυγα. Κ εκει που μαλλιοτραβιουνται και γινεται ο κακος χαμοοος ξερεις ποιος επεμβαινει @Vasoth. μου???? Ο διπλωματης!!!!!!! Χαχαχα. Οχι για να μην λες. Και ετσι καταληγουμε οτι ολοι εχουμε δικιο και ειμαστε μια χαρουμενη ατμοσφαιρα!

Χαχαχα. Οχι, ο αντρας ειναι ψαρακας. Μαλλον ομως για αυτο με γκαστρωσε για να δεσει τον γαιδαρο του χαχαχαχα

Αχαχαχα για γυναικα υδροχοο δεν ξερω αλλαα με αντρα υδροχοο εχω ταιριαξει απολυτα παντως. :wub:  

πρίν από 4 λεπτά , Vasoth. είπε:

Α τελεια εσυ? ?

Λεων. :)

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν ειμαστε ξεροκεφαλοι κυρια μου απλα εχουμε σε ολα σχεδον παντα δικιο χαχαχα!!!Α με τους διδυμους τα παω τέλεια ειναι κ ο αδερφος μου κ ο κουνιαδος μου κ γενικα οι περισσοτεροι φιλοι μας τυχαιοοο δε νομιζω χαχα!!

• Χαχα 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...