Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Εγω 16 κ 3 μπραβο με το καλο εχετε μαθει φυλο?

Έκανα αμνιοπαρακεντηση στην εβδομάδα που  είσαι τώρα και έμαθα νωρίς νωρίς... Έχω ένα κι ένα, διχοριακα διαμνιακα!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Ναι με τη μία πολυτεκνη!!!!! Χάχαχαχα στο εύχομαι αν και εγώ ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω!! 

Τριτεκνη!!!!! Εχεις ιστορικό?? 

πρίν από 1 λεπτό , Elfer είπε:

Ναι στην περιοχή μου είναι,αλλά γυναίκα. Σε δημόσιο νοσοκομείο είναι ο δικός σου;

Εμένα ιδιωτικό αλλά αυτό που έχουμε εδω είναι μαπα κ ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάμε Αθήνα που επίσης πάει η γιατρός μου ή αν τελικά τελευταία στιγμή θα την κάνουμε για νοσοκομείο καθότι θα είμαι με καισαρική..

@Anastasia_paris υπομονή!!! Μόνο αυτό εχω να σου πω..

Με πηρε εχθες η κουμπάρα μου στο άσχετο κ μου λέει (δεν ξέρει ακόμα κανένας για την εγκυμοσύνη)

Σε είδα στον υπνο μου να έχεις μια κοιλιά τουρλα κ περίμενες δίδυμα κ εγω κ να κυνηγάω το παιδί κ εσύ να μην μπορείς να κουνηθεις.... Ωχ λεω απο μεσα μου... Ψιλοι στα αυτιά μου μπήκαν..

Ναι σε δημόσιο και είναι απίστευτος μέχρι κι απο την  Αθήνα έρχονται. Ευτυχώς που βρέθηκε στην πόλη μας. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι σε δημόσιο και είναι απίστευτος μέχρι κι απο την  Αθήνα έρχονται. Ευτυχώς που βρέθηκε στην πόλη μας. 

Ναι είχαμε και οι δύο ιστορικό !!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Είναι η καταγωγή του απο Μεσσηνία ή είναι κ στο νοσοκομείο της Καλαμάτας;; Για πες;;; Με ενδιαφέρει

Just now, Anastasia_paris είπε:

Ναι είχαμε και οι δύο ιστορικό !!! 

Πόλεμος δλδ!!! Χαχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Elfer είπε:

Είναι η καταγωγή του απο Μεσσηνία ή είναι κ στο νοσοκομείο της Καλαμάτας;; Για πες;;; Με ενδιαφέρει

Πόλεμος δλδ!!! Χαχαχα

Αχ άστα άστα προσπαθώ να μην αγχώνομαι από τώρα!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Elfer είπε:

Πόλεμος δλδ!!! Χαχαχα

Καταγωγή Κυπαρισσία. Ειναι στο νοσοκομείο της τριπολης. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι νοσοκομείο..Μ κάναν ΕισΑγωγή.ήρθα για υπέρηχο Κ έμεινα.. προληπτικά. Μ έβαλαν φλέβα Κ πονάει απίστευτα....το μωρό Καλά..δε πρόλαβα να διαβάσω άλλες πεθεροπληκτες...Θ σας κρατώ ενημερες!

Just now, Smile89 είπε:

Καταγωγή Κυπαρισσία. Ειναι στο νοσοκομείο της τριπολης. 

Ααα κ εγώ φαντάστηκα ότι μπορεί να μην είχε μόνιμη θεση κ να τον εκαναν μπαλάκι αναμεσα στα 2 μεγαλα νοσοκομεία,συχνό φαινόμενο...

Μια χαρά δλδ!!!Μπράβο στον άνθρωπο που κάνει τόση καλή δουλειά!!

Just now, oneira_glyka είπε:

Κορίτσια είμαι νοσοκομείο..Μ κάναν ΕισΑγωγή.ήρθα για υπέρηχο Κ έμεινα.. προληπτικά. Μ έβαλαν φλέβα Κ πονάει απίστευτα....το μωρό Καλά..δε πρόλαβα να διαβάσω άλλες πεθεροπληκτες...Θ σας κρατώ ενημερες!

Αχ βρε κορίτσι μου αλήθεια??? Υπομονή αφού είναι προληπτικά όσο μπορείς μείνε ήρεμη..... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , oneira_glyka είπε:

Δεν πειράζει κατσε σήμερα εκει γτ ειναι για το καλο σου κ για το καλο του μωρού. Υπομονή θα περάσει γρήγορα!!

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ανέλαβε πινακάκιιιιιιι

Αααα αμα τελούν και τα αλλα κοριτσα!!! 

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ααααα μακάρι κορίτσι στο εύχομαι στην επόμενη εγκυμοσυνη, αν το θέλεις φυσικά!!! 

Πολυυυυυυ!!! Ευχαριστώ!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Elfer είπε:

Ααα κ εγώ φαντάστηκα ότι μπορεί να μην είχε μόνιμη θεση κ να τον εκαναν μπαλάκι αναμεσα στα 2 μεγαλα νοσοκομεία,συχνό φαινόμενο...

Μια χαρά δλδ!!!Μπράβο στον άνθρωπο που κάνει τόση καλή δουλειά!!

Εε οποτε πολλες καλαματιανες ανεβαίνουν. Ναι είναι πολύ καλός νοιώθω πολύ τυχερή. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...