Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Anastasia_paris είπε:

Ρε κορίτσια τι διαβάζουν τα ματάκια μου??????? Ο Χριστός δηλαδή..... Εγώ by the way τους φωνάζω πεθερά πεθερέ και στο παιδί γιαγιά τάδε και παππού τάδε.... Ευτυχώς ο δικός μου ο άντρας την έχει από μακριά, γιατί ξέρει τι είναι δεν τον φοβάμαι, πιο πολύ την μάνα μου έχει για μάνα πάρα την δικιά του... Θα σας πω το πιο τραγικό να τραβάτε τα μαλλιά σας βραδιάτικα.... Εκτός του ότι δεν είχα ποτέ βοήθεια από τη μεριά της, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου να προσφερθεί, ο μικρος μου έχει φτάσει 3 χρόνων και δεν του έχει αγοράσει ΠΟΤΈ ΤΊΠΟΤΑ. και όταν λέω ποτέ εννοώ ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες όταν γεννήθηκε... Σας κερδίζω όλες νομίζω.... 

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..... αυτό εχω να πω!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ρε κορίτσια τι διαβάζουν τα ματάκια μου??????? Ο Χριστός δηλαδή..... Εγώ by the way τους φωνάζω πεθερά πεθερέ και στο παιδί γιαγιά τάδε και παππού τάδε.... Ευτυχώς ο δικός μου ο άντρας την έχει από μακριά, γιατί ξέρει τι είναι δεν τον φοβάμαι, πιο πολύ την μάνα μου έχει για μάνα πάρα την δικιά του... Θα σας πω το πιο τραγικό να τραβάτε τα μαλλιά σας βραδιάτικα.... Εκτός του ότι δεν είχα ποτέ βοήθεια από τη μεριά της, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου να προσφερθεί, ο μικρος μου έχει φτάσει 3 χρόνων και δεν του έχει αγοράσει ΠΟΤΈ ΤΊΠΟΤΑ. και όταν λέω ποτέ εννοώ ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες όταν γεννήθηκε... Σας κερδίζω όλες νομίζω.... 

:shock: ποτε??? ΤΙΠΟΤΑ???

Αφηστε τα πινακακια για τις ΠΗΤ. Εχουμε δουλεια εδω. Λοιπον

@Anastasia_paris -----》 Πεθεροπληκτη τριτου βαθμου. Κατηγορια: Σκρουτζ

@Elfer----》 Πεθεροπληκτη ελαφρας καταστασης. Κατηγορια: Παλευεται

@palmoira-----》 Πεθεροπληκτη βαθμου οσο παει. Κατηγορια: μη σου τυχει. 

Χαχαχα

• Χαχα 6

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Χαχαχα

Ααααα χαχαχαχαχαχα πεθαιιιιιινωωωωωωωω!!!!!! 

@Vasoth. κοριτσι κι εσύ διδυμακια περιμένεις η κατάλαβα λάθος??????? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Elfer είπε:

@Anastasia_paris νομίζω με διαφορά κιόλας!!!!

@Smile89 Ναι Μεσσηνία είμαι,δε μας λες και μακριά..

Καθόλου μακρια θα λεγα χεχε στην περιοχή σου είναι ο γυναικολόγος σου; το λέω γιατί ο δικός μου ειναι μεσσηνιος και πολλές έρχονται εδω για κείνον Χαχαχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Ναι κ εσυ?? Ποσο εισαι?δε θυμαμαι αν τα εχουμε ξαναπει

0EKFp2.png

Εσύ δίδυμα? 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα

Ααααααα!!!!!! Θετε να κανουμε πινακακι? Με τις ΠΗΤ!!! Και το φύλο και κατα σειρα προτεραιότας!! Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Ναι κ εσυ?? Ποσο εισαι?

Ναι κι εγώ!!!!! Αχ τι καλά κι άλλη διδυμομανουλα.... 24 και 5 είμαι ανήκω στις μανούλες Δεκεμβρίου!!! Εσύ??? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ααααααα!!!!!! Θετε να κανουμε πινακακι? Με τις ΠΗΤ!!! Και το φύλο και κατα σειρα προτεραιότας!! Χαχαχα 

Εννοείται απλά εγώ δεν ανήκω στα μπεμπακια 2019..... Αν θέλετε παίξτε όμως κι εμένα.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Anastasia_paris είπε:

Ναι κι εγώ!!!!! Αχ τι καλά κι άλλη διδυμομανουλα.... 24 και 5 είμαι ανήκω στις μανούλες Δεκεμβρίου!!! Εσύ??? 

Εγω 16 κ 3 μπραβο με το καλο εχετε μαθει φυλο?

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κι εχεις ήδη ένα!?!! Αντε ρεεεεε τι τέλειο!!!. Κι εγώ θέλω το νούμερο δυο να ναι δυο!!! 

Ναι με τη μία πολυτεκνη!!!!! Χάχαχαχα στο εύχομαι αν και εγώ ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Smile89 είπε:

Καθόλου μακρια θα λεγα χεχε στην περιοχή σου είναι ο γυναικολόγος σου; το λέω γιατί ο δικός μου ειναι μεσσηνιος και πολλές έρχονται εδω για κείνον Χαχαχα 

Ναι στην περιοχή μου είναι,αλλά γυναίκα. Σε δημόσιο νοσοκομείο είναι ο δικός σου;

Εμένα ιδιωτικό αλλά αυτό που έχουμε εδω είναι μαπα κ ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάμε Αθήνα που επίσης πάει η γιατρός μου ή αν τελικά τελευταία στιγμή θα την κάνουμε για νοσοκομείο καθότι θα είμαι με καισαρική..

@Anastasia_paris υπομονή!!! Μόνο αυτό εχω να σου πω..

Με πηρε εχθες η κουμπάρα μου στο άσχετο κ μου λέει (δεν ξέρει ακόμα κανένας για την εγκυμοσύνη)

Σε είδα στον υπνο μου να έχεις μια κοιλιά τουρλα κ περίμενες δίδυμα κ εγω κ να κυνηγάω το παιδί κ εσύ να μην μπορείς να κουνηθεις.... Ωχ λεω απο μεσα μου... Ψιλοι στα αυτιά μου μπήκαν..

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...