Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Χαχα καταλαβα! Μετα δεν θα με σταματάει τίποτα δηλ.θα φαω το σύμπαν :razz:

Καλημερα!!!! Μην αγχωνεσαι...Εγω ειμαι στον εβδομο και δεν μ εχει ανοιξει ακομα η ορεξη και εχω βαλει μολις 1,5 κιλο! Οποτε δεν εισαι η μονη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Vasoth. είπε:

Η 14 η τελικα μας την κανει τη ζημια χαχαχα!!

Χαχαχαχαχαχαχα.εσυ έχεις και δύο ζουζουνια.διακαιολογεισαι. 

πρίν από 6 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Καλημερα!!!! Μην αγχωνεσαι...Εγω ειμαι στον εβδομο και δεν μ εχει ανοιξει ακομα η ορεξη και εχω βαλει μολις 1,5 κιλο! Οποτε δεν εισαι η μονη!

Τώρα τι να σου πω ε?ζηλεύω!!!!!!!τα άτιμα τα παγωτά φταίνε για όλα.

• Χαχα 3

πρίν από 7 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Δεν εχει block αυτο το φορουμ?????? Χαχαχαχαχαχαχ

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα με τραβαει να τρωω ολο χαζομαρες και προσπαθω να τις αποφυγω..πατατακια, γκουντις ,ολο κατι τετοια ονειρευομαι.Αν μπορουσα καθε μερα τετοια χαζα θα ετρωγα :wub:

• Χαχα 1

DanXp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Nicol_ είπε:

Εμενα με τραβαει να τρωω ολο χαζομαρες και προσπαθω να τις αποφυγω..πατατακια, γκουντις ,ολο κατι τετοια ονειρευομαι.Αν μπορουσα καθε μερα τετοια χαζα θα ετρωγα :wub:

Καλημέρα,

Νικολ και εγώ όλο τέτοια θέλω! Προσπαθώ και εγώ να τα αποφεύγω αλλά που και που την κάνω την αμαρτία! Όλο χάμπουργκερ και πίτσες σκέφτομαι! 

• Χαχα 1

preg.png

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα,

Νικολ και εγώ όλο τέτοια θέλω! Προσπαθώ και εγώ να τα αποφεύγω αλλά που και που την κάνω την αμαρτία! Όλο χάμπουργκερ και πίτσες σκέφτομαι! 

Aχ ασε!Και εγω ενδιδω καποιες φορες και μετα το μετανιωνω αλλα τι να κανω...ειναι πεντανοστιμα τα ατιμα τα ανθυγιεινά! :-P

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Nicol_ είπε:

Που σε πονανε? Ολο το πόδι ? Οι μυς?

Ξεκιναει λιγο πανω απο το γονατο μεχρι αστραγαλο ειδικα το δεξι νομιζω οι μυς πρεπει να ειναι δε μπορω να προσδιορισω

0EKFp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ξεκιναει λιγο πανω απο το γονατο μεχρι αστραγαλο ειδικα το δεξι νομιζω οι μυς πρεπει να ειναι δε μπορω να προσδιορισω

Έχει πρηστεί καθόλου? Και εμένα κατά διαστήματα πονάνε μάλλον από την ξάπλα και τα σηκώνω λίγο ψηλά με ένα μαξιλαράκι η κάνω κάποιες ασκησούλες στο κρεββάτι για να ξεπιανονται

πρίν από 50 λεπτά , Nicol_ είπε:

Aχ ασε!Και εγω ενδιδω καποιες φορες και μετα το μετανιωνω αλλα τι να κανω...ειναι πεντανοστιμα τα ατιμα τα ανθυγιεινά! :-P

Δεν με πειράζει, μια φορά στο τόσο θεωρώ ότι δεν είναι και τραγικό. Δεν λέμε να τρως καθημερινά απέξω. Δεν το μετανιώνω απλά προσπαθώ να βάζω ένα όριο γιατί και κάθε μέρα θα το ήθελα! 

preg.png

Just now, palmoira είπε:

Έχει πρηστεί καθόλου? Και εμένα κατά διαστήματα πονάνε μάλλον από την ξάπλα και τα σηκώνω λίγο ψηλά με ένα μαξιλαράκι η κάνω κάποιες ασκησούλες στο κρεββάτι για να ξεπιανονται

Οχι δεν ειναι πρησμενα τα βαζω κ εγω ψηλα συνεχεια μαλλον απο την ξαπλα θα ειναι εχεις δικιο θα κανω κ εγω ασκησουλες κ βλεπουμε

0EKFp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλησπερα κοριτσάκια τι κάνετε; Καμία που να καπνίζει ελάχιστα υπάρχει η μόνο εγώ κάνω την βλακεία;8-)

Νομίζω το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στο παιδί σου άλλα  και στον εαυτό σου είναι το κάπνισμα ακόμα και το ελάχιστο.

Θα σε συμβούλευα να το σταματήσεις εντελώς, όσο δύσκολο και να είναι.

Άλλωστε και οι γιατροί λένε κάπνισμα και αλκοόλ απαγορεύονται δια ροπάλου στην εγκυμοσύνη. 

Από εκεί και πέρα είναι δικιά σου η απόφαση.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...