Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα το ψάξω ευχαριστώ 

Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,

1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη

2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας

3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης

4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές

Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

On 30/6/2018 at 11:37 ΜΜ, Ασία είπε:

Ευχαριστώ πολύ κι εγώ!εύχομαι να συνεχίσεις έτσι, χωρίς πολλά πολλά ενοχλητικά συμπτώματα.Για σένα ειδικά που έχεις ήδη παιδάκι είναι σημαντικό να είναι ήσυχη η εγκυμοσύνη σου. Έτσι ήμουν κι εγώ από την αρχή κι έτσι συνεχίζω κ τώρα στον 6ο, δόξα τω θεώ, όλα καλά μέχρι στιγμής.με το καλό να κάνεις την Αυχενική σε λίγο καιρό να φύγει το πολύ άγχος της αρχής!

Ευχαριστώ πολύ!έτσι ωραία να έχεις μια ησυχη εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος με έναν καλό τοκετό!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Ναι ειχε ζεστουλα σήμερα!!! Αρκετη!! 

Δουλεύω κοριτσααα!!! Ευτυχώς σε λίγο σχολαω!! 

Να σκέφτεσαι θετικαααα!!! Ίσως αύριο να εχεις. Κατι φορες τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν και ξαναρχονται!! 

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Ναι ειχε ζεστουλα σήμερα!!! Αρκετη!! 

Δουλεύω κοριτσααα!!! Ευτυχώς σε λίγο σχολαω!! 

Να σκέφτεσαι θετικαααα!!! Ίσως αύριο να εχεις. Κατι φορες τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν και ξαναρχονται!! 

Πω πωω! Αργουτσικα μωρέ! Καλή ξεκούραση εύχομαι!!! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!εμένα οι εξετάσεις μου βγήκανε όλες καθαρές οι πρώτες κ όλα καλα!ανυπομονώ για την Τρίτη. Γεννάει κ μια φίλη μου την Δευτέρα. μπορώ να πάω φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Μου αρέσει 1

xuBjp3.png

πρίν από 33 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!εμένα οι εξετάσεις μου βγήκανε όλες καθαρές οι πρώτες κ όλα καλα!ανυπομονώ για την Τρίτη. Γεννάει κ μια φίλη μου την Δευτέρα. μπορώ να πάω φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μπραβο κορίτσι μου. Εννοείται κ να πας Γιατι να υπάρχει θεμα; κι εγώ ανα πασα ώρα και στιγμή περιμένω την ξαδέρφη μου. Με το καλό τα κορίτσια!!! 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Καλημέρα και απο εμένα!! Σήμερα έδωσα αίμα..νηστικη έπρεπε..καταφέραμε ν φτασουμε τις δέκα.. Κ μετα μια τυροπιτουλα κ ενα καφέ.. Κ φυσικά δεν τα Ευχαριστήθηκα Γιατί οι καουρές καλά κρατούν.. είχατε δίκιο.. 

Με το καλό οι κοπέλες Π γεννάνε!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, nadiaki165 είπε:

Μπραβο @nadiaki165 χαιρομαι πολυ για σενα! Οι εξετάσεις αυτες ειναι γενικες αιματος ? Εγω αυριο πρωι εχω ραντεβου με το γιατρο για τον πρωτο υπερηχο επιτελους :x

πρίν από 34 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Καλημέρα και απο εμένα!! Σήμερα έδωσα αίμα..νηστικη έπρεπε..καταφέραμε ν φτασουμε τις δέκα.. Κ μετα μια τυροπιτουλα κ ενα καφέ.. Κ φυσικά δεν τα Ευχαριστήθηκα Γιατί οι καουρές καλά κρατούν.. είχατε δίκιο.. 

Με το καλό οι κοπέλες Π γεννάνε!! 

Τελικα ειδες αδικα αγχωθηκες..οι καουρες επέστρεψαν. Υπομονη ελπιζω να περασει γρηγορα αυτη η φαση. :)

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μπραβο @nadiaki165 χαιρομαι πολυ για σενα! Οι εξετάσεις αυτες ειναι γενικες αιματος ? Εγω αυριο πρωι εχω ραντεβου με το γιατρο για τον πρωτο υπερηχο επιτελους :x

Τελικα ειδες αδικα αγχωθηκες..οι καουρες επέστρεψαν. Υπομονη ελπιζω να περασει γρηγορα αυτη η φαση. :)

Αααααα πρώτος υπέρηχος τι ωραιααα?? 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Για τις μανουλες του 2019!!! Ελπιζω να γεμίσει το νεο θεματάκι!!! (Επισης ελπιζω να το εφτιαξα σωστα!!!):grin:

Μπα λαθος!!! Πως κανουμε καινουργια υποενότητα;;;

Μαντη μου? Τι κανεις? Πώς κ μανουλες 2019 εσυ? Εννοώ εφτιαξες τέτοιο θεμα. 

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Για τις μανουλες του 2019!!! Ελπιζω να γεμίσει το νεο θεματάκι!!! (Επισης ελπιζω να το εφτιαξα σωστα!!!):grin:

Μπα λαθος!!! Πως κανουμε καινουργια υποενότητα;;;

Ααααα να ξες έχουμε ήδη το "Μπεμπακια 2019" για τις μανουλες του 2019, πριν λίγες μέρες το Φτιαξαμε!! ;)

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Μαντη μου? Τι κανεις? Πώς κ μανουλες 2019 εσυ? Εννοώ εφτιαξες τέτοιο θεμα. 

Μια χαρα ειμαι χαμογελακι! Εσυ;;; προσπάθησα να φτιαξω υποενοτητα σαν τις αλλες αλλα δεν.... για να μαζευτούν οι μελλοντικες μαμαδες του 19

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ , ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ( ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ) ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Μια χαρα ειμαι χαμογελακι! Εσυ;;; προσπάθησα να φτιαξω υποενοτητα σαν τις αλλες αλλα δεν.... για να μαζευτούν οι μελλοντικες μαμαδες του 19

Κι εγώ που το κανα το 2019 Σκέψου καπως αλλιώς το εμφανίζει αλλα έχουμε μαζευτεί λίγες, το ανακαλύπτουν Σιγα σιγα. Χεχε

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...