Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Nicol_ είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!! :) Ναι εχω σιγουρα απλετο χρονο,δεν θα αρχισω αμεσως,ισως μετα τη Β επιπεδου οπως ειπες.Κυκλοφορουν τοσες πληροφοριες στο ιντερνετ που εχω χαθει. Το καθενα θελει σκεψη.Αλλοι λενε χρειαζεται πχ καροτσι 3 σε 1 και αλλοι 2 σε 1.Αλλοι λενε το πορτ μπεμπε δεν το χρησιμοποιησαν και αλλοι οτι ειναι χρησιμο.Γενικα δεν ξερω πως θα βγαλω ακρη με ολα αυτα,γιατι σιγουρα δεν θελω να κανω περιτα εξοδα. Γιαυτο το ψαχνω απο τωρα.Καποια στιγμη πρεπει να βγαλουμε μια λιστα ισως εδω στο φορουμ με ολα τα χρειαζουμενα :) Οσο για τον αποστειρωτη 2 κοπελες γνωστες μου που θηλαζαν αλλα χρειαστηκε συμπληρωμα το μωρο τον ειχαν απο την αρχη σπιτι τους για παν ενδεχομενο.Οποτε καταλαβαινεις ακρη δεν βγαζω :-P

Λοιπόν ακου να σου πω εγω που τα εχω κ σχετικά πρόσφατα...

Πορτ μπεμπέ δεν πήραμε ποτέ!!!Ούτε καλαθουνα,λίκνο κλπ.. Ισως κάποιες να τις βόλεψε αλλα δεν είναι κ απαραίτητα.. Εμείς είχαμε βαλει την κούνια διπλα στο κρεβάτι μας κ καναμε τη δουλεια μας χωρις επιπλεο έξοδα. Όσο ήμουν στο σαλόνι την είχα πάνω στον καναπέ κ εγω πάντα διπλα της. Όσο είχε ζέστη της εστρωνα κ στο πάτωμα και παίζαμε. Της έβαζα κ γυμναστήρια κ της άρεσε. Κορίτσι ειχαμε ενα κανονικό γτ μας είχαν δώσει κάθισμα αυτοκινήτου ξεχωριστό. Να σας πω την αλήθεια είχε τύχει να τη βγάλουμε απο το αυτοκίνητο με το κάθισμα (τύπου αυγό) αλλα δεν το θεωρώ κ απαραίτητο κιόλας. Όταν ηταν 4 μηνών δώσαμε πίσω το αυγό κ έτσι είχαμε ενα κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου. Το καρότσι μας εξ αρχής ήταν κανονικό χωρις έξτρα (πχ 2,3 σε 1 κλπ) ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα.. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι να προσέξετε το μέγεθος του καροτσιού που θα επιλέξετε για να χωράει στο αυτοκίνητο και να χωράνε κ τα πράγματά σας. Πάρκο επίσης μας είχαν δώσει ψιλοαχρηστο ήταν γτ δεν καθόταν ποτέ ,το χρησιμοποιήσαμε όμως για κρεβάτι γτ μείναμε εκτος σπιτιού για 3 μήνες φέτος. Θήλαστρο εννοείται ότι δε χρειάζεται μα έχετε απο πριν κ αν για τον οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί θα νοικιάσετε νοσοκομειακό και μόνο!! Αποστειρωτη μας έφεραν στο μαιευτήριο και τον χρησιμοποίησα για τις πιπιλες,40 μέρες για τα μπουκάλια που έβγαζα με το θήλαστρο και μετά δεν τον ξαναχρησιμοποιησα. Σφηνάκια για τον ύπνο δεν πήραμε ποτέ (ευτυχώς) και η οδηγια που είχαμε είναι οτι πλέον τα παιδιά κοιμούνται ανάσκελα και οχι στο πλάι οπως προτείνουν πολύ παιδίατροι ακομα. Συρταριερες είχαμε και της μεταφέραμε στο παιδικό δωμάτιο και να πω την αληθεια κ αλλες να είχα δε θα έλεγα όχι,παρα το ότι εχουμε κ μεγαλες ντουλάπες. Πιπιλες κ μπουκάλια ειχα απο ολες τις εταιρίες για να είμαι σίγουρη κ τελικά ειχα διάφορα πριν και μετά θηλασμού. Sos όσες γεννήσετε καλοκαιράκι ή έστω άνοιξη,κουνουπιέρα!!!! Τι άλλο δε θυμάμαι..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ευτυχώς είμαι από τις πολύ τυχερές!!!! Δεν χρειάζεται να αγοράσω σχεδόν τίποτα! Προπερσι γέννησε η κουνιάδα μου κι έχω όλα τα πράγματα είτε για κοριτσάκι είτε για αγοράκι!!!! Όμως επειδή κι εγώ αγχώνομαι για το πότε πρέπει να είναι έτοιμο το δωμάτιο και τα πράγματα του παιδιού βρήκα λύση, αναγκαστικά! Αρχές Γενάρη παντρεύομαι και θα μπαίνω στον 7ο μήνα οπότε πρέπει να τα έχω όλα έτοιμα κι όχι να τα κάνω με την κοιλιά στο στόμα..... Άρα μαζί με τις προετοιμασίες του γάμου κάνω και τις προετοιμασίες του μωρού...

• Μου αρέσει 2

EZxqp3.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Αν εχεις καποιον να σου δωσει πραγματα ειναι μεγαλη βοηθεια παντως. Εμενα θα μου δωσουν πορτ μπεμπε και αυγο οποτε πηρα σκετο καροτσι. Το πορτ μπεμπε αν το χρησιμοποιησεις θα ναι για πολυ λιγο καιρο ισως κανα 3μηνο το πολυ για τον υπνο του μωρου. Μετα θα ναι αχρηστο. Κανε ενα πλανο αργοτερα, που θα κοιμαται πχ ωστε να ξερεις αν θα σου χρειαστει πορτ μπεμπε. Επισης αν θελεις να θηλασεις ο αποστειρωτης δεν ειναι απαραιτητος απο την αρχη. Αφου με το καλο γεννησεις, θα δεις αν τον χρειαζεσαι στην πορεια. Τα μαγαζια ανοιχτα θα ειναι, μη σε πιανει αγχος να τα εχεις ολα, κ θα μπορεις να παρεις ή και απο το ιντερνετ να παραγγειλεις οτι σου χρειαζεται. Αν πχ δεις οτι σου χρειαζεται ο αποστειρωτης τελικα, μεχρι να τον παρεις, μπορεις να αποστειρωνεις με τον παραδοσιακο τροπο με βρασμο. Αυτα για να μην μπαινεις σε περιττα εξοδα ετσι, εσυ ξερεις καλυτερα τι θα θελεις. 

Το πορτ μπεμπε δεν ειναι για να μεταφερεις το μωρο? Μετα γιατι δεν χρειαζεται?ειναι διαφορετικό απο την καλαθουνα που λενε? επίσης το αυγο τι ειναι? Σορυ ειμαι ακομα ασχετη και συγνώμη για τις χιλιαδες ερωτησεις.

1 hour ago, Elfer είπε:

Λοιπόν ακου να σου πω εγω που τα εχω κ σχετικά πρόσφατα...

Πορτ μπεμπέ δεν πήραμε ποτέ!!!Ούτε καλαθουνα,λίκνο κλπ.. Ισως κάποιες να τις βόλεψε αλλα δεν είναι κ απαραίτητα.. Εμείς είχαμε βαλει την κούνια διπλα στο κρεβάτι μας κ καναμε τη δουλεια μας χωρις επιπλεο έξοδα. Όσο ήμουν στο σαλόνι την είχα πάνω στον καναπέ κ εγω πάντα διπλα της. Όσο είχε ζέστη της εστρωνα κ στο πάτωμα και παίζαμε. Της έβαζα κ γυμναστήρια κ της άρεσε. Κορίτσι ειχαμε ενα κανονικό γτ μας είχαν δώσει κάθισμα αυτοκινήτου ξεχωριστό. Να σας πω την αλήθεια είχε τύχει να τη βγάλουμε απο το αυτοκίνητο με το κάθισμα (τύπου αυγό) αλλα δεν το θεωρώ κ απαραίτητο κιόλας. Όταν ηταν 4 μηνών δώσαμε πίσω το αυγό κ έτσι είχαμε ενα κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου. Το καρότσι μας εξ αρχής ήταν κανονικό χωρις έξτρα (πχ 2,3 σε 1 κλπ) ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα.. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι να προσέξετε το μέγεθος του καροτσιού που θα επιλέξετε για να χωράει στο αυτοκίνητο και να χωράνε κ τα πράγματά σας. Πάρκο επίσης μας είχαν δώσει ψιλοαχρηστο ήταν γτ δεν καθόταν ποτέ ,το χρησιμοποιήσαμε όμως για κρεβάτι γτ μείναμε εκτος σπιτιού για 3 μήνες φέτος. Θήλαστρο εννοείται ότι δε χρειάζεται μα έχετε απο πριν κ αν για τον οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί θα νοικιάσετε νοσοκομειακό και μόνο!! Αποστειρωτη μας έφεραν στο μαιευτήριο και τον χρησιμοποίησα για τις πιπιλες,40 μέρες για τα μπουκάλια που έβγαζα με το θήλαστρο και μετά δεν τον ξαναχρησιμοποιησα. Σφηνάκια για τον ύπνο δεν πήραμε ποτέ (ευτυχώς) και η οδηγια που είχαμε είναι οτι πλέον τα παιδιά κοιμούνται ανάσκελα και οχι στο πλάι οπως προτείνουν πολύ παιδίατροι ακομα. Συρταριερες είχαμε και της μεταφέραμε στο παιδικό δωμάτιο και να πω την αληθεια κ αλλες να είχα δε θα έλεγα όχι,παρα το ότι εχουμε κ μεγαλες ντουλάπες. Πιπιλες κ μπουκάλια ειχα απο ολες τις εταιρίες για να είμαι σίγουρη κ τελικά ειχα διάφορα πριν και μετά θηλασμού. Sos όσες γεννήσετε καλοκαιράκι ή έστω άνοιξη,κουνουπιέρα!!!! Τι άλλο δε θυμάμαι..

Αα σε  ευχαριστώ πολυ! Πολυ κατατοπιστικά ολα ❤

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Το πορτ μπεμπε δεν ειναι για να μεταφερεις το μωρο? Μετα γιατι δεν χρειαζεται?ειναι διαφορετικό απο την καλαθουνα που λενε? επίσης το αυγο τι ειναι? Σορυ ειμαι ακομα ασχετη και συγνώμη για τις χιλιαδες ερωτησεις.

Καμια συγγνωμη μη ζητας αγαπη.Το πορτ μπεμπε ναι ειναι και για να μεταφερεις το μωρο και για να το κοιμιζεις τον πρωτο καιρο οπως κ η καλαθουνα. Απλα το πορτ μπεμπε συνηθως εφαρμοζει κ στο καροτσι αν παρεις πολυκαροτσι κ μπορεις να το χρησιμοποιεις για την πολυ αρχη κ για βολτα. Ομως πρωτον, ειναι συνηθως μικρό, και επειδη το μωρο μεγαλωνει γρηγορα, το χρησιμοποιεις για κανα 3μηνο πανω κατω μονο, γιατι μετα δεν χωραει το μωρο. Και δευτερον, ως τροπος μεταφορας ειναι το αυγο αν το βαζεις στο αμαξι. Το αυγο ειναι το καθισμα αυτοκινητου αλλα για βρεφη. Στα πολυκαροτσια αυτο το καθισματακι που εχουν για το αμαξι λεγεται αυγο.Το λενε ετσι επειδη το μωρο δεν στεκεται ορθιο αλλα ειναι σαν ξαπλωτο. Οποτε αν χρησιμοποιεις αμαξι, ο τροπος μεταφορας θα ειναι το αυγο. Για βολτες θα ειναι το καροτσι. Το πορτ μπεμπε ή η καλαθουνα, μπορει μονο να σε βολεψουν για να κοιμιζεις το μωρο τον πρωτο καιρο που θα ναι μικρο, ή αν απλα πεταγεσαι καπου κοντα και θες να το μεταφερεις ετσι. Ολα εξαρτωνται απ τις αναγκες σου. Καποιες κοπελες δεν χρειαστηκαν πορτ μπεμπε επειδη ειχαν παρει λικνο η κουνια για το μωρο και το βγαζανε εξω με το καροτσι. Καποιες αλλες το χρησιμοποιουν κυριως για υπνο τον πρωτο καιρο κ μετα βαζουν το μωρο στην κουνια του. Ειναι τι θελει η καθε μια κ τι θα τη βολεψει.

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καλημερα!Τι κανετε κοριτσια? 

Να σας ρωτησω,εσεις σε ποιο μηνα σκεφτεστε να αρχισετε να ψωνιζετε για το δωματιο του μωρου? Βιαζομαι το ξερω αλλα εγω θελω να τα κανω ολα τωρα! :-P:wub:

Εγώ ήδη εχω κανει καποιες έρευνες και εχω ενημερωθεί για καποια πραγματα αλλα θα καταλήξουμε στο τι θέλουμε μετα την β επιπέδου. Φυσικα κι εχουμε σκεφτεί το παιδικο δωματιο και πώς θα το βαψουμε κτλ αλλα ακόμη δεν κανουμε τιποτα. 

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!! :) Ναι εχω σιγουρα απλετο χρονο,δεν θα αρχισω αμεσως,ισως μετα τη Β επιπεδου οπως ειπες.Κυκλοφορουν τοσες πληροφοριες στο ιντερνετ που εχω χαθει. Το καθενα θελει σκεψη.Αλλοι λενε χρειαζεται πχ καροτσι 3 σε 1 και αλλοι 2 σε 1.Αλλοι λενε το πορτ μπεμπε δεν το χρησιμοποιησαν και αλλοι οτι ειναι χρησιμο.Γενικα δεν ξερω πως θα βγαλω ακρη με ολα αυτα,γιατι σιγουρα δεν θελω να κανω περιτα εξοδα. Γιαυτο το ψαχνω απο τωρα.Καποια στιγμη πρεπει να βγαλουμε μια λιστα ισως εδω στο φορουμ με ολα τα χρειαζουμενα :) Οσο για τον αποστειρωτη 2 κοπελες γνωστες μου που θηλαζαν αλλα χρειαστηκε συμπληρωμα το μωρο τον ειχαν απο την αρχη σπιτι τους για παν ενδεχομενο.Οποτε καταλαβαινεις ακρη δεν βγαζω :-P

Και εγω πιστευω οταν μεγαλωσει και η κοιλιτσα και αρχισουμε να τα νιωθουμε τοτε θα ξεθαρεψουμε περισσοτερο :wub:

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα λέω μα φτιαξω μια Εγω για μένα μήπως να την αναρτησω? Χαχαχα Χαχαχα. Ένας λόγος που θα την κανουμε και θα παμε καρφί σε ένα μαγαζί να τα παρουμε ολα ειναι επειδή ειμαστε Εκτος Αθηνών οποτε δεν γίνεται αλλιώς γύρω στα μέσα Οκτώβρη Σκέψου. Μέχρι μέσα Γεναρη γενναω και θα έχουμε το δωματιο ήδη βαμμένο καθαρισμενο. Για όσες ειναι Αθήνα η κοντα Αθήνα αν θέλετε μπορώ να σας προτείνω το μαγαζί το οποίο έχει ωραία πραγματα και οικονομικα. 

πρίν από 13 λεπτά , Nicol_ είπε:

Πορτ μπεμπέ και καλαθουνα ειναι το ίδιο και να είναι να το μεταφέρεις και στην αρχή κοιμαται εκει. Αλλα δεν θα μπορεί να κοιμαται για πολύ αναπτύσσονται γρήγορα τα ατιμα τα νινακια. Ασε που μετα θα το Βαζεις καρότσι!!!!! Επίσης σχετικα με το τι παιρνει η καθεμία θεωρώ τελικα οτι ειναι πολύ υποκειμενικό. Ακους πολλες γνώμες και καταλήγεις σε αυτό που εν τέλη θα βολεψει εσένα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

@nanoula90 kai @Smile89 σας ευχαριστω παρα πολυ! Ξεκαθαρισα καποια πράγματα. Να ειστε καλα. Τωρα παω να τα αγορασω ολα χαχα ❤❤❤ πλακα κανω φυσικα θα κρατηθώ λιγο ακομα :-P

• Χαχα 3

DanXp2.png

πρίν από 59 λεπτά , Nicol_ είπε:

Το πορτ μπεμπέ είναι καλαθουνα για το καρότσι. Μπορείς να το χρησιμοποιείς και σπίτι.για μεταφορά το πιο ασφαλές είναι το αυγό.το αυγό είναι καθισματακι αυτοκινήτου για μωρά το οποίο αν έχεις πολυκαροτσο καν ει και για το καρότσι.

πρίν από 42 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ ήδη εχω κανει καποιες έρευνες και εχω ενημερωθεί για καποια πραγματα αλλα θα καταλήξουμε στο τι θέλουμε μετα την β επιπέδου. Φυσικα κι εχουμε σκεφτεί το παιδικο δωματιο και πώς θα το βαψουμε κτλ αλλα ακόμη δεν κανουμε τιποτα. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα λέω μα φτιαξω μια Εγω για μένα μήπως να την αναρτησω? Χαχαχα Χαχαχα. Ένας λόγος που θα την κανουμε και θα παμε καρφί σε ένα μαγαζί να τα παρουμε ολα ειναι επειδή ειμαστε Εκτος Αθηνών οποτε δεν γίνεται αλλιώς γύρω στα μέσα Οκτώβρη Σκέψου. Μέχρι μέσα Γεναρη γενναω και θα έχουμε το δωματιο ήδη βαμμένο καθαρισμενο. Για όσες ειναι Αθήνα η κοντα Αθήνα αν θέλετε μπορώ να σας προτείνω το μαγαζί το οποίο έχει ωραία πραγματα και οικονομικα. 

Πορτ μπεμπέ και καλαθουνα ειναι το ίδιο και να είναι να το μεταφέρεις και στην αρχή κοιμαται εκει. Αλλα δεν θα μπορεί να κοιμαται για πολύ αναπτύσσονται γρήγορα τα ατιμα τα νινακια. Ασε που μετα θα το Βαζεις καρότσι!!!!! Επίσης σχετικα με το τι παιρνει η καθεμία θεωρώ τελικα οτι ειναι πολύ υποκειμενικό. Ακους πολλες γνώμες και καταλήγεις σε αυτό που εν τέλη θα βολεψει εσένα. 

Αν μπορείς στείλε μου το μαγαζί.σε ενα μήνα πάω Αθήνα να κάνω τα ψώνια να γεννήσω και θα επιστρέψω με το καλό Όταν 40ισει ο μικρούλης. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , loyloy είπε:

Το πορτ μπεμπέ είναι καλαθουνα για το καρότσι. Μπορείς να το χρησιμοποιείς και σπίτι.για μεταφορά το πιο ασφαλές είναι το αυγό.το αυγό είναι καθισματακι αυτοκινήτου για μωρά το οποίο αν έχεις πολυκαροτσο καν ει και για το καρότσι.

Αν μπορείς στείλε μου το μαγαζί.σε ενα μήνα πάω Αθήνα να κάνω τα ψώνια να γεννήσω και θα επιστρέψω με το καλό Όταν 40ισει ο μικρούλης. 

Λέγεται mother baby ειναι στο περιστέρι το μαγαζί εχει ακόμη πιο πολλα απο κοντα απο οτι μου είπε ξαφερφη μου που πηγε. Επίσης από οτι εχω μαθει αυτός φτιαχνει και δίνει σε μεγαλες αλυσίδες οι οποίες κολλουν τις σταμπες του και τα πουλουν διπλασιες τιμες. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Λέγεται mother baby ειναι στο περιστέρι το μαγαζί εχει ακόμη πιο πολλα απο κοντα απο οτι μου είπε ξαφερφη μου που πηγε. Επίσης από οτι εχω μαθει αυτός φτιαχνει και δίνει σε μεγαλες αλυσίδες οι οποίες κολλουν τις σταμπες του και τα πουλουν διπλασιες τιμες. 

Ααααα ειχα δει το site.ημουν ανάμεσα σε ενα λίκνο που είδα εκεί και ενα αλλο στο orchestra.τελικα έστειλα την αδερφή μου στο orchestra και πήραμε το λίκνο.α με κάρτα μέλους στα orchestra πληρώνεις 30 ευρώ το χρόνο συνδρομή αλλά έχει πάντα εκπτώσεις στα μέλη.να φανταστείς πήρα της Chico λικνακι με Αρχική 190 και με τη κάρτα μέλους το πήρα 99.

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Ααααα ειχα δει το site.ημουν ανάμεσα σε ενα λίκνο που είδα εκεί και ενα αλλο στο orchestra.τελικα έστειλα την αδερφή μου στο orchestra και πήραμε το λίκνο.α με κάρτα μέλους στα orchestra πληρώνεις 30 ευρώ το χρόνο συνδρομή αλλά έχει πάντα εκπτώσεις στα μέλη.να φανταστείς πήρα της Chico λικνακι με Αρχική 190 και με τη κάρτα μέλους το πήρα 99.

Το χω σταμπαρει κ γω αυτο για να παρω μετα τα ρουχαλακια του. Εχει πολυ οικονομικα πραγματακια κ ομορφα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι ναι ξέρω για τα μέλη εχει καλές εκπτώσεις 

nlmNp2.png

5 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Και εγω πιστευω οταν μεγαλωσει και η κοιλιτσα και αρχισουμε να τα νιωθουμε τοτε θα ξεθαρεψουμε περισσοτερο :wub:

Καλησπέρα Νικόλ Μ Κ απο εμένα! Όντως όπως είπε το χαμόγελακι είναι υποκειμενικό τι χρειάζεται μια μαμά για το μωράκι της.. Εκτός των βασικών δλδ..

Εμείς πχ η κούνια δεν χωρούσε με την καμία στη κρεβατοκαμαρα οπότε αναγκαστικά είχαμε τη καλαθουνα δίπλα Μ Κ κοιμόταν εκεί Κ Ο ένας Κ Ο άλλος Κ το καινούργιο πρώτα ο Θεός! Αλλά το συνδυασαμε με πολυκαροτσι που γινόταν από καροτσι σε καλαθουνα δλδ..άρα πιο οικονομικό. Επίσης επειδή χρειαζόταν Ν πηγαίνουμε συχνά στους, δικούς Μ γτ εξετάσεις(είχε χρειαστεί στον δεύτερο Θ Σ πω άλλη φορά) Μας βόλεψε η καλαθουνα γτ κοιμόταν με ασφάλεια. Θ Μ πεις δεν κουνιούνται Κ καθο.λου Αλλά προτιμώ Ν είναι περιορισμένο Κ ασφαλες. 

Για κούνια πήραμε πάλι πολυμορφικη δλδ έχει κουνια(π κουνιέται κιολας σαν λικνο) έχει αλλαξιερα Μπαουλο Κ απο κάτω γίνεται Κ προεφηβικο κρεβάτι για αργότερα..Επίσης αν το πειράξεις λίγο γίνεται Κ Γραφείο λέει...ντάξει το παρατραβηξαν:lol:

Επίσης έχει ένα κατάστημα δεν ξέρω αν είναι αυτό Π λέει το χαμόγελο Π αν πας Κ σε δουν Εγκυο Σ δίνουν μαξιλάρι εγκυμοσύνης δώρο. Θ το δω Κ Θ Σ πω.. Στην Αθήνα είναι

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις!  Δηλαδη για να καταλαβω τουλαχιστον για το θεμα του καροτσιου ειναι καλο να εχει το αυγο,ωστε να το χρησιμοποιω και ως καθισμα αυτοκινήτου ή καλυτερα να εχω ξεχωριστο καθισματακι για το αυτοκίνητο?  Επισης κ εγω δεν εχω χωρο διπλα απο το κρεβατι αρα καλυτερα καλαθουνα για αρχη οπως καταλαβα. Φανταζομαι στα μαγαζια που θα παμε θα μας ενημερωσουν για τις επιλογές μας με βαση τις αναγκες μας

Ααα κ κατι ακομα. Το λεγομενο ριλαξ χρειαζεται?

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις!  Δηλαδη για να καταλαβω τουλαχιστον για το θεμα του καροτσιου ειναι καλο να εχει το αυγο,ωστε να το χρησιμοποιω και ως καθισμα αυτοκινήτου ή καλυτερα να εχω ξεχωριστο καθισματακι για το αυτοκίνητο?  Επισης κ εγω δεν εχω χωρο διπλα απο το κρεβατι αρα καλυτερα καλαθουνα για αρχη οπως καταλαβα. Φανταζομαι στα μαγαζια που θα παμε θα μας ενημερωσουν για τις επιλογές μας με βαση τις αναγκες μας

Θ σας ενημερωσουν.Αλλά επειδή όλοι ξέρουμε ότι θέλουν Ν πουλήσουν ν προσεχετε τι Θ σας προτείνουν..Επίσης ξέρω πως στα Λητώ έχουν καλεΣ τιμές Κ μάλιστα αν βρεις το ιδιο σε άλλο κατάστημα πιο χαμηλή τιμή στο αφήνουν στην τιμή Π το βρηκες..το γράφει Κ στο σαιτ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ααα κ κατι ακομα. Το λεγομενο ριλαξ χρειαζεται?

Αποψη μου καρότσι με δυο λειτουργίες καρότσι-καλαθουνα και ξεχωριστό καρεκλακι αυτοκίνητο του να το χεις και για πιο μετα. Για τον ύπνο υπαρχει ο σωματοφύλακας μωρού, γκουγκλαρε. Μπες στο μαγαζί που σας είπα εξερεύνησε mother baby. Το λητώ νομίζω ειναι ένα απο τα μαγαζια που προμηθευονται απο αυτόν ετσι εχω ακουσει. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...