Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,θέλω την βοήθεια κι αν με θέλετε να κάτσω κ στην παρέα σας.διαβαζα κ τα μπεμπακια κ τις μανουλες Αυγούστου,αλλα το πήρα απόφαση να γραφτώ τώρα που ξανά είμαι εγκυος.εχω ένα αγοράκι 7 μηνών και έχει ένα μισή μήνα που ξεκινήσαμε στέρεες,φρούτα κούτσα στραβά τρώει άλλα λαχανικά με τίποτα.εχω δοκιμάσει τα πάντα κ σε διαφορετικά λαχανικά κ στο ποσό πηχτα ή όχι να τα κάνω.μεχρι κ δικό μου γάλα έβαλα μήπως κ τα φάει.τωρα είναι βάλω κ κρεβατάκι,θα το συζητήσουμε στο εμβόλιο αύριο με την παιδίατρο αλλά μας είπε να περιμένουμε καλύτερα λόγω της κατάστασης κ να μην τον φέρουμε.μου είπε μοσχαράκι αλλά δεν μου έδωσε οδηγίες τηλεφωνικώς.μπορειτε να βοηθήσετε;ποιο κομμάτι από το μοσχάρι;πόση ποσότητα;ώρα;

Συγγνώμη κ για το μακροσκελές μήνυμα.

Βάσω εμένα ο μικρός από την αρχή κοιμόταν καλά αλλά με το που έκλεισε τους 6 μήνες χτυπάει 12ωρο το βράδυ κ μεσα στην μέρα άλλο ένα δυώρο!υπναρας! Δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό πάντως! Σε μένα ίσως έπαιξε ρόλο ότι μειώσαμε τους θηλασμους κ μπήκανε στέρεες..

@MumMaria καλησπερα! Ο γιατρος μας ειπε τα εξης: βραζεις 150γρ μοσχαρι ποντικι και προσθετεις και λαχανικα (πατατα,καροτο,κολοκυθι ή ο,τι αλλο βαζετε) και το χρησιμοποιεις για δυο μερες. Το συντηρεις στο ψυγειο χωρις να το αλεσεις. Η ποσοτητα ειναι γυρω στα 130-150 ml για μωρο 6 μηνων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Τα πολύ σημαντικά θεωρεί ότι τα κάναμε το πρώτο 6 μηνο.τεσπα,θα την καλέσω την άλλη εβδομάδα κ θα φανεί.

Για το φαγακι που έγραψα πιο πανω εχεις καμιά συμβουλή;;:wink: ή κάνα λαχανικό που να μην έχω σκεφτεί;έχω δοκιμάσει καρότο,πατάτα,γλυκοπατάτα,κρεμμυδάκι,λάχανο,κουνουπίδι,μπρόκολο,πράσο,κολοκύθα,κολοκυθάκια,παντζάρι. Και σε διάφορους συνδυασμους

Χαχαχχα αγάπη μου είμαι πρώτο μανούλα τα μόνα που δίνω στο μικρό μου είμαι κρέμα και φρουτοκρεμα πιστεύω να σε βοηθήσει καμια παλιά μανούλα εδώ μέσα

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Χαχαχχα αγάπη μου είμαι πρώτο μανούλα τα μόνα που δίνω στο μικρό μου είμαι κρέμα και φρουτοκρεμα πιστεύω να σε βοηθήσει καμια παλιά μανούλα εδώ μέσα

Ωχ σορυ! Τώρα είδα το τικερακι σου!!να σου ζήσει!:x ευχαριστώ παντως:-D

Just now, Floo είπε:

@MumMaria καλησπερα! Ο γιατρος μας ειπε τα εξης: βραζεις 150γρ μοσχαρι ποντικι και προσθετεις και λαχανικα (πατατα,καροτο,κολοκυθι ή ο,τι αλλο βαζετε) και το χρησιμοποιεις για δυο μερες. Το συντηρεις στο ψυγειο χωρις να το αλεσεις. Η ποσοτητα ειναι γυρω στα 130-150 ml για μωρο 6 μηνων.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ:-D

4 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Ωχ σορυ! Τώρα είδα το τικερακι σου!!να σου ζήσει!:x ευχαριστώ παντως:-D

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ:-D

Να σου ζήσει. Έγκυος πάλι ε;;; τσακ μπαμ το καλύτερο... με το Καλό!! Κι εγώ το ίδιο κάνω με το μοσχαράκι το φτιάχνω για δύο μέρες όπως είπε η @Floo

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Να σου ζήσει. Έγκυος πάλι ε;;; τσακ μπαμ το καλύτερο... με το Καλό!! Κι εγώ το ίδιο κάνω με το μοσχαράκι το φτιάχνω για δύο μέρες όπως είπε η @Floo

Δεν το προγραμματίσαμε για τοοοσο στα κοντά αλλά μόλις μπήκανε οι στέρεες κ μειώθηκαν οι θηλασμοι,τσουπ ήρθε! Καλοδεχούμενο εννοειται:x

Εσύ έχεις καμιά συμβουλή για τα λαχανικά;κάτι που ίσως να μην έχω σκεφτει.;σορυ που πρήζω αλλά με το φαγητό ανέκαθεν είχαμε ένα πρόβλημα,μπορεί να ξεχάσει να φάει όλη μέρα αν δεν τον ταισω εγω

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Δεν το προγραμματίσαμε για τοοοσο στα κοντά αλλά μόλις μπήκανε οι στέρεες κ μειώθηκαν οι θηλασμοι,τσουπ ήρθε! Καλοδεχούμενο εννοειται:x

Εσύ έχεις καμιά συμβουλή για τα λαχανικά;κάτι που ίσως να μην έχω σκεφτει.;σορυ που πρήζω αλλά με το φαγητό ανέκαθεν είχαμε ένα πρόβλημα,μπορεί να ξεχάσει να φάει όλη μέρα αν δεν τον ταισω εγω

Κι εμένα δεν έτρωγε ως που βρήκα το μαγικό φίλτρο χαχαχαχα γλυκοπατατα, καρότο,πατάτα,φρέσκο κρεμμύδι, λίγο λάχανο στο μπλέντερ με λίγο λαδι και ντανταααααν ηταν η πρώτη φορά που έφαγε ολόκληρο γεύμα λαχανικα. Έτυχε και του άρεσε ο συνδυασμός;;; Δεν ξέρω πραγματικά! Εντάξει από τότε εχει φάει αρκετά διαφορετικά γεύματα αλλα Γενικά δεν είναι φαγανος καθόλου!!! 3 μήνες παλεύω με τα φαγητά και εγώ ασε! 

H4LBp3.png 

10 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Κι εμένα δεν έτρωγε ως που βρήκα το μαγικό φίλτρο χαχαχαχα γλυκοπατατα, καρότο,πατάτα,φρέσκο κρεμμύδι, λίγο λάχανο στο μπλέντερ με λίγο λαδι και ντανταααααν ηταν η πρώτη φορά που έφαγε ολόκληρο γεύμα λαχανικα. Έτυχε και του άρεσε ο συνδυασμός;;; Δεν ξέρω πραγματικά! Εντάξει από τότε εχει φάει αρκετά διαφορετικά γεύματα αλλα Γενικά δεν είναι φαγανος καθόλου!!! 3 μήνες παλεύω με τα φαγητά και εγώ ασε! 

Καλημέρα,όλα αυτά στον ατμό ε;;;θα το δοκιμάσω,τι να πω;πότε δεν ξέρεις. .:-Dσ ευχαριστώ πολύ κ να χαίρεσαι κ το αγόρι σου:x

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα,όλα αυτά στον ατμό ε;;;θα το δοκιμάσω,τι να πω;πότε δεν ξέρεις. .:-Dσ ευχαριστώ πολύ κ να χαίρεσαι κ το αγόρι σου:x

Ναι. Εντάξει άμα φάει θα είναι πραγματικά μαγικό φίλτρο χαχαχαχαχαχα

Ευχαριστώ πολύ 

Εμένα φρούτα έχει σταματήσει πάλι έχει να φάει μια βδομάδα 

H4LBp3.png 

Ναι. Εντάξει άμα φάει θα είναι πραγματικά μαγικό φίλτρο χαχαχαχαχαχα

Ευχαριστώ πολύ 

Εμένα φρούτα έχει σταματήσει πάλι έχει να φάει μια βδομάδα 

Στην αρχή δεν έτρωγε με τίποτα..καλά ακτινίδιο ακόμα σιχαίνεται..μπανάνα μήλο αχλάδι τρώει μόνο όταν βρήκα αβοκάντο βιολογικό κ το βαλα μαζί με αυτά( θέλω να του δίνω κ μόνο βιολογικά τρομάρα μου) δεν ξέρω αν το χεις δοκιμάσει..επίσης στην αρχή έβαζα κ 30 ml γαλατάκι δικό μου κ απ' όσο θυμάμαι θηλάζεις ακόμα,δεν ξέρω αν βγάζεις κ με θηλαστρο αλλά αν έχεις τράπεζα δοκίμασε το κι αυτό..

Απόγευμα τι δίνεις;κρέμα;

Just now, MumMaria είπε:

Στην αρχή δεν έτρωγε με τίποτα..καλά ακτινίδιο ακόμα σιχαίνεται..μπανάνα μήλο αχλάδι τρώει μόνο όταν βρήκα αβοκάντο βιολογικό κ το βαλα μαζί με αυτά( θέλω να του δίνω κ μόνο βιολογικά τρομάρα μου) δεν ξέρω αν το χεις δοκιμάσει..επίσης στην αρχή έβαζα κ 30 ml γαλατάκι δικό μου κ απ' όσο θυμάμαι θηλάζεις ακόμα,δεν ξέρω αν βγάζεις κ με θηλαστρο αλλά αν έχεις τράπεζα δοκίμασε το κι αυτό..

Απόγευμα τι δίνεις;κρέμα;

Απόγευμα δίνω βιολογική κρέμα δημητριακών χωρίς ζάχαρη 

Στον 11ο θα βάλουμε γιαούρτι 

Τώρα βαλαμε και ξηρούς καρπούς και του Ρίχνω λιγάκι σκόνη μέσα στην κρέμα σκέφτομαι να δοκιμάσω και στα φρούτα μπας και... γάλα δε θέλει καθόλου στα φρούτα το έχω δοκιμάσει Κι αυτό 

Θηλαζω αποκλειστικά ναι. Δεν εχω τραπεζα δυστυχως μεγαλώνοντας και αφου μας βγήκε δυσκολος στο φαί..τα ηπιε ολα!!!Σκεφτόμουν να αρχίσω σιγά σιγά ξένο ώστε να αποθηλασω τελειως στο χρόνο ακριβώς αλλά με τους ιούς το έχω αναβάλλει.. οτ αν περάσουν  όλα αυτά θα ξεκινησω

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Απόγευμα δίνω βιολογική κρέμα δημητριακών χωρίς ζάχαρη 

Στον 11ο θα βάλουμε γιαούρτι 

Τώρα βαλαμε και ξηρούς καρπούς και του Ρίχνω λιγάκι σκόνη μέσα στην κρέμα σκέφτομαι να δοκιμάσω και στα φρούτα μπας και... γάλα δε θέλει καθόλου στα φρούτα το έχω δοκιμάσει Κι αυτό 

Θηλαζω αποκλειστικά ναι. Δεν εχω τραπεζα δυστυχως μεγαλώνοντας και αφου μας βγήκε δυσκολος στο φαί..τα ηπιε ολα!!!Σκεφτόμουν να αρχίσω σιγά σιγά ξένο ώστε να αποθηλασω τελειως στο χρόνο ακριβώς αλλά με τους ιούς το έχω αναβάλλει.. οτ αν περάσουν  όλα αυτά θα ξεκινησω

Κι εγώ κρέμα από βρωμη ή κεχρί βιολογικη δίνω συγκεκριμένης εταιρίας κ το φτιάχνω με γάλα μου γιατί με νερό δεν το τρώει.εψαχνα κ 5 δημητριακών αλλά έχει εξαντληθεί σε 3 φαρμακεία που ρώτησα.

Κι εγώ άρχισα να το σκεφτομαι με την τωρινή εγκυμοσύνη τον αποθηλασμο γιατί μου ξεκίνησαν κ οι εμετοι κ είμαι δύσκολα αλλά φοβάμαι τώρα με όλα αυτά.επισης θα ήθελα να πάρω ιδανικά κ μια ανάσα πριν ξαναμπώ στο όλο παιχνίδι του θηλασμού..πφφφφ! Στον χρόνο με κόβω..και μετά από κάνα δίμηνο ξανα:wink:

Μπουκάλι παίρνει ο μικρός σου;

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ κρέμα από βρωμη ή κεχρί βιολογικη δίνω συγκεκριμένης εταιρίας κ το φτιάχνω με γάλα μου γιατί με νερό δεν το τρώει.εψαχνα κ 5 δημητριακών αλλά έχει εξαντληθεί σε 3 φαρμακεία που ρώτησα.

Κι εγώ άρχισα να το σκεφτομαι με την τωρινή εγκυμοσύνη τον αποθηλασμο γιατί μου ξεκίνησαν κ οι εμετοι κ είμαι δύσκολα αλλά φοβάμαι τώρα με όλα αυτά.επισης θα ήθελα να πάρω ιδανικά κ μια ανάσα πριν ξαναμπώ στο όλο παιχνίδι του θηλασμού..πφφφφ! Στον χρόνο με κόβω..και μετά από κάνα δίμηνο ξανα:wink:

Μπουκάλι παίρνει ο μικρός σου;

Nαι παίρνει ευτυχώς. Και νερό έχει ξεκινήσει και πίνει με μπουκάλι. 

Πάντως επειδή θα ήθελα κι άλλο παιδάκι πολύ ωραίο μου φαίνεται που τα μωρά σου θα έχουν τόσο μικρή διαφορά και θα μεγαλώνουν μαζί!!! θελω κι εγωωωωω χαχαχαχα αλλά όλο αναβάλλω τις προσπάθειες 

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Nαι παίρνει ευτυχώς. Και νερό έχει ξεκινήσει και πίνει με μπουκάλι. 

Πάντως επειδή θα ήθελα κι άλλο παιδάκι πολύ ωραίο μου φαίνεται που τα μωρά σου θα έχουν τόσο μικρή διαφορά και θα μεγαλώνουν μαζί!!! θελω κι εγωωωωω χαχαχαχα αλλά όλο αναβάλλω τις προσπάθειες 

Θα παραεχουν μικρή διαφορά η αλήθεια είναι..με αγχωνει από την μια αυτό αλλά από την άλλη κι εγώ σκέφτομαι ότι θα είναι ο,τι καλύτερο για τα παιδιά,θα έχουν παρεούλα..μακάρι να πάει καλά η εγκυμοσύνη,είναι αρκετά νωρίς αλλά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη..εμείς λέγαμε να χρονισει κ μετά,αλλά το σκεφτόμουν συνέχεια η αλήθεια είναι! Κοίτα αν έχεις κ ένα σχετικά καλοβολο παιδακι,βάλτο μπρος!!στο εύχομαι!! Σου έλειψε κ η εγκυμοσύνη εεε;;:-D

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Θα παραεχουν μικρή διαφορά η αλήθεια είναι..με αγχωνει από την μια αυτό αλλά από την άλλη κι εγώ σκέφτομαι ότι θα είναι ο,τι καλύτερο για τα παιδιά,θα έχουν παρεούλα..μακάρι να πάει καλά η εγκυμοσύνη,είναι αρκετά νωρίς αλλά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη..εμείς λέγαμε να χρονισει κ μετά,αλλά το σκεφτόμουν συνέχεια η αλήθεια είναι! Κοίτα αν έχεις κ ένα σχετικά καλοβολο παιδακι,βάλτο μπρος!!στο εύχομαι!! Σου έλειψε κ η εγκυμοσύνη εεε;;:-D

Ναι!!!!!!!!!!!!!!! :wub:

Όλα καλά θα πάνε! Πόσο είσαι τώρα;

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...