Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

4.5 μηνων ειναι..και λενε οτι στο δευτερο δεν εχεις αγχος...:D

Χαχα νομίζω κ 10 παιδιά να κάνω θα αγχώνομαι κάθε φορά κ για διαφορετικά πράγματα!!! :-D  α ειστε μικρουλια, σας περνάμε 1,5 μήνα :P συνήθως μετά τους 5 μήνες δυναμώνουν περισσότερο κ γυρνάνε πιο εύκολα!

7 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μετα απο αυτο το στηριγμα μπουσουλησε σε 2μηνες:lol:

Άντε ωραια, μακάρι κ σε μένα να πάρει τόσο, κάθε φορά που κάνει κάτι μετά ανυπομονώ για το επόμενο στάδιο!!! Εσείς μεγαλώσατε πλέον.. Δεκέμβριο χρονιζετε??? :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mama16 είπε:

Χαχα νομίζω κ 10 παιδιά να κάνω θα αγχώνομαι κάθε φορά κ για διαφορετικά πράγματα!!! :-D  α ειστε μικρουλια, σας περνάμε 1,5 μήνα :P συνήθως μετά τους 5 μήνες δυναμώνουν περισσότερο κ γυρνάνε πιο εύκολα!

Άντε ωραια, μακάρι κ σε μένα να πάρει τόσο, κάθε φορά που κάνει κάτι μετά ανυπομονώ για το επόμενο στάδιο!!! Εσείς μεγαλώσατε πλέον.. Δεκέμβριο χρονιζετε??? :)

Ναι στις 19, απιστευτο μ φαινεται πως περασε ενας χρονος την βλεπω που πιανεται σηκωνεται απο τα επιπλα κ μας κανει ελα ελα για να την παμε με τα χερια περπατωντας βολτα κ δεν το πιστευω πως ηταν μια σταλια κ πως μεγαλωσε!

Εννοειται πως οταν κανουν κατι καινουργιο εμεις οι μαμαδες χαιρομαστε παραπανω απο τα μικρουλια! Εγω προσωπικα ειμαι κ λιγο μαμα κουκουβαγια:mrgreen:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

4 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Αααα εσεις ειστε μεγαλοι..:Pκι ειχα μια ελπιδα οτι στο δευτερο θα μαι χαλαρη...:Pετσι μου λενε..αντε περιμενω πως και πως να κανει διαφορα το μικρουλη μου...

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

4 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι στις 19, απιστευτο μ φαινεται πως περασε ενας χρονος την βλεπω που πιανεται σηκωνεται απο τα επιπλα κ μας κανει ελα ελα για να την παμε με τα χερια περπατωντας βολτα κ δεν το πιστευω πως ηταν μια σταλια κ πως μεγαλωσε!

Εννοειται πως οταν κανουν κατι καινουργιο εμεις οι μαμαδες χαιρομαστε παραπανω απο τα μικρουλια! Εγω προσωπικα ειμαι κ λιγο μαμα κουκουβαγια:mrgreen:

Χαχα νομίζω όλοι οι γονείς είμαστε λίγο.... Κ πως τυχαίνει να έχουμε κ τα πιο όμορφα παιδιά του κόσμου δεν ξέρω!!!! :P

Just now, Γλυκερια123 είπε:

Αααα εσεις ειστε μεγαλοι..:Pκι ειχα μια ελπιδα οτι στο δευτερο θα μαι χαλαρη...:Pετσι μου λενε..αντε περιμενω πως και πως να κανει διαφορα το μικρουλη μου...

Δεν ξέρω πως μερικοί γονείς είναι πιο άνετοι... Εγώ σε αυτό που είμαι άνετη είναι στη φροντίδα. Δεν αγχώθηκα πως να το κάνω μπάνιο, να το ταισω κλπ.. αλλά στα υπόλοιπα είμαι σαν πρωτάρα!! :D

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Εγώ όλα μούλτι. Τον τραχανά βράσε τον αρκετά ώστε να γίνει κρέμα στο μούλτι. Ο κρόκος βραστος. Βράσε τι αυγό 6-8 λεπτά για τη σαλμονέλα λιώσε το πηρούνι μια κουταλιά του γλυκού λάδι κ λίγο νερό να γίνει σα μελάτο. 

Καλησπέρα. Σήμερα της έδωσα πρώτη μερα κρόκο αλλά το έκανα έτσι και πάλι  ήταν πηχτό και δν το ήθελε γιατι κόλλαγε πολύ στο στόμα της και νευρίαζε γιατί έχει συνηθίσει πιο αραιές τροφές. Πως να της το δώσω να το αραιωσω πιο πολύ ακόμη? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Xrysasid είπε:

Καλησπέρα. Σήμερα της έδωσα πρώτη μερα κρόκο αλλά το έκανα έτσι και πάλι  ήταν πηχτό και δν το ήθελε γιατι κόλλαγε πολύ στο στόμα της και νευρίαζε γιατί έχει συνηθίσει πιο αραιές τροφές. Πως να της το δώσω να το αραιωσω πιο πολύ ακόμη? 

Εγώ σε ένα αυγό βάζω έξι κουταλάκια του γλυκού νερό και το ανακατεύω. Οσο περνά ο καιρός το κάνω πιο πηχτό. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Εγώ σε ένα αυγό βάζω έξι κουταλάκια του γλυκού νερό και το ανακατεύω. Οσο περνά ο καιρός το κάνω πιο πηχτό. 

Α οκ οπότε θα το κάνω και εγώ έτσι. Και λίγο λάδι και όλα οκ πιστεύω. Ασπράδι από ποτέ σου επιτρέπει ο παιδίατρος να δώσετε? 

6 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Χαχα νομίζω όλοι οι γονείς είμαστε λίγο.... Κ πως τυχαίνει να έχουμε κ τα πιο όμορφα παιδιά του κόσμου δεν ξέρω!!!! :P

Δεν ξέρω πως μερικοί γονείς είναι πιο άνετοι... Εγώ σε αυτό που είμαι άνετη είναι στη φροντίδα. Δεν αγχώθηκα πως να το κάνω μπάνιο, να το ταισω κλπ.. αλλά στα υπόλοιπα είμαι σαν πρωτάρα!! :D

Εγω δεν εχω γνωρισει κανενα γονιο να ναι ανετο...πιστευω το παιζουν ανετοι...ολοι ενα αγχος το χουν με τα παιδια..το αλλο σου παιδακι ποσο ειναι;

5 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Κορίτσια η πρώτη σας  περίοδος μετά τη γέννα είχε μεγάλη ροή; Έχω παρα πολυ αιμα Και ανησυχώ Μήπως έχω τπτ άλλο πάλι και δεν είναι περιοδος....

Καλημέρα κοριτσι μου .εμενα ειχε παραπανω αιμα στις 2-3πρωτες περιοδους.φαντάσου εβαζα της λοχείας τις σερβιέτες.αλλα μηπως να επαιρνες τον γιατρο σου ενα τηλεφωνο;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Perple18 said:

Καλημέρα κοριτσι μου .εμενα ειχε παραπανω αιμα στις 2-3πρωτες περιοδους.φαντάσου εβαζα της λοχείας τις σερβιέτες.αλλα μηπως να επαιρνες τον γιατρο σου ενα τηλεφωνο;

Και εγώ τα ίδια @vaso_mpempis

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IfsYp3.png

Σοκ!μου είπε ότι μαλλον είναι φυσιολογικό αλλά καλού κακού να κάνω β χοριακη ώστε να αποκλείσουμε εγκυμοσύνη. Εγκυμοσύνη με τόσο αιμα;; κουφαθηκα

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

12 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Κορίτσια η πρώτη σας  περίοδος μετά τη γέννα είχε μεγάλη ροή; Έχω παρα πολυ αιμα Και ανησυχώ Μήπως έχω τπτ άλλο πάλι και δεν είναι περιοδος....

Κι εγω εχω πολυ αιμα...και 2 μηνες τωρα η περιοδος μου κραταει 6 μερες με πολυ αινα ενω παλια 4..δεν νομιζω να ναι εγκυμοσυνη αλλα ποτε δεν ξερεις:P

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Σοκ!μου είπε ότι μαλλον είναι φυσιολογικό αλλά καλού κακού να κάνω β χοριακη ώστε να αποκλείσουμε εγκυμοσύνη. Εγκυμοσύνη με τόσο αιμα;; κουφαθηκα

Κ εμενα η πρωτη περιοδος η οποια ηρθε σταθερα στους 2μηνες μετα την γεννα ηρθε με πολυ αιμα η επομενη ηταν νορμαλ...αυτο με τον πονο μουφα ειναι σε εμενα τουλ κ πριν κ τωρα πεθαινω 2πρωτες μερες! Δεν νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη αλλα κοιταξε το!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

On 22/11/2019 at 7:42 ΜΜ, Xrysasid είπε:

Α οκ οπότε θα το κάνω και εγώ έτσι. Και λίγο λάδι και όλα οκ πιστεύω. Ασπράδι από ποτέ σου επιτρέπει ο παιδίατρος να δώσετε? 

Το αυγό το πήγα ως εξής ανά ημέρα. 1/4 του κρόκου μετά 1/2 μετά 3/4 μέτα όλο. Τα όλο τον κρόκο 1/4 ασπράδι μετά κρόκος 1/2 ασπράδι, μετά κρόκος 3/4 ασπράδι κ στο τέλος οοοοοοολλλοοοοοοο!!! χαχαχαχ

• Μου αρέσει 4

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...