Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, happysmile είπε:

Ολο το φακελακι εμενα πινει νεξιουμ απο ενος μηνων παντα το βαζα μεσα στο γαλα του εφτιαχνα 30μλ γαλα κ ολο το φακελακι!ανακατεμα καλο κ το επινε!εσενα πινει νερο το μωρο ε?αρα το κανεις με νερακι εφοσον το βαλεις στο νερο δεν πηζει μην σε ανησυχεί!τωρα γτ της δινεις εχει ενοχληση?ποσο μηνων ειναι?παθαινετε κ σεις οισοφαγητιδα?

Η κόρη μου σε λίγο κλείνει τους δέκα μήνες. Από τριών μηνών η και νωρίτερα πίναμε επαντορεν λόγω πάλι παλινδρόμησης όμως ο ΕΟΦ τα απέσυρε οπότε αναγκαστηκαμε να πάμε σε αυτή τη αηδία. Το επαντορεν τουλάχιστον έχει γεύση κεράσι. Οπότε όχι δεν κάνουμε οισοφαγίτιδα ευτυχώς γιατί το εντόπισε πολύ νωρίς η γιατρός μας να ναι καλά. Εμένα μου είπε πως θα το δίνω σαράντα λεπτά πριν το γάλα. Είπε πως κανονικά δίνεται 2,5 ώρες μετά το τελευταίο γεύμα και σαράντα λεπτά πρίν το επόμενο. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, happysmile είπε:

Κοριτσια φτερνηστικε το μωρο κ βγαλε μυξουλα διαφανη ετρεξε απτο ενα ρουθουνακι πρωτη φορα τον κολλησαμε ε?εγκεφαλικο θα μ ρθει!

Εμένα μια μερα είχε κρυώσει λίγο και ήταν πολύ μπουκωμενος και μιξες!!! Του εκανα όρο και παρηγοριά και την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά. Ψυχραιμία.. Ίσως δεν κάνει πυρετό και το περάσει λαιτ χωρίς φάρμακα 

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Εμένα μια μερα είχε κρυώσει λίγο και ήταν πολύ μπουκωμενος και μιξες!!! Του εκανα όρο και παρηγοριά και την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά. Ψυχραιμία.. Ίσως δεν κάνει πυρετό και το περάσει λαιτ χωρίς φάρμακα 

Μπουκομενος δν ειναι ακομα τουλαχιστον!!κ ψιλο εβηχε αλλα αυτο μ το κανει κ με την παλινδρομηση συν οτι εχει λυσσαξει με τα ουλα του κ τρεχουν σαλια σωρο κ πνιγεται!τρελη φαγουρα εχει!

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

εμεvα μου ειχε πει μετα απο 15 μερες απο τηv εισαγωγη φρουτωv. γεvικα εvας καvοvας ειvαι μολις τρωει ικαvοποιητικη ποσοτητα απο φρουτα βαζεις κ αλλο γευμα. αv τρωει αρκετη ποσοτητα κ απο λαχαvικα βαζεις κ το κρεας. το προβλημα ειvαι μηv πεσουv βαρια γιαυτο αφηvεις αρκετες μερες για vα μαθαιvει στομαχι εvτερο τις τροφες

Μου τα εφαγε ολα αμεσως κ σχετικά καλη ποσοτητα τον σταματώ εγω μερικές φορες μη τ πεσει βαρυ τ εδωσα κοστοσόυπα αλλα εβαλα λίγο κρεας σμρ αύριο λιγο περισσότερο....τωρα τ προβλημα μ είναι αλλο...επειδη τρώει σταιρεα κ χορταινει δε θηλάζει συχνα νε αποτέλεσμα να εχω τουμπανιασείιιι τι να κανώ σοσ!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια... Γιουχου τι κάνετε; τι κάνουν τα μπεμπακια σας; εμένα η μικρή αύριο ξεκινάει φαγητό.. Πότε πέρασε ο καιρός και η ζουζούνα μου είναι 5,5μηνων και όλη μέρα γελάει.. Εσείς πως τα περνάτε; μήπως έχουμε πάλι καμία έγκυο; 

• Μου αρέσει 2

Just now, Dimitr@17 είπε:

Κορίτσια... Γιουχου τι κάνετε; τι κάνουν τα μπεμπακια σας; εμένα η μικρή αύριο ξεκινάει φαγητό.. Πότε πέρασε ο καιρός και η ζουζούνα μου είναι 5,5μηνων και όλη μέρα γελάει.. Εσείς πως τα περνάτε; μήπως έχουμε πάλι καμία έγκυο; 

Φτου φτου μη Ρωτάς τέτοια και ταραζομαι χαχαχαχχχχαχα

Δεν έχω περίοδο και φοβάμαι συνέχεια και είμαι και αποκαισαρικη. Μετα απο πόσους μήνες λέτε επιτρέπεται; (πήρα φορά χαχαχαχα)

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

6 hours ago, Ria@90 said:

Μου τα εφαγε ολα αμεσως κ σχετικά καλη ποσοτητα τον σταματώ εγω μερικές φορες μη τ πεσει βαρυ τ εδωσα κοστοσόυπα αλλα εβαλα λίγο κρεας σμρ αύριο λιγο περισσότερο....τωρα τ προβλημα μ είναι αλλο...επειδη τρώει σταιρεα κ χορταινει δε θηλάζει συχνα νε αποτέλεσμα να εχω τουμπανιασείιιι τι να κανώ σοσ!!!!

Στο δεκατιανό δεν είχα θέμα. Στο μεσημεριανό που τρώει 1.30 του δίνω λίγο στήθος κατά τις 2.30 ίσα να νιώσω καλύτερα. Το θέλει βέβαια λίγο γαλα γιατί ενώ φρούτα μπορεί να φάει του σκασμού δεν ισχύει το ίδιο στα λαχανικά 

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

Στο δεκατιανό δεν είχα θέμα. Στο μεσημεριανό που τρώει 1.30 του δίνω λίγο στήθος κατά τις 2.30 ίσα να νιώσω καλύτερα. Το θέλει βέβαια λίγο γαλα γιατί ενώ φρούτα μπορεί να φάει του σκασμού δεν ισχύει το ίδιο στα λαχανικά 

Ναι μεσα στη μερα μετα τα γεύματα κ εμεις θηλαζουμε πολυ κ πινει πολυ μαλλον επειδη διψάει...αλλα εμεις πριν τις σταιρεες ξυπνουσαμε τα βράδια ανα 2 ωρο να φαει τωρα κοιμαται σερι κ εμενα το στηθος το βραδυ χθες ηταν τούμπανο αναγκαστικά τον πηρα κ ενω κοιμόταν κ εφαγε κ μ τα άδειασε δεν βρηκα αλλη λυση γτ φοβαμαι μη παθω καμια μαστιτιδα μωρε...

Πωωω τον αλλο ξεκιναμε ρυζαλευρο και φρουτα και το χω πολυ αγχος..εχω χικιες δυο αποριες...εν τω μεταξυ σας διαβαζω και αγχωνομαι περισσοτερο...βλεπω να μεταφερομαι κατα δω γιατι στις μανουλες ιουλιου εχει πεσει νεκρα...ρε κοριτσια εμεις εχουμε πολυ γκρινια..το βραδυ ηταν παρα ποκυ ανησυχος στριφογυριζε..συνεχεια τα χερια στο στομα σαλια..του εβαλα τζελ για ουλα αλλα τιποτα..πηρα της frezyderm..δοντια ειναι αλμα ειναι..ιδεα δεν εχω..

@happysmile τι κανει ο μπεμπακος πως ειναι;

• Μου αρέσει 1

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

13 hours ago, Dimitr@17 said:

Κουνήσου από τη θέση σου! Μπράβο το μοναδικό μας κοριτσάκι!!! Αν ξεκινήσατε με φρούτα θα γελάσεις γιατί τους αρέσουν.

Σήμερα βάλαμε κ κοτόπουλο στα λαχανικά μας κ το έφαγε όλο. Του έβαλα 40γρ. για αρχή από κοτόπουλο.

Ξέρετε πόσο νερό πρέπει να πίνουν;

IfsYp3.png

Κοριτσια αρρωστησε το μωρο τελικα πηγα σημερα παλι στον παιδιατρο ιωσουλα λεει μ δωσε σπρει για μυτη κ αποτελ αν κανει πυρετο εκανε 37.3 κ εκαιγε το μωρο εχω πλανταξει γτ εγω τους κολλησα,το μωρο μ δν  κλαει σχεδον ποτε ολο γελαει κανει αγκου κ τωρα ειναι χαλια η ψυχη μ μουγκριζει εχει γκρινια δν τρώει το ρουθουνακι το ενα ειναι φραγμενο μ κανε εμετο γτ καταβαινουν οι μυξες στο λαιμο κ χει πιο πηχτα σαλακια!τυρανιεται το παιδακι μ σπαραζει η καρδια μ μπορει να κουγομαι υπερβολική αλλα δν αντεχω να βηχει τωρα τεσσαρων μηνων μωρο γτ το πνιγει η μυξα!μην τυχει σε καμμια σας!ποτε θα ξαναβρει το κεφι του το μωρο μου?

6 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Πωωω τον αλλο ξεκιναμε ρυζαλευρο και φρουτα και το χω πολυ αγχος..εχω χικιες δυο αποριες...εν τω μεταξυ σας διαβαζω και αγχωνομαι περισσοτερο...βλεπω να μεταφερομαι κατα δω γιατι στις μανουλες ιουλιου εχει πεσει νεκρα...ρε κοριτσια εμεις εχουμε πολυ γκρινια..το βραδυ ηταν παρα ποκυ ανησυχος στριφογυριζε..συνεχεια τα χερια στο στομα σαλια..του εβαλα τζελ για ουλα αλλα τιποτα..πηρα της frezyderm..δοντια ειναι αλμα ειναι..ιδεα δεν εχω..

@happysmile τι κανει ο μπεμπακος πως ειναι;

Πόσο εβδομάδων είστε?

πρίν από 19 λεπτά , happysmile είπε:

Κοριτσια αρρωστησε το μωρο τελικα πηγα σημερα παλι στον παιδιατρο ιωσουλα λεει μ δωσε σπρει για μυτη κ αποτελ αν κανει πυρετο εκανε 37.3 κ εκαιγε το μωρο εχω πλανταξει γτ εγω τους κολλησα,το μωρο μ δν  κλαει σχεδον ποτε ολο γελαει κανει αγκου κ τωρα ειναι χαλια η ψυχη μ μουγκριζει εχει γκρινια δν τρώει το ρουθουνακι το ενα ειναι φραγμενο μ κανε εμετο γτ καταβαινουν οι μυξες στο λαιμο κ χει πιο πηχτα σαλακια!τυρανιεται το παιδακι μ σπαραζει η καρδια μ μπορει να κουγομαι υπερβολική αλλα δν αντεχω να βηχει τωρα τεσσαρων μηνων μωρο γτ το πνιγει η μυξα!μην τυχει σε καμμια σας!ποτε θα ξαναβρει το κεφι του το μωρο μου?

Πολλούς φυσιολογικούς όρους κ να τον βάζεις να κοιμάται στην ανάκληση

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Πόσο εβδομάδων είστε?

Πολλούς φυσιολογικούς όρους κ να τον βάζεις να κοιμάται στην ανάκληση

Κανει βρογχο στην πλατη τωρα κ ροχαλιζε εβηχε στον υπνο του ετσι τον εχω ορθιο πανω μ θα μεινω ξαγρυπνη εγω μεχρι να ξημερωσει να το ξαναπαω το μωρο στο γιατρο εχω κατααγχωθει πολυ ασχημος βηχας!σε τεσσερις μερες μπαινει στον τεταρτο

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...