Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , oneira_glyka είπε:

ο γαλλικός Ενώ Τον λαχτρουσα με πειράζε πολύ..

Να Σ πω την αλήθεια Είμαι όλη μέρα στο τρέξιμο..Αλλά είναι στα παιδιά..Ο μεγάλος Μ είναι πολυυυ ζωηρός.. Σε σημείο Ν μην το προλαβαίνω κ να πέφτει συνέχεια από παντού για ν προλάβει Ν κάνει σκανταλια..χτυπάει τον μικρό..Τ τραβάει Τ μαλλιά.. κ Γενικά δεν έχει ησυχασμο.οπότε είμαι όλη μέρα στο πόδι μη πάθει τπτ χειρότερο από ένα απλό τραυματισμό.. Εκτός τις ώρες Π πάνε για ύπνο..το πρωί το μεσημέρι κ το βράδυ.. τότε μπορώ Ν ασχοληθώ με κάτι άλλο. Βοήθεια δεν έχω από κανέναν.. γονείς πεθερικά κλπ Γιατί είναι μακριά. Ο άντρας Μ όποτε μπορέσει με βοηθάει Όσο μπορεί κ εκείνος. Δόξα τω Θεώ. Αλλά είναι γλυκό τρέξιμο.. κουράζομαι πολύ γτ ξυπνάει κ το καθένα τρεις φορές το βράδυ.. ανελλιπώς.. Αλλά δεν το αλλάζω.. θα το ζήσετε κ το ζείτε κάποιες κ με καταλαβαίνετε..:wub:

Πάλι πολλά είπα.:lol:

Χαχα καλα εκανες να μαθαίνουμε και εμείς.  Πολυ τρεξιμο παντως. Τουλάχιστον θα γυμναζόμαστε :-P

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω πολλε φορες το απογευμα κανω κακαο και πινω. Οχι σοκολατα,αλλα το κανονικο το κακαο που ειναι πολυ υγιεινο,αντιοξειδωτικο,εχει μαγνησιο και ενα σωρο αλλα.Θεωρειται υπερτροφη και ειναι μια καλη ιδιεα αν θελετε ενα ωραιο ροφημα :)

DanXp2.png

3 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Εγω πολλε φορες το απογευμα κανω κακαο και πινω. Οχι σοκολατα,αλλα το κανονικο το κακαο που ειναι πολυ υγιεινο,αντιοξειδωτικο,εχει μαγνησιο και ενα σωρο αλλα.Θεωρειται υπερτροφη και ειναι μια καλη ιδιεα αν θελετε ενα ωραιο ροφημα :)

Το κακαο Εχει καφεΐνη? 

nlmNp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Smile89 είπε:

Το κακαο Εχει καφεΐνη? 

Βασικα απο οτι διαβασα εχει λιγάκι αλλα ελάχιστη.  Για παράδειγμα ο γαλλικός σε μια κουπα 230ml περιέχει. 95 εως 200mg καφεΐνη. Ενω το κακαο αντίστοιχα 2 εως 13 mg.  Η ημερήσια ποσοτητα που μπορουμε να πίνουμε ειναι 200mg καφεινης απο οτι εχω διαβάσει. Γενικα αν διαβασετε για το κακαο εχει πολλά οφέλη 

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Θ κάνω  Ν δοκιμάσω! Με γαλα το κάνεις?

πρίν από 19 λεπτά , nadiaki165 είπε:

το εφτιαξα το τικερακι μου!!!!!

Τελειααα!!πολύ ομορφο!!άντε με το καλοοο λοιπόν! Μόλις μάθω κ εγώ εβδομάδα Θ φτιάξω κ εγώ! 

2 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Θ κάνω  Ν δοκιμάσω! Με γαλα το κάνεις?

Τελειααα!!πολύ ομορφο!!άντε με το καλοοο λοιπόν! Μόλις μάθω κ εγώ εβδομάδα Θ φτιάξω κ εγώ! 

@oneira_glyka ναι βαζω και λιγο γάλα,ειναι πολυ ωραίο ροφημα. 

2 ώρες πρίν, nadiaki165 είπε:

το εφτιαξα το τικερακι μου!!!!!

Τελεια!Και εγω εκανα σημερα :wub:

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Βλέπω ταινιουλα με την αδερφή μου κάτω από το air condition!!!εκεινη σιδερώνει κ εγω ξάπλα καναπέ!!!:cool::cool:

Χαχαχα!τελειααα! Εγώ συμμαζεψα κουζίνα κ σαλόνι..έβαλα δυο πλυντήρια.Μέχρι Ν έρθει ο ταρζανακος Μ με Τ μπαμπά Τ απο τη βόλτα τους. Κ κοιμησα τον μικρό.. Τώρα Θ παω για ένα δροσερό μπάνιο! Κ χαλάρωση Επιτέλους! :rolleyes:

Το μόνο Π με ανησυχεί είναι ότι χθες κ Σήμερα δεν είχα έντονες καουρές κ ναυτία..ελπίζω να είναι τυχαίο..Αύριο πάω για αιματολογικές Π Μ έγραψε η γιατρός..

Ναι ειχε ζεστουλα σήμερα!!! Αρκετη!! 

Δουλεύω κοριτσααα!!! Ευτυχώς σε λίγο σχολαω!! 

πρίν από 22 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Χαχαχα!τελειααα! Εγώ συμμαζεψα κουζίνα κ σαλόνι..έβαλα δυο πλυντήρια.Μέχρι Ν έρθει ο ταρζανακος Μ με Τ μπαμπά Τ απο τη βόλτα τους. Κ κοιμησα τον μικρό.. Τώρα Θ παω για ένα δροσερό μπάνιο! Κ χαλάρωση Επιτέλους! :rolleyes:

Το μόνο Π με ανησυχεί είναι ότι χθες κ Σήμερα δεν είχα έντονες καουρές κ ναυτία..ελπίζω να είναι τυχαίο..Αύριο πάω για αιματολογικές Π Μ έγραψε η γιατρός..

Να σκέφτεσαι θετικαααα!!! Ίσως αύριο να εχεις. Κατι φορες τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν και ξαναρχονται!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Καλησπέρα κ απο εμενα!! Παιδια απίστευτη ζεστη.. Με το air condition ολη μερα. @oneira_glyka φανταζομαι τα σύμπτωματα δεν ειναι παντα τα ιδια,το βρισκω λογικο καθε μερα να ειναι διαφορετικη. Καποιες φορες πιο εντονα κ αλλες οχι τοσο.Να σκεφτεσαι θετικα :) Θυμησε μου σε ποια βδομαδα εισαι. Εγω πάντως αναγουλες ή εμμετους δεν ειχα καθολου. Ποτε περιπου ξεκινανε αυτα?

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Καλησπέρα κ απο εμενα!! Παιδια απίστευτη ζεστη.. Με το air condition ολη μερα. @oneira_glyka φανταζομαι τα σύμπτωματα δεν ειναι παντα τα ιδια,το βρισκω λογικο καθε μερα να ειναι διαφορετικη. Καποιες φορες πιο εντονα κ αλλες οχι τοσο.Να σκεφτεσαι θετικα :) Θυμησε μου σε ποια βδομαδα εισαι. Εγω πάντως αναγουλες ή εμμετους δεν ειχα καθολου. Ποτε περιπου ξεκινανε αυτα?

Εμένα πάντα πριν την καθυστέρηση με έπιαναν κ έτσι ψιλιαζομουν Ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ξέρω ακόμα σε ποια βδομάδα..Ήταν πολύ μικρό στον υπέρηχο κ το έβγαζε ο υπέρηχος μη μετρήσιμο.οπότε την άλλη Πέμπτη Θ ξέρω πρώτα Ο Θεός.

Καλά είναι να μην έχεις τέτοια.. θα ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη!! Όχι ότι δεν την ευχαριστιομαστε κ μεις με καουρές Αλλά στην αρχή και στο τέλος είναι λίγο ταλαιπωρια..

πρίν από 31 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Εμένα πάντα πριν την καθυστέρηση με έπιαναν κ έτσι ψιλιαζομουν Ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ξέρω ακόμα σε ποια βδομάδα..Ήταν πολύ μικρό στον υπέρηχο κ το έβγαζε ο υπέρηχος μη μετρήσιμο.οπότε την άλλη Πέμπτη Θ ξέρω πρώτα Ο Θεός.

Καλά είναι να μην έχεις τέτοια.. θα ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη!! Όχι ότι δεν την ευχαριστιομαστε κ μεις με καουρές Αλλά στην αρχή και στο τέλος είναι λίγο ταλαιπωρια..

Ευχομαι καλα αποτελεσματα την Πέμπτη, ολα καλα να πανε!  :) Αυτες οι αναμονες ειναι δυσκολες αλλα αξιζουν .Υπομονή και θετικη σκεψη :)

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...