Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Πότε θα ξανακοιμηθούμε κανονικά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Η μαμά μου λέει σε 15 χρόνια.. αλλά σιγά στην εφηβεία μην κοιμόμαστε χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νυστάζει καμία άλλη;

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Kpp83 είπε:

Εμένα κοιμήθηκε σερί 10 με 06.30 και το μεσημέρι ρίξαμε ένα 3ωρο μαζί!

Μπράβο ρε Κωνσταντίνε!!!!!!!!!!!! Έλα να δείξεις και σε μας!! Εμείς είμαστε σε άλμα μάλλον, με έχει κάνει πιπίλα απο χτες

Να σε ρωτήσω, από πότε αρχίσατε να γυρνάτε;  Ο Άρης χαμπάαααααρι!!! Όλο γελάει και μιλάει δεν τον βλέπω να γυρνάει σύντομα... 

H4LBp3.png 

Και ο δικός μου μόνο στο πλάι γυρνάει εδώ και καιρό αλλά μπρούμυτα δεν γυρνάει μόνος του. Απλά καταδέχεται ξανα να τον βάζω μπρούμυτα γιατί τους προηγούμενους δύο μήνες το είχε μισήσει.

• Χαχα 2

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

Και ο δικός μου μόνο στο πλάι γυρνάει εδώ και καιρό αλλά μπρούμυτα δεν γυρνάει μόνος του. Απλά καταδέχεται ξανα να τον βάζω μπρούμυτα γιατί τους προηγούμενους δύο μήνες το είχε μισήσει.

αυτο το παιδι πολυ το εχω αγαπησει!! Εισαι καλυτερα εσυ; εχεις ακομα πυρετο;

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε? Ήθελα να ρωτήσω από ποια ηλικία μπορεί να τα βάζεις να κάθονται στον κωλαρακο? Εμένα ο δικός μου σε λίγες θα κλείσει τους 5 αλλά έχει λίγο καιρό που όταν τον έχω σχεδόν ξάπλα βάζει δύναμη κ κάθεται αλλά εγώ τον ξαπλώνω πάλι γιατί φοβάμαι να μην επιβαρύνεται η πλατουλα του κ ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο χθες που πήγα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Kpp83 είπε:

Από τον 4ο η παιδίατρος μου είπε να τον στήνω καθιστό ώστε από εβδομάδα που αρχίζει φρούτα να κάθεται καλά  για να φάει φρουτοκρεμα 

Α ωραία, ευχαριστώ για την απάντηση!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Τι θέλεις?

Ο μικρός μου κοιμαται μετα απο καθε γευμα ενα μισαωρο με μια ωρα το πολύ αλλα εκει που κοιμάται τινάζεται και ξυπνάει ετσι παει μεχρι την νύχτα όπου και την νυχτσ δεν έχει καλο ύπνο εχω αρχισει και ανυσηχω αν είναι φυσιολογικό όλο αυτό...

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Ο μικρός μου κοιμαται μετα απο καθε γευμα ενα μισαωρο με μια ωρα το πολύ αλλα εκει που κοιμάται τινάζεται και ξυπνάει ετσι παει μεχρι την νύχτα όπου και την νυχτσ δεν έχει καλο ύπνο εχω αρχισει και ανυσηχω αν είναι φυσιολογικό όλο αυτό...

Ναι ειναι φυσιολογικο. Σχεδον ολα τα μωρακια πεταγονται σε τοσο μικρη ηλικια σαν να τρομαζουν. Ειναι πολυ μικρουλι και το τιναγμα ειναι φυσιολογικο. Ο δικος μου μεχρι και προσφατα το εκανε και πεταγοταν ξαφνικα. Μετα το διμηνο αντε βαρια τριμηνο θα δεις μεγαλες διαφορες γιατι θα αρχισει να εχει ενα προγραμμα το παιδακι σου. Τωρα προσπαθει ακομα να προσαρμοστει και συνηθως δεν κοιμουνται πουθενα αλλου εκτος απο την αγκαλιτσα της μαμας. Κ μολις τον ακουμπας κατω τσουπ ξυπναει. Και αυτο φυσιολογικο ειναι. Λιγη υπομονη και σιγα σιγα θα δεις οτι θα αλλαξει συνηθειες το αντρακι σου! 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Ναι ειναι φυσιολογικο. Σχεδον ολα τα μωρακια πεταγονται σε τοσο μικρη ηλικια σαν να τρομαζουν. Ειναι πολυ μικρουλι και το τιναγμα ειναι φυσιολογικο. Ο δικος μου μεχρι και προσφατα το εκανε και πεταγοταν ξαφνικα. Μετα το διμηνο αντε βαρια τριμηνο θα δεις μεγαλες διαφορες γιατι θα αρχισει να εχει ενα προγραμμα το παιδακι σου. Τωρα προσπαθει ακομα να προσαρμοστει και συνηθως δεν κοιμουνται πουθενα αλλου εκτος απο την αγκαλιτσα της μαμας. Κ μολις τον ακουμπας κατω τσουπ ξυπναει. Και αυτο φυσιολογικο ειναι. Λιγη υπομονη και σιγα σιγα θα δεις οτι θα αλλαξει συνηθειες το αντρακι σου! 

Ρε αγάπη ο ανδρας μου λεει οτθ εγω επειδη ειμαι αγχωμρνη δεβ μπορω να βαλω το μωρό να κοιμηθεί μονο του ο ανδρας μου πιυ το εβακε χθες το βραδυ στην κούνια κοιμηθηκε εγω σήμερα εχω προσπαθησει αλλα δεν κοιμάται παρα μονο επανω μου να ισχυει αυτο που μου λεει

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Ρε αγάπη ο ανδρας μου λεει οτθ εγω επειδη ειμαι αγχωμρνη δεβ μπορω να βαλω το μωρό να κοιμηθεί μονο του ο ανδρας μου πιυ το εβακε χθες το βραδυ στην κούνια κοιμηθηκε εγω σήμερα εχω προσπαθησει αλλα δεν κοιμάται παρα μονο επανω μου να ισχυει αυτο που μου λεει

Οχι αγαπη μου, απλα ειναι λογικο το μωρο να αναζηταει εσενα, την αγκαλια σου κ την μυρωδια σου. Δεν υπαρχει καποιο θεμα, δηλαδη μην βαζεις με το μυαλο σου οτι κατι κανεις λαθος η οτι κατι δεν καταλαβαινεις, ολα τα μωρακια η σχεδον ολα μαλλον, ετσι ειναι τον πρωτο καιρο. Η αυπνια στο φουλ και η κουραση το ιδιο και με τις ορμονες να κανουν παρτυ και εσυ να λες μα τι δεν κανω καλα, γιατι κλαιει, γιατι δεν κοιμαται, γιατι δεν καθεται καθολου στο κρεβατακι του...και γενικα πολλα γιατι γεννιωνται με τον ερχομο του μωρου. Ολα σωστα τα κανεις, αν εισαι αγχωμενη προσπαθησε οσο γινεται να χαλαρωσεις γιατι οντως την ενταση της μαμας την αντιλαμβανονται αλλα οχι οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν κοιμαται. Απλα σε εχει αναγκη. Ο αντρας σου οποτε μπορει να αναλαμβανει αυτος ωστε να παιρνεις κ συ μια ανασα να μπορεις να βγαλεις την υπολοιπη μερα. Δεν θα ναι παντα ετσι εννοειται, θα δεις οτι θα στρωσουν τα πραγματα μερα με την μερα. 

• Μου αρέσει 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...