Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

40 minutes ago, vaso_mpempis said:

Έτσι έτσι χαχαχαχα μωρέ η παιδίατρος λέει ότι είναι μια χαρά και θα γίνει μεγαλόσωμος για άντρα Καλό είναι. Δεν είναι χοντρός πάντως απλά είναι βαρύς δηλαδή πως θα τον κουβαλάω!!!!!!!????????

Να σου ζησει ο παιδαρος καλα μπρατσα χαχαχαχχαχα

Ήδη η μέση μου αρχίζει να τσιναει!!!!! Τι τραβάμε οι μάνες!! :grin:

Εμεις δυο μηνών ήμασταν περίπου  5900, ενός 4800 Και γεννήθηκε  3730!!!!

Τα κοριτσάκια είναι πιο μικρά θαρρώ. Να σου ζήσει η ζουζουνα σου :wub:

Wow!!!!!!!! Μου φαίνεται θα αρχίσω να τον ταΐζω και άλλο. Εμένα είναι 6600 μόνο!

• Χαχα 1

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς είμαστε κοντοί. 3 μηνών 58 εκ 6200 κιλά. Φυσικά παίζει ρόλο το βάρος γέννησης.

Ο δικός σου @vaso_mpempisΈχει διπλασιάσει το βάρος γέννησης και είναι μια χαρά. Είναι στις μέγιστες τιμές στις καμπύλες στο βάρος. Στο ύψος δεν θυμάμαι.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πόσα εκατοστά έχουν πάρει τα μωράκια σας από τη γέννηση; εμένα πήρε 10 σε 2.5 μηνες. Καλά είναι; 

zrz3p3.png

πρίν από 26 λεπτά , mama16 είπε:

Εντάξει κορίτσια εγώ παίζει να έχω το πιο μικρό μωρό. Γεννήθηκε 2460 κ 46 πόντους. Βγήκαμε 2300 κ 3 μηνών ήταν 4800 κ 57,5 ύψος. @Anna17 εμείς είμαστε λίγο κοντυτεροι.

Του κουνιαδου μ γεννηθηκε 2.600 βγηκε απο το μαιευτηριο 2.450 εγινε 3μηνων προχθες κ ειναι 4.600! Γερα να ειναι τα παιδακια!!!

2 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Εμείς είμαστε κοντοί. 3 μηνών 58 εκ 6200 κιλά. Φυσικά παίζει ρόλο το βάρος γέννησης.

Ο δικός σου @vaso_mpempisΈχει διπλασιάσει το βάρος γέννησης και είναι μια χαρά. Είναι στις μέγιστες τιμές στις καμπύλες στο βάρος. Στο ύψος δεν θυμάμαι.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πόσα εκατοστά έχουν πάρει τα μωράκια σας από τη γέννηση; εμένα πήρε 10 σε 2.5 μηνες. Καλά είναι; 

Μια χαρα ειναι το υψος +12 ειχε βαλει εμενα μεχρι τον 3ο! Πλεον εχει φτασει τους +22!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κοριτσια μου υγεια να χουν τα μωρακια μας κι οσα κιλα θελουν ας ειναι..αλλα τρωνε λιγοτερο κι αλλα περισσοτερο..και συνηθως βλεπεις οτι αυτα που τρωνε λιγο μετα γινονται θηρια...:D

• Μου αρέσει 2

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Του κουνιαδου μ γεννηθηκε 2.600 βγηκε απο το μαιευτηριο 2.450 εγινε 3μηνων προχθες κ ειναι 4.600! Γερα να ειναι τα παιδακια!!!

Μια χαρα ειναι το υψος +12 ειχε βαλει εμενα μεχρι τον 3ο! Πλεον εχει φτασει τους +22!

Πάνω απ' όλα γερά να είναι όλα τα παιδάκια.... Ααα υπάρχουν κ άλλα σαν τον δικό μου!!!! Βέβαια τα έχω περάσει κ με την πρώτη μου κόρη.... Ο μπέμπης μπροστά της είναι γίγαντας!! Ψηλό το κοριτσάκι σου!!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Πάνω απ' όλα γερά να είναι όλα τα παιδάκια.... Ααα υπάρχουν κ άλλα σαν τον δικό μου!!!! Βέβαια τα έχω περάσει κ με την πρώτη μου κόρη.... Ο μπέμπης μπροστά της είναι γίγαντας!! Ψηλό το κοριτσάκι σου!!

Καλημερα ναι στην ανωτερη καμπυλη απο υψος απορω π εμοιασε 1.60με το ζορι εγω κ 1.75 ο αντρας μου!!!!:lol: ναι θυμαμαι πως το εχεις ξανα αναφερει το θυμαμαι! Γερα γερα φιλακια στον μπεμπη!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα ναι στην ανωτερη καμπυλη απο υψος απορω π εμοιασε 1.60με το ζορι εγω κ 1.75 ο αντρας μου!!!!:lol: ναι θυμαμαι πως το εχεις ξανα αναφερει το θυμαμαι! Γερα γερα φιλακια στον μπεμπη!!!

Μήπως από κάνα συγγενή??? Κι εμένα ο άντρας μου κ τα πεθερικά μου δεν είναι πρώτο μπόι αλλά ο αδερφός του άντρα μου είναι πολύ ψηλός πήρε από το θείο του. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Μήπως από κάνα συγγενή??? Κι εμένα ο άντρας μου κ τα πεθερικά μου δεν είναι πρώτο μπόι αλλά ο αδερφός του άντρα μου είναι πολύ ψηλός πήρε από το θείο του. 

Ναι η μαμα μ ειναι 1.76 για γυναικα μια χαρα κ ο αδερφος μ ειναι 1.92!? Μαλλον απο εκει πηρε!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στο κορίτσι σου, θα βγει ψηλή!!!!!! Να τη χαίρεσαι την μπεμπουλα σου, γερή να είναι κ αυτή κ όλα!!

Το να αποκοιμηθεί για βράδυ είναι κ σε εμάς δυσκολακι... Σκοτάδι, ησυχία πιπίλα και βόλτες πάνω κάτω. Μέχρι 2 μηνών εμένα κοιμόταν με θηλασμό. Τότε του άρχισα την πιπίλα και έτσι έκοψε να είναι πανω στο βυζι  για παρηγοριά (έτρωγε ανά μισή έως μιάμιση ώρα και με το στήθος έξω συνέχεια κόντεψα να τρελαθώ!). Τώρα που τρώει ανά 2.5 με 3 ώρες είμαι άρχοντας και έχω πάλι ζωή ωστόσο ζορίζεται να αποκοιμηθεί όπως παλιά... Win some... lose some...

On 9/8/2019 at 10:30 PM, mama16 said:

Εντάξει κορίτσια εγώ παίζει να έχω το πιο μικρό μωρό. Γεννήθηκε 2460 κ 46 πόντους. Βγήκαμε 2300 κ 3 μηνών ήταν 4800 κ 57,5 ύψος. @Anna17 εμείς είμαστε λίγο κοντυτεροι.

Πάντως σύμφωνα με τα μεγέθη των ρούχων το δικό σας μέγεθος είναι το φυσιολογικό!

Εμένα ήταν 68εκ πριν 3 εβδομάδες στο εμβόλιο και πλέον του φοράω τα 6 έως 9 μηνών ρουχαλάκια....  Άσε που δεν τον χωράει το πορτ μπεμπέ και τον βάλαμε αναγκαστικά από τώρα στο καρότσι... 

IfsYp3.png

3 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Το να αποκοιμηθεί για βράδυ είναι κ σε εμάς δυσκολακι... Σκοτάδι, ησυχία πιπίλα και βόλτες πάνω κάτω. Μέχρι 2 μηνών εμένα κοιμόταν με θηλασμό. Τότε του άρχισα την πιπίλα και έτσι έκοψε να είναι πανω στο βυζι  για παρηγοριά (έτρωγε ανά μισή έως μιάμιση ώρα και με το στήθος έξω συνέχεια κόντεψα να τρελαθώ!). Τώρα που τρώει ανά 2.5 με 3 ώρες είμαι άρχοντας και έχω πάλι ζωή ωστόσο ζορίζεται να αποκοιμηθεί όπως παλιά... Win some... lose some...

Πάντως σύμφωνα με τα μεγέθη των ρούχων το δικό σας μέγεθος είναι το φυσιολογικό!

Εμένα ήταν 68εκ πριν 3 εβδομάδες στο εμβόλιο και πλέον του φοράω τα 6 έως 9 μηνών ρουχαλάκια....  Άσε που δεν τον χωράει το πορτ μπεμπέ και τον βάλαμε αναγκαστικά από τώρα στο καρότσι... 

68 εκατοστά???? Πολύ ψηλό το μωράκι σου μπράβο!!!!! :) μάλλον είστε κ εσείς ψηλοί!! Ε είμαστε λίγο πιο μικροί για το φυσιολογικό. Στην 3η εκατοστιαία θέση, αλλά υγεία να έχουν. Πιστεύω γύρω στα 60-63 θα είναι ο μέσος όρος!!

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Βρε κοριτσια εσεις πως τα κοιμιζεται τα μωρακια ειναι δυο μηνων εμενα κ με (παιδευει) πολυ για να κοιμηθει!!!

Εγώ το βράδυ τον κουνάω με τη  κούνια που έχει αυτή τη δυνατότητα και σε 5 λεπτά έχει κοιμηθεί, τη μέρα λίγο πιο δύσκολο η στο πορτ μπεμπέ τον κουναω μπρος πίσω  η αγκαλιά  αν τον κρατήσω στη θέση του ρεψιματος και περπατήσω λίγο 

Άσχετο αλλά μου έλεγε η γυναίκα του αδερφού μου ότι δεν χρειάζεται λέει να ρευω τον μπέμπη αφού θηλάζει αυτή δεν ερευε κανένα από τα δύο παιδιά. Μου φάνηκε περίεργο γιατί ο μικρός μου ρίχνει κάτι ρεψιες σαν μεγάλος άνθρωπος χαχαχα

On 8/9/2019 at 8:30 ΜΜ, Anna17 είπε:

Δεν το έχει διπλασιάσει ακόμα γεννήθηκε 3730gr. Σε ύψος έχουμε πάρει περίπου 13cm σε σχεδόν 3 μήνες 

On 8/9/2019 at 8:25 ΜΜ, Kpp83 είπε:

Wow!!!!!!!! Μου φαίνεται θα αρχίσω να τον ταΐζω και άλλο. Εμένα είναι 6600 μόνο!

αν θυμάμαι καλά γεννήσεις λίγο νωρίτερα θα γεννουσαμε περίπου μαζί κανονικά.  Ίσως παίΖει και αυτό ρόλο. Τέλειος είναι ο Κωνσταντίνος μας τα φιλιά μου :wub:

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...