Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Luckystars είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου!

Την ανάκληση πως την έκανες;Μας είπαν δεν υπάρχουν ειδικά μαξιλαράκια.

Θα το κοιτάξω αυτό το θαυματουργό ιπποκαμπακι,ευχαριστώ και πάλι!

Υπάρχουν μπες στο σαιτ του mother baby υπάρχει και για κούνια και για καλαθουνα

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Smile89 είπε:

Υπάρχουν μπες στο σαιτ του mother baby υπάρχει και για κούνια και για καλαθουνα

Ευχαριστώ κορίτσι μου!

Γκουγκλαρα,το ιπποκαμπακι,αυτόν που είδα πρέπει να το πάρει αγκαλίτσα το μωρό.....εμάς είναι βρεφακι .....

11 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Νταξει κ ότι το έβλεπα στην δικιά μου. Ριζώνουν τα δοντακια κ τα τρώνε τα ούλα. 

Εσενα η δικιά σου πόσο είναι τώρα? 5 μηνών? Έβγαλε δοντακια που έβλεπες τα σαλακια με τις φουσκαλιτσες από νωρίς? Γιατί κ σε μένα το κάνει αυτό ο μπέμπης λίγο πριν τους 2 μήνες. Όχι σε καθημερινή βάση όμως

Just now, mama16 είπε:

Εσενα η δικιά σου πόσο είναι τώρα? 5 μηνών? Έβγαλε δοντακια που έβλεπες τα σαλακια με τις φουσκαλιτσες από νωρίς? Γιατί κ σε μένα το κάνει αυτό ο μπέμπης λίγο πριν τους 2 μήνες. Όχι σε καθημερινή βάση όμως

Κ εμενα εκανε φουσκαλιτσεςς απο 2μηνων με πολλα σαλακια κ τελικα τα 2δοντακια εσκασαν 6μηνων κ κατι!

Καλημερα στις μανουλες και στα μπεμπακιαα

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κ εμενα εκανε φουσκαλιτσεςς απο 2μηνων με πολλα σαλακια κ τελικα τα 2δοντακια εσκασαν 6μηνων κ κατι!

Καλημερα στις μανουλες και στα μπεμπακιαα

Πάλι νωρίς έβγαλε τα πρώτα δοντακια μπράβο. Εμένα η πρώτη μου κόρη στους 11 μήνες άρχισε να βγάζει, μέχρι τότε περίμενα κ περίμενα....Μετά βέβαια κάθε μήνα έβγαζε από 2 κ γέμισε σύντομα το στόματακι της

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσι μου!

Γκουγκλαρα,το ιπποκαμπακι,αυτόν που είδα πρέπει να το πάρει αγκαλίτσα το μωρό.....εμάς είναι βρεφακι .....

Εγώ το βάζα δίπλα της κ της αρκούσε δεν το έπαιρνε αγκαλιά δεν είναι απαραίτητο. Τώρα το παίρνει σκέψου. 

Just now, mama16 είπε:

Είναι 6,5 αλλά από 2-3 μηνών σάλια πολλά. Τώρα έχουν γίνει λευκά τα ούλα αλλά δεν έχουν βγεί ακόμη. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Just now, mama16 είπε:

Πάλι νωρίς έβγαλε τα πρώτα δοντακια μπράβο. Εμένα η πρώτη μου κόρη στους 11 μήνες άρχισε να βγάζει, μέχρι τότε περίμενα κ περίμενα....Μετά βέβαια κάθε μήνα έβγαζε από 2 κ γέμισε σύντομα το στόματακι της

Κ εγω τα πρωτα μ 10μηνων τα εβγαλα!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Εγώ το βάζα δίπλα της κ της αρκούσε δεν το έπαιρνε αγκαλιά δεν είναι απαραίτητο. Τώρα το παίρνει σκέψου. 

Είναι 6,5 αλλά από 2-3 μηνών σάλια πολλά. Τώρα έχουν γίνει λευκά τα ούλα αλλά δεν έχουν βγεί ακόμη. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου!

Καλησπέρα κορίτσια έχω μερικές απορίες και θέλω να ρωτήσω εσάς που είστε μανούλες και ίσως να ξέρετε από αυτά. 

Προσπαθούμε με τον σύντροφο για μωράκι, τον περασμένο μήνα είχαμε ελεύθερες επαφές σε γόνιμες μέρες και η περίοδος μου κράτησε πολύ λίγο με πολύ ελάχιστο αίμα και κάποιες μέρες μόνο με κηλίδες. Έκανα Χοριακή η οποία βγήκε αρνητική πήγα γυναικολόγο και το παπ ήταν καθαρό με έβαλε να κάνω ορμονικές αυτόν τον μήνα. Έχω σταθερό κύκλο με 30-31 ημέρες η περίοδος κρατάει με καθάρισμα 7 ημέρες, η προηγούμενη μόνο περίοδος δεν την λέω. Αυτόν τον μήνα είχαμε πάει ελεύθερες επαφές τις γόνιμες ημέρες, τις καταλαβαίνω γιατί έχω πονακια και πρησμένο στήθος, ενώ πέρασες οι γόνιμες ημέρες και περιμένω περίοδο στης 11 Αυγούστου, έχω βαρύ στήθος ακόμα και πονακια χαμηλά στη κοιλιά κ στην μέση, όχι όλη την ημέρα αλλά ανά διαστήματα και κούραση. 

Περιμένω τα σχόλια σας με ανυπομονησία :wub:

Διαφημίσεις

Just now, happysmile είπε:

10/15 λεπτα

Εγώ όταν έδινα ξένο την κρατούσα 20 τόσα μου είχε πει η γιατρός. Όταν έδινα μητρικό με μπουκάλα 15. Ρευτει δε ρευτει αυτοί οι χρόνοι. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Εγώ όταν έδινα ξένο την κρατούσα 20 τόσα μου είχε πει η γιατρός. Όταν έδινα μητρικό με μπουκάλα 15. Ρευτει δε ρευτει αυτοί οι χρόνοι. 

Ααααα ακομα κ να ρευτει?θελει στην ουσια 20 λεπτα ορθιο κ μετα νανι!θα το κανω ετσι!

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Δεν θα το πιστέψεις κορίτσι μου...της το έφεραν δώρο οι γονείς μας!!!!!!!Της αρέσει πολυυυυυυ!!!!!!

Δεν θα το πιστέψεις κορίτσι μου...της το έφεραν δώρο οι γονείς μας!!!!!!!Της αρέσει πολυυυυυυ!!!!!!

Άντε ρεεεε χαχαχα βάζε το δίπλα της να ακούει τη μουσικουλα όταν πηγαίνει για νάνι. 

Just now, happysmile είπε:

Ααααα ακομα κ να ρευτει?θελει στην ουσια 20 λεπτα ορθιο κ μετα νανι!θα το κανω ετσι!

Για κάντο κι έτσι κ πες μας!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Άντε ρεεεε χαχαχα βάζε το δίπλα της να ακούει τη μουσικουλα όταν πηγαίνει για νάνι. 

Για κάντο κι έτσι κ πες μας!

Της το βάλαμε και της αρεσειιιιιιι!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...