Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, SONIA79 said:

Καλημέρα κορίτσια:wub::wub::wub: Βγήκε η χοριακή μου από 141,9 την Κυριακή πήγε 634,5 σήμερα!!!! Χάρηκα πολύ μου έφυγε ακόμα ένα βάρος! Επόμενο βήμα ο υπέρηχος...

Μπραβοοο!! Ποτε πας για υπερηχο;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Just now, SONIA79 είπε:

Λοιπόν μου είπαν την Τρίτη το απόγευμα μόλις γυρίσω θα σας ενημερώσω! Εσύ τι έκανες?

Να ρωτήσω εσάς τις εγκυουλες.Οιστραδιολη,προγεστερονη μετρήσατε μετά την εμβρυομεταφορα ή τωρα με τις χοριακες; 

Just now, anoulious είπε:

Να ρωτήσω εσάς τις εγκυουλες.Οιστραδιολη,προγεστερονη μετρήσατε μετά την εμβρυομεταφορα ή τωρα με τις χοριακες; 

Δεν μου έχουν μετρήσει τίποτα.... Ούτε πριν, ούτε μετά...

• Μου αρέσει 1

m0W3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, anoulious said:

Συνήθως ζητανε κ τη μέρα της ετ (αν στην προετοιμασία παιρνεις υτρο κ σικλακουρ) και μετά στη δευτερη χοριακή για να τσεκάρει ο γιατρός την απορρόφηση κ να προσαρμόσει τη δοση απ τα ωραια αυτα φαρμακα (μπλιαχ)

Just now, SONIA79 said:

Λοιπόν μου είπαν την Τρίτη το απόγευμα μόλις γυρίσω θα σας ενημερώσω! Εσύ τι έκανες?

Μπράβο!!! Με το καλό!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , SONIA79 είπε:

Καλημέρα κορίτσια:wub::wub::wub: Βγήκε η χοριακή μου από 141,9 την Κυριακή πήγε 634,5 σήμερα!!!! Χάρηκα πολύ μου έφυγε ακόμα ένα βάρος! Επόμενο βήμα ο υπέρηχος...

Εξαιρετικά!!! Ήταν καλό και το πρώτο νούμερο! Λίγη χαρά πριν την επόμενη αγωνία!! :wub:

ΥΓ πάλι καλά που το είπες για τη φατσούλα!;

• Μου αρέσει 1

Just now, ni-ki said:

κοριτσια καλησπερα, θελω μια χαρη . μηπως ξερετε καποιο φαρμακειο να εχει dermestril 100? 

Καποια κοπελα ειχε πει οτι ειχε βρει σε ενα φαρμακειο στο χαλανδρι νομιζω, ψαχνω το ποστ αλλα δεν το βρισκω γαμωτο

Διαφημίσεις

Just now, ni-ki είπε:

κοριτσια καλησπερα, θελω μια χαρη . μηπως ξερετε καποιο φαρμακειο να εχει dermestril 100? 

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη συνταγή που σου έδωσε ο γιατρός σου, βρες στο Χ.Ο. ή στο vrisko όλα τα φαρμακεία της περιοχής σου και ξεκίνα τα τηλέφωνα. Όλο και κάποιος θα έχει να σου δώσει. Αν δεν σε ενδιαφέρει η συνταγογράφηση, υπάρχουν κάποια φαρμακεία που κάνουν τα ίδια εισαγωγή. Τα κορίτσια θα ξέρουν να σου γράψουν ποια είναι. Μιλάω για την Αθήνα πάντα.

κοιτα εχω συνταγη αλλα δεν βρηκα πουθενα. Εαν ξερετε καποιο που κανει εισαγωγη θα το αγορασω  δεν εχω προβλημα. Δεν ειμαι απο αθηνα αλλα μπορω να στειλω ατομο να μου το παρει. Ειναι η τελευταια μου προσπαθεια και μονο τα αυτοκολλητα μεγαλωνουν το ενδομητριο μου

Just now, ni-ki είπε:

κοιτα εχω συνταγη αλλα δεν βρηκα πουθενα. Εαν ξερετε καποιο που κανει εισαγωγη θα το αγορασω  δεν εχω προβλημα. Δεν ειμαι απο αθηνα αλλα μπορω να στειλω ατομο να μου το παρει. Ειναι η τελευταια μου προσπαθεια και μονο τα αυτοκολλητα μεγαλωνουν το ενδομητριο μου

Καλά, η συνταγή στέλνεται και μέσω άυλης συνταγογράφησης πλέον.

Για ρώτα στο φαρμακείο Καραγιάννη Μαρία και Σία, στο Κολωνάκι. Υπάρχει κι ένα άλλο στην πλ. Μαβίλη, αλλά δεν το θυμάμαι. Τα κορίτσια μπορεί να ξέρουν να σου πουν.

τροια ρωτησα, κανει εισαγωγη μου ειπε αλλα δεν εχει τωρα μολις φερει θα με ειδοποιησει Σε ευχαριστω πολυ . Ελπιζω να φερει πριν ξεκινησω

εαν ξερετε αλλο φαρμακειο πειτε μου γιατι στη περιοχη μου δεν εχει κανεις. Τουλαχιστον να βρω απο αλλου .

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια που με βοηθατε γιατι αρχισα να αγχωνομαι Πολλα φιλια σε ολες

Just now, ni-ki είπε:

τροια ρωτησα, κανει εισαγωγη μου ειπε αλλα δεν εχει τωρα μολις φερει θα με ειδοποιησει Σε ευχαριστω πολυ . Ελπιζω να φερει πριν ξεκινησω

εαν ξερετε αλλο φαρμακειο πειτε μου γιατι στη περιοχη μου δεν εχει κανεις. Τουλαχιστον να βρω απο αλλου .

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια που με βοηθατε γιατι αρχισα να αγχωνομαι Πολλα φιλια σε ολες

Είναι άλλο ένα στην Πλ. Μαβίλη. Δεν θυμάμαι το όνομα. Αν δεν σου απαντήσει κάποια κοπέλα, μπες στο google maps και δες τα φαρμακεία που έχει εκεί κοντά. Πάρε ένα ένα να ρωτήσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...